2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba kizlar bugun kontrolumuzu olduk nst ye usg ye girdik hersey yolunda suyu iyi dedi dr sanci falan hic cikmadi benim oglan burasi iyi diyor heralde haftaya pazartesi genel anestezi ile sezaryen olucam insallah oglusum 3250 gr olmus benden haberler bu kadar

Kizlar bu arada ic camasirim surekli islaniyor acaba suyumu azaliyor o mu azalıyor biyle bisey olur mu
Ayni sorun bende de var surekli islaniyorum hep altimda kagit havlu var ama bugun yine gittim dr a ama suyu normal dedi son aylar fazla olurmus vajinal akinti ama benimki de mesela ayni su gibi

Canimmmm dogurmadim benim oglanin yeri rahat sanirim ne sanci cikiyor ne bisey haftaya bugun insallah
Sancı cıkınca doğum yakında mı demek oluyor? Bende 2 haftadır sancı çıkıyor. Cuma günü % 100 önceki hafta % 70 çıktı. Arada sancı gelip gidiyor...

Sancı cıkınca doğum yakında mı demek oluyor? Bende 2 haftadır sancı çıkıyor. Cuma günü % 100 önceki hafta % 70 çıktı. Arada sancı gelip gidiyor...
Dr um eger sancin cikarsa 15 ini beklemeyiz demisti zaten her gittigimde de rahim agzini kontrol ediyor her seferinde de sancin suyun kanaman olursa hemen beni ara diye tembih ediyor benim bu sanci konusunda pek tecrubem yok canim 2. cocuk ama ilkinde de hic sancim olmadi onun icin seni yanlis yönlendirmeyim ama herhalde sancilar boyle surekli olursa rahim agzi acilir dogum baslayabilir heralde

Ayni sorun bende de var surekli islaniyorum hep altimda kagit havlu var ama bugun yine gittim dr a ama suyu normal dedi son aylar fazla olurmus vajinal akinti ama benimki de mesela ayni su gibi

Bende son 1 aydir cogalmisti. Doktora soyledim fitil verdi pek etkisini gormedim. Genlde ayakta cok kaldim mi oluyor ama bu son 1 haftadir azaldi. Daha dikkat ediyorum onceden yurutuste yaprdm eskisi gibi ypmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…