2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ah o kayinvalideler ben dogun yapali daha uc gun olmus bebek gormeye gelicekler kendi tarafindan bana korse tak guzel gorun diyo bnm canim burnumda kadin guzellik pesinde ah ahh

Kizlar benimki yalancımemeye aliasmio biturlu midessi bulanio atio

Öğle yemeğimi bile akşam 8 de ancak yiyorum. Hepimiz aynı durumdayız. Perişanız
Öğle yemegi bizim neimize ben yemek yemeği unutuyorum. Bu gaz başlı başına bi bela ya. Ne çektik beehhh . 6ayligi beklicez canım napalim . bakalım ozamn nolcak ne cikicak

Kızlar yemek yemezseniz bile su için yoksa sütünüz bi bakmışsınız azalmış gitmiş bana oldu ve şu an hala zor yetiyor artmadı bir iki hafta kötü beslenmiştim ve olan oldu bir de ilk adetime denk geldi süt kalmadı hiç şok oldum. Dikkat edin bence gerçekten kötü oluyor.

ben de öyleydim, işe yaradı bende napalım emzirdiğimiz sürece katlanıcaz...

Kizlar benimki yalancımemeye aliasmio biturlu midessi bulanio atio

damaklı emzik dene canım, bizimki onu tuttu diğerleri midesini bulandırdı

bizim kızın da vücudu kıpkırmızı doktorumuz mustela stelatopia diye bir krem verdi o geçiriyor ama sürmediğim gün yine kızarıyor, yediklerine dikkat et alerjiden oluyormuş, atopik cilt dedi doktor, 6 ayına kadar geçmezse 6 yaşına kadar devam eder böyle dedi... yumurta, domates, acılı, baharatlı şeyler yemiyorum hiç bu sebepten. deterjan olarak dalin sıvı deterjan kullanıyorum doktor değiştirme deterjanını dedi. şaampuan olarak da doktorun verdiği mustela şampuan kullanıyorum.

Canim uzulme bizim ki de ikinci ayina yskin gecti arkadasin ki de 64 gunlikken geçti senin ki de gecer anne sutu sarılığı gec geçiyor
inşallah geçer yaa alnı, gözleri , vücudu hep sapsarı... tiroidlerine , karaciğerine , kan değerlerine bakıldı, çok şü
kür bişey ççıkmadı onlarda..

kızlar bu burun tıkanıklığı bizi çok yoruyo hem oğlumu hem beni, denemediğimiz şey kalmadı, xlear diye bir sprey, serum fizyolojik, burun aspiratörü, burun pompası ne yapacağımızı bilemiyorum. doktorlar da olur öyle deyip geçiştiriyorlar, sizlerin bir çözüm önerisi var mı, geceleri uyuyamıyor, bazen geniz tıkanıklığından ememiyor bile

sağol cevapların için şu yoğunlukla buraya girmek bişeyler yazmak ne kadar zor biliyorum kendimden... ya evet doktor dedi işte emzirmeden al gazını sonra alma diye alttan gaz çıkarırken bastırıyoruz ya karnına kusmasına neden olursun karnına basınç yapacak hareketler yapma dedi valla daha önce yaptığım herşeyin tam tersini yap dedi doktor şimdi herşeyim karıştı gazını almayı unuttuğum bile oluyor BÖYLE OLUNCA(

İSHAL NASIL ANLAŞILIR
kızlar ya bebeğimin kakası hep sıvı zaten yani cıvık ishal olduğunda nasıl anlayacağız ateşle birlikte olduğunda tehlikeli ateş yoksa panik yapacak bişey yok mu?? yada uzun süren cıvık kaka mı tehlikeli ama dediğim gibi benimkinin kakası hep sulu . bana dedilerki bebek sıvı süt içiyor zaten sulu olacak tabiki kakası dediler bilmiyorum???
İSHAL NASIL ANLAŞILIR
kızlar ya bebeğimin kakası hep sıvı zaten yani cıvık ishal olduğunda nasıl anlayacağız ateşle birlikte olduğunda tehlikeli ateş yoksa panik yapacak bişey yok mu?? yada uzun süren cıvık kaka mı tehlikeli ama dediğim gibi benimkinin kakası hep sulu . bana dedilerki bebek sıvı süt içiyor zaten sulu olacak tabiki kakası dediler bilmiyorum???

Suayf alıntıyla uğraşamıycam ama benim bebeğimde çok burnu tıkanıyordu kendi odasında yatırmaya başladım artık nadir tıkanıyor günde veya 2 günde bir.. Bende tozdan olduğunu düşündüm bu şekilde geçince..

kendi odasında yatıramam ben bazen uykuda kustuğu oluyor çünkü.Ya bilmiyorum acaba odada halı var ondan da mı oluyor diyeceğim ama oturma odasında da uyuyor, gündüzleri iyi ama geceleri çok tıkalı hele dün gece 2 saat boyunca kesik kesik ağladı garibim

Öğle yemeğimi bile akşam 8 de ancak yiyorum. Hepimiz aynı durumdayız. Perişanız
Öğle yemeği lüks artık benim için kahvaltıyı bazen yapamadığım oluyor bazen de akşam yemeğini yarım bırakıyorm. Ama şunu farkettim uykusuz olduğumda ve yemek yemediğimde sütüm azalıyor. Bu kısır döngüyü nasıl çözerim bilmiyorum

Kızlar genelde hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz demekki yalnız olmadığımı anlayınca biraz rahatladım bu arada bıo Gaıo sap sımplex zınco hepsını denedık işe yaramıyor zınco bıraz yaradı sanırım emın değilim ama kakasını yapamıyorsa eğer bebeğiniz bi çay kaşığı zeytinyağı içirin faydasını görüceksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…