2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende molfıx le başladım sanki pişin oldu gıbı geldı prıma aldım. Prımada molfıx e göre daha büyük . Bır kaç kez çiş sızdırdı. Ama sanki pişiğine iyi geldi .
Siz pişdik kremi ne kullanıyorsunuz ? Ben bepantol kullanıyorum.

Sebamed kullaniyorum ben

sana cvp yazarken ağlamaya başladı meme vermeye uğraştık çığlığı kopardı bende ağladım oda sonra mama verdim. olan sütümde gidicek. bu kadar ağlanır mı yaa anne memesini nasıl istemez
Her çocuğun bi huyu oluyo benimkide mememi aldığı an uyuyo. Emme fln yok. Üzülme.

Ben zeytinyağı sürüyorum.

Ben mustela kullaniyorum ama bitince almayacagim göbeginin dusmesini bekliyorum zeytinyagi herseyden guzel karnina bacaklarinada suruyorum ben buyuk oglumu zeytinyagi surerek buyuttum simdi göbegini bekliyorum

Ben mustela kullaniyorum ama bitince almayacagim göbeginin dusmesini bekliyorum zeytinyagi herseyden guzel karnina bacaklarinada suruyorum ben buyuk oglumu zeytinyagi surerek buyuttum simdi göbegini bekliyorum

sızma zeytinyağımı sürüyosun canım,markası ne,bide sürdükten sonra kıyafetine yağ falan bulaşmıyo mu
emiyomu vucudu yağı,bebek yağı alıcaktım ben ...

ben ayakta kalınca başlıyor sızlamaya senin nasıl?? geçmiş olsun dinlenirken de mi acıyor? ben doktora çok sıkı mı diktiniz dedim sızlanarak o da evet sonra göbeğim sarkmasın istiyorsunuz ama dedi gülerek bakalım sarkacak mı?? bazıların esnek mi dikiyorlar acaba hemen geçti diyorlar

öyle mi unutıyorlar mı bizi tekrar kadın olarak görecekler mi?? bakın ne anlatacağım ben asla doğumu görsün istemem tırnağımı bile kestirmedim hamileyken eşime. şimdi emzirirken bile öyle bütün göğüslerim açıkta gezmiyorum..ama sezeran sonrası doktor ve hemşire geldi hemşire karnıma rahmime bastırdı ben çok bağırdım ve alttan kan boşalttılar bayağı kan geldi altım tamamen açıktı kanlar boşalıyor ve eşim tam karşımda öyle bakıyordu oraya bence çok kötü bir an...sonuçta o anda bana üzülmüştür ama sonrasıiçin böyle bir görüntü aklında kalabilir...bende endişeliyim bebek ağlıyor ayaktayız geceleri eşimde horluyor yani ikisi nasıl bir odaya gelecek ki biz hep ayrı yatıyoruz artık bu da bizi çok uzaklaştırıyor( beni üzüyor ama şu an bebeğe odaklandım sadece...beraber yatanlar nasıl yapıyorsunuz???

herkeste aynı sorun sanırım göğüslerinizin artık seksi gelmediğini nasıl söyledi konu nerden açıldı?

arkadaşım benimkide 12.günde sarılık olduğunu anladık 16.7 çıktı ve fototerapi gördü şimdi 10 a indi ama tekrar yükselir mi??? hala yüzü sarı çünkü
yani kızlar FOTOTERAPİYLE SARILIK DÜŞTÜKTEN SONRA TEKRAR YÜKSELİR Mİ ÖYLE BİŞEY DUYDUNUZ MU??

sızma zeytinyağımı sürüyosun canım,markası ne,bide sürdükten sonra kıyafetine yağ falan bulaşmıyo mu
emiyomu vucudu yağı,bebek yağı alıcaktım ben ...
Canim marketten almiyorum ben zeytinyagini memleketten getiriyorum karnina falan surdukten sonra iyice ovuyorum hem gazinada iyi geliyor kucuk havlu koyuyorun kiyafetleri kirlenmiyor bu yazdigim buyuk oglan da yaptigim daha buna basladim iste gobegini bekliyorum

Canım hepimix aynıyız. Ben salonda yatıyorum eşim odada. Odamızdada kızımızın yatağı var ama ayakucumda. O yüzden park yatak aldım. Salonda takılıyorux.
Doğum yapalın25 gün oldu daha hiç eşimle aynı yatakta aynı saatlerde uyumadık. Çoğumuz böyleyiz. Zmn geçtikçe oturturuz diye düşünüyorum. Şimdi çok yeniyiz.
Diğer olaya gelince bende doğuma sokmadım eşimi. Ama malesef emzirmeme ve süt sağmama tanık oldu. Bilmiyorum ne düşünüyo hk zaten saç baş ta dağıldı.

Tabiki unutuluyor hem ne demek bizi kadin olarak goreceklermi biz zaten bastan ayaga hepimiz kadiniz cocuklarimiz icin ne eziyetler cektik onlara evlat verdik baba oldular sayemizde halada ugrasiyoruz bak bazi arkadaslarimiz sutu gelmedigi icin kahroluyor bazilarimizin gaz problemi hem neden yatagi ayiriyorsunuz ki biz bu bebeleri tek basimizami yaptik sabah ise giderlerse gitsinler onlarda kalksin en azindan sesini duysunlar bebegin fosur fosur uyumasinlar ben ilkte yaptim o hatayi aman esim uyusun aman sabah erken kalkacak diye ohhhh bi baktim adam aladagdan serin bu artik bende ogrendim bu sabah bebegi emzirdim yatirdim ama yine uyandi esimi uyandirdim kalk ogluna bak dedim ben napacagim dedi karni tok hicbisey yapmazsan gazini cikar diye verdim kucagina valla:)))))

ayakta acıyor evet.gülerken acıyor, yatarken de acıyor.
göbegım de hala tam inmiş değil, erken sanırım daha tam inmesi için göbeğin
korse gıyıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…