off doktordan doktora nasıl değişiyor herşey. aynı doktor bana 2 saatten sık emzirme diye öneren doktor. şimdi bir ayı geçtik ya 3 saat bekle öyle emzir diyor. e bu çocuk nasıl kilo alsın ki? kakasını da 5-6 kere yapıyor,çişte öyle. bu gün sağlık ocağına gittik aşı için orda da kilosu fazla çıktı. mamaya gerekyok dediler. kafam iyice çorba oldu.dünden beri bebelac aldık ,2 emzirmede bir veriyorum. daha çok uyumaya başldı. o mamayı da içince bebek böle bi sersemliyo gibi bir hal oldu. kafamda deli sorular........... içerdeyken daha kolaymış sanki herşey...
Kizlar canm cok sitkin.. Kizimin gobegi dustugunden beri kanama oluyor o bolgede.. Gecn hafta yine goturmustuk yaktilar orayi. Kanama dun kesilmisti bugun yine basladi. Doktor gecer skma canini dior ama uufff cok moralsizim. Sizler boyle bir durumla karsilastiniz mi ?
Kızlar daha bikaç gün önce bebegim cok uyuyor korkuyorum demistim ya hay demez olaydımiki gündür sadece göğsümdeyken susuyor sadece emecek gündüz nerdeyse hic uyumuyor inanın boynum belim ağrıyor sürekli göğsümde kalmak istiyor. Uyuyunca beşiğine bırakıyorum kendini kasa kasa uyanıyor 15dk sonra. Bi de karnı cok gurulduyor alttan cok gaz cıkarıyor tuvaletini de güzel yapıyor ama kasılarak uyanması gaz sancısı gibi geliyo bana. İlaç kullanıyorum ama bilmiyorum bi fikri olan car mı ne olabilir bu kasılarak uyanmaların sebebi
Ben de zinco bugun de nurse harveys kullanmaya basladim ama bitmiyor turlu yavrumun gazi.çözüm bulan varsa ben de merakla bekliyorumost: 37292357 .!.:slm kızlar bnde eylül annesiyim aslında ekim annesi olucaktım ama minigim aceleci cıktı ve 37.haftamızda 18eylülde dünyaya geldi 25 günlük olduk ve fena halde gz problemimiz var biogaia die bi ilaç aldım umarım işe yarar sizlerde yasıyomusunuz gaz problemi ve yasıyosanız cözüme ulasan var mı :s
Benim bebeğim 1,5 aylık oldu. Dilindeki beyaz tabakanın en az 20 gündür farkındayım. Bir aylık aşısını olmaya gittiğimizde doktor onun süt artığı olduğunu normal olduğunu söyledi. Bir kaç gün önce başka bir sorun için gittiğimizde dilinin daha da kötü daha kalın beyaz kaplı olduğunu söyledim. Baktığında birazcık pamukçuk var dedi. 4 gün kullanmak için ilaç verdi. 4 güne geçer dedi. Kullandım ama geçmedi. Aynı ilacı kullananları nette araştırdığımda onlardada ilacın işe yaramadığını gördüm. Doktora karbonatlı su ile temizleyeyim mi diyede sormuştum. Hayır demişti. Bekliyoruz bakalım.Kızlar benim bebeğimin dilinin üstü beyaz... Neden ki acabayarın Dr a gıdıcem sorarım. Sizinde böyle sorununuz var mı?
Bilmiyorum ki gazını çok iyi çıkarabiliyordu oysaCanım bu anlattıklarının sebebi gaz sancısı ne kadar gaz çıkarırsa çıkarsın ağrısı içinde kalıyor onun için de uyuyamıyor içi gurul gurul sanki inşaat çalışıyor gibi benim oğlum sadece kucakta uyuyor böyle sımsıkı tutmamı istiyor yatağa yatırınca anlattığın gibi uyanıyor şurup ve damla kullanıyoruz ama pek bi faydasını görmedim bi de milupanın rezene çayından veriyorum biraz iyi geliyor dört ay çekiceksiniz diyor doktorumuz ama çok zor gerçekten
Canım batıl mı aslı var mı bilmiyorum sen çok sıcak Bişey içersen bebegin ağzı pamukcuk olur derlerKızlar benim bebeğimin dilinin üstü beyaz... Neden ki acabayarın Dr a gıdıcem sorarım. Sizinde böyle sorununuz var mı?
