2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhaba anneler
epeydir giremedim, okudum birkaç bölümde sorunlarımız hep aynı.
emzirme konusunda bende 2 saatte bir emzirmeliyim diye düşünüyordum ama
bebek bakım yapım onarım sitesinde bir yazı okuyunca ikna oldum
bebek gak dese guk dese emzirin diyor, emzirdikçe süt artar diyor.
ve anne sütü çabuk sindirildği için çabuk acıkırmış, mamayı geç sindirir geç acıkırmış dolayısıyla
zamanla memeler süt üretmeyi bırakırmış.
o yüzden ilk 3 ay bende sık emzirme taraftarı oldum.

gaz konusunda da tatlı elma yağı ile masaj yapıyorum
ayşe öner masaj tekniklerini izleyin işe yarıyor bazen.
herkese sevgiler, bebişim uyanıyor görüşmek üzere

Kizlar merhaba ben de eylul annesiyim yazilarinizi surekli takip ediyrm ama yazmaya firsatim olmamisti bebislerinize yalanci meme veriyo musunuz

Benim kızımda da çıkmıştı ilk ay biz uzun süre çift bez kullandık sonrasında ortopediye de gittik en son altı aylıkken röntgen çektiler düzelmişti. Şimdi de şükür bi sıkıntısı yok. Zaten erken teşhis ile tedavi edilebilen birşey şu aşamada. Umarım sizinki de öabucak düzelir. Çok geçmiş olsun

Kizlar merhaba ben de eylul annesiyim yazilarinizi surekli takip ediyrm ama yazmaya firsatim olmamisti bebislerinize yalanci meme veriyo musunuz

Ben ısrarla kullanmamaya çalışıyorum. Umarım başarırım. Aslında bebeklerin emzikleri ile çok tatlı olduğunu düşünüyorum ama enerjisini emzik emmeye harcamaması gerekiyor çok düşük ağırlıklı ve erken doğduğu için bizim kızımız.

Bende vermeye çalışıyorum ama almıyor
herzaman da zorlamıyorum açıkcası
sadece çok aç olduğu zaman ben yanında yokken almıştı.
verme taraftarı değildim ama emmeden uykuya geçemediği için vermek istiyorum, ama almıyor

Baslangicta benim bebegim de almadi annem geldi alistirdi sagolsun cok rahat oluyo boyle ama simdi de agzindan dusurmuyo emzigi sut emme istegi de azaldi gibi cok korkuyorum ac kalir dite ne yaomaliyim bilemedim

Baslangicta benim bebegim de almadi annem geldi alistirdi sagolsun cok rahat oluyo boyle ama simdi de agzindan dusurmuyo emzigi sut emme istegi de azaldi gibi cok korkuyorum ac kalir dite ne yaomaliyim bilemedim
Canım bende veriyorum.
Emzik doyurmuyo ki emme istediğini azaltmaz bence sadece seni biraz rahatlatır.

Cok saol cnm icimi rahatlattin emzik vermiyoken surekli memedeydi simdi daha az memede demek ki beni yalanci meme yerine kullaniyomus:)

Arkadaşlar hangı marka emzık kullanıyorsunuz,
3 tane denedık 3ünü de almadı.
Tokken bıle emmek ıstıyor, emmeyınce aglıyor.
emzırıyorum bu sefer de kusuyor. Ben 2.dönem çalışmaya başlayacagım bensız duramaz bakıcıda eğer boyle devam ederse. emzıkle aldanması gerekıyor

Cok saol cnm icimi rahatlattin emzik vermiyoken surekli memedeydi simdi daha az memede demek ki beni yalanci meme yerine kullaniyomus:)
canım emzik emmesini sağlayıp bebekleriniz de tokluk hormonu salgılatıyorsunuz. emzik kullanımı yüzünden süt üretiminizi düşürebilirsiniz. bebek ne kadar çok emerse o kadar çok süt salgılarsınız. emzikle kandırılan bebek hem aç olduğu halde kısa süreliğine kendini tok sanacak, hem de sizi daha az emip süt salınımınızı yavaşlatacaktır. üstelik bebeklerimiz sadece aç oldukları zaman emmek istemezler. yatışmak için anneye yakın olmak için güven duymak için vs emerler. bebeğinizi bu duygulardan da mahrum bırakıyorsunuz. her ağladığında emzik yerine kendinizi sunmanızdan çok daha hoşnut olacaktır miniklerimiz.

ben chicconun emziğini verdim
bazen alıyor bazen almıyor malesef
ben bebeklerimiz tokluk kavramını kazandığı an kendi başlarına emzik olmadan da duracaklarına inanıyorum
nedense böyle polyannacı bir düşünce içersindeyim
38 günlüğüz henüz 3 aydan sonra düzelir umarım
siz çalışacakmışsınız gerek olabilir tabi
ama aç olunca zaten tutuyor bırakmıyorlar
ayrıca yukarda yazan nymph3 arkadaşın fikirlerine katılıyorum

Ben ilk bebeğimde wee kullandım. Kaybolunca yenisini almak çok kolay oluyor diye. Şimdi de avent aldım. Bu daha güzel tabiki. Bence çalisan Anneler için gerekli. Hem hep söylenen şey vardır. Eğer emzik vermezseniz bu sefer hissi parmak emerek sağlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…