Soğuk buhar makinası al geceleri odasında 4 saat çalıştır. Kaloriferlerden, ufolardan, sobalardan kuruyo hava. Drumun söylediğni yazdım aynen.kızlar bu burun tıkanıklığı bizi çok yoruyo hem oğlumu hem beni, denemediğimiz şey kalmadı, xlear diye bir sprey, serum fizyolojik, burun aspiratörü, burun pompası ne yapacağımızı bilemiyorum. doktorlar da olur öyle deyip geçiştiriyorlar, sizlerin bir çözüm önerisi var mı, geceleri uyuyamıyor, bazen geniz tıkanıklığından ememiyor bile
Gaz ilaclarını antibiyotik gibi saatli kullanacaksınız bu şekilde fayda sağlıyor. Gaxı yok die vermemezlik yapmayıp saatinde vereceksiniz. Ben o şekilde sabsimplexten fayda gördüm.Kızlar genelde hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz demekki yalnız olmadığımı anlayınca biraz rahatladım bu arada bıo Gaıo sap sımplex zınco hepsını denedık işe yaramıyor zınco bıraz yaradı sanırım emın değilim ama kakasını yapamıyorsa eğer bebeğiniz bi çay kaşığı zeytinyağı içirin faydasını görüceksınız
Canım gazı kalırsada kusuyo üstelik beslenmeden sonra kesin gazı kalıyo. Biraz omzundan alağıda tıt o şekilde çıkar. Şimdiye kdr hiç kusturmadım gaxını çıkarırken.sağol cevapların için şu yoğunlukla buraya girmek bişeyler yazmak ne kadar zor biliyorum kendimden... ya evet doktor dedi işte emzirmeden al gazını sonra alma diye alttan gaz çıkarırken bastırıyoruz ya karnına kusmasına neden olursun karnına basınç yapacak hareketler yapma dedi valla daha önce yaptığım herşeyin tam tersini yap dedi doktor şimdi herşeyim karıştı gazını almayı unuttuğum bile oluyor BÖYLE OLUNCA(
o da var geceleri çalıştırıyoruz, işe yaradığını söyleyememSoğuk buhar makinası al geceleri odasında 4 saat çalıştır. Kaloriferlerden, ufolardan, sobalardan kuruyo hava. Drumun söylediğni yazdım aynen.
Ah o kayinvalideler ben dogun yapali daha uc gun olmus bebek gormeye gelicekler kendi tarafindan bana korse tak guzel gorun diyo bnm canim burnumda kadin guzellik pesinde ah ahh
kızlar bu burun tıkanıklığı bizi çok yoruyo hem oğlumu hem beni, denemediğimiz şey kalmadı, xlear diye bir sprey, serum fizyolojik, burun aspiratörü, burun pompası ne yapacağımızı bilemiyorum. doktorlar da olur öyle deyip geçiştiriyorlar, sizlerin bir çözüm önerisi var mı, geceleri uyuyamıyor, bazen geniz tıkanıklığından ememiyor bile
Soğuk buhar makinası al geceleri odasında 4 saat çalıştır. Kaloriferlerden, ufolardan, sobalardan kuruyo hava. Drumun söylediğni yazdım aynen.
