• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bu arada kizlar hast. Den cktik cikali kizim hic gulmuyo konusmuyo karsinda yapnadigimiz sebeklik kalmadi ama bakio sadece tepki vermio. Hast. Konusurdu gulerde hemsirelere cilve yapardi simdi yok cok az konuyuyo nerdeyse butun gun bi kerr aguluyo. Neden boyle okdu acaba
Canım yorgunluk vardır küçük vücudu neleri kaldırdı sonuçta. Yorgun halsiz olablilr anne sütüyle inşallah kendini toplucaktir bence .

Canım inş bişi olmayacak merak etme.
Bu yüzden küçük çocuklu misafir geleceği zaman korkuyorum.
Valla canım ben kmsei WWE almiyorum . hastalığı benim küçük bedenli yawrum cekicek.herkes mışıl mışıl uyucak. Kimse benim çocuğundan mühim değil küçük bebekli eWE gelmeleri de bana saçma gelio . he yaz olur başka . cam pencere açık sereserpe. Ben korkuyorum . hele bronşit davasına ne kalabalığa sokuorum ne dışarı cikariirum . nede kimyasal oda parfümü benim parfumum nede kokulu yer silme malzemeleri kullanıyorum. Çok şükür hic hasta olmadık masslalahh allahima şükür hamd olsun. Hasta olanlara da allah şifa versin yaa ooff çok zor . bende gazdan cktim . yetti.

Kızlar 2 gün sonra aşımız var korkuyorum. Cani yanacak ta. Oooofff. Bu arada bebeğim .4 ay 5gunluk . bakalım kilomuz boyumuz ne. Buraya yazicam . ama ole çok artış olduğunu sanmıyorum .agular gulucukler sese duyarlılık herşeyi ısırma isteği oyuncaklara uzanıp alma istedigi .. Gazimiz azaltır uyuma saatteleri standart sayılır. Ama huysuzluk var çoğu zaman miy miy . ama olsun o tavan yapan aşırı gazdan kasilmadan aglamalardan iiidiirrr hamd olsun . bu arada kilo meselesine çok takiliosunuz bence takilmayin çok çok aşırı olmadığı surece . daha öncede dediğim gibi bence besleyemediginizden değil yapısal . çocuğun yapısına bağlı kimi iri kimi miyon. Hepiniz mükemmel annelersiniz. Takipte bakmada beslemede .

Mrb anneler uzun zamandir yazamadim. Bebis buyuyor malum nasil gidiyor donmeye basladi benimki cok komik donuyo :KK46::nazar: erken diyor cevremdekiler ama bilemiyorum ki:KK46:

Valla canım ben kmsei WWE almiyorum . hastalığı benim küçük bedenli yawrum cekicek.herkes mışıl mışıl uyucak. Kimse benim çocuğundan mühim değil küçük bebekli eWE gelmeleri de bana saçma gelio . he yaz olur başka . cam pencere açık sereserpe. Ben korkuyorum . hele bronşit davasına ne kalabalığa sokuorum ne dışarı cikariirum . nede kimyasal oda parfümü benim parfumum nede kokulu yer silme malzemeleri kullanıyorum. Çok şükür hic hasta olmadık masslalahh allahima şükür hamd olsun. Hasta olanlara da allah şifa versin yaa ooff çok zor . bende gazdan cktim . yetti.
Canim cok iyi yapiorsun. Bronsitten bir hafta hast. Yattik nekadar kotu bikemezsin bebegimin cigliklari hala kullaklarimda ceken bilir. Minnacik bebege gunde 4-5 tane serum ilac taktilar. Burnu acilsin diye makineyle burnunu temizlediker icine ince hortum soktular. Hatirlamak bike istemiorum. Suanda benden baskasini yanina yaklastirmiom. Bende maske takiom

Mrb anneler uzun zamandir yazamadim. Bebis buyuyor malum nasil gidiyor donmeye basladi benimki cok komik donuyo :KK46::nazar: erken diyor cevremdekiler ama bilemiyorum ki:KK46:
Massallah senin bebisine . Bizimki biraz tembel galiba . Gerci hast. Yeni ciktik bebegimin hali yok kendini toplasin doner ins. Yuzustu yatip sirt ustumu donuyo . Ypksa tersimi

bizim bıdığı hıçkırık tutunca o kadar uzun sürüyor ki. doktor limon verebilirsin demişti ama hep korktum vermedim. bugün dayanamadım çünkü çok sinir oluyor kendi hıçkırığına :KK48: limonu bir yalıyor ki görmeniz lazım kızlar bu bebişler çok komik ya :KK70: bir de elimi tutup limonu daha da sokuyor ağzına tam şapşik. ben sevmez sanmıştım halbuki. ağlar diye korkuyordum. hıçkırık anında geçti :KK71:

bizim bıdığı hıçkırık tutunca o kadar uzun sürüyor ki. doktor limon verebilirsin demişti ama hep korktum vermedim. bugün dayanamadım çünkü çok sinir oluyor kendi hıçkırığına :KK48: limonu bir yalıyor ki görmeniz lazım kızlar bu bebişler çok komik ya :KK70: bir de elimi tutup limonu daha da sokuyor ağzına tam şapşik. ben sevmez sanmıştım halbuki. ağlar diye korkuyordum. hıçkırık anında geçti :KK71:
Haha aynen canım benimki de kahkaha atmaya calisirken oluyo hep hickirik:-) önce hoşuna gidiyo sonra sinirleniyo bizim 1 saati geçtiği bile oldu. Benimki de limona aynı tepkiyi vermişti. Ama benimkini o da gecirmemisti. Sen şansının;)

