- 7 Eylül 2012
- 866
- 176
- 333
cok yakinda donecek o zaman benim oglum da oyleydi sonra bi baktim donmus :)benimki dönmeye çalışırken altta kalan kolunu düzeltemiyor ve mecburen geri yatıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok yakinda donecek o zaman benim oglum da oyleydi sonra bi baktim donmus :)benimki dönmeye çalışırken altta kalan kolunu düzeltemiyor ve mecburen geri yatıyor![]()
canim benim oglum da dun hic yapmadi ve normalde gunde 3 4 defa yapar bizim burasi da cok soguk usutmeden mi olmustur diyosunkızlar slm, oğlum 7 Ocakta 3 ayını dolduracak ve ilk defa gece doğru düzgün uyuyamadı. gazını çıkaramadı ne yaptıysam. uyuduğu zamanlarda bile ağlıyor gibiydi. normalde sabah 7 gibi altını açtığımda kakasını yapardı fakat bugün 11 e kadar yapamadi ve resmen cığlık atıyordu. çok kötü oldum ben de onunla ağladım elimden bişey gelmediği için. sıcak suya koydum, yağla masaj yaptım, poposunu pışpışladım ama nafile. neyseki 11 gibi hem gazını çıkardı hem köpüklü kaka yaptı. sadece anne sütü verdiğimden kakası genelde altın sarısı renginde olurdu bu sefer sarımsı kahverengiydi, benzer durum yaşayanınız var mı. Dün bir arkadaşa taziyeye gittim. iki dakika mesafede bu yüzden kucağımda götürdüm sıkı da giydirmiştim ama üşütmüş olabilir mi.
Massallah nazar degmesincanimsirtustu yatarken patt yuz ustu donuyo bi sure kaliyo sonra agliyo :) yakkinda donerler benimki biraz erkenci galiba 30 eylul dogumlu tam 30 aralikta dondu yani 3 aylikken :)
canım ben de şimdi yaptırdım. Banyo olayını sordum hemen yaptırabilirmişiz ben yaptırcam. Birde ateşi sürekli kontrol etmek gerekiyormus.4ay aşımızı olduk biraz ağladı ama oluck o kadar şimdilik keyfi yerinde umarım gecemizde ii geçer ama banyosunu sormayı unuttum yine 3 günmü yaptırmıycaz kızlar
canim benim oglum da dun hic yapmadi ve normalde gunde 3 4 defa yapar bizim burasi da cok soguk usutmeden mi olmustur diyosunhala yapamadi oglum. ben de sadece anne sutu veriyorum bu arada
Yaptırma canım 3 gün.4ay aşımızı olduk biraz ağladı ama oluck o kadar şimdilik keyfi yerinde umarım gecemizde ii geçer ama banyosunu sormayı unuttum yine 3 günmü yaptırmıycaz kızlar
maşallah gelişimi gayet iyi gibi. ben de perşembeyi bekliyorum aşılar geriyor benibugün 4. ay aşımızı yaptırdık çok ağladı kuzucum. 6500gr olmuş, boyu da 64cm olmuş. 1 ayda 500gr almış ve 2 cm uzamış iyi dedi ebemiz. d vitaminine ek olarak demir damlası verdi günde 5 damla aç karnına vericekmişim.
Merhaba aynı durum bizde de olmuştu. Dr umuz makatında ufak yara olmuş dedi. Sanırım ıkınmaktan. Bepantol sür dedi, o günden beri hep sürüyorum. Bir daha da olmamıştı. Ta ki gece güne kadar. Yine kanlı kaka yaptı ama 1 defa. Tekrarlamadı. Sanırım ıkındıgı zamanlarda oluyor hafif kanama. Tekrarlamıyorsa sorun olmadıgını düşünüyorum.İki gün önce kakasında kan görmüştüm. Doktor izleyelim dedi. Çok şükür iki gündür bir şey yok. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Korkarak açıyorum altını
ayy merakla bekliyorum :)cok yakinda donecek o zaman benim oglum da oyleydi sonra bi baktim donmus :)
bende istiyorum ama hiç güzel bişey bulamıyorumkızlar bebeğime süslü saç bantlarından almak istiyorum ama nerden almalıyım bilemedim. fikri olan var mı?
geçmiş olsun canım. sebze olarak patates ve havuç sabit kalmak üzere yanına istediğin sebzeleri ekleyebilirsin demişti bizim doktorumuz. kabak brokoli karnıbahar ıspanak lahana pırasa kereviz hepsi olabilir ama gaz yapanları azar azar ver dedi. ben de dördüncü ayımızın dolmasını bekliyorum sebzelere başlamak için. dördüncü ayda meyveleri verdim hep.kızlar bugün dr. gittik kabızlık nedeniyle bizimki hala geçmedi de...Çatlak varmış bir de şurup verdi. Bakalım geçer inş. Bir şey daha sebze pürelerine başlayabilirsin dedi dr. Nasıl yapayım dedim, haşla rendele az da zeytinyağı koyabilirsin ama tuz yok dedi.Bu aylarda sebze olarak haşlayıp yedirebileceğim neler var fikir verir misiniz
bence kulaktan ölçtüğünü dikkate almalısın canım diğerleri yanıltıcı olabilir. kulak 36.1 ise korkmana gerek yok diye tahmin ediyorum. calpol da rahatlatır zaten. ikici ay aşılarında vermiştim ben çok rahat etmiştik çok şükür. geçmiş olsun.Arkadaşlar yaa dün 4.ay aşılarını yaptırmıştık, gece normaldi iki sefer emdi kakasını felan yaptı uyudu, az önce emmek için uyandı hafif ateşi var gibi geldi, kulaktan ölçüm 36.1 derece ama vücudunun bazı bölgelerinde özellikle ense ve göbekte 37.8 derece gösteriyor. Baya da sıcak o bölgeler. Calpol verdim ama ilk kez ateşi çıkıyor korktum napsamki baska?
instagramda falan kendi tasarımlarını yapanlar satanlar var takip ediyorum ama güvenemiyorum görmeden almak için. kafasını sıkmayacak şeyler olsun istiyorum.bende istiyorum ama hiç güzel bişey bulamıyorum
teşekkür ederim calpol verdikten yarım saat kadar sonra normal ısısına indi kuzucum...ilk defa çıktığı için korktum açıkçası ya düşüremezsem diye. yalnızım, lapa lapa kar yağıyor, en yakın hastane hatırı sayılır derecede uzakta, çağırsam yanıma gelebilecek kimsem de yok, eşim de işte, yaşadığım yerde taksi de yok, bunlar bir araya gelince azcık telaş yaptımbence kulaktan ölçtüğünü dikkate almalısın canım diğerleri yanıltıcı olabilir. kulak 36.1 ise korkmana gerek yok diye tahmin ediyorum. calpol da rahatlatır zaten. ikici ay aşılarında vermiştim ben çok rahat etmiştik çok şükür. geçmiş olsun.
Canım pettiberyy diye bi site var saç bandı olarak çok yok ama güzel şapkalar var onun dışındaki kıyafetler falan muhteşem seneye ilk yaş gününde işallah almayı düşünüyorum ben dekızlar bebeğime süslü saç bantlarından almak istiyorum ama nerden almalıyım bilemedim. fikri olan var mı?