Canim vatsapta grup mu kurdun eger msj atmayi becerebilirsem benide ekleSürekli konuşuruz bi şekilde atlatırız mrk etmeben senden daha öndeyim her yaşadığımı paylaşırım. Yalnız değilsin hiç bi konuda. Ben yapıyorum sende yapacaksın.
Canım göğüslerini muhakkak boşalt. Kanalların tıkanmasın. Ağrı ve şişkinlik kalmasın. Yorucu olacak ama mecbur
Dr lara gıcık oluyorum kolay sanki el kdr bebeği aç
Bırakmak kaşıkla mama vermek...
Canım poposunada sürdüm 1 çay kaşığıda mamasına kattım.
Ayni dert bendede var cnm emiyoruz surekli memede uyuyor hatta siziyor memeden ayrilinca agliyor sasirdim ne yapacagimi uykusuzluktan beni birak kizim mahvoldu ne yapacam boyle perisanim
Cnm ozelden msj atmayi bilmiyorum ama eklemek isterim
geçecek dimi tek temenlim bu inanır mısın burda sizlerin yazması tecrübeli arkadaşların inan çok ii geliyo.teşekkür ederim canımm yazışırız dertleşiriz paylaşmak kadar rahatlatmıyo hiç bişeyCanım gececek çok yenisin daha. Ben diyırdum ki bu iş olmayacak hatta hastaneye yatarım belki. Düşün o kdr ağırdı depresyonum.ama gergeçen gün düşüncen değişecek. Sen onun annesisin dünyanın en iyi çocuk bakanı bile senden iyi bakamazki. Senin varlığın bile bebeğine yeter. Kokun sesin. O kendini daha senin karnında sanıyo. Gğnler geçtiköe oda adapte oluyo dğnyaya. Düşünsene ne zor kimseyi tanımıyo senden başka koskoca bi dünyaya doğdu
Biraz sabret azıcık....
23. Günüm canımgeçecek dimi tek temenlim bu inanır mısın burda sizlerin yazması tecrübeli arkadaşların inan çok ii geliyo.teşekkür ederim canımm yazışırız dertleşiriz paylaşmak kadar rahatlatmıyo hiç bişeysenn n kadar oldu doğum yapalı
bu garip bi psikoloji anı yaşamayı çok istiyorum ama elimde değil nedense annemin gitce günü düşünüp ben n yapçam diyorum ama biliyorum geçecek elbet alışcaz meleklerimizeSağol canım... Annem kırkıma kadar kalıcaktı diye hazırlamıştım kendimi bi anda gidince bütün dengem bozuldu biraz alıştıra alıştıra olsaydı daha iyiydi... Tek olmak her yönden zor bi de benim apt da komşum dahi yok desem yeridir hani başım sıkışsa kimsenin kapısını çalamam... Şu anının tadını çıkar canım bence sonrasını düşünme eninde sonunda yalnız kalınıyo... Tek istediğim bebeğime hakkı ile bakabilmek
inş canımm =) çok sağoll23. Günüm canım
Geçecek görürsün
Canım bak sütün gelmiş ama boşaltmazsan mastit olursun. Ben oldum aynı hatayı yapma. Şiş demek orda süt var demek, nasılsa alacak bebiş mrk etme. Sen boşalt. Şuan en önemli şey bu senin için.keşke bende de öyle olsa benim oğlum emmiyo meme vermeye başlayınca ağlıyor çok üzülüyorum göğüslerimde acıdı
Canım dediğim gbi ben senden ağır geçirdim. Hastaneye yatarım diye düşünüyordum o kdr yani. Ama hormonal bunlar. Bitiyo hormonların azalmasıyla birlikte...inş canımm =) çok sağoll
benimde kitaplardan okuduğum kadarıyla hergün aynı saatte gelen şiddetli gaz sancısı oluyorsa ona kolik diyorlar.
ve bebeğin sakinleşmesi zor oluyormuş. anne karnı sesleriyle sakinleşebilirmiş.
canım aynı şeyleri yaşıyoruz bir noktada yeterki bebeğim ağlamasın diye her öneriyi denemek istiyoruz
bunlardan benim duyduklarım: zeytinyağı içirmek, kimyonlu su içirmek. bio gaia diye bir ilaç da duydum.
buarada yalancı meme verme taraftarı değildim ama baktım bebeğim beni yalancı meme gibi kullanıyor, karnı doysada ağzı hep aranıyor, uykuya geçemiyor. bende malesef dayanamadım verdim, zor aldı.
kızlar moralim çok kötü bebeğim iki haftalık daha önceleri geceleri oturuyor gözler açık ağlamıyordu şimdi ise sürekli ağlıyor... sabaha kadar bende ayaktayım emziriyorum kucağımda dalıyor yatağa bıraktığım an başlıyor ağlamaya..bu kadar küçük bebek günde 18-22 saat uyur diyorlar..ee nasıl büyüyecek bu kadar uyanık kalmayla...ne yapacağımı şaşırdım gazını mı çıkaramıyor acaba ben şu masajlardan yapıyorum ama başka ne yapabilirim??
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. hiç internete girme fırsatım olmadı hayattan koptuk resmen.
sanırım bende lohusa sendromuna girdim. bebeğim emmiyor sütüm gelmedi buyüzden iki gündür göğüslerim şişti ama manuel pompa ile biraz getirmeye çalıştım.
benim oğlum memeyi verince çığlığı basıyor ağlıyor durmuyor mecburen mama verdik.
çok mutsuzum ama. süt yapıcı herşeyi yiyorum neyapıcam bilmiyorum.
bide 2 kere bezinde nokta şeklinde kırmızılık vardı bi arkadaş dedi oluyomuş öyle başına gelen var mı?
doğum yapmayan kaldı mı? ne çok şey var konuşacak
Kizlar iyi aksamlar agustos 22 de sezeryanla oglum dunyaya geldi 1 aylik oldu suan zaten dunyaya gelme sevincini yasayamadik sarilik bizi bitirdi bir iniyor bir cikiyor ve halada yuksek yapmadigimiz kalmadi oglum ilk gunler surekli uyuyordu emmeye bile hali yoktu sanki simdi ise en fazla 3 saat uyursa 2 yada 3 saat uyanik bilmiyorum sarilikdan basi dertde olan varmi kizlar
Canım Dr bankada verdi ama 15 günden sonra kullanıcım. Daha9. Gunüm .Kizlar gunaydin sabah hast gittik cok sukur Sariligi baya gitmis dr tekrar tahlile gerek yok sık sık emzir dedi geri geldik bide bisey soracagim size dr a sormaya unuttum dun saglik ocagindan d vitamini damlasi verdiler sizlerde kullaniyormusunuz kac damla veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?