Merhaba benim Kızımda 50 günlük uslu diyemiycem hep kucak istiyor ve kolik gece 11 gibi bir başlıyor bu saatlere yani sabaha karşı 4 e kadar ağlıyor sabah 6 gibi uyuyor öğlen12 gibi kalkıyor sonrada hep kuş uykusu şükür sağlığı yerinde gerisi teferruat :) kilom 68 ile doğuma girdim şuan 55 kiloyum bel bölgesinde kilom kaldı inşallah en yakın zamanda ondanda kurtulurum :)Kizlar nasilsiniz bebisler nasil kuzucuklar geldikten sonra cok ugrayamiyoruz topige sanki ama laflamayi ozledim burda herkes yazsin da azicik hareket gelsin yahuBen son Eylül annesi olarak yarin 1aylik oluyoruz. Kuzucuk cok yaramaz degil ama cok kusuyo cok altini islatiyo tek sorunumuz. Dolayisiyla hep emeyim istiyor sol gogsumde sut cok az hatta goruntusu ne bile yansidi bu sag daha buyuk :) kilo meselesine gelinceeee 82 ile doguma girmiştim suan 68 69 um 20günde düşmüştüm bu kiloya. Azicik dikkat etsem eski kiloma ineceğim ama dikkat edemiyorum ki siz ne alemdesiniz Firsat bulduk a yazin :)
Allah yardimcin olsun canim gece uykusu düzene girer insallahMerhaba benim Kızımda 50 günlük uslu diyemiycem hep kucak istiyor ve kolik gece 11 gibi bir başlıyor bu saatlere yani sabaha karşı 4 e kadar ağlıyor sabah 6 gibi uyuyor öğlen12 gibi kalkıyor sonrada hep kuş uykusu şükür sağlığı yerinde gerisi teferruat :) kilom 68 ile doğuma girdim şuan 55 kiloyum bel bölgesinde kilom kaldı inşallah en yakın zamanda ondanda kurtulurum :)
canım bence normal bu yaşadıkların. insanın hormanları değişiyor çünkü.
bizde doğumdan sonra daha hiç denemedik bugün 41 olduk daha zaten
doktor neden kontrolden önce yasakladı alttan mı muayene edecek benim doktorum bişey demedi
bende mesela hamileyken çok istekliydim ama şimdi hiç aklıma bile gelmiyo
annelik tarafımız ağır basıyor belki de bilemiyorum
ah benim önceden de kuruydu,acırdıCanım dikişleri iyiyse bi sıkıntın yoksa ilişki esnasında dikişlerin hiç acımıyor.
Ama hormonlardan dolayı kuruluk oluyor vajinada işte o acıyor.
ahh ahh çok iyi anlıyorum senidoğumdan sonra böyle duygular normal canım ama herşey sende beyninde bitiyor, evet duygusal açıdan daha hassas bir dönemdeyiz, evet herşey daha çok gözümüze batıyor, ama bunları atlatmak bizim elimizde... cinsellik konusunda sanırım hormonlar yüzünden böyleyiz, ben de aynı durumdayım, bugün 58 günlük olduk ama canım çok yandığı için hiç bişey yapamıyoruz, ne zaman düzelicem nasıl olucak bilmiyorum, eşimi çok seviyorum çok da istiyorum ama olmuyor olmuyor
Canim sen sicak olmaya calis cunku sen soguk durdukca mesafe artar hele cinsellik cok onemli bu soguklugun gitmesinde Allah yardimcin olsun sikma canini lohusasin hala sutun ve bebegin etkilenir
bende spinal oldum hastane kuralı gereği 2 gece kaldık, ama zaten ilk doğumumdu birnci gün çıkamazdımdamrb anneler benim size bi sorum olcak spinal sezeryan yapan anneler hastanede kac gun kaldiniz benim kucuk bi cocugumda varda fazla kalmam sorun olabilir ayri kalmaya aliskin degiliz cvplarsaniz cok sevinirim
