Gecen hafta bende o sekilde bakildim ama sonrasinda hafta boyunca kahve akintim oldu. Korktum alttan bakilmaya acikcasi
bence senın doktorda var sorun neden kızıyor ki? sonuçta 2 3 hafta once cınsıyetı çoktan oluştu.
merhaba kızlar.. çarşamba gunu kontrole gıttım veeeee oğlumun kalp atışlarını duyduk. %99 erkek dedi. 2li taramam içinde şubat 17 dedi. haydi hayırlısı. çok sukur hiç bir problem yok şimdilik. 1 kiloda vermiş bulunmaktayım.
doktorum gayet başarılı alanında hem sadece o da söylemiyor bak bunu izle istersen
http://www.uzmantv.com/hamilelikte-bebegin-cinsiyeti-kacinci-ayda-tespit-edilebilir
tebrik ederim canımm.. ohhh maşallah miniğine =)) cinsiyet için çok erken değil mi ? nasıl dedi?? ayy heyecanlandım. 10 gün sonra ben de öğrenir miyim ki?
Ay çok güzeller nereden aldın?
canım ben doktorun ktümü dedim şimdi :) çok hoşsun. kızması normal değil. doktor dediğin hemde kadın doktoru sewecen olmalı kızmak bence yanlış bi cumle.
benimki erken soyledi ve benim için bi problem yok. seninkisi gec soyler ustune erken sorma diye kızar senın içinde problem yoksa sorun değil.
ilk baştada dediğim gibi allah bilir en iyisini ben ne cinsiyet soyleyenleri doğumda tersi olduğunuda gordum. en baştada demştim . sağlık sıhhat en onemlisi. allahım hepsini korusun canım.
canım bilmem doktorların bıldığını bılıyorum sadece kendilerine gore bi tahmın zamanları var onu beklıyorlar. kesinleşsin diye bence.
marks & spencer dan canım. reklam gibi olcak ama =)) çok güzel şeyler vardı da cinsiyeti belli olması gerekiyo işte önce.. herşey pembe mavii =((
gerçi evet kalp atış hızı kız ve erkek bebeklerin farklı oluyomuş sanırım. daha bir sürü ayrımı vardır eminim ki. ayy çok heyecanlandımm =)) darısı başımıza =))
Arkadaşlar bi idrar testi varmış cinsiyet tahmini için 10 haftadan ştibaren belirleniomus gören bilen varmmı
uyuyorum uyuyorum uyuyorum. sürekli uyuyorum bu defa gece yatamıyorum. bu sürekli uyuma isteğine nasıl engel oabilirim
çok kötü oluyo gün bitiyo. beynimin içinde karıncalr gezmiş gibi uyanıyorum huysuz sinirli hayattan soğumuş. hiç bi iş yapamıyom bi de güya kpss ye hazırlanıyorum
merhaba kızlar.. çarşamba gunu kontrole gıttım veeeee oğlumun kalp atışlarını duyduk. %99 erkek dedi. 2li taramam içinde şubat 17 dedi. haydi hayırlısı. çok sukur hiç bir problem yok şimdilik. 1 kiloda vermiş bulunmaktayım.
aha ben de gireceğim kpssye
çalışmadan gireceğim öylesine yani
ben bu işlerin hepsinin üstesinden nasıl gelicem yaaa bilmiyorum
dert edinme zamanla hepsi geçicek ,sen şimdi uykuyu düşünme bu heyecanı yaşamaya bak ..
doktorumla aramdaki diyoloğum çok iyidir bu sebeple aceleci davranıp bazı sorular sorduğumda yada kulaktan dolma duyduklarımı sorduğumda evet bana kızar bunda da bnm için problem yok ..bu zamana kadar senin doktorumn gibi 4 ve 9 haftalarda cinsiyet tahmin eden duymadığım için garip geldi sadece..neyse canım sağlıklı olur bebeğin inşallah da erkektir
gerçi evet kalp atış hızı kız ve erkek bebeklerin farklı oluyomuş sanırım. daha bir sürü ayrımı vardır eminim ki. ayy çok heyecanlandımm =)) darısı başımıza =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?