2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Soğuk buhar makinası al geceleri odasında 4 saat çalıştır. Kaloriferlerden, ufolardan, sobalardan kuruyo hava. Drumun söylediğni yazdım aynen.

Gaz ilaclarını antibiyotik gibi saatli kullanacaksınız bu şekilde fayda sağlıyor. Gaxı yok die vermemezlik yapmayıp saatinde vereceksiniz. Ben o şekilde sabsimplexten fayda gördüm.

Canım gazı kalırsada kusuyo üstelik beslenmeden sonra kesin gazı kalıyo. Biraz omzundan alağıda tıt o şekilde çıkar. Şimdiye kdr hiç kusturmadım gaxını çıkarırken.

Ah o kayinvalideler ben dogun yapali daha uc gun olmus bebek gormeye gelicekler kendi tarafindan bana korse tak guzel gorun diyo bnm canim burnumda kadin guzellik pesinde ah ahh

al işte
al birini vur ötekine hep aynı kafa.

Soğuk buhar makinası al geceleri odasında 4 saat çalıştır. Kaloriferlerden, ufolardan, sobalardan kuruyo hava. Drumun söylediğni yazdım aynen.

o da var geceleri çalıştırıyoruz, işe yaradığını söyleyemem

benim oğlumda oldu buhar makinesi de aldım sanırım kendiliğinden azaldı çünkü makine çalıştığı günle çalışmadığı gün aynı bir fark yok. yattığımız odayı havalandırıyorum günlük mutlaka
bide çocuk doktoru burnunun iki kaş arası yassı şeklinde olan çocuklarda çok olur tıkanıklık dedi
sizinki de öylemi?

kızlar doğum sonrası depresyonu ya da benzeri şeyler yaşayan var mı.ben bazen çok bunalıyorum.herkese kızıyorum.çok ihtiyacım olmasına rağmen annem artık kendin bak diye gitti.bugün de haftaya babam kardeşim nişanlısı hepbirlikte gelcez bi gece kalcaz gitcez diyo.nası ağırlıcam ben onları.evi toplamayı bırakın tuvalete giremiyorum bazen..evimde yatırcak yer yok bunları da biliyo.böyle söyleyince bana acayip kızdı.bi de ona üüzüldüm.ana destek olması gerekirken bi de üzüyo..bbebeğim akşamları sürekli ağlıyo.nefes alamıyorum sanki.dışarı çıkmak yürüyüş yapmak istiyorum ama bebeğimi bırakıak kimse yok.akşam eşime bırakıp da çıkamıyorum çünkü ağlama nöbetleri başlıyo.kaföre gitmek istiyorum.mümkünatı yok.yemek falan yiyemiyorum.bütün kilolarım gitti hatta başlangıç kilomdan da 2 kilo verdim açlıktan.kendimi çok bunalmış hissediyorum.bebeğimi çok seviyorum ama bundan sonra bütün hayatım böyle geçicek gibi geliyor.nası anlatacağımı da bilmiyorum.iyi bi anne değilim gibi hissediyorum.bebeğimi hak etmediğimi düşünüp kahroluyorum

Canım öncelikle yalnız deilsin benim annem 20.ci günümde gitti artık sen bak diye ben sudan çıkmış balığa döndüm ki ben bebek tutmayı bilmezdim doğum yaptığımda .hamileliğimde zaten depresyondaydım bi doğum yapsam kurtulsam diyordum hormonlardanmıdır nedendır hamileliğim zor geçti yaşadığım ufak tefek olayları bile psikolojim kaldırmıyordu herşeyin en kötüsünü düşünür hale gelmiştim şimdi çok şükür bebeğim kucağımda herşey yolunda fakat benim de içinden çıkamadığım mutsuzluğum oluyor bazen bu çocuk nasıl büyüyecek sürekli bu haldemi olucam hiç dışarı çıkamayacakmıyım eski hayatım artık bir hayal mi gibi şeyler düşünüyorum ve bunalıyorum bazen oğluşuma ilgili güzel şeyler düşünüp rahatlamaya falan çalışıyorum kendimce..

Gaz ilaclarını antibiyotik gibi saatli kullanacaksınız bu şekilde fayda sağlıyor. Gaxı yok die vermemezlik yapmayıp saatinde vereceksiniz. Ben o şekilde sabsimplexten fayda gördüm.
Evet düzenli kullanmam gerektiğini duymuştum ama bebekle çok düZene oturtamadım ben onu uyuyo olduğu zaman saatimiz şaşıyordu ..neyseki ben biraz daha rahatım bikaç gündür gaz konusunda o ağlama krizlerimiz biraz azaldı oğlumun kolik olduğunu düşünüyordum o ağlamalar okadar şiddetliydiki bu çocuğunu bıyerı ağrıyor diye acile koşuyorduk çok zor bi durum Allah kimseye göstermesin diyorum

Senin bebeğine kimse senden iyi anne olamaz canım. Bu günler de geçecek. Az kaldı 3 ay bittikten sonra epey rahatlayacaksin. Benim annem ilk bebeğim de 10 gün evine almıştı beni. Daha kendi evime geçtim mevlüt yaptım 20.gün herşeyi kendim yaptım annem komsulardan sonra geldi. Oluyor öyle şeyler. Misafir geleceklerin anlayışlı olması lazım. Bebeği de wc ye götür ana kucağında eşikte beklesin.dusu da al öyle canım. Benimkini slinge koyup çamaşırı bile öyle asiyordum. O halde yemek yapabilirsin temizlik yapsan bayılır zevkten süpürge sesini duyunca zaten

