Sütüm varken sütümü sürdüm kuruyana kdr açıkta bıraktım.2 güne geçti.
Sebamed kullaniyorum benBende molfıx le başladım sanki pişin oldu gıbı geldı prıma aldım. Prımada molfıx e göre daha büyük . Bır kaç kez çiş sızdırdı. Ama sanki pişiğine iyi geldi .
Siz pişdik kremi ne kullanıyorsunuz ? Ben bepantol kullanıyorum.
Her çocuğun bi huyu oluyo benimkide mememi aldığı an uyuyo. Emme fln yok. Üzülme.sana cvp yazarken ağlamaya başladı meme vermeye uğraştık çığlığı kopardı bende ağladım oda sonra mama verdim. olan sütümde gidicek. bu kadar ağlanır mı yaaanne memesini nasıl istemez
Ben zeytinyağı sürüyorum.Bende molfıx le başladım sanki pişin oldu gıbı geldı prıma aldım. Prımada molfıx e göre daha büyük . Bır kaç kez çiş sızdırdı. Ama sanki pişiğine iyi geldi .
kizlar gogus ucu problemi yasiyorum inanilmaz canim yaniyor. kremler ise yaramiyor. siz nasil gecirdiniz her emzirme bir iskence oluyor.
Ben mustela kullaniyorum ama bitince almayacagim göbeginin dusmesini bekliyorum zeytinyagi herseyden guzel karnina bacaklarinada suruyorum ben buyuk oglumu zeytinyagi surerek buyuttum simdi göbegini bekliyorumBende molfıx le başladım sanki pişin oldu gıbı geldı prıma aldım. Prımada molfıx e göre daha büyük . Bır kaç kez çiş sızdırdı. Ama sanki pişiğine iyi geldi .
Ben mustela kullaniyorum ama bitince almayacagim göbeginin dusmesini bekliyorum zeytinyagi herseyden guzel karnina bacaklarinada suruyorum ben buyuk oglumu zeytinyagi surerek buyuttum simdi göbegini bekliyorum
bende şiş olunca istemiyor mesela azcık sağınca alıyor emiyor.Her çocuğun bi huyu oluyo benimkide mememi aldığı an uyuyo. Emme fln yok. Üzülme.
süt annede ateş yaparmış ondan hele göğsün dolunca boşaltamadıysan bayağı ateş yaparBende çok terlıyorrum . Bırde elektrık ocağı yakıyorum bebek üşü Esin diye... Su içinde kalıyorum.
ben ayakta kalınca başlıyor sızlamaya senin nasıl?? geçmiş olsun dinlenirken de mi acıyor? ben doktora çok sıkı mı diktiniz dedim sızlanarak o da evet sonra göbeğim sarkmasın istiyorsunuz ama dedi gülerek bakalım sarkacak mı?? bazıların esnek mi dikiyorlar acaba hemen geçti diyorlarbugun 20.gün doğum yapalı. şu sezaryan acım geçmedı geçmıyor, arkadaşlarım dıyor benım su zaman gectı bu zaman gectı. Hepsi benden önce iyileşmiş.
