2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba benim Kızımda 50 günlük uslu diyemiycem hep kucak istiyor ve kolik gece 11 gibi bir başlıyor bu saatlere yani sabaha karşı 4 e kadar ağlıyor sabah 6 gibi uyuyor öğlen12 gibi kalkıyor sonrada hep kuş uykusu şükür sağlığı yerinde gerisi teferruat :) kilom 68 ile doğuma girdim şuan 55 kiloyum bel bölgesinde kilom kaldı inşallah en yakın zamanda ondanda kurtulurum :)

Allah yardimcin olsun canim gece uykusu düzene girer insallah ama dediğin gibi saglikli olsunlar da napalim

Uyku düzenini kurmak baya zamanımızı alacak sanırım bende gece uykusuna geçirmekte baya zorlanıyorum 22:30 23:00 lerde geçiyo gece uykusuna ama ben en geç 21:00 de uyumuş olsunistiyorum tabi geç uyuyunca da geç kalkıyor kararlıyım ama çok yoruyor Nerdeyse 2 saat uyutmak için uğraşıyorum akşamları bakalım kim galip gelecek:)

aslında biz bir haftalıkken gittik 1.5 ay yasak dedi
1.5 ay doldu ama haftaya kontrole gideceğimiz için ozamana kadar yasağa uyuyoruz yani :)
aynen katılıyorum sana hamileyken duygular farklı şimdi çok farklı

Canım dikişleri iyiyse bi sıkıntın yoksa ilişki esnasında dikişlerin hiç acımıyor.
Ama hormonlardan dolayı kuruluk oluyor vajinada işte o acıyor.
ah benim önceden de kuruydu,acırdı
şimdi de acırsa offff

ahh ahh çok iyi anlıyorum seni
eşim anlayışlı bir insandır ama eşlerde haklı en son haziranda yaşadık düşünün yani adamların çekisini

Canim sen sicak olmaya calis cunku sen soguk durdukca mesafe artar hele cinsellik cok onemli bu soguklugun gitmesinde Allah yardimcin olsun sikma canini lohusasin hala sutun ve bebegin etkilenir

çok haklısın, zaten bir konuşma yaşadık dayanamadım ağladım
ondan sonra iyiyiz çok şükür toparlama evresi yani
eski muhabbetimiz oluşturmak için oda elinden geleni yapıyor bende
ahh bir canlı dünyaya getirmek hiç kolay değilmiş
allah yardımcımız olsun, sağlığımızı huzurumuzu korusun

mrb anneler benim size bi sorum olcak spinal sezeryan yapan anneler hastanede kac gun kaldiniz benim kucuk bi cocugumda varda fazla kalmam sorun olabilir ayri kalmaya aliskin degiliz cvplarsaniz cok sevinirim
bende spinal oldum hastane kuralı gereği 2 gece kaldık, ama zaten ilk doğumumdu birnci gün çıkamazdımda
ama sen belliki ikinci doğum, birinci sezaryen olduysan biliyorsundur karşılaşacağın şeyi
spinal artı yada eksi bir durum sağlamıyorki bence
spinal demek sonradan belinde bir alet kalmaması demek
ki çok rahat çıkarsın 1 günde, eğer kendini iyi hissedersen

Ben dün yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı, bu arada iki aylık oldu bebeğim sanırım 1. ayın sonunda yapılıyordu
valla bizde tam 2 aylık randevusunda yaptırcaz mecburen
arkadaş 6 haftaya kadar dedi ama öyle olsa doktor daha erken çağırırdı diye düşünüyorum.

[QE="cemile86, post: 37528259, member: 352692"]mrb anneler benim size bi sorum olcak spinal sezeryan yapan anneler hastanede kac gun kaldiniz benim kucuk bi cocugumda varda fazla kalmam sorun olabilir ayri kalmaya aliskin degiliz cvplarsaniz cok sevinirim[/QUOTE]
2 gun kaldim

ahh ahh çok iyi anlıyorum seni
eşim anlayışlı bir insandır ama eşlerde haklı en son haziranda yaşadık düşünün yani adamların çekisini

