Bol bol sıcak duş al gögüslerine sırtına duşu tut canım en etkili yöntem ben öyle yapıyorumkizlar bendede gogus problemi var. meme ucu kocaman sutten sutumde guzel geliyor bebisim emiyor ama yinede goguslerim tas gibi cok sert ve uclari aciyor emzirdikce. bugun pompali biberon aldim sagdim biraz. 25 cccikti . sonra emzirdim ve sagdigimida verdim. kizim hepsini icti. ama neden emzirdigim halde tas gibi oluyor goguslerim. birde kaka problemimiz vardi. dun gece hastaneye gittik artik. bebegim 3 gunluk ve hastanede ilk kakadan sonra yapamadi evde. dr fitil verdi. mecbur yaptim ucundaymis zaten 3 kez aldim altini. bugun hala yine yok. karni tas gibi oluyor yavrumun. gobegide dusmedi korkuyorum. boyle gec kaka yapan varmi. ne yapayimda rahatlasin yavrum sasirdim.
Kremin adi ne canım? Doğumdan önce lierac kullanıyordum. Onu sürüyorum yine ama... işe yarar mı bilmemgul_murat82, post: 36998180, member: 460419"]Canm benm çatlaklarim hamilelikte böyle değildi Doğumdan sonra çoğaldi ve inanilmaz kaşiniyo ve kabardi doktor krem verdi de biraz rahatladim
Bol bol sıcak duş al gögüslerine sırtına duşu tut canım en etkili yöntem ben öyle yapıyorum
Canım bende 1 haftadır yalnızım. Epey zorlandım ama her gecen gün alışıyo insan. Doğum yapalı ne kdr oldu 2. Hafta dikişlerin çok çok dha iyi olcak mrk eyme.Hayirli pazarlar kizlar beni bir gorseniz rezil vaziyetteyim ablam memlekete gitti dun yigenim univ kazandi bugun onu yolcu etmek icin gitmek zorunda kaldi kv yanimda kaliyordu aksam onun 35 yasindaki yigeninin cenaze haberi gelince o da gitti simdi esim var yanimda bakalim yarin ne yapacagim ne guzel iyiydim simdi agrilarim var annem malum zaten gelmez is yapamam diye dua edin bana insallah sezeryan yerim fıtıklasmaz
Canim daha yarin 1 haftalik olucazCanım bende 1 haftadır yalnızım. Epey zorlandım ama her gecen gün alışıyo insan. Doğum yapalı ne kdr oldu 2. Hafta dikişlerin çok çok dha iyi olcak mrk eyme.
Hayirli pazarlar kizlar beni bir gorseniz rezil vaziyetteyim ablam memlekete gitti dun yigenim univ kazandi bugun onu yolcu etmek icin gitmek zorunda kaldi kv yanimda kaliyordu aksam onun 35 yasindaki yigeninin cenaze haberi gelince o da gitti simdi esim var yanimda bakalim yarin ne yapacagim ne guzel iyiydim simdi agrilarim var annem malum zaten gelmez is yapamam diye dua edin bana insallah sezeryan yerim fıtıklasmaz
Sagol canim çok teşekkür ederim sanada gecmis olsun.geçmiş olsun. başınız sağolsun. dikkat et kendine. benimde basur um azdı ağrısı doğumdan zor.
kızlar bu loğusalık depresyonundan nasıl kurtulabilirim 5.günüm doğumdan sonra ve annem yanımda çok rahatım ama nedense annemin 40ndan sonra gitcek olması hep aklımda ve günümü yaşıyamıyorum hep ağlıyorum annem odadan çıksa peşinden gidiyorum ben annemsiz yapamam...nasıl kurtulcam bu depresyondan ağlamaktan... annemide çok üzüyorum böyle elimde değil
Hayirli pazarlar kizlar beni bir gorseniz rezil vaziyetteyim ablam memlekete gitti dun yigenim univ kazandi bugun onu yolcu etmek icin gitmek zorunda kaldi kv yanimda kaliyordu aksam onun 35 yasindaki yigeninin cenaze haberi gelince o da gitti simdi esim var yanimda bakalim yarin ne yapacagim ne guzel iyiydim simdi agrilarim var annem malum zaten gelmez is yapamam diye dua edin bana insallah sezeryan yerim fıtıklasmaz
ben birçok yerde şunu okudum, suyu kaynat, ılıyınca içine karbonat koy, bu karbonatlı suyla meme ucunu sil, her emzirmeden sonra. hem yaralara süper yi geliyomuş, hem de bebişin ağzının pamucuk olmasını engelliyomuş. be hastaneye bile götürmeyi düşünüyorum... bi sen de araştır istersen, inşallah iyi gelir...Hepinize selamlar 13 eylul sabahi kucagima aldim kizimi zor bir dogum oldu ama cok sukur saglikli ayrildik hastaneden ancak firsat bulabildim yazmak icin cokk kacirdim neler konusuluyo bilmiyorum ama bir cogunuz bebeklerini kucaklarina almistir hayirli ugurlu olsun hepimizin gozuaydin olsunSu anda tek sıkıntım goguslerim yara oldu süt kanallarim tıkaliydi cok sukur acildi fakat yaralar hala ayni pompayla bosaltip sutumu oyle veriyorum bebisime insallah sizlerde sorun yoktur birde bu yaralar icin onerisi olanlar lutfen bana yazsin