o da var geceleri çalıştırıyoruz, işe yaradığını söyleyemem
canim ben 45 gun cektim sorma hastanelerde yattikkk ooofff cok zordu cookkkızlar benim bebeğim36 günlük oldu ve sarılığı hala geçmediçoook üzülüyorum çooook
Canım öncelikle yalnız deilsin benim annem 20.ci günümde gitti artık sen bak diye ben sudan çıkmış balığa döndüm ki ben bebek tutmayı bilmezdim doğum yaptığımda .hamileliğimde zaten depresyondaydım bi doğum yapsam kurtulsam diyordum hormonlardanmıdır nedendır hamileliğim zor geçti yaşadığım ufak tefek olayları bile psikolojim kaldırmıyordu herşeyin en kötüsünü düşünür hale gelmiştim şimdi çok şükür bebeğim kucağımda herşey yolunda fakat benim de içinden çıkamadığım mutsuzluğum oluyor bazen bu çocuk nasıl büyüyecek sürekli bu haldemi olucam hiç dışarı çıkamayacakmıyım eski hayatım artık bir hayal mi gibi şeyler düşünüyorum ve bunalıyorum bazen oğluşuma ilgili güzel şeyler düşünüp rahatlamaya falan çalışıyorum kendimce..kızlar doğum sonrası depresyonu ya da benzeri şeyler yaşayan var mı.ben bazen çok bunalıyorum.herkese kızıyorum.çok ihtiyacım olmasına rağmen annem artık kendin bak diye gitti.bugün de haftaya babam kardeşim nişanlısı hepbirlikte gelcez bi gece kalcaz gitcez diyo.nası ağırlıcam ben onları.evi toplamayı bırakın tuvalete giremiyorum bazen..evimde yatırcak yer yok bunları da biliyo.böyle söyleyince bana acayip kızdı.bi de ona üüzüldüm.ana destek olması gerekirken bi de üzüyo..bbebeğim akşamları sürekli ağlıyo.nefes alamıyorum sanki.dışarı çıkmak yürüyüş yapmak istiyorum ama bebeğimi bırakıak kimse yok.akşam eşime bırakıp da çıkamıyorum çünkü ağlama nöbetleri başlıyo.kaföre gitmek istiyorum.mümkünatı yok.yemek falan yiyemiyorum.bütün kilolarım gitti hatta başlangıç kilomdan da 2 kilo verdim açlıktan.kendimi çok bunalmış hissediyorum.bebeğimi çok seviyorum ama bundan sonra bütün hayatım böyle geçicek gibi geliyor.nası anlatacağımı da bilmiyorum.iyi bi anne değilim gibi hissediyorum.bebeğimi hak etmediğimi düşünüp kahroluyorum
Evet düzenli kullanmam gerektiğini duymuştum ama bebekle çok düZene oturtamadım ben onu uyuyo olduğu zaman saatimiz şaşıyordu ..neyseki ben biraz daha rahatım bikaç gündür gaz konusunda o ağlama krizlerimiz biraz azaldı oğlumun kolik olduğunu düşünüyordum o ağlamalar okadar şiddetliydiki bu çocuğunu bıyerı ağrıyor diye acile koşuyorduk çok zor bi durum Allah kimseye göstermesin diyorumGaz ilaclarını antibiyotik gibi saatli kullanacaksınız bu şekilde fayda sağlıyor. Gaxı yok die vermemezlik yapmayıp saatinde vereceksiniz. Ben o şekilde sabsimplexten fayda gördüm.
Ca
canim ben 45 gun cektim sorma hastanelerde yattikkk ooofff cok zordu cookk
Senin bebeğine kimse senden iyi anne olamaz canım. Bu günler de geçecek. Az kaldı 3 ay bittikten sonra epey rahatlayacaksin. Benim annem ilk bebeğim de 10 gün evine almıştı beni. Daha kendi evime geçtim mevlüt yaptım 20.gün herşeyi kendim yaptım annem komsulardan sonra geldi. Oluyor öyle şeyler. Misafir geleceklerin anlayışlı olması lazım. Bebeği de wc ye götür ana kucağında eşikte beklesin.dusu da al öyle canım. Benimkini slinge koyup çamaşırı bile öyle asiyordum. O halde yemek yapabilirsin temizlik yapsan bayılır zevkten süpürge sesini duyunca zatenkızlar doğum sonrası depresyonu ya da benzeri şeyler yaşayan var mı.ben bazen çok bunalıyorum.herkese kızıyorum.