valla bizde tam 2 aylık randevusunda yaptırcaz mecburenBen dün yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı, bu arada iki aylık oldu bebeğim sanırım 1. ayın sonunda yapılıyordu
Nasilsin canim fistiklar nasilSiz beni unuttunuz
ahh ahh çok iyi anlıyorum seni
eşim anlayışlı bir insandır ama eşlerde haklı en son haziranda yaşadık düşünün yani adamların çekisini
Iyiyim cnm anneligin tadini cikariyorum .. fistiklarda iyiler cok sukur .. gaz problemi disinda bi sıkıntı yok.. 1 ayda 1 kilo aliyolar dr gelişimleri gayet iyi dedi uyku duzenimiz de olustu cok şükür. Bizde durum boyle siz nasilsiniz bakalimNasilsin canim fistiklar nasil
Canim benim ikizlerden buyuk olanda ayni sekildeydi.. goturmedigim dr kalmadi butun drlar gecici bir durum 4. Ayin bitiminde rahatlar dedi simdi 3. Ayimizi doldurduk düzene girdik cok şükür.kızlar ben eylül başında doğurmuştum biliyorsunuz 2. ayı tamamlanacak yakında... çok zor durumdayım bebeğimde reflü var çok kusmasa da çok öğürüyor sürekli dili dışarda kusacak gibi yapıyor kahroluyorum doktor gastraus gibi adı bi ilaç verdi herkes gavison kullanırken bana niye onu verdi anlamadım... bebeği reflü olan var mı??? çok çaresizim sürekli ağlıyor ya derin bir depresyona girdim uyumadığında ağlıyor sürekli yani şöyle oturup bi bakındığı hiç olmadı.... anlamıyorum sizin bebekler şu anda neler yapıyor arada uyanık durup bakındığı oluyor mu??? reflü evet kusmasını anlıyorum ama hep ağlıyor hep ağlıyor ...dik tutuyorum açılı bir yatakta yatırıyorum gazısını emzirmeden önce alıyorum falan yani doktorun tüm tavsiyelerine uyuyorum ama emiyor bitiyor hemen ağlıyor bizde sürekli uyutmaya çalışıyoruz...dik tutmakta kolay değil nasıl dik tutacam ki altından desteklesem kemiklerine alttan baskı oluyor yani sakatlık olacak diye korkuyorum. öyle kolunun üzerine falan asla yatmıyor sürekli bağırarak ağlıyor çünkü yardım edin...............
Canim benim ikizlerden buyuk olanda ayni sekildeydi.. goturmedigim dr kalmadi butun drlar gecici bir durum 4. Ayin bitiminde rahatlar dedi simdi 3. Ayimizi doldurduk düzene girdik cok şükür.kızlar ben eylül başında doğurmuştum biliyorsunuz 2. ayı tamamlanacak yakında... çok zor durumdayım bebeğimde reflü var çok kusmasa da çok öğürüyor sürekli dili dışarda kusacak gibi yapıyor kahroluyorum doktor gastraus gibi adı bi ilaç verdi herkes gavison kullanırken bana niye onu verdi anlamadım... bebeği reflü olan var mı??? çok çaresizim sürekli ağlıyor ya derin bir depresyona girdim uyumadığında ağlıyor sürekli yani şöyle oturup bi bakındığı hiç olmadı.... anlamıyorum sizin bebekler şu anda neler yapıyor arada uyanık durup bakındığı oluyor mu??? reflü evet kusmasını anlıyorum ama hep ağlıyor hep ağlıyor ...dik tutuyorum açılı bir yatakta yatırıyorum gazısını emzirmeden önce alıyorum falan yani doktorun tüm tavsiyelerine uyuyorum ama emiyor bitiyor hemen ağlıyor bizde sürekli uyutmaya çalışıyoruz...dik tutmakta kolay değil nasıl dik tutacam ki altından desteklesem kemiklerine alttan baskı oluyor yani sakatlık olacak diye korkuyorum. öyle kolunun üzerine falan asla yatmıyor sürekli bağırarak ağlıyor çünkü yardım edin...............