çok şükür benim eşim de çok anlayışlı, biz en son 37 haftalıkken yapmıştık, kaç ay geçti aradan... araştırmalarım sonucu kayganlaştırıcının işe yaradığını öğrendim bu dönemlerde, zaten önceden de kuruluk çeken birisiydim, bugün denedik gerçekten işe yaradı

kızlar ben eylül başında doğurmuştum biliyorsunuz 2. ayı tamamlanacak yakında... çok zor durumdayım bebeğimde reflü var çok kusmasa da çok öğürüyor sürekli dili dışarda kusacak gibi yapıyor kahroluyorum doktor gastraus gibi adı bi ilaç verdi herkes gavison kullanırken bana niye onu verdi anlamadım... bebeği reflü olan var mı??? çok çaresizim sürekli ağlıyor ya derin bir depresyona girdim uyumadığında ağlıyor sürekli yani şöyle oturup bi bakındığı hiç olmadı.... anlamıyorum sizin bebekler şu anda neler yapıyor arada uyanık durup bakındığı oluyor mu??? reflü evet kusmasını anlıyorum ama hep ağlıyor hep ağlıyor ...dik tutuyorum açılı bir yatakta yatırıyorum gazısını emzirmeden önce alıyorum falan yani doktorun tüm tavsiyelerine uyuyorum ama emiyor bitiyor hemen ağlıyor bizde sürekli uyutmaya çalışıyoruz...dik tutmakta kolay değil nasıl dik tutacam ki altından desteklesem kemiklerine alttan baskı oluyor yani sakatlık olacak diye korkuyorum. öyle kolunun üzerine falan asla yatmıyor sürekli bağırarak ağlıyor çünkü yardım edin...............

Nasilsin canim fistiklar nasil
Iyiyim cnm anneligin tadini cikariyorum .. fistiklarda iyiler cok sukur .. gaz problemi disinda bi sıkıntı yok.. 1 ayda 1 kilo aliyolar dr gelişimleri gayet iyi dedi uyku duzenimiz de olustu cok şükür. Bizde durum boyle siz nasilsiniz bakalim

C
Canim benim ikizlerden buyuk olanda ayni sekildeydi.. goturmedigim dr kalmadi butun drlar gecici bir durum 4. Ayin bitiminde rahatlar dedi simdi 3. Ayimizi doldurduk düzene girdik cok şükür.

C
Canim benim ikizlerden buyuk olanda ayni sekildeydi.. goturmedigim dr kalmadi butun drlar gecici bir durum 4. Ayin bitiminde rahatlar dedi simdi 3. Ayimizi doldurduk düzene girdik cok şükür.
Canim benim kizda kolikti ama ben inadimla onu yendim. O sekilde aglamasina firsat vermedim.. duşa soktum kucagimda gezdirdim neyden hoslaniyorsa onu yaptim 2 haftada duzene girdik cok sukur.. bide youtube de kolik bebek muzigi var biraz korkunc ama onunla uyuduğu da cok oldu. Umarim tez zamanda kurtulursunuz bu sıkıntıdan

Masallah ya :) ama cidden ikiz Zor oluyo mu merak etmiyor degilim. Bizim de bir Aylik kontrolumuz vardi masallah oglum 5kilo olmus 4,100 dogmustu cok kusuyordu kilo almiyordur dıye korkuyordum ama masallah güzel dedi doktor. Emziriyor muydun canim nasil oluyo yaa anlatsana biraz ikiz maceralari kulağa cok hoş ve zorlu geliyor :)

aynı durumdayım, bebegım fışkırarak kusuyor. sadece ağzından kussa ıyı burnundan ve agzından aynı anda fışkırarak kusuyor, yalnız bırakamıyorum bırak odadan dısarı bıle cıkamıyorum. tüm denılenlerı ben de aynı senın gıbı yapıyorum ama caresı yok dıyor dr. buyuyunce mıde kapakçıgı gelışınce duzelecekmış.
senın de bebegın tüp bebektı sanırım, benımkı de öle. acaba ondan mı dıye dusunmedım de degıl.
dr. bize ılaç da vermedı kıvam arttırıcı onerdı ama ılla kullanın demedı. cocugun karnındakı sütün kıvamını arttırıyormuş biraz donduruyor acıkcası. ben de ıstemedım kullanmak. bebegım hep dık uyuyor, gazı aldıktan sonra 15 dk.bekletıyorum kucagımda da yatışsın dıye emdıgı süt.
ama ağlama nobetlerı olmuyor, sadece kusacagı zaman huzursuzlanıyor ağlıyor bazen 1 saat sonra kusuyor bazen 4. ama süreklı bı ağlama yok.
kılo alımı ıyı dedı dr. kayıp yoksa sıkıntı olur demıştı. arada kendımız gıdıp sağlık ocagında olçturuyoruz kızımı. 15 gunde 550 gr almış iyi dediler.
tek ilaç zaman malesef