Sana daha kötüsünü söyleyeyim de kendini iyi hisset benim bebeğim 30 haftalık doğdu 15 Temmuz'da normalde 22 Eylül'de doğmalıydı. 1 kg doğdu 5 Eylül'de ancak çıktı hastaneden 1770 gr dı. Annem 1 hafta kaldı gitti. Ve bebeğim hastaneden çıktığından beri sadece ben banyo yaptırdım süt pompaladım tüm bakımlarını yaptım bir gün annem buradaykwn çok yorulmuştum gece hiç uyumamıştım biberonlarına hepsi yıkanacaktı lavobonun başına yığılacak gibi biberon yıkıyorum annem hiç umursamadı bende birsey demedim. Yapacak hiçbirşey yok maalesef ama hergün arar sorar sağolsun uzaktan!

kızlar kv yapsa kv dicem normal.az önce aradım halimi anlattım.keşke paranız çok olsa da bi kadın alsan yanına dedi.kızım ben geleyim demedi.inanın artık gelip yardım etmesinden geçtim artık.ben sadece manevi desteğim olsun istiyorum. başıma misafr toplayıp getirmek filan bunlar acımasız geliyor yaa..beni çok düşünse babamla gelir 2-3 gün kalır beni bi toparlar.kardeşimin kız arkadaşına ne gerek var! ben evlenmeden önce böyle değildi.hamileliğimde de hiç yardım etmedi.neden böyle değişti anlamıyorum.
benim oğlum sürekli ilgi isteyen bi bebek.ne uyku düzeni var ne de sakin geçirdiği bi akşam.alıp başımı gitmek istiyorum eve sığamıyorum artık.geçeicek inşallah.biraz büyüsün havalar ısınsın dışarı çıkmaya başlayalım sanırım daha iyi hissedicem. bi de çalışmaya alışmışım eve kapanmak ondan zor geliyor.
sling çok mantıklı geldi canım.internete bakıp sipariş edeyim şimdi .
kızlar sağolun desteğiniz için.Allah yardımcımız olsun. her birimiin anlattıkları zor gerçekten. keşke biraz daha yanımızda desteğimiz olsalardı!!!

Bu annelik çok acayipmiş hamileyken yok ben sallamam yok ben emzik vermem diyodum geldiğim hale bak:) emziğe 2 ay dayanabildim uykuya geçerken çok zorlanıyor emerek uyuyo yerine koyarkende gözler açılıyor bende o anda emziği veriyorum dalıyo tekrar ama şimdide ağzından çıkaramıyorum uyurken çıkardığım anda dalmış olsada uyanıyo.emzik kullananlar uyurken ağzından alıyomusunuz?

Kızlar size bir sorum olacak benim oğlum 1.5aylık emerken çok hareketli nedeni ne olabilir ne ayağı duruyo ne elleri sütümde var yeterince neden böyle yapıyor anlamıyorum

Kızlar size bir sorum olacak benim oğlum 1.5aylık emerken çok hareketli nedeni ne olabilir ne ayağı duruyo ne elleri sütümde var yeterince neden böyle yapıyor anlamıyorum
Emerken öksürme, aşırı derecede cok cok emme sesi çıkarma, meme ucunu çekiştirme gibi şeyler de yapıyor mu. Belki sütün fazladır. Sütün azlığı gibi fazlalığı da büyük sorun

Emerken öksürme, aşırı derecede cok cok emme sesi çıkarma, meme ucunu çekiştirme gibi şeyler de yapıyor mu. Belki sütün fazladır. Sütün azlığı gibi fazlalığı da büyük sorun
Evet sütüm fazla geliyor bazen tıkanıyor memede hemen kaldırıyorum ondanmı kaynaklanıyor

Evet sütüm fazla geliyor bazen tıkanıyor memede hemen kaldırıyorum ondanmı kaynaklanıyor
Ben 1 haftadır sütümü sağmayı bıraktım. Aynı sorun benim de başıma geldi. Hem memeye saldırıyor hemde memede tutmakta zorlanıyordum. Ben önsütümün bi kısmını emzirmeden sağıp atıyorum bu sabahtan beri. Daha sakin emiyor. Birkaç gün böyle denemeyi düşünüyorum. Nette anne sütünün fazla gelmesi diye aratırsan belirtileri bulursun. Ona göre de kendi durumunu değerlendirirsin gerçekten fazla mı yoksa farklı bi durum mu var diye

Öncelikle teşekkür ederim bende netten bıraz araştırdım Dr lada konuşmayı düşünüyorum gazdan dolayıda sürekli memede hareketli olduğunu söylediler bebeklerin ona göre bir yol izlicez artık hem meme istiyor sürekli memedeykende sinirleniyor anlamadım

ben hıc emzıgı agzından almıyorum, uyurken emıyor agzı yorulunca ve dalınca kendı atıyor emzığı
benım kızım da eğer cok hareketlıyse ayaklar kıpır kıpırsa kesın gazı var oluyor, rahat emmıyor.
bir de benım de sutum fazla, o zaman cocuk rahat rahat ememıyor. süt fışkırıyor agzının kenarından ve memeyı bırakıyor.emme saatıne yakın sağıyorum memeyı azaltıyorum sütü ki rahat emsın. denemende fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…