Her bunye farklıdır tabı de, benım nıye geçmıyor ya off
Sankı hiç geçmeyecek gıbı, gece hem emzırdım hem ağladım ıyıleşemıyorum dıye
öyle mi unutıyorlar mı bizi tekrar kadın olarak görecekler mi?? bakın ne anlatacağım ben asla doğumu görsün istemem tırnağımı bile kestirmedim hamileyken eşime. şimdi emzirirken bile öyle bütün göğüslerim açıkta gezmiyorum..ama sezeran sonrası doktor ve hemşire geldi hemşire karnıma rahmime bastırdı ben çok bağırdım ve alttan kan boşalttılar bayağı kan geldi altım tamamen açıktı kanlar boşalıyor ve eşim tam karşımda öyle bakıyordu oraya bence çok kötü bir an...sonuçta o anda bana üzülmüştür ama sonrasıiçin böyle bir görüntü aklında kalabilir...bende endişeliyim bebek ağlıyor ayaktayız geceleri eşimde horluyor yani ikisi nasıl bir odaya gelecek ki biz hep ayrı yatıyoruz artık bu da bizi çok uzaklaştırıyorKizlar inanin hepsi bu hormonlardan lohusalik doneminde benimde cinsellik aklima gelmiyor ancak bebekle ilgilen uyut buyuk oglumla ilgilen uyut adamla hiccccc aksam hele adami benim buyuk oglan yataktan bile atti sag tarafimda besikte kucuk oglum yatakta koynumda buyuk oglum esim cocuk odasinda yatti endiselenmeyin kizlar adamlar korkuyorlardir daha cok yeni lohusayiz hersey duzelicek su kirk olayi ciksin esinizde eski haline donecek emin olun daha ilk bebekleriniz esinizde babaliga tam alisamadi bence babalarinda biraz zamana ihtiyaci var
herkeste aynı sorun sanırım göğüslerinizin artık seksi gelmediğini nasıl söyledi konu nerden açıldı?Kızlar çok moralsızım. Kocamla aramız soğuyacak dıye korkuyorum. Benı artık kadın gıbı görmüyor . Öyle hıssedıyorum. Benı artık anne görüyor.
Atık göğüslerim seksi gelemiyormuşoğlumun besin kaynağı olarak görüyormuş .
Zaten hamılelıgın son ayında buz ılıskıyı bıtırmıstık. Daha önceki aylarda da ayda 2 kez fılan yaptık.
Şimdi bu lohusalık..... Kızlar ya çok tedırgınım. Sonuc olarak erkek ya gözü harama kayarsa
Aynı odada yatmıyoruz. O uyusun erken kalkacak dıye.. Benım zaten şaftım kaydı bebek bakmaktan.... O işten yorgun gelıyor. Ben ılgı beklıyorum .tamam soğuk davranmıyor ama nbılıyım kızlar ya moralım bozuk korkuyorum . Benımde ılgılı cinsellık aklına gelmiyor kocamın tamam sevmiyor beni bıliyorum. Ama Okadar çevremde aldatma hıkaylerı var kı çok etkılendım.....
arkadaşım benimkide 12.günde sarılık olduğunu anladık 16.7 çıktı ve fototerapi gördü şimdi 10 a indi ama tekrar yükselir mi??? hala yüzü sarı çünküKizlar iyi aksamlar agustos 22 de sezeryanla oglum dunyaya geldi 1 aylik oldu suan zaten dunyaya gelme sevincini yasayamadik sarilik bizi bitirdi bir iniyor bir cikiyor ve halada yuksek yapmadigimiz kalmadi oglum ilk gunler surekli uyuyordu emmeye bile hali yoktu sanki simdi ise en fazla 3 saat uyursa 2 yada 3 saat uyanik bilmiyorum sarilikdan basi dertde olan varmi kizlar
Omega 3 kullanin ben kullanmaya baslayinca kendime geldim depresyon anlaminda cok faudasi olduSürekli konuşuruz bi şekilde atlatırız mrk etmeben senden daha öndeyim her yaşadığımı paylaşırım. Yalnız değilsin hiç bi konuda. Ben yapıyorum sende yapacaksın.
Canim marketten almiyorum ben zeytinyagini memleketten getiriyorum karnina falan surdukten sonra iyice ovuyorum hem gazinada iyi geliyor kucuk havlu koyuyorun kiyafetleri kirlenmiyor bu yazdigim buyuk oglan da yaptigim daha buna basladim iste gobegini bekliyorumsızma zeytinyağımı sürüyosun canım,markası ne,bide sürdükten sonra kıyafetine yağ falan bulaşmıyo mu
emiyomu vucudu yağı,bebek yağı alıcaktım ben ...
