2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım ben senin yerinde olsam çoktan bırakmıştım o doktoru... Ne demek 3 saat beklemek el kadar bebek ağlayıp meme isterken neyle oyalayacakmışsın sorsaydın çok merak ettim ben bazen yarım saat arayla bile emziriyorum devamlı memede oğlum dr um ilk 4 ay ne zaman isterse vericeksin diyo sütün var bebeğin gayet güzel kilo almış kakası çişi normal ne diye mama verdiriyo ki ? Hiç bi takviyeye ihtiyacı yok bence bebeğinin dediğim gibi aç olsa ağlar ortalığı yıkar durduramazsın snlarsın zaten mama midesinde uzun süre kaldığı için devamlı tokluk hissi veriyor onun için uzun uyuyor

Canım bizde yaşadık aynı durumu buraya da yazmıştım... Çocuk dr umuz k vitamini eksikliği olabilir dedi toplamda 3 doz yapıldı ama yine geçmedi çocuk hemotolojisine gönderdi bizi prof e gittik pıhtılaşma testleri kan testi ve periferik yayma yapıldı şükür ki bişey çıkmadı bizimde gümüş nitratla yaktı göbeğini ve geçti bi çok bebekte olan bi durummuş ama yinede ihmal edilmemesi gerekiyomuş bilgin olsun canım

Canım bu anlattıklarının sebebi gaz sancısı ne kadar gaz çıkarırsa çıkarsın ağrısı içinde kalıyor onun için de uyuyamıyor içi gurul gurul sanki inşaat çalışıyor gibi benim oğlum sadece kucakta uyuyor böyle sımsıkı tutmamı istiyor yatağa yatırınca anlattığın gibi uyanıyor şurup ve damla kullanıyoruz ama pek bi faydasını görmedim bi de milupanın rezene çayından veriyorum biraz iyi geliyor dört ay çekiceksiniz diyor doktorumuz ama çok zor gerçekten

Ben de zinco bugun de nurse harveys kullanmaya basladim ama bitmiyor turlu yavrumun gazi.çözüm bulan varsa ben de merakla bekliyorum

Kızlar benim bebeğimin dilinin üstü beyaz... Neden ki acaba yarın Dr a gıdıcem sorarım. Sizinde böyle sorununuz var mı?
Benim bebeğim 1,5 aylık oldu. Dilindeki beyaz tabakanın en az 20 gündür farkındayım. Bir aylık aşısını olmaya gittiğimizde doktor onun süt artığı olduğunu normal olduğunu söyledi. Bir kaç gün önce başka bir sorun için gittiğimizde dilinin daha da kötü daha kalın beyaz kaplı olduğunu söyledim. Baktığında birazcık pamukçuk var dedi. 4 gün kullanmak için ilaç verdi. 4 güne geçer dedi. Kullandım ama geçmedi. Aynı ilacı kullananları nette araştırdığımda onlardada ilacın işe yaramadığını gördüm. Doktora karbonatlı su ile temizleyeyim mi diyede sormuştum. Hayır demişti. Bekliyoruz bakalım.

Bilmiyorum ki gazını çok iyi çıkarabiliyordu oysa Dr bi ilaç verdi su gibi bişi verince 5dk sonra kusuyor yavru Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaa kızlar bu gaz problemi bizim de başımızda. Dün doktor ilaç verdi. Biraz daha kolay çıkarıyo gazını ama yine zorlandığı zamanlar da oluyor. Ağlayarak uyanıyo kuzum insan ne yapacağını bilemiyor.
Başlarda mama fazla veriyordum çünkü sütüm yoktu ve bebeğim yoğunbakımda mamayla beslendiği için sütüm yetersiz geliyordu. Çok şükür sütüm epey arttı. Mamayı oldukça azalttım. Yani her beslenme önce emzirip ardından 30 yada 60 cc veriyordum. Şimdi 2 yada 3 defaya düşürdüm. Ama azimliyim mama tamamen kesilecek :)
Dikişlerimde küçük bi sorun var. Sızıntı var gibi ama doktora gidecek vakit bulamıyorum. Belki 2-3 gün içinde gidebilirim.

1 hafta sonra 40ımız çıkıyorrrrr. Umarım hepimizin beklediği sihirli değnek vardır ve 40ından sonra herşey düzene girer :)))))

slm kızlar ben de 2014 eylül annesi olucaktım ama düşük yapmıştım şimdide bir bakayım dedim hepinizin bebişleri hayırlı olsun umarım hepinizin sağlığı sıhhati keyfi yerindedir bebişlerinizle güzel günler...

Hayrlı olsn cnm bebişin bende gecn yıl 10 ekimde kaybetmştm bebegimi bu sene cok şükür kollatmda melegim iniallah sende sag salim alırsm melegini kucagına

Cnm pamukcuk olmus sanırım kaynamıs yarım cay bardagı suya bir cay kaşıgı karbonat gazlı bezi işaret parmagına dolayıp sil agzınıbizde aynıyz iki günde bir yapıyrm

gaz problemi bizde de var maalesef. Bu arada ben ekim anneleri başlığına yazardım hep ama kızım aceleci çıktı ve eylül annesi oldum :) benim kızım dA gazdan dolayı uyuyamıyor altını almaya açtığımızda bacaklarını kaldırınca rahatlıyor ve sonrası malum :) benimki daha 19 günlük. Çevremdekiler 20 günden sonra sancısı artar diyorlar ve ben çok korkuyorum . Kimisi de 40 ından sonra ağlaması daha da artar diyor. Umarım öyle olmaz

A
Allah yardimcin olsun bu sebepten cennet analarin ayaklari altinda napalim insallah soyle rahatlayacagimiz gunler de gelecektir

kızlar ne olur bi akıl verin bana,bebişim 32 günlük sütün baştan beri fazla deyildi,ama yetiyo kızıma şimdilik.bi kaçgündür kızım memeyi zorla alıyo.sütüm hepten gidecek die korkuyorum sağma makinasımı alsam,sağdıkça daha çok sütün olur diyo burdakibazı arkadaşlar faydası olur mu boşuna para vermek istemiyorum bayaa pahalı
oğlumda hiç sıkıntım olmamıştı sütüm bol bol yetmişti.çok üzülüyorum vallayi
faydası olu derseniz hangi marka yı öneririsiniz

Kizlarrr napyosunuz nasılsınız bebisler nasıl brnmki tam 1bucuk aylık oldu hafif düzene girdi 2 tur ilaç kullanıyorum birçok gaz ilaclarindan sonra.. Ayyy hic bisi bilmiomusum neler öğrendik bskiorumda . vr zaman inanılmaz hızlı geçti . artik ogrendm hemen hrmn herseini. Sorusu olan varsa sorabilir kızlar . sevgilerrrr

Canim Manuel olanlar ucuzdur al Ben kullNiyorum medelanin manuel sagma makinasini memnunum. Sutun gogsunde kalmasi da iyi degil seni rahatsiz eder

Hayrlı olsn cnm bebişin bende gecn yıl 10 ekimde kaybetmştm bebegimi bu sene cok şükür kollatmda melegim iniallah sende sag salim alırsm melegini kucagına

sanada çok geçmiş olsun canım bu sefer ocak bakalım hayırlısı allah acısını gösemesin bu sefer

Bizim 3 haftadan sonra başladı. Yani 21. Günden sonra. Ondan önce aslında hiç sorun yoktu. Gazını kakasını rahatlıkla kendi hallediyordu. İnşallah çabucak düzelirler de kendileri de çok hırpalanöazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…