2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

daha erkwn guzelim sabrer bende 39 haftaya giriyorum bendede tik yok ne yalanci sanci ne bisey

Hayırlı hbrlerini alalim inşallah

Gozun aydin az kaldi kavusmana darisi biz bekleyenlerin basina

Kizlar bu arada ic camasirim surekli islaniyor acaba suyumu azaliyor o mu azalıyor biyle bisey olur mu

Eveettt yarın sabah çağırıyoruz bizim oğlani yoksa kendiliğinden geleceği yok. doktorumuz espri bile yapti seninle başlayanlar doğurdu çocukları okula bile yazdirdi diye. Sabah 7 buçuk ta yatışimiz yapılıyor inşallah. Çünkü 41+5 olduk. hayırlısıyla inşallah. dualarinizi bekliyorum.

merahaba guzell aneler oncelikle rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahh kizlar ben ayimdayim normal dogum doktorlarin dedigi muhtemelen 18eylul ve demin lavaboya giderkn cok hafif bi sekilde kan lekesi oyle cok degil gozle gorulecek kadar hafif bi leke gordum yarinda hastaneye kontrole gidecem zaten sizce bu leke neden olabilir cook korkuyom dogumdanda ikinci gebeligim ilkkinde cok yirttilar cok dikis attildi bundan cok korkuyom duanizi esirgemeyin anneler

Hayırlısı ile sağlıcakla olur ınş.

Amin ınş. O kan doğum belirtisi nişan dedikleri rahim ağzında ki koruyucu tıkaç. Bu leke olunca bugünlerde yada haftaya olurmuş. Benim de 13 eylul ama hiç belirti yok.

Canım benim 40 haftam doldu benimde sabrım kalmadı dün sinirden ağladım yeter artık çık diye konuşup durdum heryerim ağrıyor uyuyamiyorum Afedersin hala istifra ediyorum benim için işkence resmen

yarin doğuma gidecek arkadaşlara içten dua ediyorum ve bekleyenlere allah hepimizi bir seste kurtarsin inşallah. sezaryen olursa eğer spinal yaparım dedi. bu şekilde doğum yapan arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum.

Benimde kontrolde herşey normal çıktı ama doktor birden suyun gelirse panik olmamam için daha erken tarih diyor. birde gece olaki suyum gelse o gece kim nöbetçiyse o sezeryana girermiş.. benimde 19 u istememin nedeni 19.09 olsun diye :)

yarin doğuma gidecek arkadaşlara içten dua ediyorum ve bekleyenlere allah hepimizi bir seste kurtarsin inşallah. sezaryen olursa eğer spinal yaparım dedi. bu şekilde doğum yapan arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum.

Amin öncelikle :) spinalde belden iğne yapıyorlar ve saniyeler içinde bacakların uyuşuyor.. ben oğlumda spinal olmuştum. gayette memnun kaldım.. en güzel tarafıda yavrularımızı ilk biz görüyoruz :)

sezeryan mı olucaksın canım

Canım doğum yapalı kaç gün oldu ve geliyo mu şakır şakır yani görüyomusun bayya süt mü damlıyo akıyo memeden öyle bişeymi?

Canım doğum yapalı kaç gün oldu ve geliyo mu şakır şakır yani görüyomusun bayya süt mü damlıyo akıyo memeden öyle bişeymi?
Canm 12 gun oldu dogum yapali 3gun sonra gelmeye basladi sutum ama bendogumdan iki gun once humanayave hurma yemeye basladim humansyi kesinlikle tavsiye editorum bi dene derim canm evet sutum bazen akiyor canm masallah bebegim emerkende agzinda goruyorum akiyor hosaf pekmezli humana hergun iciyorum bi de 3litre su en az en fazla sutu su yapiyor

Benim 6 gün oldu bebişin ağzında görüyorum bende hiç aktığını görmedim
Humana çayı içiyorum yeniledebilecek birşey olduğunu bilmiyodum:)
Su da çok çok içiyorum bakalım hayırlısı sağol canım :)

Canımm sağ salim doğumunu yapmana çok sevindim:)
1 hafta mama verirken bi yandan sürekli emzirdin mi sağdın mı ne yaptın peki canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…