2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Valla ayakları elleri durmuyor Dr çok gazı olduğunu söylemişti aralıklı emzır en az 2saat olsun arada dedi ama nerde..3ay geçsin istiyorum artık hem gaz problemi hemde şu ağlamalardan dolayı 3.ayda rahatlar diyorlar

benımkı gunduzlerı 2-2,5 saatte bır emıyor, gecelerı de 3 saate kadar çıkıyor.
ben de bıktım gazdan, tam dalıyor yatırıyorum ıkınmaktan uyku kaçıverıyor

benımkı gunduzlerı 2-2,5 saatte bır emıyor, gecelerı de 3 saate kadar çıkıyor.
ben de bıktım gazdan, tam dalıyor yatırıyorum ıkınmaktan uyku kaçıverıyor
Seninki nekadarlık bende şuanda bile sallıyorum uyutmaya çalışıyorum bugün uyumuyor hiç tam yatırıyorum yatağına gözü açıyor gaz için denemediğimiz kalmadı artık bıraktım hiçilaç fln kullanmıyorum

Benim kizimda meme diye ağliyo emmeye başlayinca çok huzursuz ağliyor çirpiniyor ayni şeyleri yaşayan var mi diye soracaktim ki cevabi aldim benim sağ gögsümde huzirsuz öyle ve gerçekten süt fazla o gögüste ağzindan çekince hep fişkiriyor ağzi yüzü süt oluyo nr yapmak lazim peki

SatenE="fairylove23, post: 37608797, member: 592417"]bizi hastanede yatırmadılar. kontrole gittiğimde doktor uzamış sarılık dedi. Tehlikeli değil dedi ama geçmiyor, geçmiyor... ikinci ay tekrar test yapılacak...[/QUOTE]
Zaten hemen dusmuyosa uzamış sarılık ama kaç çıktı bebegin kaçggünlük onları de bana ben sana sölom tehlike varmı yok mu . ben lisans yaptım bu sariliktan vallahi esimde çok pirpirikli oda çok araştırdı keza çok doktorla görüştük . o yüzden çok fazla bilgi edindij

Biryerde anne sütü ile alakalı bi yazı okumuştum bebeğin ilk emdiği süte önsüt diyorlar o bebeğin su ihtiyacını karşılıyormuş. Sonra yavaş yavaş daha besleyici ve yağlı süt geliyormuş oda bebeğin kilo almasını ve tok kalmasını sağlıyormuş onada sonsüt diyorlar her ikiside bebeğin ihtiyacı önsütüde son sütünde almasını sağlayın diyordu.sağdığını dökme bence biberon yada kaşıkla ver bebeğine

SatenE="fairylove23, post: 37608797, member: 592417"]bizi hastanede yatırmadılar. kontrole gittiğimde doktor uzamış sarılık dedi. Tehlikeli değil dedi ama geçmiyor, geçmiyor... ikinci ay tekrar test yapılacak...
Zaten hemen dusmuyosa uzamış sarılık ama kaç çıktı bebegin kaçggünlük onları de bana ben sana sölom tehlike varmı yok mu . ben lisans yaptım bu sariliktan vallahi esimde çok pirpirikli oda çok araştırdı keza çok doktorla görüştük . o yüzden çok fazla bilgi edindij[/QUOTE]

Benim sorunum zaten sütümün fazla olması. Süt fazla olunca bebek önsütle midesi dolduğu için sonsüte geçemeden memeyi bırakıyor. Hem aşırı laktoz yüzünden bağırsakları rahatsız oluyor hem de doymuyor. Ben de beslemeden önce önsütün bir miktarını sağıyorum. Hem daha rahat emiyor hem de yağlı sütü de içebiliyor ve karnı doyuyor

[/QUOTE]

canım en son 13.7 çıktı ondan önce 12.3 tü. yükselmiş yani. ama uyuma gibi bi durumu yok. maaşallah canavar gibi . ama gözleri sarı, vücuduna dokununca sarı sarı oluyor.

Canım madem misafir olacak kadar düşüncesix davranıyo etrafındakiler, lütfen sende oğlundan çalıp ev toplamaya, ikram haxırlamaya sakın zaman ayırma.
Gelsinler gitsinler. Annenede söylersin bebekle anca bu kadar oluyo, param olup yardımcı alıncaya kadar idare et diye.
Sen kemdine bak oğluna bak. Geride kalanlar fasa fiso. Hiç te oralı olma.
Benimde annem geliyo arada 1 saat mesela. Yemek yapmam gerek ya çünkü yapmazsam aç kalıyorum. Annem gelince yapayım diyorum. Bebekle başımda bekliyo. Tencerenin kapağını kapar kapamaz kapıya koşuyo. Ne gerek var ki bunlara. Haftalardır sokağa çıkmadım. Bi gelimde hava al demiyo. Benim kıxım doğum yapınca kısmet olurda görürsem yavruma ne gerekiyorsa yapıcam hatta fazlasını....

[QUOTEkaç gunlukairylove23, post: 37635903, member: 592417"][/QUOTE]

canım en son 13.7 çıktı ondan önce 12.3 tü. yükselmiş yani. ama uyuma gibi bi durumu yok. maaşallah canavar gibi . ama gözleri sarı, vücuduna dokununca sarı sarı oluyor.[/QUOTE]
Canim kac günlük bebegin bizimde 45 gün sonra gözlerinden gitti . en son gözlerinden glder. Geç gidio. Ama sanırım senin bebek küçük değilkorkma bu saatten sonra bisi olmaz canm

Kızlar bikaç gündür bebeğim çok huysuz biraz araştırdımda sebebi büyüme atağı olabilirmiş varmı bir fikri olan bu konuyla ilgili ?

gelip bana baktığı zamanlarda o kadar bunalıyodum ki eşimle yarım saatliğine markete çıktık bi kaç defa.dışarı çıktığımın en geç 15. dksında arıyo.çocuk ağlıyo hemen gel çok fena çok fena.diye apar topar çağırıyo. eve gidene kadar 2-3 kez aradığı bile oluyo. bi gdiyorum çocuk kucağında uyuyo. çok korktum susturamıcam diye ama uyudu şimdi diyo.ya deli olcam. eşim de bi ton laf ediyo o zaman bana..bi izin verseydi bi kaşımı aldırsaydım da kocama bari azıcık ehli görünseydim.bunları nası düşünemiyor ben anlamıyorum.burdan giderken aa ben artık bi daha gelmem sen kendin bak çocuğuna diyerek gitti.şimdi maaile toplanıp gelcez diyo. anne parça parça gelin ben daha rahat ederim dediğimde a biz artık gelmeyiz senin evine diye trip attı.benim zaten tüm hayatım değişmiş.hala adapte olamamışım. eve kapanmışım.bi de anne tribi yemek acayip dokunuyo! ahh canım yaa aynen eğer bigün bi kızım olsa ki gelinime bile bu iyiliği yaparım ben de şu an ne bekliyosam onları yapıcam.annem gibi sen 1 haftalıktın herkes gitti kimse bakmadı sen de kendin bak demem.intikam alır gibi

slm kizlar oncelikle bebisleriniz hayirli olsun bahtlari acik olsun. benim kizimda 1.5 aylik oldu gaz sancisina nurse havaysla birazda olsa cozum bulduk.kakasini yaprken cok zorlaniyor. surekli kucagimda gezmek istiyor birakip wcye gidemiyorum.gunduz uykusu yok .yemek bile zor yiyorum bazen hic yemiyorum bile. allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…