Valla ayakları elleri durmuyor Dr çok gazı olduğunu söylemişti aralıklı emzır en az 2saat olsun arada dedi ama nerde..3ay geçsin istiyorum artık hem gaz problemi hemde şu ağlamalardan dolayı 3.ayda rahatlar diyorlarben hıc emzıgı agzından almıyorum, uyurken emıyor agzı yorulunca ve dalınca kendı atıyor emzığı
benım kızım da eğer cok hareketlıyse ayaklar kıpır kıpırsa kesın gazı var oluyor, rahat emmıyor.
bir de benım de sutum fazla, o zaman cocuk rahat rahat ememıyor. süt fışkırıyor agzının kenarından ve memeyı bırakıyor.emme saatıne yakın sağıyorum memeyı azaltıyorum sütü ki rahat emsın. denemende fayda var.
benımkı gunduzlerı 2-2,5 saatte bır emıyor, gecelerı de 3 saate kadar çıkıyor.Valla ayakları elleri durmuyor Dr çok gazı olduğunu söylemişti aralıklı emzır en az 2saat olsun arada dedi ama nerde..3ay geçsin istiyorum artık hem gaz problemi hemde şu ağlamalardan dolayı 3.ayda rahatlar diyorlar
Seninki nekadarlık bende şuanda bile sallıyorum uyutmaya çalışıyorum bugün uyumuyor hiç tam yatırıyorum yatağına gözü açıyor gaz için denemediğimiz kalmadı artık bıraktım hiçilaç fln kullanmıyorumbenımkı gunduzlerı 2-2,5 saatte bır emıyor, gecelerı de 3 saate kadar çıkıyor.
ben de bıktım gazdan, tam dalıyor yatırıyorum ıkınmaktan uyku kaçıverıyor
Biryerde anne sütü ile alakalı bi yazı okumuştum bebeğin ilk emdiği süte önsüt diyorlar o bebeğin su ihtiyacını karşılıyormuş. Sonra yavaş yavaş daha besleyici ve yağlı süt geliyormuş oda bebeğin kilo almasını ve tok kalmasını sağlıyormuş onada sonsüt diyorlar her ikiside bebeğin ihtiyacı önsütüde son sütünde almasını sağlayın diyordu.sağdığını dökme bence biberon yada kaşıkla ver bebeğineBen 1 haftadır sütümü sağmayı bıraktım. Aynı sorun benim de başıma geldi. Hem memeye saldırıyor hemde memede tutmakta zorlanıyordum. Ben önsütümün bi kısmını emzirmeden sağıp atıyorum bu sabahtan beri. Daha sakin emiyor. Birkaç gün böyle denemeyi düşünüyorum. Nette anne sütünün fazla gelmesi diye aratırsan belirtileri bulursun. Ona göre de kendi durumunu değerlendirirsingerçekten fazla mı yoksa farklı bi durum mu var diye
Zaten hemen dusmuyosa uzamış sarılık ama kaç çıktı bebegin kaçggünlük onları de bana ben sana sölom tehlike varmı yok mu . ben lisans yaptım bu sariliktan vallahi esimde çok pirpirikli oda çok araştırdı keza çok doktorla görüştük . o yüzden çok fazla bilgi edindij[/QUOTE]SatenE="fairylove23, post: 37608797, member: 592417"]bizi hastanede yatırmadılar. kontrole gittiğimde doktor uzamış sarılık dedi. Tehlikeli değil dedi ama geçmiyor, geçmiyor... ikinci ay tekrar test yapılacak...