çok ihtiyacım olmasına rağmen annem artık kendin bak diye gitti.bugün de haftaya babam kardeşim nişanlısı hepbirlikte gelcez bi gece kalcaz gitcez diyo.nası ağırlıcam ben onları.evi toplamayı bırakın tuvalete giremiyorum bazen..evimde yatırcak yer yok bunları da biliyo.böyle söyleyince bana acayip kızdı.bi de ona üüzüldüm.ana destek olması gerekirken bi de üzüyo..bbebeğim akşamları sürekli ağlıyo.nefes alamıyorum sanki.dışarı çıkmak yürüyüş yapmak istiyorum ama bebeğimi bırakıak kimse yok.akşam eşime bırakıp da çıkamıyorum çünkü ağlama nöbetleri başlıyo.kaföre gitmek istiyorum.mümkünatı yok.yemek falan yiyemiyorum.bütün kilolarım gitti hatta başlangıç kilomdan da 2 kilo verdim açlıktan.kendimi çok bunalmış hissediyorum.bebeğimi çok seviyorum ama bundan sonra bütün hayatım böyle geçicek gibi geliyor.nası anlatacağımı da bilmiyorum.iyi bi anne değilim gibi hissediyorum.bebeğimi hak etmediğimi düşünüp kahroluyorum
kızlar doğum sonrası depresyonu ya da benzeri şeyler yaşayan var mı.ben bazen çok bunalıyorum.herkese kızıyorum.çok ihtiyacım olmasına rağmen annem artık kendin bak diye gitti.bugün de haftaya babam kardeşim nişanlısı hepbirlikte gelcez bi gece kalcaz gitcez diyo.nası ağırlıcam ben onları.evi toplamayı bırakın tuvalete giremiyorum bazen..evimde yatırcak yer yok bunları da biliyo.böyle söyleyince bana acayip kızdı.bi de ona üüzüldüm.ana destek olması gerekirken bi de üzüyo..bbebeğim akşamları sürekli ağlıyo.nefes alamıyorum sanki.dışarı çıkmak yürüyüş yapmak istiyorum ama bebeğimi bırakıak kimse yok.akşam eşime bırakıp da çıkamıyorum çünkü ağlama nöbetleri başlıyo.kaföre gitmek istiyorum.mümkünatı yok.yemek falan yiyemiyorum.bütün kilolarım gitti hatta başlangıç kilomdan da 2 kilo verdim açlıktan.kendimi çok bunalmış hissediyorum.bebeğimi çok seviyorum ama bundan sonra bütün hayatım böyle geçicek gibi geliyor.nası anlatacağımı da bilmiyorum.iyi bi anne değilim gibi hissediyorum.bebeğimi hak etmediğimi düşünüp kahroluyorum
Canım öncelikle yalnız deilsin benim annem 20.ci günümde gitti artık sen bak diye ben sudan çıkmış balığa döndüm ki ben bebek tutmayı bilmezdim doğum yaptığımda .hamileliğimde zaten depresyondaydım bi doğum yapsam kurtulsam diyordum hormonlardanmıdır nedendır hamileliğim zor geçti yaşadığım ufak tefek olayları bile psikolojim kaldırmıyordu herşeyin en kötüsünü düşünür hale gelmiştim şimdi çok şükür bebeğim kucağımda herşey yolunda fakat benim de içinden çıkamadığım mutsuzluğum oluyor bazen bu çocuk nasıl büyüyecek sürekli bu haldemi olucam hiç dışarı çıkamayacakmıyım eski hayatım artık bir hayal mi gibi şeyler düşünüyorum ve bunalıyorum bazen oğluşuma ilgili güzel şeyler düşünüp rahatlamaya falan çalışıyorum kendimce..
Senin bebeğine kimse senden iyi anne olamaz canım. Bu günler de geçecek. Az kaldı 3 ay bittikten sonra epey rahatlayacaksin. Benim annem ilk bebeğim de 10 gün evine almıştı beni. Daha kendi evime geçtim mevlüt yaptım 20.gün herşeyi kendim yaptım annem komsulardan sonra geldi. Oluyor öyle şeyler. Misafir geleceklerin anlayışlı olması lazım. Bebeği de wc ye götür ana kucağında eşikte beklesin.dusu da al öyle canım. Benimkini slinge koyup çamaşırı bile öyle asiyordum. O halde yemek yapabilirsin temizlik yapsan bayılır zevkten süpürge sesini duyunca zaten
Sana daha kötüsünü söyleyeyim de kendini iyi hisset benim bebeğim 30 haftalık doğdu 15 Temmuz'da normalde 22 Eylül'de doğmalıydı. 1 kg doğdu 5 Eylül'de ancak çıktı hastaneden 1770 gr dı. Annem 1 hafta kaldı gitti. Ve bebeğim hastaneden çıktığından beri sadece ben banyo yaptırdım süt pompaladım tüm bakımlarını yaptım bir gün annem buradaykwn çok yorulmuştum gece hiç uyumamıştım biberonlarına hepsi yıkanacaktı lavobonun başına yığılacak gibi biberon yıkıyorum annem hiç umursamadı bende birsey demedim. Yapacak hiçbirşey yok maalesef ama hergün arar sorar sağolsun uzaktan!
