2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Sürekli konuşuruz bi şekilde atlatırız mrk etme ben senden daha öndeyim her yaşadığımı paylaşırım. Yalnız değilsin hiç bi konuda. Ben yapıyorum sende yapacaksın.
Canim vatsapta grup mu kurdun eger msj atmayi becerebilirsem benide ekle

Canım göğüslerini muhakkak boşalt. Kanalların tıkanmasın. Ağrı ve şişkinlik kalmasın. Yorucu olacak ama mecbur

şuan çok acımaya başladı göğüslerim zaten şiştiler

Dr lara gıcık oluyorum kolay sanki el kdr bebeği aç
Bırakmak kaşıkla mama vermek...

ben de gıcık oluyorum söylemesi kolay onlara

Canım poposunada sürdüm 1 çay kaşığıda mamasına kattım.

tamam cnm sağolasın ben de deneyeyim

Ayni dert bendede var cnm emiyoruz surekli memede uyuyor hatta siziyor memeden ayrilinca agliyor sasirdim ne yapacagimi uykusuzluktan beni birak kizim mahvoldu ne yapacam boyle perisanim

Cnm ozelden msj atmayi bilmiyorum ama eklemek isterim

keşke bende de öyle olsa benim oğlum emmiyo meme vermeye başlayınca ağlıyor çok üzülüyorum göğüslerimde acıdı

Kizlar iyi aksamlar agustos 22 de sezeryanla oglum dunyaya geldi 1 aylik oldu suan zaten dunyaya gelme sevincini yasayamadik sarilik bizi bitirdi bir iniyor bir cikiyor ve halada yuksek yapmadigimiz kalmadi oglum ilk gunler surekli uyuyordu emmeye bile hali yoktu sanki simdi ise en fazla 3 saat uyursa 2 yada 3 saat uyanik bilmiyorum sarilikdan basi dertde olan varmi kizlar

kızlar moralim çok kötü bebeğim iki haftalık daha önceleri geceleri oturuyor gözler açık ağlamıyordu şimdi ise sürekli ağlıyor... sabaha kadar bende ayaktayım emziriyorum kucağımda dalıyor yatağa bıraktığım an başlıyor ağlamaya..bu kadar küçük bebek günde 18-22 saat uyur diyorlar..ee nasıl büyüyecek bu kadar uyanık kalmayla...ne yapacağımı şaşırdım gazını mı çıkaramıyor acaba ben şu masajlardan yapıyorum ama başka ne yapabilirim??

Bugün 1. ayımız bitti, kalça USG çekildi, işitme testi yapıldı, çok şükür sorun çıkmadı. Hepatit b 2. doz yapıldı, sarılık 9 çıktı. Dr anne sütü sarılığı olabileceğini bir hafta sonra tekrar değere bakıp kan testi isteyeceğini sarılığın nedenini belirleyeceğini söyledi. Anne sütü sarılığı 2-2,5 ay sürebiliyormuş. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Bebeğim geceleri tıkanıyordu, tükmüğünü dahi yutamayıp mosmor kesiliyordu, korkudan gece gündüz tetikteydik, meğer reflüsü varmış ilaç verdi. Sizin bebeklerde de oluyor mu?

geçecek dimi tek temenlim bu inanır mısın burda sizlerin yazması tecrübeli arkadaşların inan çok ii geliyo.teşekkür ederim canımm yazışırız dertleşiriz paylaşmak kadar rahatlatmıyo hiç bişey senn n kadar oldu doğum yapalı

23. Günüm canım
Geçecek görürsün

bu garip bi psikoloji anı yaşamayı çok istiyorum ama elimde değil nedense annemin gitce günü düşünüp ben n yapçam diyorum ama biliyorum geçecek elbet alışcaz meleklerimize

keşke bende de öyle olsa benim oğlum emmiyo meme vermeye başlayınca ağlıyor çok üzülüyorum göğüslerimde acıdı
Canım bak sütün gelmiş ama boşaltmazsan mastit olursun. Ben oldum aynı hatayı yapma. Şiş demek orda süt var demek, nasılsa alacak bebiş mrk etme. Sen boşalt. Şuan en önemli şey bu senin için.

Biogaiya bizde kullaniyoruz umarim iyi bi ilactir yalanci memeyi bende verdim ama almiyor surekli memem agzinda olcak hic uyumuyoruz sasirdim kaldim

Ayni dert bendede var kafayi yicem yaaa

Canım benzer durum benim de başıma geldi benim oğlum doğduğunda hiç sorun çıkarmadan emmeye başlamıştı ama eve çıktığımızda sağ memeyi reddetmeye başladı aynı anlattığın gibi çığlığı basıyodu tabi bende o öyle yapınca hemen kaldırıyodum ya diğer memeyi veriyodum ya da gazı mı var falan diye uğraşıp duruyoduk sonra görümcem geldi ve bir gün boyunca bebeğin kafasını zorla mememe bastıra bastıra alıştırdı o ağladıkça biz inadına daha çok tuttuk memede zorla ağzına tıktık ve sonuç başarılı oldu sana tavsiyem onun ağladığına bakma sen yine zorla alışıcaktır... Göğüslerin şiştiyse de muhakkak boşalt sert olduğunda bebek ufak olduğu için kavrayamaz memeyi ve gücü sütü çekmeye yetmez...

Bezindeki kırmızılıklar kristal oluyo bebeğin doymaya başladıkça biticek onlar ilk 1 hafta 10 gün falan gelir ama korkma bize de olmuştu

Bizim de bugün 33. Günümüz ama gözlerinde ve vücudunda hala az da olsa sarılık kaldı 2 hafta sonra hala geçmezse bazı testler istiycem dedi dr uzamış sarılık olabiliyormuş bizim de başlarda çok uyuyodu şimdi de hep ayakta...

Kızlar gün hesabı yaparken doğduğu günü de sayıyor musunuz bebeğin? 23 ağustosta doğdu bugün 32 mi 33 mü günlüğüz?

Kizlar gunaydin sabah hast gittik cok sukur Sariligi baya gitmis dr tekrar tahlile gerek yok sık sık emzir dedi geri geldik bide bisey soracagim size dr a sormaya unuttum dun saglik ocagindan d vitamini damlasi verdiler sizlerde kullaniyormusunuz kac damla veriyorsunuz

Canım Dr bankada verdi ama 15 günden sonra kullanıcım. Daha9. Gunüm .
Ama kızlar bır dıpnot cay kasığına bıraz su dokun damlayı orda bıraz acın. Yoksa ağızda yara yapabılıyormus...

Kızlar çok moralsızım. Kocamla aramız soğuyacak dıye korkuyorum. Benı artık kadın gıbı görmüyor . Öyle hıssedıyorum. Benı artık anne görüyor.
Atık göğüslerim seksi gelemiyormuş oğlumun besin kaynağı olarak görüyormuş .
Zaten hamılelıgın son ayında buz ılıskıyı bıtırmıstık. Daha önceki aylarda da ayda 2 kez fılan yaptık.
Şimdi bu lohusalık..... Kızlar ya çok tedırgınım. Sonuc olarak erkek ya gözü harama kayarsa
Aynı odada yatmıyoruz. O uyusun erken kalkacak dıye.. Benım zaten şaftım kaydı bebek bakmaktan.... O işten yorgun gelıyor. Ben ılgı beklıyorum . tamam soğuk davranmıyor ama nbılıyım kızlar ya moralım bozuk korkuyorum . Benımde ılgılı cinsellık aklına gelmiyor kocamın tamam sevmiyor beni bıliyorum. Ama Okadar çevremde aldatma hıkaylerı var kı çok etkılendım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…