- 1 Eylül 2014
- 272
- 22
- 33
Kızlar doğumdan sonra kanamaniz kaç gün sürdü?
benim kuzum da bol bol tıkanıyor. burun aspiratörüyle temizliyorum ben. doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmem ama çok rahatlıyor.Kızlar bebegininvburnu tıkanan varmı aranizda. Dunden beri çok fena tıkalı bizde
sezeryan doğum yaptım 42 gün sürdü, hala da ara ara akıntı oluyor doktorum normal dedi, ultrasonla da kontrol etti bi sıkıntı yok dedi.Kızlar doğumdan sonra kanamaniz kaç gün sürdü?
Arkadaşlar hangı marka emzık kullanıyorsunuz,
3 tane denedık 3ünü de almadı.
Tokken bıle emmek ıstıyor, emmeyınce aglıyor.
emzırıyorum bu sefer de kusuyor. Ben 2.dönem çalışmaya başlayacagım bensız duramaz bakıcıda eğer boyle devam ederse. emzıkle aldanması gerekıyor
Merhabalar aranizda sling kullanan var mi acaba? Kullanan varsa, Kullanislimi ve hangi cesit kullaniyorsunuz?
benim kuzum da bol bol tıkanıyor. burun aspiratörüyle temizliyorum ben. doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmem ama çok rahatlıyor.
Ya bu sling konusu bu aralar bizim evin de gündeminde. Ben wrap almak istiyorum. Eşim sıradan buluyor işe yaramayacağını düşünüyor. Kafamı karıştırdı. Ergobaby çok iyi diyorlar ama oda gereksiz pahalı. Üstelik yenidoğan aparatı ayrı ücret ödeniyo. 350ye fln geliyo nerdeyse.Merhabalar aranizda sling kullanan var mi acaba? Kullanan varsa, Kullanislimi ve hangi cesit kullaniyorsunuz?
normal dogum yaptim bugun 31. gunum hala var..Kızlar doğumdan sonra kanamaniz kaç gün sürdü?
Bende internette arastrdim 1 aylik bebegim icin wrap uygunmus gibi geldi ama bilemedim. Dedign gbi ucuz ama ise yararmi bilemiyorum. Biraz daha arastrip alicam bisey bakalimYa bu sling konusu bu aralar bizim evin de gündeminde. Ben wrap almak istiyorum. Eşim sıradan buluyor işe yaramayacağını düşünüyor. Kafamı karıştırdı. Ergobaby çok iyi diyorlar ama oda gereksiz pahalı. Üstelik yenidoğan aparatı ayrı ücret ödeniyo. 350ye fln geliyo nerdeyse.
Yine en iyisi wrap galiba. Ucuz. Kullanmasam bile verdiğim paraya acımam
Bilemedim ki..
Bebegin ne kadarlik peki ? sanki kanguru daha buyuyunce kullanilir gbi geldi bana, internetteki resimlerde gordugum kadariyla.Bebekler sadece acıkınca değil ,herhangi bi skıntıları oldugunda da emmek ister.Meme istediginde emzirmeden once diger olası sıkıntılarını çözmeye calısmak lazım,altı temiz mi? gazı var mı ? gibi...Benim kız çok gazlı oldugu icin dr sık emzirme demişti,ben de meme istediginde önce gazını cıkartmaya calısıyorum.Çogu zaman gaz cıkıyor...
Ben wrap sling aldım ama pek kullanıslı gelmedi bana.Kızım aşağı çöktü,elle tutmam gerekti.Sonra kanguru aldım,çok rahat ettim şimdilik ( Henuz 2 kez kullandım)
Ben de gecen gun aile hekimine sordugumda aspiratorle temizleyebilirsin demişti...Okyanus suyu ya da anne sütü damlatıp...Bize dr 10 gunlukten beri vermişti okyanus suyu,onu sıkıp sonra denedim ya benim aspiratör bişi cekmedi ya da ben beceremedim.Nasıl bişiler geliyo mu çekince?
arkadaşlar bebeğimin ağzı pamukçuk oldu. pazar olunca doktora götüremedim ama çok ağlıyor. karbonatlı suyla temizleme pamukçuk oluşumundan sonra önerilmiyormuş galiba internette öyle bir şey gördüm. bu konuda doktorundan ilaç alan var mı? hangi ilacı verdiler. ya da doktorlar karbonatlı su mu öneriyor?
sagol canım. bende şimdi sağlık ocağındaki hemşiremizi aradım o geldi aklıma. o da karbonatlı suyla sil dedi. bugün oyle yapayım yarın da doktora götüreyim. belki ilaç da verir. tekrar tşk.Benim bebeğinde pamukcuk oldu dr emzirdikten sonra karbonatlı su ile sil temiz bir tulbent olsun. Ve ilaç verdi ağzına sürüyorum karbonat işleminden sonra.
Merhaba annelerBugün 46 günlük olduk.40 ını bekleyenler için üzgünüm değişen birşey olmuyor.gaz denen bela uyutmuyor bebişlerinizi. Şimdi 3 ayı bekliyorum o zaman geçiyo yavaştan diyorlar.benim meleğin çok sık uyanıyodu 15,30, en fazla 45 dk uyuyordu sonra tavsiyeler üzerine sadeceuyuyunca yarım kundaklama yaptım yani battaniyesiyle sadece ellerini hareket ettirmesin diye çünkü ellerini çok oynayıp kendi kendini uyandırıyor Gerçektende işe yaradı en az 1 saat uyuyo şimdi yanındaykende yüzükoyun yatırıyorum bazen günde 1 defa. O zamanda rahat ediyo gazınızda daha rahat çıkarıyor ...
sagol canım. bende şimdi sağlık ocağındaki hemşiremizi aradım o geldi aklıma. o da karbonatlı suyla sil dedi. bugün oyle yapayım yarın da doktora götüreyim. belki ilaç da verir. tekrar tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?