- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Ilk olarak hoşbuldukkkk... O bulantılardan bende de mevcut. ilk zamanlar ne güzel yok diye sevindim ama yeni yeni başladı. yemek yemek istemiyorum sırf ilk üç ay gelişimi için önemli olduğundan zorla yemek yiyorummm olsun annelik fedakarlık demek değil mi :)
öyle yapıcam artık ben de girersem öylesine girmiş olacam. eşim boşver diyo ama ben takıyorum işte
miden kötü oluyorsa çok da zorlama, şu an beyin gelişimi ön planda olduğu için cevize dikkat ediyorum(edebiliyorum desem daha doğru olur tabi)ilk üç ay annenin deposundan besleniyor diye bildiğim için kendimi çok zorlamıyorum.galiba plesenta gelişimi o zaman tamamlandığı için 3. aydan sonra yediklerimizden besleniyor doğrudan.ben süt ve süt ürünlerine ağırlığı da o zaman vereceğim şimdiden tiksinmek istemiyorum:)
umarım doğru biliyorumdur:)
bulantiyla ilgili ilk hamileligmden bildigim basima geleni anlatmak istedim ben ilk hamileligimi onyedi yasinda oldum ve uc ay dr gidemedim esim askere gitmisti ve dogu tarafindaydik uc ay butun hamilelik belirtilerini yasadim yani en cokta bulanti ve kusma asiri esim geldiginde sozde uc aylik bebegimizi ultrasyonda gorecektik ama malesef karnimda olmustu. dr inanmdi cunku bebek bir aylikken olmustu yani iki ay karnimda oylece kalmisti dr bana allahin sevdigi bir kulluymusun dedi normalde zehirlenmen gerekiyordu yuce allah korudu hic kimse uzulmesin su olcak bu olcak korkmasin. insanoglu yasayacagi bisey var ise yasar
çok üzüldümrabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor benim korkum da o aslında : karnında kalbi duruyor ama anne farkedemiyor hatta biraz önce araştırdım fark edilebilir mi diye, bir çoğu belirtisinin ortadan kalktığını yazmış. siz o iki ay da belirti yaşamaya devam mı ettiniz?[/QUOTamin evet malesef hicbir belirti olmadi aksine hamilelik belirtileri devam etti yani asiri kusmalrim oluyordu hatta kaynanam diyrdu normaldir kalbin durmasi allahin takdiri hic korkma ikinci cocugumda oldu saglikli bi sekilde simdide yine hamileyim allah herkesin bebegini korusun
bulantiyla ilgili ilk hamileligmden bildigim basima geleni anlatmak istedim ben ilk hamileligimi onyedi yasinda oldum ve uc ay dr gidemedim esim askere gitmisti ve dogu tarafindaydik uc ay butun hamilelik belirtilerini yasadim yani en cokta bulanti ve kusma asiri esim geldiginde sozde uc aylik bebegimizi ultrasyonda gorecektik ama malesef karnimda olmustu. dr inanmdi cunku bebek bir aylikken olmustu yani iki ay karnimda oylece kalmisti dr bana allahin sevdigi bir kulluymusun dedi normalde zehirlenmen gerekiyordu yuce allah korudu hic kimse uzulmesin su olcak bu olcak korkmasin. insanoglu yasayacagi bisey var ise yasar
Eki Görüntüle 957174
Bu patiklerde melegimden kalan hatıra..
kiyafetlerini kimseye vermedim dogacak olan yavrum erkekse giydirecegim kizsa yenilerini alacağım..
