Ben de birçok şey gereksizdir diye almadığım ve pişman olduğum anlar yaşadım, o yüzden bu konuda da pişmanlık yaşamak istemiyorum, teşekkürler whisper içimi rahatlattınCanim tavsiye etmem o kadar hareketliyse cabucak sikilacaktir. Bin dil dokup nelerle en pahalisini aldirdim benimki en fazla 10 dakika duruyo.ilk kez gereksiz bisi aldim bilmiyorum ama belki buyudukce sever. Hic sanmiyorum ama
Kizlar simdi hast. Gelfik bronsit baslangiciy dedi doktor. Burun hiriltisi ondanmiscok uzgunum
aynen benimki de öyle hiç sıkıya gelmiyor hele o yüzüstü yok mu resmen sinirleniyorBenim bebeğim de aynı, ne sırtı yere gelecek ne de yüzü hemen başlıyor bağırmaya, hiç zora gelemiyor. Kasları güçlensin istiyorum ama durmuyor halısında da, en fazla 10dk. Vücudunu kaldırmayı öğrenemedi üşengeç oğlum
yok canm aynı kaka tamam karar verdim vermiyorum fitili ve on gün bekleyeceğimAnne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar kaka yapmamasi normaldir 3 . gun fitil verilmez tabi top top rahatsizlik verecek bir kabiz yoksa.
Nasıl alıştıracağım yüzüstü durmaya bilmiyorum. Kollarını hemen iki yana açıyor başlıyor bağırmaya:) hiç denemiyor bile göğsünü kaldırmayıaynen benimki de öyle hiç sıkıya gelmiyor hele o yüzüstü yok mu resmen sinirleniyor
kızlar bugun doktora gittik. 22 gunde 450 gr almış. Doktor normal dedi ama gerçekten emmesi çok azaldı. Fışkırır tarzda 3 kez arda arda kustu ve ne zaman emzirsem peşinden emdiğini çıkartıyordu ve ayrıca pişik de oldu. geceleri sürekli aglıyor ve her 2 saatte bir uyanıyordu. Doktor idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi. Umarım temiz çıkar ..
Kuru kayisi ve kayisi suyu gaz yapiyor ama bebek duzene girince birakirsiniz.Bal kabaginin ben tatlisini yedim sadece puresi de olur bir de yazmayi unutmusum kuru incir,probiyotik yogurtlar bir de kefir baya ise yariyor.Insallah sifa olur bebise cok aci cekiyolar insanin psikolojisi bozuluyo.Geçenlerde yengem kuru kayısının gaz yapacağını söyleyince vazgeçtim ama şimdi tekrar başlayayım, kivi, bal kabağı püresi(sadece haşlayıp püre mi yapıyorum iççine başka bir şey koyuyor muyum)ananas suyu kayısı suyu bunları hemen uygulamaya koyacağım, sebze hastasıyım zaten, suyu da artırdım bugünlerde. Bakalım, az önce yine bir ıkınma seansı arkasından ağlama seansı geçirdik direndim bayağı fitil vermemek için vermeyeceğim kararlıyım.
ben de balon ola ki patlarsa nasıl korkar diye düşündüm bugün çok şişirmemek lazımCanm aman dikkat et balonlara. Bir yerde okumustum bebek oyunlarinda en cok balin oyunlari tehlikeliymis. Ben kiz abis oynarken onu izlemeye bayiliyor :)
ben de balon ola ki patlarsa nasıl korkar diye düşündüm bugün çok şişirmemek lazım
benim bebişte pek yüzüstü durmayı sevmez, keyifli anlarını kollaNasıl alıştıracağım yüzüstü durmaya bilmiyorum. Kollarını hemen iki yana açıyor başlıyor bağırmaya:) hiç denemiyor bile göğsünü kaldırmayı
Canım yastığın üzerine koymayı dene o zaman daha destekli olduğu için rahat ediyolar. Benimki dogdugundan beri takiliyo öyle bi 10 dk tabi şimdi daha fazla tutuyo başını o ayrıNasıl alıştıracağım yüzüstü durmaya bilmiyorum. Kollarını hemen iki yana açıyor başlıyor bağırmaya:) hiç denemiyor bile göğsünü kaldırmayı
Canım çok tesekkurler. Gerçekten çok bilgilendirici oldu benim için. Tecrubelerini paylaştıgn için mutlu oldum :) Benzer sorunlar benim bebişimde de var. Ben de dikkat edecegim..Bebeği çok kusan arkadaşlar;
Daha evvel çok yazmıştım benim bebeğim reflü diye hatırlatsınız çünkü sürekli kusuyodu. Bebeğim anne sütü almıyo. Mama aldığı için reflü mamasına geçtik kusmalarımız azaldı ama hala çok çok fazlaydı.
Sonra kız çocuklarında kusma olunca idrar yollarından şüphelendiler idrar verdik temiz ama kusmalar devam.
2 gün önce rutin kontrolümüzü öne cektik çünkü kusma ve iştahsızlığımız vardı.
Ufak ufakta kuruluk gibi döküntü vardı kızımın vucudunda.
Ve sorun bulundu...
Alerjii...
Muhtelemelen inek sütüne dedi dr. Özel bi mama aldık ve inanırmısınız sıfır kusma.
Bu sebeple anne sütüde alsa mamada alsa bebeğiniz çok kusuyorsa emziriyorsanız bu hafta inek sütlü hiç bişi yemeyin ve test edin kusmaları azalacak mı? Mama ile besliyorsanız özel alerjili çocuklar için olandan alın. Ve kusmalarınıza bi bakın.
Hem emzirip hem mama veriyosanız gene süt ürünleri tüketmeyin ve arada bile olsa özel mama verin.
Her çocukta döküntü yapmıyo.
Çoğu çocukta gaz karın agrısı uyku sorunları iştahsızlık ve kusma yaparmış. Bazende az belirti gösterirmiş.
Bi denemenizi tavsiye ederim.
Gene azalmazsa idrar verin.
Hemen reflü diyip bebekleri yolluyorlar çünkü.
Bu pozisyonu ben de denecegim :) Resimli olunca pozisyon daha net anlaşıldı :) Maşallah ne guzel de duruyor kuzucuk :)Eki Görüntüle 1352411 pozisyon bu
Canım yastığın üzerine koymayı dene o zaman daha destekli olduğu için rahat ediyolar. Benimki dogdugundan beri takiliyo öyle bi 10 dk tabi şimdi daha fazla tutuyo başını o ayrı
Canım biz geçtik mama ile besleniyoduk ama. Başladık bu hafta.Günaydın arkadaşlar.bugün kontrole götürdüm kızımı 4 eylül doğumlu sadece emziriyorum Dr. Ek gıdaya geçebilirsin dedi yoğurt,meyvesuyu,sebze ve yayla çorbalarına başla dedi aranızda geçen varmı merak ettim
Canim benimki de 5 eylül doğumlu. Boyu kilosu kafa çapı nasıldı seninkininGünaydın arkadaşlar.bugün kontrole götürdüm kızımı 4 eylül doğumlu sadece emziriyorum Dr. Ek gıdaya geçebilirsin dedi yoğurt,meyvesuyu,sebze ve yayla çorbalarına başla dedi aranızda geçen varmı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?