Canım hepimix aynıyız. Ben salonda yatıyorum eşim odada. Odamızdada kızımızın yatağı var ama ayakucumda. O yüzden park yatak aldım. Salonda takılıyorux.öyle mi unutıyorlar mı bizi tekrar kadın olarak görecekler mi?? bakın ne anlatacağım ben asla doğumu görsün istemem tırnağımı bile kestirmedim hamileyken eşime. şimdi emzirirken bile öyle bütün göğüslerim açıkta gezmiyorum..ama sezeran sonrası doktor ve hemşire geldi hemşire karnıma rahmime bastırdı ben çok bağırdım ve alttan kan boşalttılar bayağı kan geldi altım tamamen açıktı kanlar boşalıyor ve eşim tam karşımda öyle bakıyordu oraya bence çok kötü bir an...sonuçta o anda bana üzülmüştür ama sonrasıiçin böyle bir görüntü aklında kalabilir...bende endişeliyim bebek ağlıyor ayaktayız geceleri eşimde horluyor yani ikisi nasıl bir odaya gelecek ki biz hep ayrı yatıyoruz artık bu da bizi çok uzaklaştırıyor( beni üzüyor ama şu an bebeğe odaklandım sadece...beraber yatanlar nasıl yapıyorsunuz???
AaaaaaOmega 3 kullanin ben kullanmaya baslayinca kendime geldim depresyon anlaminda cok faudasi oldu
Tabiki unutuluyor hem ne demek bizi kadin olarak goreceklermi biz zaten bastan ayaga hepimiz kadiniz cocuklarimiz icin ne eziyetler cektik onlara evlat verdik baba oldular sayemizde halada ugrasiyoruz bak bazi arkadaslarimiz sutu gelmedigi icin kahroluyor bazilarimizin gaz problemi hem neden yatagi ayiriyorsunuz ki biz bu bebeleri tek basimizami yaptik sabah ise giderlerse gitsinler onlarda kalksin en azindan sesini duysunlar bebegin fosur fosur uyumasinlar ben ilkte yaptim o hatayi aman esim uyusun aman sabah erken kalkacak diye ohhhh bi baktim adam aladagdan serin bu artik bende ogrendim bu sabah bebegi emzirdim yatirdim ama yine uyandi esimi uyandirdim kalk ogluna bak dedim ben napacagim dedi karni tok hicbisey yapmazsan gazini cikar diye verdim kucagina valla:)))))öyle mi unutıyorlar mı bizi tekrar kadın olarak görecekler mi?? bakın ne anlatacağım ben asla doğumu görsün istemem tırnağımı bile kestirmedim hamileyken eşime. şimdi emzirirken bile öyle bütün göğüslerim açıkta gezmiyorum..ama sezeran sonrası doktor ve hemşire geldi hemşire karnıma rahmime bastırdı ben çok bağırdım ve alttan kan boşalttılar bayağı kan geldi altım tamamen açıktı kanlar boşalıyor ve eşim tam karşımda öyle bakıyordu oraya bence çok kötü bir an...sonuçta o anda bana üzülmüştür ama sonrasıiçin böyle bir görüntü aklında kalabilir...bende endişeliyim bebek ağlıyor ayaktayız geceleri eşimde horluyor yani ikisi nasıl bir odaya gelecek ki biz hep ayrı yatıyoruz artık bu da bizi çok uzaklaştırıyor( beni üzüyor ama şu an bebeğe odaklandım sadece...beraber yatanlar nasıl yapıyorsunuz???
ayakta acıyor evet.gülerken acıyor, yatarken de acıyor.ben ayakta kalınca başlıyor sızlamaya senin nasıl?? geçmiş olsun dinlenirken de mi acıyor? ben doktora çok sıkı mı diktiniz dedim sızlanarak o da evet sonra göbeğim sarkmasın istiyorsunuz ama dedi gülerek bakalım sarkacak mı?? bazıların esnek mi dikiyorlar acaba hemen geçti diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?