Benim bebegim de cok kusuyor butun emdigini cikariyor hatta ama dr normal diyor kilo aliyorsa. Ben ne zaman istese veriyorum meme kusunca acikiyor tekrarbayanlar benim bebeğim emzirdikten sonra hemen kusuyor, doktor normal dedi ama bebğim kustuktan sonra yine aranıyor, emmek istiyor. Bu durumda siz emziriyor musunuz bebeklerinizi?
bayanlar benim bebeğim emzirdikten sonra hemen kusuyor, doktor normal dedi ama bebğim kustuktan sonra yine aranıyor, emmek istiyor. Bu durumda siz emziriyor musunuz bebeklerinizi?
Aşı yapılınca benim bebeğimde feryadı bastı. Kıpkırmızı oldu. Biz hastanede yaptırdık doktora. Doktor hemen" annesi al kucağına sakinleşir" dedi. Alır almaz sustu. Bana da enteresan gelmişti hemen yatışması. İçini rahatlatırmı bilmem ama bizim ilk aşı maceramız da böyleydi. Yine de bebeğini dikkatke gözlemle derim bi müddetkızlar merhaba yardım(,
bugün 1 ayı doldurduk ilk aşımız yapıldı fakat çok korktuk bebeğim uyuyodu hemşire kilosuna boyuna baktı yatırdı o arada uyandı bebeğim sonra aşı yapılınca birden aglamaya başladı kıpkırmızı oldu sanki tıkanır gibi tam kucagıma alıp sakinleştirmek isterken uyudu tekrar ama anında sanki bayılır gibi ebe biraz burnuna falan dokundu çok bi tepki vermedi ben telaşlanınca babası da bişeyler diyince alıp bebeği doktorun yanına götürdü ama sağlık ocagı oldugundan ordaki herhangi bir doktora kalbini dinlediler ciğerlerine baktılar bişey yok dedi doktor, sonra uyumaya devam etti çok korktum hala da içim rahat değil doktora gitsek mi bilemedim normal de bebeğim zor uyuyo zaten gaz probleminden dolayı kuş uykusu gibi bilemedim böyle bişey geldi mi acaba başınıza ???
kızlar merhaba yardım(,
bugün 1 ayı doldurduk ilk aşımız yapıldı fakat çok korktuk bebeğim uyuyodu hemşire kilosuna boyuna baktı yatırdı o arada uyandı bebeğim sonra aşı yapılınca birden aglamaya başladı kıpkırmızı oldu sanki tıkanır gibi tam kucagıma alıp sakinleştirmek isterken uyudu tekrar ama anında sanki bayılır gibi ebe biraz burnuna falan dokundu çok bi tepki vermedi ben telaşlanınca babası da bişeyler diyince alıp bebeği doktorun yanına götürdü ama sağlık ocagı oldugundan ordaki herhangi bir doktora kalbini dinlediler ciğerlerine baktılar bişey yok dedi doktor, sonra uyumaya devam etti çok korktum hala da içim rahat değil doktora gitsek mi bilemedim normal de bebeğim zor uyuyo zaten gaz probleminden dolayı kuş uykusu gibi bilemedim böyle bişey geldi mi acaba başınıza ???
Bizimde bugün 1.ayımız doldu ve aşı oldu bebeğim. Bu saate kadar uyudu uyurken emzirdim. Normalde bu kadar uyumaz aşıdan belliki...kızlar merhaba yardım(,
Aşı yapılınca benim bebeğimde feryadı bastı. Kıpkırmızı oldu. Biz hastanede yaptırdık doktora. Doktor hemen" annesi al kucağına sakinleşir" dedi. Alır almaz sustu. Bana da enteresan gelmişti hemen yatışması. İçini rahatlatırmı bilmem ama bizim ilk aşı maceramız da böyleydi. Yine de bebeğini dikkatke gözlemle derim bi müddet
bizde bugün 41 günlük olduk
1 aylık aşımız yapılınca benim yavrum da kızardı ağzı açık ağlayacak ağlayamadı 1-2 sn
ebe biz panik olmayalım diye aldı kucağına bebeğimi hadi nefes al bakim dedi o arada
çünkü çocuk nefes alamayacak kadar tıkandı ondan sonra nefes alıp ağladı
bende çok korktum yani
sizinki de öyle olmuştur, doktor dinlediyse kalbini ciğerini sorun yoktur o zaman
geçmiş olsun
Bizimde bugün 1.ayımız doldu ve aşı oldu bebeğim. Bu saate kadar uyudu uyurken emzirdim. Normalde bu kadar uyumaz aşıdan belliki...
