2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
faydası oluyor, ben al derım. hem elektırıklı var ben de hem manuel. elektırıklıye o kadar para vermeye gerek yok. manuel olanı daha cok kullanıyorum ben hatta. bebedor marka benımkı. tavsıye ederım. 52 lıra mı neydı aldıgımda. iyi ki almışım. sezaryan dogum oldugu ıcın hastaneye bıle yanımda goturdum kı cekebılmek ıcın sütü getırebılmek ıcın. bende işe yaradı.

Bugun kızım 41 gunluk
40 40 dedıler bakalım dun 40 ucurduk neymış bu 40 gorelım. kimisi dönum noktası bebek ıcın dıyor. Ne olacak beklıyorum

arkadaşlar biraz önce kapıya sağlık bakanlığından iki kişi geldi çocuk felci aşısı yapmaya bizde kabul etmedik güvenemedim açıkcası aile hekimliğindede yapılabiliyormuş orda yaptıralım dedi.
size de geldiler mi

Annem söylemişti böyle bi uygulama başladığını ama bize gelmediler hatta 3 gün önce aşımız vardı sağlık ocağında da yapmadılar. Damla aşı zaten yaptırsaydın birşey değil.

Kizlar bebegi cok kusan var mi ? Benim oglum cok kusuyor hatta bazen meme agzindayken kusuyor. Oyle olmadigi zamanlarda emdikten 5dk sonra kusuyor. Bosun a emiyor gibi hissediyorum karninda hic bisey kalmiyor sanki

Dün gelmişler bize de ben evde yoktum çocuk felci aşısıymış suriyelilerden dolayı yapıyolarmış ama zaten 2. Ayda sağlık ocağında yapıcaklar evde yaptırmaya gerek yok bende güvenemedim

Valla bende lansinoh elektrikli var çift pompalı ama memnun değilim sadece göğüsler sertken çok doluyken verimli yoksa hiç güzel vakumlamıyo en iyisi bildiğim kadarıyla madela

Kizlar bebegi cok kusan var mi ? Benim oglum cok kusuyor hatta bazen meme agzindayken kusuyor. Oyle olmadigi zamanlarda emdikten 5dk sonra kusuyor. Bosun a emiyor gibi hissediyorum karninda hic bisey kalmiyor sanki
Canım benimki çok kusuyodu dr reflü dedi.ilerleyen aylarda gececek. Emdikten sonra 15 dk dik şekilde gaxını çıkar. Uyusa bile yatırma. Mide kapakları yok ondan besinler geri çıkıyo. Yattığı yerin baş kısmınıda yükselt. Yastıkla falan değil ama. Yatağın ayak kısmından. Yastık önerilmiyo. Diğer önlemleride ekliyorum. Dr verdi bana bunu.

Eklentiler

• image.webp
    239,3 KB · Görüntüleme: 89
Ben de zinco bugun de nurse harveys kullanmaya basladim ama bitmiyor turlu yavrumun gazi.çözüm bulan varsa ben de merakla bekliyorum
Antibiyotik gibi düzenli kullanacaksın gaz ilacını. Benim dr günde 4 defa dedi ben sabsimplex kullanıyorum. Aynı saatlerde veriyorum çok farketti.

Eklentiler

• image.webp
    239,3 KB · Görüntüleme: 93
Canim cok guzel bilgiler var burda copy yaptim tesekkur ederim. Doktor normal dedigi icin vaktim de olmadigindan arastiramadim cok surekli meme vermemeyi ve emdikten sonra dik tutmayi uygulamaya calisayim ins ise yarar. Sende bi degisiklik oldu mu canim azaldi mi biraz kusmalar

Slm anneler ben vakit bulamıyorum yazmaya ama okuyorum yazılanları. Ve bebeğime uyguladığımız bilgileri vercem faydasını gördüm çünkü.
Göbek kanamasina türk çekilmiş kahve.
Agizdaki pamukçuk için emzirdikten sonra karbonatlı su ile önce silin sonra dr onun için ilaç vermiştir onu kullanın.
Gaz için günde bir rezene çayı için ve doyurduktan sonra gazını mutlaka çıkarın uyusun ben uyandiktan sonra yada aglarsa uzatıp bacaklarını hareketle alttan gazını çıkartıyorum.
Kusma çok normal korkmayin ben çok korktum tabi ama dr olur dedi onun için yan yatırın ve usutmesin.
Başka sorun varsa yardımcı olurum

Canım benim sütüm yok o yüzden mamayla gidiyorux. Kusma önleyici mama verdi dr. Birde sana dediklerimide uyguluyorum işe yaradı azaldı epey.
Benim dr normal dedi geçiyormuş zaten.

Iyi akşamlar arkadaşlar nasilsiniz umarim hersey yolundadir herkes iyi, bebişler sağliklidir ben 3gün önce 39.7 ateşle hastanelik oldum vucudumda enfeksiyon varmiş sol gögsüm şişti ve çok sert koluma ve sirtima vuruyo ağrisi mastit oluşmuş yani gögüs enfeksiyonu sanki aramizdan birileride olmuştu die hatirliyorum dr.antibiyotik baslatti neden oldu anlamiyorum sürekli emziriyorum ve kalan sütü de birakmiyorum sağiyorum çok canm yaniyo dua edinde geçsin bi an önce

Canım ben oldum. Süt kanallarının tıkanmadı oda enfeksiyon yapıyo. Bana ateş yapmadan müdahale ettiler ama o mememde hiç sğt olmadı sonra. Agrısından yatamaz duruma gelmiştim. Sütün tam boşaltılmamasından oluyı bildiğim. Belki de tahmininden fazla sütün vardı. Çok çok çok geçmiş olsun aklıma geldi o günlerim çok üzüldüm

Gececek agrısı dayan.
Ben 5 gün falan uyuyamamıltım agrıdan. Saga sola döneöıyor iç çamaşıru gıyemıyordum giyincede caöasır acıtıyordu. Gecıyo ama bol bol sağ göğsünü.

Kızlar dün kalca filmimizi cektrdk sol kalca kemiğinde cıkıklık varmş dünden beri aglamktan bebişime bakamıyrm lütfn dua edin bize cift brz ile gecsin paşamn sorunu bir aya gecmezse ortapediye yönlendirrim dedi ikinci bebek anneleri böylr bi durum yasayıp atlatan var mı

TE="asia2014, post: 37330281, member: 610498"]Antibiyotik gibi düzenli kullanacaksın gaz ilacını. Benim dr günde 4 defa dedi ben sabsimplex kullanıyorum. Aynı saatlerde veriyorum çok farketti.[/QUOTE]
Oyle yapiyorum canim ya. Nurse harveysi günde 3 kere 1 er tatli kasigi dedi. Saati saatine veriyorum. Gazi cikiyor ama hic bitmiyor sanki. Hep agliyor;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…