2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim benimki tinylove muzik kutulu donence cook memnunum oyuncaklari buuk renkli ve cok ilgisini cekiyo. Muzik kutusunda da 6 tur muzik var klasik halk ninni beyaz gurultu bi de doga muzikleri. 40 dakika araliksiz muzikve hareketi calisiyo muzik tekrar etmeden. Ve muzik kutusu oyuncqklari cok cabuk cikiyo.ben her aksam
Cikariyorum ninni esliginde masaj yapmak icin ve sabah dikkatini dagitmasin diye. Ayy ben de pazarlamaci gibi oldum ama cok memnunum canim hic pisman olmazsin

Cnm cok guzel anlatmissin alasim geldi ama artik nerdeyse 4 sylik olucaklar bosuna mi almis olurum

Cnm cok guzel anlatmissin alasim geldi ama artik nerdeyse 4 sylik olucaklar bosuna mi almis olurum
Canim muzik kutusunu uzun yillar kullanabiliriz benimki kesfetti artik dugmelerine dokunup sarkilari degistirebiliyor oyuncaklara da bikac ay sinra uzanabilir ama besiginin yuksekligine bagli sen bilirsin canim 2. Cocugu dusunuyosan kesin al

bende 3 aydır hep sağ ile emziriyorum.
bende emmiyo diye diğerini çok üstelemedim önemli olan anne sütü alsında tek meme de olsa olur psikolojisine girdim. ama haklısın pes etmemek lazım fırsat buldukça sağmaya çalışayım ve arada da ağzına çaktırmadan solu vereyim sağol cnm. benimde sol küçücük kötü bi görüntü oluyor

evet biz geç kaldık sanırım 3 ay bitti çünkü. oyun halımız var ama onda da çok uzun süre durmuyo 20 25 dk fln sonra sıkılıyor
bugün yatağına yatırdım yanına ayıcık koydum kendi kendne uyudu çok şükür
şimdide uyuyor klasik müzik açtım öyle uyuttum

Canim tek basina zor ben esimle cikirqyorum ki cok karisik. Birimiz arabayi suruyo digeri bebis kucaginda :) uyuyunca ancak arabasinda yatiyo. Oyle boyle 3 saat bile takildigimiz oluyo ama teksem aynen kanguru en kolayi

kanguru erkek çocuklar için zararlı diyorlar cnm bilgin var mı ben de almak istiyorum ama annem 10 kilo olunca taşıyamazsın diyo
senin kız mı erkek mi

Dvitaminini vermiyor musun, ben de vermiyorum düzenli olarak, ama emin değilim benim yaptığım doğru mu diye

niye vermiyorsunuz peki? ben çok önemli diye biliyorum

ben de d vitamini önemli diye biliyorum hergün mutlaka veriyorum.
bılgıldağı için önemli bir de şimdi güneş göremiyor yavrular d vitaminine ihtiyaçları var

kanguru erkek çocuklar için zararlı diyorlar cnm bilgin var mı ben de almak istiyorum ama annem 10 kilo olunca taşıyamazsın diyo
senin kız mı erkek mi
Benimki kiz canim bu zamandan sonra alma kanguru benim sirtim agrimaya basladi bile

Canm ben eline parlak renkli posetler felan veriyorum. Cok dikkatli bakiyor birde elinde oynayinca cikardigi ses hosuna gidior.

Canm aman dikkat et balonlara. Bir yerde okumustum bebek oyunlarinda en cok balin oyunlari tehlikeliymis. Ben kiz abis oynarken onu izlemeye bayiliyor :)

ay kızlar bu akşam yutmadan önce bizimkini yıkarken maşrapayı tutmaya çalıştı ilk defa. oyuncaklarını yeni yeni tutuyor. yıkarken çok şaşırdık çok güldük bebişler çok alem yahuu
Hahah verin yaa ben kendimi yikicam demek Istedi sanirim benimkinin Israrla tuttugu seyler meme benimsacim ve babasinin burnu

Hemn karamsar olma bence. Bir aglar iki aglar ucuncude alisir. Hem senin kafanda dagilmis olur.

Canm senin yerinde olsam almam. 3 aylik oldular bile. Bir kac aya iyice harektlenip huylar degisecek sonrada oturarak oyunlar basliycak. Dedigin gibi cok teferruatli olanlar pahali. Ben oglumda cok istiordum hediye gelmisti norml fiyati uygun olanlrdan. Zaten oglumuda cok oyalamiyordu. Oglum buyuyunce kirdi tabi :) kizimda ise almadim. Onun yerine sesli oyuncaklar al bnce.

Bizimki de çok sevmezdi, yarısını da kusardı ama başka kusmazdı. Yani işe yaradı diyebilirim kusma konusunda

Geçenlerde yengem kuru kayısının gaz yapacağını söyleyince vazgeçtim ama şimdi tekrar başlayayım, kivi, bal kabağı püresi(sadece haşlayıp püre mi yapıyorum iççine başka bir şey koyuyor muyum)ananas suyu kayısı suyu bunları hemen uygulamaya koyacağım, sebze hastasıyım zaten, suyu da artırdım bugünlerde. Bakalım, az önce yine bir ıkınma seansı arkasından ağlama seansı geçirdik direndim bayağı fitil vermemek için vermeyeceğim kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…