Canim bende seninle ayni durumdayim ablam 5 gunlukken gitmek zorunda kaldi kv yanimdaydi cenaze cikti dun gece gitti bugun esim yanimdaydi ama yarin yalnizim bende tek yapmamiz gereken sey evde yanlizken uyumayacagiz uyanik kalmak lazim şu al basma olayindan korkiyorum ben o da uykuda oluyor benimde emzirirken uykum geliyor ama mecbur uyumamaya calisacagim karsi komsuma söyledim ara ara yokla beni diye sende uyuma canim yaninda kimse yokken banyo yapmaValla ben doğum yapalı 1 ay oldu anca toparlıyodum ki şimdi de yalnız kaldım yine kötüyüm bitmiyo galiba kolay kolay annem 6 günlükken gitmek zorunda kaldı kv bendeydi kayınpederim kaza geçirdi şimdi onlarda hastanede hepten tek kaldım herkesin morali bozuk hepten etkileniyorum oğlum da çok gazlı uyku problemimiz var napıcaz bilmem
Tesekkur ederim canim bende hic olmazsa15-20 gunluk olsaydim keske hersey daha kolay olacakti yarin daha 1 haftalik olacagiz dr kontrolumuz var hem benim hem bebegin topuk kani aldiracagiz sonrada daha cok yeniyiz balkona sandalye koydum iki parca camasir asiyorum biraz oturuyorum boyle boyle astim bugun camasiriBaşınız sağolsun canım doğumdan sonra gerçekten insanın desteğe ihtiyacı oluyor çok zor ben bir ay oldu ilk defa yalnız kalıcam hala korku içindeyim
Saol canm dustu sariligmiz çok şükür anne sütunu kesince düştü megersem anne sütü yapioms iyice düşsün anne sütüne devam .. Sahip buzluca atmaktayimC
canım dualarım seninle. Ne alemdesiniz?
Canım 4 kg normal doğar belki zorlar biraz. Başka bi dr daha görün eğer çok zorlayacaksa diretmenin alemi yok.bir de doğum yapan arkadaşlara soruyorum hamilelik mi zor yoksa doğumdan sonraki dönem mi?
Aaa ilk defa böyle bişi duydum.Saol canm dustu sariligmiz çok şükür anne sütunu kesince düştü megersem anne sütü yapioms iyice düşsün anne sütüne devam .. Sahip buzluca atmaktayim
Canım endişelenme.Tesekkur ederim canim bende hic olmazsa15-20 gunluk olsaydim keske hersey daha kolay olacakti yarin daha 1 haftalik olacagiz dr kontrolumuz var hem benim hem bebegin topuk kani aldiracagiz sonrada daha cok yeniyiz balkona sandalye koydum iki parca camasir asiyorum biraz oturuyorum boyle boyle astim bugun camasiri
Canım aynı duyguları bende yaşadım. Hergün ağladım.Annem wc ye bile gitmesin istiyordum. Sonra 15 günlükken annemin dönmesi gerekti. Ağladım ağladım ağladım. Birde rek kalacaktım başka birş yok yardım edecek. Birde bu esnada sğtğmde yok. Ben yetersizim diye takıldım kaldım.kızlar bu loğusalık depresyonundan nasıl kurtulabilirim 5.günüm doğumdan sonra ve annem yanımda çok rahatım ama nedense annemin 40ndan sonra gitcek olması hep aklımda ve günümü yaşıyamıyorum hep ağlıyorum annem odadan çıksa peşinden gidiyorum ben annemsiz yapamam...nasıl kurtulcam bu depresyondan ağlamaktan... annemide çok üzüyorum böyle elimde değil
Ayyy canim bende ilk dogumda gebelik sonrasi depresyona girmistim seni cok iyi anliyorum sende sıkma canini dikkat et kendine cok sukur bak saglikla aldik bebeklerimizi kucagimizaCanım endişelenme.
İnan yalnız kaldıkça her geçengün güvenin daha çok artacak. Hergün biraz dha iyi olacaksın. Ben birde doğum sonrası depresyons girdim dha yeni yeni aşıyorum. Evet çok zor ama hafifliyo..
bebeğin başının ölçüsü önemli canım, çatının dar olup olmaması bi de, bu şartlar uygunsa 10 kilo bile doğurursun :) normal yapabilme imkanın varsa değerlendirmeni tavsiye ederim.merhabalar kızlar çoğunuz bebeklerinizi kucağınıza aldınız hayırlısıyla ne güzel ben hala bekliyorum geçen perşembe 1 cm açılma vardı ama hala ortada sancı su nişan vs yok. bir de bebek nerdeyse 4 kg şu an ve doktor normal doğum diyor feci strese girdim kabuslar görüyorum artık 4 kg normal doğar mı bişeyler söyleyin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?