2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bol bol sıcak duş al gögüslerine sırtına duşu tut canım en etkili yöntem ben öyle yapıyorum

gul_murat82, post: 36998180, member: 460419"]Canm benm çatlaklarim hamilelikte böyle değildi Doğumdan sonra çoğaldi ve inanilmaz kaşiniyo ve kabardi doktor krem verdi de biraz rahatladim
Kremin adi ne canım? Doğumdan önce lierac kullanıyordum. Onu sürüyorum yine ama... işe yarar mı bilmem

Canım bende 1 haftadır yalnızım. Epey zorlandım ama her gecen gün alışıyo insan. Doğum yapalı ne kdr oldu 2. Hafta dikişlerin çok çok dha iyi olcak mrk eyme.

Kızlaar herkese merhaba. Biraz ara verdim ama tüm mesajları okuyamıyorum maalesef. Doğumdan sonra 5. Gün bebeğimi sarılık nedeniyle hastaneye yatırdık. Yapılan testlerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. 6gündür orda. Muhtemelen 3 gün sonra çıkabilirmiş. Hergün hastanedeyim. Emzirme ardından süt sağma işlemi için. Sütüm pek yok ama pes etmek yok. Dikişlerim oldukça toparlandı. Korse de kullanıyorum ara sıra. Lohusa sendromu pek yok gibi. İnsan bebeğinden ayrı kalınca bu tip sendromlar lüks gibi geliyo. Denizim eve gelsin de. Ben herşeye razıyım.
Tüm hepiniz dualarımdasınız. Bebişi henüz gelmemiş olanlar sağlıkla kavuşsun. Kucağına alanları da Allah bir daha ayırmasın inşallah

geçmiş olsun. başınız sağolsun. dikkat et kendine. benimde basur um azdı ağrısı doğumdan zor.

Valla ben doğum yapalı 1 ay oldu anca toparlıyodum ki şimdi de yalnız kaldım yine kötüyüm bitmiyo galiba kolay kolay annem 6 günlükken gitmek zorunda kaldı kv bendeydi kayınpederim kaza geçirdi şimdi onlarda hastanede hepten tek kaldım herkesin morali bozuk hepten etkileniyorum oğlum da çok gazlı uyku problemimiz var napıcaz bilmem

Başınız sağolsun canım doğumdan sonra gerçekten insanın desteğe ihtiyacı oluyor çok zor ben bir ay oldu ilk defa yalnız kalıcam hala korku içindeyim

ben birçok yerde şunu okudum, suyu kaynat, ılıyınca içine karbonat koy, bu karbonatlı suyla meme ucunu sil, her emzirmeden sonra. hem yaralara süper yi geliyomuş, hem de bebişin ağzının pamucuk olmasını engelliyomuş. be hastaneye bile götürmeyi düşünüyorum... bi sen de araştır istersen, inşallah iyi gelir...

Canim bende seninle ayni durumdayim ablam 5 gunlukken gitmek zorunda kaldi kv yanimdaydi cenaze cikti dun gece gitti bugun esim yanimdaydi ama yarin yalnizim bende tek yapmamiz gereken sey evde yanlizken uyumayacagiz uyanik kalmak lazim şu al basma olayindan korkiyorum ben o da uykuda oluyor benimde emzirirken uykum geliyor ama mecbur uyumamaya calisacagim karsi komsuma söyledim ara ara yokla beni diye sende uyuma canim yaninda kimse yokken banyo yapma

Başınız sağolsun canım doğumdan sonra gerçekten insanın desteğe ihtiyacı oluyor çok zor ben bir ay oldu ilk defa yalnız kalıcam hala korku içindeyim
Tesekkur ederim canim bende hic olmazsa15-20 gunluk olsaydim keske hersey daha kolay olacakti yarin daha 1 haftalik olacagiz dr kontrolumuz var hem benim hem bebegin topuk kani aldiracagiz sonrada daha cok yeniyiz balkona sandalye koydum iki parca camasir asiyorum biraz oturuyorum boyle boyle astim bugun camasiri

bir de doğum yapan arkadaşlara soruyorum hamilelik mi zor yoksa doğumdan sonraki dönem mi?
Canım 4 kg normal doğar belki zorlar biraz. Başka bi dr daha görün eğer çok zorlayacaksa diretmenin alemi yok.
Gelelim diğer soruna
Hamilelikmi hamilelik cennet arkadaşım
Hayatımda ben böyle zor bi dönem geçirmedim.
20 gün oldu doğum yapalı.
Sana şöyle örnek vereyim o kdr yoğun oluyırsun ki değil yemek yemek wc ye gidecek zaman kalmıyo afedersin büyük abdestim gelecek diye ödüm kopuyo :)

Saol canm dustu sariligmiz çok şükür anne sütunu kesince düştü megersem anne sütü yapioms iyice düşsün anne sütüne devam .. Sahip buzluca atmaktayim
Aaa ilk defa böyle bişi duydum.
Ama ben süt veremiyorum pek sarılığımızda hmn geçti. Ondan mı acaba???

Canım endişelenme.
İnan yalnız kaldıkça her geçengün güvenin daha çok artacak. Hergün biraz dha iyi olacaksın. Ben birde doğum sonrası depresyons girdim dha yeni yeni aşıyorum. Evet çok zor ama hafifliyo..

Canım aynı duyguları bende yaşadım. Hergün ağladım.Annem wc ye bile gitmesin istiyordum. Sonra 15 günlükken annemin dönmesi gerekti. Ağladım ağladım ağladım. Birde rek kalacaktım başka birş yok yardım edecek. Birde bu esnada sğtğmde yok. Ben yetersizim diye takıldım kaldım.
Sonuç annem gideli 1 hafta oldu.
Her işimi kendim yapıyorum yvlça .
Bebeğimle samimileşiyoruz. Kaynaşıyoruz. Hergün daha iyş oluyırum. Sende olacaksın mrk etme.her fırsatta yaz bana. Aynı seyleri yaşadıpım için seni anlıyurum. Sakinleştirmeye çalışırım. Özelden no nunatarsan whats up tanda kınuşuruz her bunaldığında zira hep ayaktayım

Ayyy canim bende ilk dogumda gebelik sonrasi depresyona girmistim seni cok iyi anliyorum sende sıkma canini dikkat et kendine cok sukur bak saglikla aldik bebeklerimizi kucagimiza

bebeğin başının ölçüsü önemli canım, çatının dar olup olmaması bi de, bu şartlar uygunsa 10 kilo bile doğurursun :) normal yapabilme imkanın varsa değerlendirmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…