Benim kizimda meme diye ağliyo emmeye başlayinca çok huzursuz ağliyor çirpiniyor ayni şeyleri yaşayan var mi diye soracaktim ki cevabi aldim benim sağ gögsümde huzirsuz öyle ve gerçekten süt fazla o gögüste ağzindan çekince hep fişkiriyor ağzi yüzü süt oluyo nr yapmak lazim peki[/QUOTEgazı varsa ve çok uykusu gelmişsede aynı tepkileri verebiliyor
Kizlar bebisleriniz goz temasi kuruyo mu sixinle her zaman
Benim sorunum zaten sütümün fazla olması. Süt fazla olunca bebek önsütle midesi dolduğu için sonsüte geçemeden memeyi bırakıyor. Hem aşırı laktoz yüzünden bağırsakları rahatsız oluyor hem de doymuyor. Ben de beslemeden önce önsütün bir miktarını sağıyorum. Hem daha rahat emiyor hem de yağlı sütü de içebiliyor ve karnı doyuyorBiryerde anne sütü ile alakalı bi yazı okumuştum bebeğin ilk emdiği süte önsüt diyorlar o bebeğin su ihtiyacını karşılıyormuş. Sonra yavaş yavaş daha besleyici ve yağlı süt geliyormuş oda bebeğin kilo almasını ve tok kalmasını sağlıyormuş onada sonsüt diyorlar her ikiside bebeğin ihtiyacı önsütüde son sütünde almasını sağlayın diyordu.sağdığını dökme bence biberon yada kaşıkla ver bebeğine
Ya bnm oglum da kuruyo gozuyle de takip ediyo ama her zaman degil kafama takildievet canım benim oğlum kuruyor
4 gün sonra 2 aylık olacak
gözleriyle takip de ediyor
neden sordun?
[/QUOTE]Zaten hemen dusmuyosa uzamış sarılık ama kaç çıktı bebegin kaçggünlük onları de bana ben sana sölom tehlike varmı yok mu . ben lisans yaptım bu sariliktan vallahi esimde çok pirpirikli oda çok araştırdı keza çok doktorla görüştük . o yüzden çok fazla bilgi edindij
Canım madem misafir olacak kadar düşüncesix davranıyo etrafındakiler, lütfen sende oğlundan çalıp ev toplamaya, ikram haxırlamaya sakın zaman ayırma.kızlar kv yapsa kv dicem normal.az önce aradım halimi anlattım.keşke paranız çok olsa da bi kadın alsan yanına dedi.kızım ben geleyim demedi.inanın artık gelip yardım etmesinden geçtim artık.ben sadece manevi desteğim olsun istiyorum. başıma misafr toplayıp getirmek filan bunlar acımasız geliyor yaa..beni çok düşünse babamla gelir 2-3 gün kalır beni bi toparlar.kardeşimin kız arkadaşına ne gerek var! ben evlenmeden önce böyle değildi.hamileliğimde de hiç yardım etmedi.neden böyle değişti anlamıyorum.
benim oğlum sürekli ilgi isteyen bi bebek.ne uyku düzeni var ne de sakin geçirdiği bi akşam.alıp başımı gitmek istiyorum eve sığamıyorum artık.geçeicek inşallah.biraz büyüsün havalar ısınsın dışarı çıkmaya başlayalım sanırım daha iyi hissedicem. bi de çalışmaya alışmışım eve kapanmak ondan zor geliyor.
sling çok mantıklı geldi canım.internete bakıp sipariş edeyim şimdi .
kızlar sağolun desteğiniz için.Allah yardımcımız olsun. her birimiin anlattıkları zor gerçekten. keşke biraz daha yanımızda desteğimiz olsalardı!!!
Canım madem misafir olacak kadar düşüncesix davranıyo etrafındakiler, lütfen sende oğlundan çalıp ev toplamaya, ikram haxırlamaya sakın zaman ayırma.
Gelsinler gitsinler. Annenede söylersin bebekle anca bu kadar oluyo, param olup yardımcı alıncaya kadar idare et diye.
Sen kemdine bak oğluna bak. Geride kalanlar fasa fiso. Hiç te oralı olma.
Benimde annem geliyo arada 1 saat mesela. Yemek yapmam gerek ya çünkü yapmazsam aç kalıyorum. Annem gelince yapayım diyorum. Bebekle başımda bekliyo. Tencerenin kapağını kapar kapamaz kapıya koşuyo. Ne gerek var ki bunlara. Haftalardır sokağa çıkmadım. Bi gelimde hava al demiyo. Benim kıxım doğum yapınca kısmet olurda görürsem yavruma ne gerekiyorsa yapıcam hatta fazlasını....
Ya okadar küçük bebekten daha fazlasını bekleme bence herzaman göz kontağı kuramazki dahaYa bnm oglum da kuruyo gozuyle de takip ediyo ama her zaman degil kafama takildi
Haklisin cnm ben biraz pimpirikliyim en ufak seyi kafama takip buyutuyrm bide bazen boyle geri bakmaya calisiyo sixin bebekleriniz de yapiyo miYa okadar küçük bebekten daha fazlasını bekleme bence herzaman göz kontağı kuramazki daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?