faydası oluyor, ben al derım. hem elektırıklı var ben de hem manuel. elektırıklıye o kadar para vermeye gerek yok. manuel olanı daha cok kullanıyorum ben hatta. bebedor marka benımkı. tavsıye ederım. 52 lıra mı neydı aldıgımda. iyi ki almışım. sezaryan dogum oldugu ıcın hastaneye bıle yanımda goturdum kı cekebılmek ıcın sütü getırebılmek ıcın. bende işe yaradı.kızlar ne olur bi akıl verin bana,bebişim 32 günlük sütün baştan beri fazla deyildi,ama yetiyo kızıma şimdilik.bi kaçgündür kızım memeyi zorla alıyo.sütüm hepten gidecek die korkuyorum sağma makinasımı alsam,sağdıkça daha çok sütün olur diyo burdakibazı arkadaşlar faydası olur mu boşuna para vermek istemiyorum bayaa pahalı
oğlumda hiç sıkıntım olmamıştı sütüm bol bol yetmişti.çok üzülüyorum vallayi
faydası olu derseniz hangi marka yı öneririsiniz
ben hiç bir değişiklik farketmedim valla biz de 50 olduk bugünBugun kızım 41 gunluk
40 40 dedıler bakalım dun 40 ucurduk neymış bu 40 gorelım. kimisi dönum noktası bebek ıcın dıyor. Ne olacak beklıyorum
arkadaşlar biraz önce kapıya sağlık bakanlığından iki kişi geldi çocuk felci aşısı yapmaya bizde kabul etmedik güvenemedim açıkcası aile hekimliğindede yapılabiliyormuş orda yaptıralım dedi.
size de geldiler mi
kızlar ne olur bi akıl verin bana,bebişim 32 günlük sütün baştan beri fazla deyildi,ama yetiyo kızıma şimdilik.bi kaçgündür kızım memeyi zorla alıyo.sütüm hepten gidecek die korkuyorum sağma makinasımı alsam,sağdıkça daha çok sütün olur diyo burdakibazı arkadaşlar faydası olur mu boşuna para vermek istemiyorum bayaa pahalı
oğlumda hiç sıkıntım olmamıştı sütüm bol bol yetmişti.çok üzülüyorum vallayi
faydası olu derseniz hangi marka yı öneririsiniz
Canım benimki çok kusuyodu dr reflü dedi.ilerleyen aylarda gececek. Emdikten sonra 15 dk dik şekilde gaxını çıkar. Uyusa bile yatırma. Mide kapakları yok ondan besinler geri çıkıyo. Yattığı yerin baş kısmınıda yükselt. Yastıkla falan değil ama. Yatağın ayak kısmından. Yastık önerilmiyo. Diğer önlemleride ekliyorum. Dr verdi bana bunu.Kizlar bebegi cok kusan var mi ? Benim oglum cok kusuyor hatta bazen meme agzindayken kusuyor. Oyle olmadigi zamanlarda emdikten 5dk sonra kusuyor. Bosun a emiyor gibi hissediyorum karninda hic bisey kalmiyor sanki
Antibiyotik gibi düzenli kullanacaksın gaz ilacını. Benim dr günde 4 defa dedi ben sabsimplex kullanıyorum. Aynı saatlerde veriyorum çok farketti.Ben de zinco bugun de nurse harveys kullanmaya basladim ama bitmiyor turlu yavrumun gazi.çözüm bulan varsa ben de merakla bekliyorum
burnundan gelerek kusan bır kızım varher kustugunda ağlıyorum, içim hiç ferah degıl. gece ufak bır ses duyayım sıçrıyorum kusuyor mudur dıye.ya birşey olursa dıye.sürekli üst değiştiriyorum bebek de hırpalanıyor. moralım hep bozuk. ben de sıkıntılıyım. hele bır de gazını yapmak ıcın ıkınırken kusması yok mu, her an yanında olmam gerekıyor. tuvalete bıle gıdemıyorum
Canim cok guzel bilgiler var burda copy yaptim tesekkur ederim. Doktor normal dedigi icin vaktim de olmadigindan arastiramadim cok surekli meme vermemeyi ve emdikten sonra dik tutmayi uygulamaya calisayim ins ise yarar. Sende bi degisiklik oldu mu canim azaldi mi biraz kusmalarCanım benimki çok kusuyodu dr reflü dedi.ilerleyen aylarda gececek. Emdikten sonra 15 dk dik şekilde gaxını çıkar. Uyusa bile yatırma. Mide kapakları yok ondan besinler geri çıkıyo. Yattığı yerin baş kısmınıda yükselt. Yastıkla falan değil ama. Yatağın ayak kısmından. Yastık önerilmiyo. Diğer önlemleride ekliyorum. Dr verdi bana bunu.
Canım benim sütüm yok o yüzden mamayla gidiyorux. Kusma önleyici mama verdi dr. Birde sana dediklerimide uyguluyorum işe yaradı azaldı epey.Canim cok guzel bilgiler var burda copy yaptim tesekkur ederim. Doktor normal dedigi icin vaktim de olmadigindan arastiramadim cok surekli meme vermemeyi ve emdikten sonra dik tutmayi uygulamaya calisayim ins ise yarar. Sende bi degisiklik oldu mu canim azaldi mi biraz kusmalar
Canım ben oldum. Süt kanallarının tıkanmadı oda enfeksiyon yapıyo. Bana ateş yapmadan müdahale ettiler ama o mememde hiç sğt olmadı sonra. Agrısından yatamaz duruma gelmiştim. Sütün tam boşaltılmamasından oluyı bildiğim. Belki de tahmininden fazla sütün vardı. Çok çok çok geçmiş olsun aklıma geldi o günlerim çok üzüldümIyi akşamlar arkadaşlar nasilsiniz umarim hersey yolundadir herkes iyi, bebişler sağliklidir ben 3gün önce 39.7 ateşle hastanelik oldum vucudumda enfeksiyon varmiş sol gögsüm şişti ve çok sert koluma ve sirtima vuruyo ağrisi mastit oluşmuş yani gögüs enfeksiyonusanki aramizdan birileride olmuştu die hatirliyorum dr.antibiyotik baslatti neden oldu anlamiyorum sürekli emziriyorum ve kalan sütü de birakmiyorum sağiyorum çok canm yaniyo dua edinde geçsin bi an önce
Gececek agrısı dayan.Iyi akşamlar arkadaşlar nasilsiniz umarim hersey yolundadir herkes iyi, bebişler sağliklidir ben 3gün önce 39.7 ateşle hastanelik oldum vucudumda enfeksiyon varmiş sol gögsüm şişti ve çok sert koluma ve sirtima vuruyo ağrisi mastit oluşmuş yani gögüs enfeksiyonusanki aramizdan birileride olmuştu die hatirliyorum dr.antibiyotik baslatti neden oldu anlamiyorum sürekli emziriyorum ve kalan sütü de birakmiyorum sağiyorum çok canm yaniyo dua edinde geçsin bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?