kızım idrar yolları enfeksiyonu olmuş kızlar::( eşim doktorla konuşmuş.şurup yazmış. 2ml sabah ve akşam 10 gün boyunca içecekmiş. 14. günün sonunda tekrar tahlile gidecekmişiz ... Çok üzüldüm yaa zaten kilo alamamasında vardı bi sebep. İyice çöktüm ben bu hafta:(

kızım idrar yolları enfeksiyonu olmuş kızlar::KK43: eşim doktorla konuşmuş.şurup yazmış. 2ml sabah ve akşam 10 gün boyunca içecekmiş. 14. günün sonunda tekrar tahlile gidecekmişiz ... Çok üzüldüm yaa zaten kilo alamamasında vardı bi sebep. İyice çöktüm ben bu hafta:KK43:
geçmiş olsun canım şurup hemen toparlar inşallah bebeğini

kızım idrar yolları enfeksiyonu olmuş kızlar::KK43: eşim doktorla konuşmuş.şurup yazmış. 2ml sabah ve akşam 10 gün boyunca içecekmiş. 14. günün sonunda tekrar tahlile gidecekmişiz ... Çok üzüldüm yaa zaten kilo alamamasında vardı bi sebep. İyice çöktüm ben bu hafta:KK43:
Canim bozma moralini hangi ilacı verdi Dr? Benimki de 2 gündür tedavi oluo biliyosun dimi. Benimki de bu ay az almıştı kilo

kızlar slm, oğlum 7 Ocakta 3 ayını dolduracak ve ilk defa gece doğru düzgün uyuyamadı. gazını çıkaramadı ne yaptıysam. uyuduğu zamanlarda bile ağlıyor gibiydi. normalde sabah 7 gibi altını açtığımda kakasını yapardı fakat bugün 11 e kadar yapamadi ve resmen cığlık atıyordu. çok kötü oldum ben de onunla ağladım elimden bişey gelmediği için. sıcak suya koydum, yağla masaj yaptım, poposunu pışpışladım ama nafile. neyseki 11 gibi hem gazını çıkardı hem köpüklü kaka yaptı. sadece anne sütü verdiğimden kakası genelde altın sarısı renginde olurdu bu sefer sarımsı kahverengiydi, benzer durum yaşayanınız var mı. Dün bir arkadaşa taziyeye gittim. iki dakika mesafede bu yüzden kucağımda götürdüm sıkı da giydirmiştim ama üşütmüş olabilir mi.

Canim bozma moralini hangi ilacı verdi Dr? Benimki de 2 gündür tedavi oluo biliyosun dimi. Benimki de bu ay az almıştı kilo
canım durumunu biliyorum başına gelince daha iyi anladım. Eşim telefonla konuşmuş ilacı daha almamış, akşama söylerim adını. Sen idrarın kokusundan anlamıştın değil mi? Bu durum altlarını iyi temizlememekten mi kaynaklanıyor acaba? Sen ne gibi şeylere dikkat ediyorsun? Çok soru sordum biliyorum ...:(

Bikac dakika emzirince gecer canim. Tecrubeyle sabittir. Onemli olan yutkunmalarini saglamak. Kendi kendilerine yutkunamiyolar cunku. Internette okumustum gercekten kesiliyo emzirince. Limon farkli bi tat yutkunmayi sagladigi icin geciyo hickirik. Benim oglum da 25dk falan hickirir bazen. Limon cok asitli bisey midesine zarar verebilir

Son düzenleme:
Bikac dakika emzirince gecer canim. Tecrubeyle sabittir. Onemli olan yutkunmalarini saglamak. Kendi kendilerine yutkunamiyolar cunku. Internette okumustum gercekten kesiliyo emzirince. Limon farkli bi tat yutkunmayi sagladigi icin geciyo hickirik. Benim oglum da 25dk falan hickirir bazen. Limon cok asitli bisey midesine zarar verebilir
benimki karnını doyurunca hıçkırıyor genelde ve karnı tokken memeyi tekrar hayatta almaz açken bile zor veriyorum :) su bile almıyor zilli doyunca

Kızlar bebeğim 6 saat boyunca hiç emmedi. Sonrasında çok az emdi ve peşinden kakasını yaptı su gibiydi sanırım ishal oldu. Yarında 4 aylık aşısı var. doktorumuzu aradım ulasamadım :( Böyle bir durumla karşılaşan varmı ne yapmalıyım ?

4ay aşımızı olduk biraz ağladı ama oluck o kadar şimdilik keyfi yerinde umarım gecemizde ii geçer ama banyosunu sormayı unuttum yine 3 günmü yaptırmıycaz kızlar

Massallah senin bebisine . Bizimki biraz tembel galiba . Gerci hast. Yeni ciktik bebegimin hali yok kendini toplasin doner ins. Yuzustu yatip sirt ustumu donuyo . Ypksa tersimi
canimsirtustu yatarken patt yuz ustu donuyo bi sure kaliyo sonra agliyo :) yakkinda donerler benimki biraz erkenci galiba 30 eylul dogumlu tam 30 aralikta dondu yani 3 aylikken :)

Back
X