Emerken öksürme, aşırı derecede cok cok emme sesi çıkarma, meme ucunu çekiştirme gibi şeyler de yapıyor mu. Belki sütün fazladır. Sütün azlığı gibi fazlalığı da büyük sorunKızlar size bir sorum olacak benim oğlum 1.5aylık emerken çok hareketli nedeni ne olabilir ne ayağı duruyo ne elleri sütümde var yeterince neden böyle yapıyor anlamıyorum
Evet sütüm fazla geliyor bazen tıkanıyor memede hemen kaldırıyorum ondanmı kaynaklanıyorEmerken öksürme, aşırı derecede cok cok emme sesi çıkarma, meme ucunu çekiştirme gibi şeyler de yapıyor mu. Belki sütün fazladır. Sütün azlığı gibi fazlalığı da büyük sorun
Ben 1 haftadır sütümü sağmayı bıraktım. Aynı sorun benim de başıma geldi. Hem memeye saldırıyor hemde memede tutmakta zorlanıyordum. Ben önsütümün bi kısmını emzirmeden sağıp atıyorum bu sabahtan beri. Daha sakin emiyor. Birkaç gün böyle denemeyi düşünüyorum. Nette anne sütünün fazla gelmesi diye aratırsan belirtileri bulursun. Ona göre de kendi durumunu değerlendirirsinEvet sütüm fazla geliyor bazen tıkanıyor memede hemen kaldırıyorum ondanmı kaynaklanıyor
Öncelikle teşekkür ederim bende netten bıraz araştırdım Dr lada konuşmayı düşünüyorum gazdan dolayıda sürekli memede hareketli olduğunu söylediler bebeklerin ona göre bir yol izlicez artık hem meme istiyor sürekli memedeykende sinirleniyor anlamadımBen 1 haftadır sütümü sağmayı bıraktım. Aynı sorun benim de başıma geldi. Hem memeye saldırıyor hemde memede tutmakta zorlanıyordum. Ben önsütümün bi kısmını emzirmeden sağıp atıyorum bu sabahtan beri. Daha sakin emiyor. Birkaç gün böyle denemeyi düşünüyorum. Nette anne sütünün fazla gelmesi diye aratırsan belirtileri bulursun. Ona göre de kendi durumunu değerlendirirsingerçekten fazla mı yoksa farklı bi durum mu var diye
ben hıc emzıgı agzından almıyorum, uyurken emıyor agzı yorulunca ve dalınca kendı atıyor emzığıBu annelik çok acayipmiş hamileyken yok ben sallamam yok ben emzik vermem diyodum geldiğim hale bak:) emziğe 2 ay dayanabildim uykuya geçerken çok zorlanıyor emerek uyuyo yerine koyarkende gözler açılıyor bende o anda emziği veriyorum dalıyo tekrar ama şimdide ağzından çıkaramıyorum uyurken çıkardığım anda dalmış olsada uyanıyo.emzik kullananlar uyurken ağzından alıyomusunuz?
benım kızım da eğer cok hareketlıyse ayaklar kıpır kıpırsa kesın gazı var oluyor, rahat emmıyor.Kızlar size bir sorum olacak benim oğlum 1.5aylık emerken çok hareketli nedeni ne olabilir ne ayağı duruyo ne elleri sütümde var yeterince neden böyle yapıyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?