BEBEĞİM KUSUYOR DİYEN ARKADAŞLAR BENİMKİ SÜTÜ DİREK AYNEN GERİ ÇIKARIYOR REFLÜ DEDİ DOKTOR .SİZİNKİ İŞLENMİŞ SARI PEYNİRİMSİ KESİK Mİ KUSUYOR??? BU İKİSİ ARASINDAKİ FARKTAN MI ANLAŞILIYOR ACABA??

benımkı bazen aynen emdiği gibi süt, bazen de çökelek gıbı kusuyor sarımsı kesik gibi işte. belli olmuyor malesef.
herkes kusmasını sorun etme fazlası cıkıyor dedı.
senınkının kılo alımı nasıl canım? kılo alıyorsa mecbur böle devam edecek bıraz

CANIM benimde iyi süt verirsem fışkırarak kusıyordu ama ben hep az az sık sık veriyormuşum farkında olmadan o yüzden çokta kusmuyor öyle az az sık sık verirsen kusmasından çokta korkmazsın...bende bu huysuzluğunun nedenini anlamıyorum bu kadar ağlayacak ne var? SEN NASIL EMZİRİYORSUN?
doktor emzirmeden önce gazını al dedi emzirdikten sonra dik tut dedi şimdi emdikten sonra ki gazı nasıl olacak o çıkmayacak mı ve emzirirken kuş gibi bağırıyor zaten emzirdikten sonra nasıl dik tutacağımı şaşırıyorum alttan desteklediğimde sakatlık olacak diye korkuyorum sen nasıl tutuyorsun bebek sabit olsa dik gibi tutmak kolayda bebekte ağlıyorsa nasıl olacak??

Hehe zor olmazmi ilk zamanlar deliye dönmüştüm zaten erken dogmuslardi küçücüklerdi ama o küçücük bunyeden kocaman ses cikiyordu bi aglama krizleri tutuyordu bi odada babasi bi odada ben sustur susturabilirsen her hafta doktora gidiyoduk neden boyle agliyolar diye.. doktor bakiyo hic bisey yok gazdan baska... gunduzleri onlarla bas basa kalamaya korkuyordum.. babamiz işe gidemiyordu.. sonra yardimci bulduk.. benim psikolojim de duzeldi yardimci bulduktan sonra.. baktim böyle olucak gibi degil onlari anlamaya calistim nelerden hoşlanıyorlar neyi sevmiyolar herseyi oturtmaya basladim.. simdi gunduz nerdeyse hic uyumuyolar en fazla 2 saat oda ara ara.. saat 8 gibi duş aliyor 9 gibi uykuda oluyolar.. evden baska bi yerde olmayi sevmiyolar gece her 3 saate bir mamaya uyaniyolar.. mamayi yedikten sonra uyuyolar tekrar saat 9a kadar.. ben ancak boyle bir duzen kurabildim.. ama rahatladim cok sukur

benım kızım sütü kendı ıstedıgı kadar emmezse ağlıyor, denedım memeyı cektım agzından az emzırdım yokk olmuyor, kendı bırakıncaya kadar emmezse gözünden yaş gele gele ağlıyor.
emdıkten sonra gazını alıncaya kadar dık tutuyorum. basını göğsüme yaslıyorum. kesınlıkle omzuma cıkarmıyorum. sakıncalı öyle mıdesıne omuz ıyıce baskı yapıyor ve kusuyor.
azıcık eğimli koltuga yaslanıyorum 90 derece dık acıyla oturmuyorum yanı, bebegın kafası gogsumun bıraz ustune gelecek şekılde yatırıyorum. bir elımle sırtına vururken dıger elımle poposunu tutuyorum alttan. ağlıyorsa ayağa kalkıyorum.
bi elimle ensesınden tutuyorum dıger elımle yıne poposundan. gezınırken susuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…