Siz beni unuttunuz
1- canım benimkide reflü emzirdikten sonra gazını çıkarma önce çıkar dedi doktor saçma geldi bana sen nasıl yapıyorsun sırttan gazını yani üstten gazını alıyormusunArkadaşlar benimde bebeğimde reflü var.
Beslenmeden sonrada alakasız zamanlarda da kusuyor.
Dr önerilerine uyuyorum.
1-beslenmeden sonra 15 dk gazını çıkarıp dik tutuyorum, dik derken sopa gibi değil yedikleri ağzına gelmesin yetrr. Göğsüme yaslıyorum genelde.uyusa bilr yatırmıyorum illa 15 dk ayakta tamamlıyoruz.
2-yatağının baş kısmını yükselttik.
3-gaz çıkarırken midesini omzuma bastırmıyorum.
4-kusmaönlwyici mama kullanıyorum. Emzirenler için bu madde geçerli değil.
5- geceleri yan yatırıyorum.
İnşallah geçecek...
Masallah canım daha iyi nasil olurdu ki darisi benim basıma hala bi uyku düzeni yok bi de annem burda onun verdigi bir rahatlık var bakalim neler bekliyor beni :)Hehe zor olmazmi ilk zamanlar deliye dönmüştüm zaten erken dogmuslardi küçücüklerdi ama o küçücük bunyeden kocaman ses cikiyordu bi aglama krizleri tutuyordu bi odada babasi bi odada ben sustur susturabilirsen her hafta doktora gidiyoduk neden boyle agliyolar diye.. doktor bakiyo hic bisey yok gazdan baska... gunduzleri onlarla bas basa kalamaya korkuyordum.. babamiz işe gidemiyordu.. sonra yardimci bulduk.. benim psikolojim de duzeldi yardimci bulduktan sonra.. baktim böyle olucak gibi degil onlari anlamaya calistim nelerden hoşlanıyorlar neyi sevmiyolar herseyi oturtmaya basladim.. simdi gunduz nerdeyse hic uyumuyolar en fazla 2 saat oda ara ara.. saat 8 gibi duş aliyor 9 gibi uykuda oluyolar.. evden baska bi yerde olmayi sevmiyolar gece her 3 saate bir mamaya uyaniyolar.. mamayi yedikten sonra uyuyolar tekrar saat 9a kadar.. ben ancak boyle bir duzen kurabildim.. ama rahatladim cok sukur
Canım ben önce değil sonra alıyorum gazını. Çünkü zaten beslenme esnasında haba yutuyo. Gaz da kusma sebebi. Emzirdikten sonra gazını çıkarmanı öneririm.1- canım benimkide reflü emzirdikten sonra gazını çıkarma önce çıkar dedi doktor saçma geldi bana sen nasıl yapıyorsun sırttan gazını yani üstten gazını alıyormusun
2-benimki omzumda susuyor yanlış bir duruş mu
3- geceleri yan yatırma yastığıyla mı yatırıyorsun kemikleri yan yatarken acıyormudur acaba?
Canım hoşgeldin.Slm kızlar bende geldim aranıza bizde bugün 43 günlük olduk kolik sorunumuz var denemediğimiz şey kalmadı 3.ayda geçer dedi Dr
Canım ben mustela kullanıyorum. Çok geçmiş olsun.Kızlar bebeğimin Sırtı kıpkırmızı oldu isilikmi alerji mi bilemedik Dr da anlayamadı pztesi başka Dr a gidecez. Dalın ile yıkıyorum kendini ve kıyafetlerini. O yapmiş olabilirmi. 40 gunluğuz daha yatamıyo sırt üstü isilik böyle acı verirmi siz şampuan ne kullanıyosunuz
Iyiyim cnm anneligin tadini cikariyorum .. fistiklarda iyiler cok sukur .. gaz problemi disinda bi sıkıntı yok.. 1 ayda 1 kilo aliyolar dr gelişimleri gayet iyi dedi uyku duzenimiz de olustu cok şükür. Bizde durum boyle siz nasilsiniz bakalim
sanırım senden sonra erken doğan benim bebişimdi ben 2 agustosta doğum yaptım 1ay erken geldi mamaveriyorsun sanırım bende veriyorum aynı zaman da emziriyorumda ama dr um mamayı azaltmamı soyledi ayda 1500 kilo alıyoruz bız kaç olçek mama veriyorsun cnm senIyiyim cnm anneligin tadini cikariyorum .. fistiklarda iyiler cok sukur .. gaz problemi disinda bi sıkıntı yok.. 1 ayda 1 kilo aliyolar dr gelişimleri gayet iyi dedi uyku duzenimiz de olustu cok şükür. Bizde durum boyle siz nasilsiniz bakalim
Kızlar bebeğimin Sırtı kıpkırmızı oldu isilikmi alerji mi bilemedik Dr da anlayamadı pztesi başka Dr a gidecez. Dalın ile yıkıyorum kendini ve kıyafetlerini. O yapmiş olabilirmi. 40 gunluğuz daha yatamıyo sırt üstü isilik böyle acı verirmi siz şampuan ne kullanıyosunuz
Canım hoşgeldin.
