2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bizim günümüz de belli olduu, 11 eylülde kızımız geliyoooo

hadi hayırlı olsun hemencik alırsın kucagına bebeğini inş:)) benimde beklenen doğum tarihi 21 eylül ve doktorum sezeryan olursa 12 eylülde alırız demişti ben hala karar veremedim beklemedeyim. sen kendi isteginle mi sezeryan olucaksın bebeğin kilosu falan ne kadardı benim biraz küçük gibi geldi biraz daha buyusun istedim de...

bizimki tam tersi biraz iri bir bebek. vaktini tamamlamasını beklersek 4 kiloyu bulacaktı. normal doğum istiyordum ancak kilolu olduğunu duyunca kendi isteğimle vazgeçtim. doktorumun tek bir çabası olmadı sezeryane yönlendirmek için. tek söylediği 3 kiloluk çocuk gibi kolay doğmasını bekleme oldu. cumartesi günüydü kontrolümüz, o günden beri düşünüyorum.. riskleri göze alamayacağımı ve yapamayacağımı farkedince de doktorumu arayıp sezeryan istediğimi söyledim.

anladım cnm benim bebeğimde ters pozisyondaydı o zaman sezeryana yakındım yada iri bir bebek olsaydı ama şimdi hem normal istiyorum hemde korkuyorum :) senin durumunda olsaydım bende zorlamazdım :) gecen hafta biraz sancım vardı bu hafta sadece belimden bacagıma vuran bir ağrı var ayakta çok kalırsam bebeğin gelmeye niyeti yok yani :) o yuzden sordum cnm cvbın için tskler umarım sağlıklı hemencik alırsın bebeğini :))

Canm hayirli olsun bakalim valla iyi sabrettin inş oğluşun yarin kucağinda olucak bu gece bitmez artik sana hayirlisiyla sağlikla kucağina al inş.dualarimiz seninle ilk firsattada iyi haberlerini yaz bize..

bizim günümüz de belli olduu, 11 eylülde kızımız geliyoooo

gözün aydin canm sağlikla al inş kucağina darisi başimiza

Kizlar su gobegime bakin cok kasiniyo dayanamiyorum artik

Eklentiler

• picture283.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 99
Kontrolum carsamba canim soylicem bu hafta daha da Kabardi prurigo diye bi cilt hastaligiymis hamilelikte olusan

hayırlı bi doğum olssun senin için inşalla canım..

evet aynı seninle banada onu dediler. oğlan mı senin. bendede baskı uyguluyor idrara sık cıkar oldum. ve artık eskisi gibi değilim çok agırlaştım halsizlik de var. bebeğin nasıl hareketlimi.
Ewet cnm erkek.hareketli çok sukur.bugun butun ewi kaldrdm temiZledm oyle rahatladm ki son gunlerde iyiyiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…