Canim benim kizda kolikti ama ben inadimla onu yendim. O sekilde aglamasina firsat vermedim.. duşa soktum kucagimda gezdirdim neyden hoslaniyorsa onu yaptim 2 haftada duzene girdik cok sukur.. bide youtube de kolik bebek muzigi var biraz korkunc ama onunla uyuduğu da cok oldu. Umarim tez zamanda kurtulursunuz bu sıkıntıdanMerhaba benim Kızımda 50 günlük uslu diyemiycem hep kucak istiyor ve kolik gece 11 gibi bir başlıyor bu saatlere yani sabaha karşı 4 e kadar ağlıyor sabah 6 gibi uyuyor öğlen12 gibi kalkıyor sonrada hep kuş uykusu şükür sağlığı yerinde gerisi teferruat :) kilom 68 ile doğuma girdim şuan 55 kiloyum bel bölgesinde kilom kaldı inşallah en yakın zamanda ondanda kurtulurum :)
Masallah ya :) ama cidden ikiz Zor oluyo mu merak etmiyor degilim. Bizim de bir Aylik kontrolumuz vardi masallah oglum 5kilo olmus 4,100 dogmustu cok kusuyordu kilo almiyordur dıye korkuyordum ama masallah güzel dedi doktor. Emziriyor muydun canim nasil oluyo yaa anlatsana biraz ikiz maceralari kulağa cok hoş ve zorlu geliyor :)Iyiyim cnm anneligin tadini cikariyorum .. fistiklarda iyiler cok sukur .. gaz problemi disinda bi sıkıntı yok.. 1 ayda 1 kilo aliyolar dr gelişimleri gayet iyi dedi uyku duzenimiz de olustu cok şükür. Bizde durum boyle siz nasilsiniz bakalim
aynı durumdayım, bebegım fışkırarak kusuyor. sadece ağzından kussa ıyı burnundan ve agzından aynı anda fışkırarak kusuyor, yalnız bırakamıyorum bırak odadan dısarı bıle cıkamıyorum. tüm denılenlerı ben de aynı senın gıbı yapıyorum ama caresı yok dıyor dr. buyuyunce mıde kapakçıgı gelışınce duzelecekmış.kızlar ben eylül başında doğurmuştum biliyorsunuz 2. ayı tamamlanacak yakında... çok zor durumdayım bebeğimde reflü var çok kusmasa da çok öğürüyor sürekli dili dışarda kusacak gibi yapıyor kahroluyorum doktor gastraus gibi adı bi ilaç verdi herkes gavison kullanırken bana niye onu verdi anlamadım... bebeği reflü olan var mı??? çok çaresizim sürekli ağlıyor ya derin bir depresyona girdim uyumadığında ağlıyor sürekli yani şöyle oturup bi bakındığı hiç olmadı.... anlamıyorum sizin bebekler şu anda neler yapıyor arada uyanık durup bakındığı oluyor mu??? reflü evet kusmasını anlıyorum ama hep ağlıyor hep ağlıyor ...dik tutuyorum açılı bir yatakta yatırıyorum gazısını emzirmeden önce alıyorum falan yani doktorun tüm tavsiyelerine uyuyorum ama emiyor bitiyor hemen ağlıyor bizde sürekli uyutmaya çalışıyoruz...dik tutmakta kolay değil nasıl dik tutacam ki altından desteklesem kemiklerine alttan baskı oluyor yani sakatlık olacak diye korkuyorum. öyle kolunun üzerine falan asla yatmıyor sürekli bağırarak ağlıyor çünkü yardım edin...............
benımkı bazen aynen emdiği gibi süt, bazen de çökelek gıbı kusuyor sarımsı kesik gibi işte. belli olmuyor malesef.BEBEĞİM KUSUYOR DİYEN ARKADAŞLAR BENİMKİ SÜTÜ DİREK AYNEN GERİ ÇIKARIYOR REFLÜ DEDİ DOKTOR .SİZİNKİ İŞLENMİŞ SARI PEYNİRİMSİ KESİK Mİ KUSUYOR??? BU İKİSİ ARASINDAKİ FARKTAN MI ANLAŞILIYOR ACABA??
