2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim benimde yara oldu krem yag gogus basi hepsinini denedim hicbiri fayda etmedi sadece rahatlati yarayi gecirmedi hepsini biraktim sutumu surdum ve aciya aciya verdim her cektikce uyustu ve simid yaradadan eser yok sende biliyorum cok kotu aciyor ama her emdikce alisirsin yoksa yag krem hep yumsk tutck etkisi gectimi tekrar agriycak silikonda acitma yapmiyor amA kendi gogsun gibi olmaz damarlar calismaz

Göğüslerini 3 saatte bir sağ ama sağdığında tam boşalt bir göğüs için minimum 15 dk sağmalısın. Kızım küvözdeyken bende sürekli sağıyordum bu şekilde düzenli sapmazsan direkt ağrı oluşuyordu ama atlatmadan sağarsam sorun çıkmıyordu. Kolay gelsin gecede sağmak gerekiyor kesinlikle

hayırlı haberlele dön cnm.

allah yardımcın olsun cnmm.
haberlerini bekliyoruz
CANIM ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMİ EMİR KAANIMI HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI OLARAK ALDIM KUCAĞIMA BUGÜN 4.GÜNÜMÜZ.HASTANADEN 3.GÜN SABAHI ÇIKTIM VE DÜNDEN BERİ BİRAZ DAHA İYİYİM.HASTANE ORTAMI ÇOK FARKLI İNSANI DEPRESYONA SOKMADAN ÇIKARMIYO.EVİMDE DAHA MUYLU VE HUZURLUYUM ÇOK ŞÜKÜR ANNEM VE EŞİM OLMASA BEN NAPARDIM =)
SEN NASILSIN BEBİŞ N DURUMDA SANIRIM CUMAYDI SENN DOĞUM İNŞ. HAYIRLI HABERLERLE SENDE YAZARSIN BİZE...

Canim ayrintilI anlatabilirmisin nasil kahve turk kahvesimi dustukten bir gun sonrami

Canim kuru toz kahve degilmi benim kinin gobegi dun dustu bugun kahve doksem olurmu yarin yikyacam

evet. toz kahve. dök birşey olmaz. bebeği yikadiktan sonra kurula kahve sür kuru tutar. göbeği düştü ise akıntı olmadığı sürece. kahve sür me birşey olmaz.

Gece zaten duramiyorum. Kızım da göğüs şiş olunca ucunu tutamiyor gerginliginden. Ben tamamen bosaltmiyorum rahatlayinca bırakıyorum. Tamamen boşaltmayı deneyim bir de.sagdigim için uçları hep tahriş olmuş biçimde
Azcık buyuse daha çok emer ve bosalir aslında.

Canm hadi gözün aydin çok sevindim hemde normal olmuş ne güzel sağlikla bol sütle büyüt inş...
Teyselerim ben buyudum kobacan oldum ki karsesim uyurken annem beni susledi Eki Görüntüle 1248101
amannn maşallaahh annesi bu ne güzel bişi böylee Rabbim nazarlardan korusun bizde bu kadar büyüdüğünü görürüz inş..

Hayirli pazarlar kizlar beni bir gorseniz rezil vaziyetteyim ablam memlekete gitti dun yigenim univ kazandi bugun onu yolcu etmek icin gitmek zorunda kaldi kv yanimda kaliyordu aksam onun 35 yasindaki yigeninin cenaze haberi gelince o da gitti simdi esim var yanimda bakalim yarin ne yapacagim ne guzel iyiydim simdi agrilarim var annem malum zaten gelmez is yapamam diye dua edin bana insallah sezeryan yerim fıtıklasmaz

merhabalar kızlar çoğunuz bebeklerinizi kucağınıza aldınız hayırlısıyla ne güzel ben hala bekliyorum geçen perşembe 1 cm açılma vardı ama hala ortada sancı su nişan vs yok. bir de bebek nerdeyse 4 kg şu an ve doktor normal doğum diyor feci strese girdim kabuslar görüyorum artık 4 kg normal doğar mı bişeyler söyleyin bana lütfen

Canim ben 10 gundur dogum yaptim dogumdan bir hafta once dr banada iri bebek dedi 4 kilo bebegim 3488 gr dogudu ultrasyon yaniltiyor yani 4 kilo olsada doktor eger catim musait diyorsa neden dogmasim benim doktor 4 kilo dedi ve normal doguracaksin dedi sende doktoruni dinle

Dun geceden beri kasilmalarim cok fazla..bebisim bir kenarda.durup kendini tas gibi yapiyor dogum zamani geliyor diyemi acaba

bir de doğum yapan arkadaşlara soruyorum hamilelik mi zor yoksa doğumdan sonraki dönem mi?
Canim bana dr un 3300 dedi ama bu kesin degil dogunca belli olur dedi 2800 dogdu bence hamilelik daha zor bence yada benim hamileliklerim zor geciyor belkide ondan allah sanada hayirli dogumlar versin

kizlar bendede gogus problemi var. meme ucu kocaman sutten sutumde guzel geliyor bebisim emiyor ama yinede goguslerim tas gibi cok sert ve uclari aciyor emzirdikce. bugun pompali biberon aldim sagdim biraz. 25 cccikti . sonra emzirdim ve sagdigimida verdim. kizim hepsini icti. ama neden emzirdigim halde tas gibi oluyor goguslerim. birde kaka problemimiz vardi. dun gece hastaneye gittik artik. bebegim 3 gunluk ve hastanede ilk kakadan sonra yapamadi evde. dr fitil verdi. mecbur yaptim ucundaymis zaten 3 kez aldim altini. bugun hala yine yok. karni tas gibi oluyor yavrumun. gobegide dusmedi korkuyorum. boyle gec kaka yapan varmi. ne yapayimda rahatlasin yavrum sasirdim.

Merhaba canım
Çarşamba günü normal doğum yaptım
Ultrasonda 52 cm 3700 cıkıyordu
Doğum sonrası 54 cm 4kg 90gr bebeğim doğdu
Nişan ve suyun geldiğinde 2 cm açıklığım vardı bebeğim baş aşağıydı ama kanala giremiyordu iri olduğu için ,doktor sezeryan olmalısın dedi,normal zor doğar dedi ,ama ben normL doğumu gerçektleştirmek. Cok istedim ,suni sancı ve epidural alarak açılma olmasını beklerken ebelerle odada ıkınma itme hareketleri yaptık ,bbeğin başı geliyor sancı geçince geri gidiyordu,en son dogumhaneye alalım normali deneyelim olmazsa sezeryana alıcam dedi ,normali başardım , zor oldu ama hersey guzeldi
Bebegım 3700 ken 4 kg dn fazla doğdu
Değişebılıyor kg

kızlar bu loğusalık depresyonundan nasıl kurtulabilirim 5.günüm doğumdan sonra ve annem yanımda çok rahatım ama nedense annemin 40ndan sonra gitcek olması hep aklımda ve günümü yaşıyamıyorum hep ağlıyorum annem odadan çıksa peşinden gidiyorum ben annemsiz yapamam...nasıl kurtulcam bu depresyondan ağlamaktan... annemide çok üzüyorum böyle elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…