Bebişlerle uğraşmaktan eskisi kadar foruma giremiyorux.
İnşallah rahatlayacağız ilerde
Katiliorum canim bana doktor kızdı nie mama veriom DİE . sut miktarını söyledim zaten yemesi gereken miktar dedi eee ama doymuo dedim cekiceksin dedi demesi kolay o gününgecesi vvermedim ... Ahhhh geceyi bize sabah yaptı oğlum.. Ne bağlamalar ne isyanlar çığlıklar . ya demekki bu bebek gerçekten AC eziyet etmenin ne anlamı var bu kadar . doktora kolay gelir uzaktan konuşmak
. Bende o videoyu açıp dinletiyorum çok zor gerçekten bizimki haftada bit kaç gün 18:30 - 23:00 arası ağlıyor.C
Canim benim ikizlerden buyuk olanda ayni sekildeydi.. goturmedigim dr kalmadi butun drlar gecici bir durum 4. Ayin bitiminde rahatlar dedi simdi 3. Ayimizi doldurduk düzene girdik cok şükür.
Canim benim kizda kolikti ama ben inadimla onu yendim. O sekilde aglamasina firsat vermedim.. duşa soktum kucagimda gezdirdim neyden hoslaniyorsa onu yaptim 2 haftada duzene girdik cok sukur.. bide youtube de kolik bebek muzigi var biraz korkunc ama onunla uyuduğu da cok oldu. Umarim tez zamanda kurtulursunuz bu sıkıntıdan
çok şükür benim eşim de çok anlayışlı, biz en son 37 haftalıkken yapmıştık, kaç ay geçti aradan... araştırmalarım sonucu kayganlaştırıcının işe yaradığını öğrendim bu dönemlerde, zaten önceden de kuruluk çeken birisiydim, bugün denedik gerçekten işe yaradı
Ya gerçekten tüm günüm bebekle geçiyor yüzümü yıkamaya zor vakit buluyorum sizlerde böylemisinizCanım hoşgeldin.
Bebişlerle uğraşmaktan eskisi kadar foruma giremiyorux.
İnşallah rahatlayacağız ilerde
eşimin 1.5 yaşında bi yeğeni var.çok tatlı çok da seviyorum.geçen kv ile konuşurken bana o senin oğlandan daha zeki olacak.dayısına benzicek zeka anneden geçer ne de olsa tamam sen de zekisin ama o daha zeki olcak dedi yaa..cümleye bakın!! benim bebeğim daha 50 günlük.kaafayı yicem. o onun toruu da benimki değil mi.ya da bi çocuğun babasına benzeme ihtimali ile dayısına benzeme ihtimali.ya bu kvler kafayyı yemiş!!
valla ben nerdeyse 40 ım çıkana kadar yüzümü yıkamayı unuttumYa gerçekten tüm günüm bebekle geçiyor yüzümü yıkamaya zor vakit buluyorum sizlerde böylemisiniz
bio gaia diye bir ilacı da duydum bikaç kişiden ama bir araştır istersenSelam kizlar ya bu annelik ne zor işmiş hamilelikte ne rahatmişiz52 günlük oldu kizim bugün son 3 akşamdir çiğlik çiğliğa ağliyot kiyameti kopariyo hiç bir şekilde susturup uyitamiyoruz en sonunda yorularak siziyor ama 3 -4 saat ağlayarak geçiyor tabi bende başin da ağliyorum zinko kullaniyoruz ama fayda etmiyo sanki siz neler yapiyosunuz var mi bi çaresini bulan...
Öğle yemeğimi bile akşam 8 de ancak yiyorum. Hepimiz aynı durumdayız. PerişanızYa gerçekten tüm günüm bebekle geçiyor yüzümü yıkamaya zor vakit buluyorum sizlerde böylemisiniz
Canım dikkat et bakalım hergün aynı saatlerde oluyorsa koliktir ağlamasınin hiç bir zararı yok korkma youtube de kolik bebek sesleri var kırmızı saç kurutma makinası sesi işe yarıyor biraz nefes alman için. 3 4 aylık olunca geciyormus aynı durum bizdede var sadece anneyi çok yıpratiyor Allah yardımcın olsun.Selam kizlar ya bu annelik ne zor işmiş hamilelikte ne rahatmişiz52 günlük oldu kizim bugün son 3 akşamdir çiğlik çiğliğa ağliyot kiyameti kopariyo hiç bir şekilde susturup uyitamiyoruz en sonunda yorularak siziyor ama 3 -4 saat ağlayarak geçiyor tabi bende başin da ağliyorum zinko kullaniyoruz ama fayda etmiyo sanki siz neler yapiyosunuz var mi bi çaresini bulan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?