CANIM benimde iyi süt verirsem fışkırarak kusıyordu ama ben hep az az sık sık veriyormuşum farkında olmadan o yüzden çokta kusmuyor öyle az az sık sık verirsen kusmasından çokta korkmazsın...bende bu huysuzluğunun nedenini anlamıyorum bu kadar ağlayacak ne var? SEN NASIL EMZİRİYORSUN?aynı durumdayım, bebegım fışkırarak kusuyor. sadece ağzından kussa ıyı burnundan ve agzından aynı anda fışkırarak kusuyor, yalnız bırakamıyorum bırak odadan dısarı bıle cıkamıyorum. tüm denılenlerı ben de aynı senın gıbı yapıyorum ama caresı yok dıyor dr. buyuyunce mıde kapakçıgı gelışınce duzelecekmış.
senın de bebegın tüp bebektı sanırım, benımkı de öle. acaba ondan mı dıye dusunmedım de degıl.
dr. bize ılaç da vermedı kıvam arttırıcı onerdı ama ılla kullanın demedı. cocugun karnındakı sütün kıvamını arttırıyormuş biraz donduruyor acıkcası. ben de ıstemedım kullanmak. bebegım hep dık uyuyor, gazı aldıktan sonra 15 dk.bekletıyorum kucagımda da yatışsın dıye emdıgı süt.
ama ağlama nobetlerı olmuyor, sadece kusacagı zaman huzursuzlanıyor ağlıyor bazen 1 saat sonra kusuyor bazen 4. ama süreklı bı ağlama yok.
kılo alımı ıyı dedı dr. kayıp yoksa sıkıntı olur demıştı. arada kendımız gıdıp sağlık ocagında olçturuyoruz kızımı. 15 gunde 550 gr almış iyi dediler.
tek ilaç zaman malesef
Hehe zor olmazmi ilk zamanlar deliye dönmüştüm zaten erken dogmuslardi küçücüklerdi ama o küçücük bunyeden kocaman ses cikiyordu bi aglama krizleri tutuyordu bi odada babasi bi odada ben sustur susturabilirsen her hafta doktora gidiyoduk neden boyle agliyolar diye.. doktor bakiyo hic bisey yok gazdan baska... gunduzleri onlarla bas basa kalamaya korkuyordum.. babamiz işe gidemiyordu.. sonra yardimci bulduk.. benim psikolojim de duzeldi yardimci bulduktan sonra.. baktim böyle olucak gibi degil onlari anlamaya calistim nelerden hoşlanıyorlar neyi sevmiyolar herseyi oturtmaya basladim.. simdi gunduz nerdeyse hic uyumuyolar en fazla 2 saat oda ara ara.. saat 8 gibi duş aliyor 9 gibi uykuda oluyolar.. evden baska bi yerde olmayi sevmiyolar gece her 3 saate bir mamaya uyaniyolar.. mamayi yedikten sonra uyuyolar tekrar saat 9a kadar.. ben ancak boyle bir duzen kurabildim.. ama rahatladim cok sukurMasallah ya :) ama cidden ikiz Zor oluyo mu merak etmiyor degilim. Bizim de bir Aylik kontrolumuz vardi masallah oglum 5kilo olmus 4,100 dogmustu cok kusuyordu kilo almiyordur dıye korkuyordum ama masallah güzel dedi doktor. Emziriyor muydun canim nasil oluyo yaa anlatsana biraz ikiz maceralari kulağa cok hoş ve zorlu geliyor :)
benım kızım sütü kendı ıstedıgı kadar emmezse ağlıyor, denedım memeyı cektım agzından az emzırdım yokk olmuyor, kendı bırakıncaya kadar emmezse gözünden yaş gele gele ağlıyor.CANIM benimde iyi süt verirsem fışkırarak kusıyordu ama ben hep az az sık sık veriyormuşum farkında olmadan o yüzden çokta kusmuyor öyle az az sık sık verirsen kusmasından çokta korkmazsın...bende bu huysuzluğunun nedenini anlamıyorum bu kadar ağlayacak ne var? SEN NASIL EMZİRİYORSUN?
doktor emzirmeden önce gazını al dedi emzirdikten sonra dik tut dedi şimdi emdikten sonra ki gazı nasıl olacak o çıkmayacak mı ve emzirirken kuş gibi bağırıyor zaten emzirdikten sonra nasıl dik tutacağımı şaşırıyorum alttan desteklediğimde sakatlık olacak diye korkuyorum sen nasıl tutuyorsun bebek sabit olsa dik gibi tutmak kolayda bebekte ağlıyorsa nasıl olacak??
Siz beni unuttunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?