- 24 Kasım 2012
- 387
- 310
- 88
aa hiç duymamıştım neden acabaCanim bizim oralarda oyle golgèlerle oyun yapmak Iyi degil derler amannn kocakari laflari iste ben de inanmam pek
Boyle 3 harflileri cagirir diye Iyyyy tirstim ama batil inanislar canimaa hiç duymamıştım neden acaba
Cnm cok guzel anlatmissin alasim geldi ama artik nerdeyse 4 sylik olucaklar bosuna mi almis olurumCanim benimki tinylove muzik kutulu donence cook memnunum oyuncaklari buuk renkli ve cok ilgisini cekiyo. Muzik kutusunda da 6 tur muzik var klasik halk ninni beyaz gurultu bi de doga muzikleri. 40 dakika araliksiz muzikve hareketi calisiyo muzik tekrar etmeden. Ve muzik kutusu oyuncqklari cok cabuk cikiyo.ben her aksam
Cikariyorum ninni esliginde masaj yapmak icin ve sabah dikkatini dagitmasin diye. Ayy ben de pazarlamaci gibi oldumama cok memnunum canim hic pisman olmazsin
hıı şimdi anladım ben inanmam öyle şeylere canımBoyle 3 harflileri cagirir diye Iyyyy tirstim ama batil inanislar canim
Canim muzik kutusunu uzun yillar kullanabiliriz benimki kesfetti artik dugmelerine dokunup sarkilari degistirebiliyorCnm cok guzel anlatmissin alasim geldi ama artik nerdeyse 4 sylik olucaklar bosuna mi almis olurum
geçmiş olsun, çok terletmemeye çalış,Kizlar simdi hast. Gelfik bronsit baslangiciy dedi doktor. Burun hiriltisi ondanmiscok uzgunum
Canim abartisiz 3 ay hep solla emzirrim ben.zavalla sag memem pompa memesi olmustu. Ve kucuduktuama 15 gundur Inatla veriyorum ve inanilmaz farkediyo. Biraz sagdan emdir sonra sola gec ya da oyalanmak uyumak icin falan emdiginde solu ver. Pes etme canim
Biz geçen ay fisher price mutlu düşler dönencesini aldık hayatımı kurtardı diyebilirim. Önceden kucağımdan indirdiğim anda yaygarayı koparıyordu, tek elle yemek yapmak (uyuduğu zaman mutfaktaki kaşık sesine uyanan bir kızım var gündüzleri =)), tek elle evi toplamak çok yormuştu beni, aldıktan sonra yatağına bıraktım kapısını çektim ondaki oyuncaklarla agucuk gugucuk konuşurken ben de evimi temizleyip yemeğimi yaptım dünya varmış dedim =)) tabi 20 dklık çalışma süresi var sonra duruyor, tekrar çalıştırıyorum ikinci 20nin sonlarında sıkılmaya başlıyor ama o bile bana kafi, gün gelip tuvalete gidemiyordum eşim gelene kadar =)) ama 5 aya kadar kullanım tavsiyesi var sonra doğrulup oyuncaklara asılma ihtimali var o yüzden sizin biraz geç olmuş. bir de dönenceler bebeklerin hayal güçlerini geliştirmesinde çok yardımcıdır gelişiminde herhangi bir sıkıntı yaratacağını sanmam. dönence sayesinde kucak olayını da bıraktığımız için koyduğum yerde kendi kendine oyalanmayı öğrendi yoksa omzumun üstünden kuş gibi baka baka gezip duruyorduk evin içindeyalnız hala uyutma etkisini görmüş değilim kesinlikle dönence çalışırken uyumuyor hatta dönencenin olduğu tarafa başı gelecek şekilde yatırırsam uyandığında tekrar uykuya daldıramıyorum, oyuna vuruyor işi, ters tarafa yatırıyorum burnunu yastığa değdirip uyuyor.