Gecen hafta bende o sekilde bakildim ama sonrasinda hafta boyunca kahve akintim oldu. Korktum alttan bakilmaya acikcasi
Canimm tebriklerr cok sevindimmm haftaya ben de gidicem doktruma bi sorym bakalim cinsiyeti hakkında bir yorum yapacak mi ben de hep erkek hissediyorum saglikli olsun da cjnsiyeti önemli değil
Gercekten gerildi ortam sabah sabah ben de herkesten Özür diliyorum zaten hepiniz streslisiniz birde bunlari okumak zorunda kaldiniz burada yazilanlara inandigim icin aranizdayim ve yazilanlardan ister istemez etkileniyorum amacim kimseye satasmak degildi herkes birbirine destek veriyor cesaretlendiriyor diye uye oldum bu siteye tekrar kusura bakmayin
endiselerim icin destek olan herkese tesekkur ederim umarim yarin guzel haberler getiririm
ah ah ah nasıl güzel nasıl şirinler annesiii. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Ben yegenim olacağını duyduğum ilk anda gidip bir dünya şey satın almıştım. Ama şimdi kendi hamileliğimi öğrendiğimden beri bebek magazlarına bile bakmıyorum. Oyle bir totem yaptım kendime. 12. haftası hayırlısı ile ve sağlıkla dolsun o zaman bakınmaya ve alışverişe başlıcam kısmetse
ah ah ah nasıl güzel nasıl şirinler annesiii. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Ben yegenim olacağını duyduğum ilk anda gidip bir dünya şey satın almıştım. Ama şimdi kendi hamileliğimi öğrendiğimden beri bebek magazlarına bile bakmıyorum. Oyle bir totem yaptım kendime. 12. haftası hayırlısı ile ve sağlıkla dolsun o zaman bakınmaya ve alışverişe başlıcam kısmetse
biliyormusun ben 30.haftaya kadar bekledim ,herşeyin listesini çıkarıp ,o ikiz hamiş halimle bir günde hepsini aldım :))
ne sabırlıymışım demi :)
iyice riskleri atlatayım ne olur ne olmaz dedim:))
İyi sabretmişsin. Ben şimdiden gidip bakıyorum. Pusetimi seçtik bile :)) bi sürü kıyafet beğendim. Bi arkadaşıma telsiz sipariş ettim yurt dışından :))) benim bu hevesle evi doldurup taşırcam galiba :))
sana tavsiye az al.ilk zaman çok çabuk büyüyorlar giydiremeden ziyan oluyo bir çok kıyafet..benim hiç kullanılmamış poşetlerce kıyafet var,buna giydireceğim inş.:)) ilk önce doldurcam diye uğraşıyorsun sonra da boşaltıcam diye:) benim bide ikizlerya ev doldu taştı,büyüseler de atsam diye bekliyorum:))
Uyucam tavsiyene :)) teşekkür ederim. İlk olunca ayrı bi heves oluyo galiba ama :))
miden kötü oluyorsa çok da zorlama, şu an beyin gelişimi ön planda olduğu için cevize dikkat ediyorum(edebiliyorum desem daha doğru olur tabi)ilk üç ay annenin deposundan besleniyor diye bildiğim için kendimi çok zorlamıyorum.galiba plesenta gelişimi o zaman tamamlandığı için 3. aydan sonra yediklerimizden besleniyor doğrudan.ben süt ve süt ürünlerine ağırlığı da o zaman vereceğim şimdiden tiksinmek istemiyorum:)
umarım doğru biliyorumdur:)
doğru biliyorsun .ilk üç ay anneden beslenmez , 3 aydan sonra anneden beslenmeye başlar ..ben de mesela ikizlerimde ne midem bulandı ne kustum maşallahım vardı ,bunda da şimdilik bişey yok ama iştahsızım ,bişey yiyesim gelmiyor ...ilk üç ay depodan beslendiği için ben de yiyebildiğim kadar yiyorum ..1-2 kilo verdim ben de bu iştahsızlıktan
akşamları benim de aşırı uykum geliyor ,tabi benim bebişlerin yorgunluğu da oluyor ama ekstra uyku bastırıyor ,zaten hamile olduğumu öğrenmeden önce de bu uyku hali beni şüpheye düşürmüştü ama hamile kalmam tıbben çok zor olduğu için ona yormamıştım ,demekki yormam gerekiyormuş
canım lütfen olumsuz bişey düşünme. Bak ben 10. haftamdayım, ilk günden beri mide bulantım kusmam tiksinmem asla olmadı. Ve Allahıma şükür bebeğim benimle ve sağlıklı:)
Kişiden kişiye değişiyor belirtiler içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?