kızlar merhaba yardım(,
Benim bebegim de cok kusuyor butun emdigini cikariyor hatta ama dr normal diyor kilo aliyorsa. Ben ne zaman istese veriyorum meme kusunca acikiyor tekrar
evet canim benim kizimda aynen kusup tekrar emmek istiyor. c.tesi dr.daydik anlattim durumu. normal dedi. bende kussada emziriyorum cunku zaten mideleri kucucuk yine acikiyorlar. yalniz sunlarida yapiyorum. her emzirmeden sonra uyuyorbile olsa mutlala sirtina vurup gazini cikartiyorum. birde yastigini yukselttim. kafa ve sirtinin birazi gelecek sekilde yan yatiriyorum ki midesi rahatsiz olmasin diye. cok ise yariyor kusmuk icin.
benim kizimda bugun oldu ilk asisini. hic korkma bizim dr. asi olmadan once soyledi rahatlayacagini. ve oylede oldu. yani asidan dolayi uyumasi. icin rahat olsun.:)
Merhabalar aranizda sling kullanan var mi acaba? Kullanan varsa, Kullanislimi ve hangi cesit kullaniyorsunuz?
Ya bu sling konusu bu aralar bizim evin de gündeminde. Ben wrap almak istiyorum. Eşim sıradan buluyor işe yaramayacağını düşünüyor. Kafamı karıştırdı. Ergobaby çok iyi diyorlar ama oda gereksiz pahalı. Üstelik yenidoğan aparatı ayrı ücret ödeniyo. 350ye fln geliyo nerdeyse.
Yine en iyisi wrap galiba. Ucuz. Kullanmasam bile verdiğim paraya acımam
Bilemedim ki..
Bende internette arastrdim 1 aylik bebegim icin wrap uygunmus gibi geldi ama bilemedim. Dedign gbi ucuz ama ise yararmi bilemiyorum. Biraz daha arastrip alicam bisey bakalim
Bebegin ne kadarlik peki ? sanki kanguru daha buyuyunce kullanilir gbi geldi bana, internetteki resimlerde gordugum kadariyla.
ya ben de kusunca tekrar emziriyorum sonra gazını çıkarınca uyanıyor ve 2 saatte zor uyuyor. E o zamana kadar yine acıkıyor bu böyle kısır döngü gibi gidiyor...
bugun bebegım 47 gunluk, 2 saat uyuyor gunduzlerı acıkıyor acıkınca 2 ya da 2bucuk saatte uyanıyor. ama uyanık kalma vakıtlerı değişiyor bazen yaramazlıgı tutuyor 4 saat falan uyanık kalıyor. kucucuk bebek 4 saat uyanık kalır mı ya. bazen 2 saat uyanık. Bi ayar yok konuda :)Arkadaşlar bi sorum olacak bebeği 1.5 aylık olanlar gündüz kaç saatte bir yatırıyorsunuz? Internette uyandıktan sonra 2 saat geçsin diyor ama o herhalde 2/3 saat kesintisiz uyuyan bebekler içindir bizimkisi 1 yada 1.5 saat anca uyuyo.
bugun bebegım 47 gunluk, 2 saat uyuyor gunduzlerı acıkıyor acıkınca 2 ya da 2bucuk saatte uyanıyor. ama uyanık kalma vakıtlerı değişiyor bazen yaramazlıgı tutuyor 4 saat falan uyanık kalıyor. kucucuk bebek 4 saat uyanık kalır mı ya. bazen 2 saat uyanık. Bi ayar yok konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?