belki oyun halısını deneyebilirsiniz ışıklı şarkı söyleyen oyuncak astım ben oyun halısına o da biraz işe yarıyor ama oyuncaklar sallanmadığı için çabuk sıkılıyor =)
Canim tek basina zor ben esimle cikirqyorum ki cok karisik. Birimiz arabayi suruyo digeri bebis kucaginda :) uyuyunca ancak arabasinda yatiyo. Oyle boyle 3 saat bile takildigimiz oluyo ama teksem aynen kanguru en kolayi
Dvitaminini vermiyor musun, ben de vermiyorum düzenli olarak, ama emin değilim benim yaptığım doğru mu diye
niye vermiyorsunuz peki? ben çok önemli diye biliyorum
Benimki kiz canim bu zamandan sonra alma kanguru benim sirtim agrimaya basladi bilekanguru erkek çocuklar için zararlı diyorlar cnm bilgin var mı ben de almak istiyorum ama annem 10 kilo olunca taşıyamazsın diyo
senin kız mı erkek mi
Canm ben eline parlak renkli posetler felan veriyorum. Cok dikkatli bakiyor birde elinde oynayinca cikardigi ses hosuna gidior.Kizlar bi de sey sorucam size dra gunduzleri 4 kez 45er dakika uyuyo dedim. Tabi ayagimda salladigimi soylemedimo da 3 uykuya dusur gece daha deliksiz uyur dedi. Sizce mantikli mi oyle mi yapayim? Ayrica bebeginizi yormak icin napiyosunuz ben yuzustu birakiyorum. Halisinda takiliyo. Koltukta cingiraklarina vurup tepiniyo falan. Ki zaten emerken bile tepinip cirpinip duruyo. Oyalamak icin var mi baska yaptiginiz aktivite?
Canm aman dikkat et balonlara. Bir yerde okumustum bebek oyunlarinda en cok balin oyunlari tehlikeliymis. Ben kiz abis oynarken onu izlemeye bayiliyor :)canım ben de saydıklarını yapıyorum. yüzüstü durmayı sevmiyor benim tembelbunlar dışında sabah akşam kol bacak jimnastiği yaptırıyoruz. bir de bebişine balonlar almanı tavsiye ederim. biz kızımız 100 günlük olduğu gün alıp irili ufaklı şişirmiştik. öyle ilgisini çekti ki inanamazsın. hala epey oynuyor balonlarla. yalnız şişirdikten sonra yıkamanı tavsiye ederim çünkü tahmin edersin ki balonu yakaladığı gibi yalamaya başlıyor ağzına götürüp
Hahah verin yaa ben kendimi yikicam demek Istedi sanirimay kızlar bu akşam yutmadan önce bizimkini yıkarken maşrapayı tutmaya çalıştı ilk defa. oyuncaklarını yeni yeni tutuyor. yıkarken çok şaşırdık çok güldükbebişler çok alem yahuu
Ah bi cesaret edebilsem, kasım ayında tek başıma arabasına koyup biraz yürüyeyim demiştim, havada çok iyiydi o günlerde, yolda ağlamaya başladı, ben gerisin geri eve döndüm, ne yapacağımı bilemedim.Babası da dışarı çıkarmamaktan yana. Şimdi cesaret edebilsem çıkaracağım, şöyle bir yürüryüp eve döneceğim ama...Ne fayda...Sevmiyo galiba bizimkisi dıraşıyı
bu arada kızlar ben dönence almadım bebeğime hep kucağımda uyutup ytırıyorum şimdi aklıma takılıyor alsammı bebeğimin gelişimini olumsuz etkilemesin
bakıyorum çokta ucuz değiller kafam karıştı
Bizimki de çok sevmezdi, yarısını da kusardı ama başka kusmazdı. Yani işe yaradı diyebilirim kusma konusundacanım prospektüste yazdığı gıbı yaptım mama gıbı oldu. 3 tatlı kaşıgı suyla
senınkı de mama gıbı mıydı?ama bebegım o kadarını bıtıremedı dun.tiksindi. ona da öğürdü
Ya canm çok kusuyor onu içtiği günlerde, o yüzden vermek istemiyorumniye vermiyorsunuz peki? ben çok önemli diye biliyorum
Geçenlerde yengem kuru kayısının gaz yapacağını söyleyince vazgeçtim ama şimdi tekrar başlayayım, kivi, bal kabağı püresi(sadece haşlayıp püre mi yapıyorum iççine başka bir şey koyuyor muyum)ananas suyu kayısı suyu bunları hemen uygulamaya koyacağım, sebze hastasıyım zaten, suyu da artırdım bugünlerde. Bakalım, az önce yine bir ıkınma seansı arkasından ağlama seansı geçirdik direndim bayağı fitil vermemek için vermeyeceğim kararlıyım.Ben daha once de size bu konuda cevap yazmistim ama tekrar ediyim gecen haftalarda benim oglumda kabizlik cekti (sadece anne sutu aliyor bu sirada).Ben cozumu kendim kabizmis gibi (bu sirada ben kabiz degilim) diyet yapmakta buldum oglum simdi gunde 2-3 kez kaka yapiyo cok sukur.Sabah ac karnina kuru kayisi yiyin,kayisi suyu icin,ananas suyu icin,kivi yeyin,bal kabagi puresi yiyin bol sebze yiyin ve su icin bir de bebegi baya bir hareket ettirmeye calisin fitile filan gerek kalmiyo hergun rahat rahat kaka yapiyo o zaman bebek.Ben kendi denedigim ve sonuc aldigim yontemi yazdim bebeginize Rabbim sifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?