Sevgi kelebeği ve denizb sizide eklemek istiyotum.
Canim benimde yara oldu krem yag gogus basi hepsinini denedim hicbiri fayda etmedi sadece rahatlati yarayi gecirmedi hepsini biraktim sutumu surdum ve aciya aciya verdim her cektikce uyustu ve simid yaradadan eser yok sende biliyorum cok kotu aciyor ama her emdikce alisirsin yoksa yag krem hep yumsk tutck etkisi gectimi tekrar agriycak silikonda acitma yapmiyor amA kendi gogsun gibi olmaz damarlar calismazHepinize selamlar 13 eylul sabahi kucagima aldim kizimi zor bir dogum oldu ama cok sukur saglikli ayrildik hastaneden ancak firsat bulabildim yazmak icin cokk kacirdim neler konusuluyo bilmiyorum ama bir cogunuz bebeklerini kucaklarina almistir hayirli ugurlu olsun hepimizin gozuaydin olsunSu anda tek sıkıntım goguslerim yara oldu süt kanallarim tıkaliydi cok sukur acildi fakat yaralar hala ayni pompayla bosaltip sutumu oyle veriyorum bebisime insallah sizlerde sorun yoktur birde bu yaralar icin onerisi olanlar lutfen bana yazsin
Bugün benim de kızım 16 günlük. Sarılık azalmaya başladı çok şükür. Kilo almaya başladı. Ama goguslerim acı içinde hep.sutu sağmak zorundayım. Bebegim küçük olduğu için çok ememiyor ve göğsüm hep şiş. Patlicak gibi oluyorum. Hele sabaha kadar hem uçları hem içi acıyor. Lansinoh kullaniyorum hep ama sürekli sagdigim için iyilesemiyor.
CANIM ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMİ EMİR KAANIMI HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI OLARAK ALDIM KUCAĞIMA BUGÜN 4.GÜNÜMÜZ.HASTANADEN 3.GÜN SABAHI ÇIKTIM VE DÜNDEN BERİ BİRAZ DAHA İYİYİM.HASTANE ORTAMI ÇOK FARKLI İNSANI DEPRESYONA SOKMADAN ÇIKARMIYO.EVİMDE DAHA MUYLU VE HUZURLUYUM ÇOK ŞÜKÜR ANNEM VE EŞİM OLMASA BEN NAPARDIM =)hayırlı haberlele dön cnm.
allah yardımcın olsun cnmm.
haberlerini bekliyoruz
Canim ayrintilI anlatabilirmisin nasil kahve turk kahvesimi dustukten bir gun sonrami
Canim kuru toz kahve degilmi benim kinin gobegi dun dustu bugun kahve doksem olurmu yarin yikyacam
Gece zaten duramiyorum. Kızım da göğüs şiş olunca ucunu tutamiyor gerginliginden. Ben tamamen bosaltmiyorum rahatlayinca bırakıyorum. Tamamen boşaltmayı deneyim bir de.sagdigim için uçları hep tahriş olmuş biçimdeGöğüslerini 3 saatte bir sağ ama sağdığında tam boşalt bir göğüs için minimum 15 dk sağmalısın. Kızım küvözdeyken bende sürekli sağıyordum bu şekilde düzenli sapmazsan direkt ağrı oluşuyordu ama atlatmadan sağarsam sorun çıkmıyordu. Kolay gelsin gecede sağmak gerekiyor kesinlikle
Canm benm çatlaklarim hamilelikte böyle değildi Doğumdan sonra çoğaldi ve inanilmaz kaşiniyo ve kabardi doktor krem verdi de biraz rahatladimBir de ameliyat yerim değil de catlaklarim acıyor benim.böyle olan var mı? Nasıl geçecek
Canm hadi gözün aydin çok sevindim hemde normal olmuş ne güzel sağlikla bol sütle büyüt inş...Mutlu bir cumartesi sabahından herkese ydınnnn. Evet mutlulugumun sebebi doğum yaptım ve Allaha Şükür oğluma kavustum. 40+6 da Beklediğim gibi normal dogumla :) dün sabah 6.20de 10dk da bir sancım geldi. Sonra gün ortasinda gecti fakat kahverengi akıtım gelmeye başladı. Aksam 19da tamda yemekten sonra yine başladı. Ancak gece 10a kadar dayanabildim. Hastaneye geldik 6cm açıklık varmış. Sezeryana alın diye bagırsamda dinleyen olmadı :) gece 01:30 da oğlum doğdu. Simdi yanımda uyuyor. Sutum gelmedi ilk gün. Bakalım yarın neler olacak. Bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun....
amannn maşallaahh annesi bu ne güzel bişi böylee Rabbim nazarlardan korusun bizde bu kadar büyüdüğünü görürüz inş..Teyselerim ben buyudum kobacan oldum ki karsesim uyurken annem beni suslediEki Görüntüle 1248101
Gecmis oldun cnm ciddi bisey yoktur umsrimCanım yeni gördüm...kara bulutlar yakamızı bırakmadı kayınpederim trafik kazası geçirdi karıştık hepten giremiyorum her zaman özelden msj atarım şimdi numaramı
Canim ben 10 gundur dogum yaptim dogumdan bir hafta once dr banada iri bebek dedi 4 kilo bebegim 3488 gr dogudu ultrasyon yaniltiyor yani 4 kilo olsada doktor eger catim musait diyorsa neden dogmasim benim doktor 4 kilo dedi ve normal doguracaksin dedi sende doktoruni dinlemerhabalar kızlar çoğunuz bebeklerinizi kucağınıza aldınız hayırlısıyla ne güzel ben hala bekliyorum geçen perşembe 1 cm açılma vardı ama hala ortada sancı su nişan vs yok. bir de bebek nerdeyse 4 kg şu an ve doktor normal doğum diyor feci strese girdim kabuslar görüyorum artık 4 kg normal doğar mı bişeyler söyleyin bana lütfen
Canim bana dr un 3300 dedi ama bu kesin degil dogunca belli olur dedi 2800 dogdu bence hamilelik daha zor bence yada benim hamileliklerim zor geciyor belkide ondan allah sanada hayirli dogumlar versinbir de doğum yapan arkadaşlara soruyorum hamilelik mi zor yoksa doğumdan sonraki dönem mi?
Merhaba canımmerhabalar kızlar çoğunuz bebeklerinizi kucağınıza aldınız hayırlısıyla ne güzel ben hala bekliyorum geçen perşembe 1 cm açılma vardı ama hala ortada sancı su nişan vs yok. bir de bebek nerdeyse 4 kg şu an ve doktor normal doğum diyor feci strese girdim kabuslar görüyorum artık 4 kg normal doğar mı bişeyler söyleyin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?