Hayrlı olsn cnm bebişin bende gecn yıl 10 ekimde kaybetmştm bebegimi bu sene cok şükür kollatmda melegim iniallah sende sag salim alırsm melegini kucagınaslm kızlar ben de 2014 eylül annesi olucaktım ama düşük yapmıştım şimdide bir bakayım dedim hepinizin bebişleri hayırlı olsun umarım hepinizin sağlığı sıhhati keyfi yerindedir bebişlerinizle güzel günler...
Yaa kızlar bu gaz problemi bizim de başımızda. Dün doktor ilaç verdi. Biraz daha kolay çıkarıyo gazını ama yine zorlandığı zamanlar da oluyor. Ağlayarak uyanıyo kuzuminsan ne yapacağını bilemiyor.
Başlarda mama fazla veriyordum çünkü sütüm yoktu ve bebeğim yoğunbakımda mamayla beslendiği için sütüm yetersiz geliyordu. Çok şükür sütüm epey arttı. Mamayı oldukça azalttım. Yani her beslenme önce emzirip ardından 30 yada 60 cc veriyordum. Şimdi 2 yada 3 defaya düşürdüm. Ama azimliyim mama tamamen kesilecek :)
Dikişlerimde küçük bi sorun var. Sızıntı var gibi ama doktora gidecek vakit bulamıyorum. Belki 2-3 gün içinde gidebilirim.
1 hafta sonra 40ımız çıkıyorrrrr. Umarım hepimizin beklediği sihirli değnek vardır ve 40ından sonra herşey düzene girer :)))))
Allah yardimcin olsunburnundan gelerek kusan bır kızım varher kustugunda ağlıyorum, içim hiç ferah degıl. gece ufak bır ses duyayım sıçrıyorum kusuyor mudur dıye.ya birşey olursa dıye.sürekli üst değiştiriyorum bebek de hırpalanıyor. moralım hep bozuk. ben de sıkıntılıyım. hele bır de gazını yapmak ıcın ıkınırken kusması yok mu, her an yanında olmam gerekıyor. tuvalete bıle gıdemıyorum
Canim Manuel olanlar ucuzdur al Ben kullNiyorum medelanin manuel sagma makinasini memnunum. Sutun gogsunde kalmasi da iyi degil seni rahatsiz ederkızlar ne olur bi akıl verin bana,bebişim 32 günlük sütün baştan beri fazla deyildi,ama yetiyo kızıma şimdilik.bi kaçgündür kızım memeyi zorla alıyo.sütüm hepten gidecek die korkuyorum sağma makinasımı alsam,sağdıkça daha çok sütün olur diyo burdakibazı arkadaşlar faydası olur mu boşuna para vermek istemiyorum bayaa pahalı
oğlumda hiç sıkıntım olmamıştı sütüm bol bol yetmişti.çok üzülüyorum vallayi
faydası olu derseniz hangi marka yı öneririsiniz
Hayrlı olsn cnm bebişin bende gecn yıl 10 ekimde kaybetmştm bebegimi bu sene cok şükür kollatmda melegim iniallah sende sag salim alırsm melegini kucagına
Bizim 3 haftadan sonra başladı. Yani 21. Günden sonra. Ondan önce aslında hiç sorun yoktu. Gazını kakasını rahatlıkla kendi hallediyordu. İnşallah çabucak düzelirler de kendileri de çok hırpalanöazlargaz problemi bizde de var maalesef. Bu arada ben ekim anneleri başlığına yazardım hep ama kızım aceleci çıktı ve eylül annesi oldum :) benim kızım dA gazdan dolayı uyuyamıyor altını almaya açtığımızda bacaklarını kaldırınca rahatlıyor ve sonrası malum :) benimki daha 19 günlük. Çevremdekiler 20 günden sonra sancısı artar diyorlar ve ben çok korkuyorum . Kimisi de 40 ından sonra ağlaması daha da artar diyor. Umarım öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?