2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

inşallah. hepimiz için sağlıkla inşallah :) hayırlısı ne ise o şekilde olsun herkes için..

amin amin, darısı herkesin başına.

merhaba 30 Aralık ta doktora gittim hcgme bakıldı 1015 çıktı değerim gayet iyiymiş ALLAh hepimizin yüzünü güldürür inşallah. Şimdiden hepimize hayırLı olsun.
Kızlar ben nikah şekeri , nişan şekeri, kına şekeri, doğum şekeri, bebek şekeri, diş buğdayı şekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemeye sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacak şimdiden mutluluklar dilerim hayırlı evlatlar

Kizlar su gobegime bakin cok kasiniyo dayanamiyorum artik

Kiyamam o ne ya doktora git guzelim s3n bence

canim cok gecmus olsun sikintilarin bitmedi desene allahim yardimcin olsun bir an onc3 bebegin sagligina sende huzura kavusursun insallah biraz daha sabretmen lazim bunlar caresiz dert degil sakin ve guclu ol anlamaya çalışıyorum zor bi durumdur dualarim seninle yapabilecegim bişey olur mu bilemem

Geçmis olsun guzel hbrlerle donmussun sukur tarihte belli sende anneler kervanina katilican inşallah

40+5 haftalık inşallah yarına doğum olur ne olur dua edin kaç gündür stresliydim

Hayirlisi canim hic strese girme

rahmini kontrol ederken canın acıyomu.c.tesi doktor bi bakalım dedi,nst de sancım çıktığı için
acayip canım acıdı,elinini içine sokup çevirdi sanki

Arkadaşlar 10 dakikada bir sancım var nişan su yok nişan gelincemi şiddeti artacak bilen varmı
hadi hayirlisi bakalim sağlicakla kucağına al inş..sancilar geldikçe derin nefes al ver yere çömelir şekilde oturmaya çsliş ve çok vakit kaybetmeden doktoruna git

Canimmmm dogurmadim benim oglanin yeri rahat sanirim ne sanci cikiyor ne bisey haftaya bugun insallah
herşeyin yolunda haberler in güzel olmasina sevindim pazartesi doğun yapacağini biliyordum da akşama kadar ses cikmayinca doktora gidince doğum mu yapti acabacded

Herkes nasıl ?
Doğum bekleyen arkadaşlar streess yok bolca uyuyun kalitesiz olsada farketmez doğumdan sonra onu bile arıyoruz:)

Doğuran arkadaşlar benim kız tam gece kuşu uyku yok bana ...
Göbek duştukten sonra dha bi huzusuz oldu sanki. Sizde durm ne???

Hamileliklerimix bitio artık.burayı boşlamaylım.
Dopum hikayelerimizi anlatalım sonra bebişlerimizi
Tarihler ykn aynı süreçlerden geçicez çünkü

Benim doğum hikayem ;
1 eylül pazartesi sabah 7.30 da evden çıktık.
Annemi aldık hastaneye vardık.
Elimizde 4-5 bavul vardı tarile gider gibiydik
Hastaneye girince böyle değişik bi heyecan bir korku yaşıyorsunuz.
Zaten sezeryan herşeyden önce ameliyat korkusu...
Odamıza çıktık yerleştik.
Süslerimi astık.
Artık hazırdık kızımın gelmesine...
Hemşiremiz geldi damar yolum açıldı, ameliyat prosedürleri anlatıldı.
Soyundum ameliyat önlüğü giydim.
İşte o zaman heyecan daha fazla arttı.
Beni ameliyata aldıklarında sürekli dua ettim epiduralden çok korkuyordum.

Çok rahat şekilde epiduralim takıldı.
Hiç acımadan...
Annem girdi benim doğumuma
Hersey hazırlanınca örtüler fln annemi aldılar içeri.
Seni muayene edicez dediler birde baktım kızım ağlıyor.onu gördüğümde ilk aklıma gelen ne kadar güzel olduğuydu.
Sonra ağlamaya başladım başkada hiç bişe hatırlamıyorum.
Odaya çıkınca tekrar ağladım.
Şimdide uykusuzluktan ağlıyırum
Kızım için herseye değer ...
O bir mucize.

Günaydın hanımlar dr kontrolumuz var bugun bakalim bizim sipa ne durumda

Sagol canim dr dan ciktim fotocuya gittim benim dogumuma dogum fotografcisi girecek ya onunla görustuk son detaylari sonra kuaforume gittim o da dogumun ertesi gunu gelip saclarimi tariyacak tekrar fotocu gelecek ya lohusa taci falan almamistim ben onu aldim carsi isi yani allahtan esim yanimdaydi gidemezdim yoksa o goturdu beni ancak aksam yazabildim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…