rica ederim.
evet benim riskli gebelik olduğundan hep korkmuştum doğurana yakın almayacağım ne olur ne olmaz demiştim ,aslında geç almak bi açıdan da iyi ,yeni şeyler çıkıyo ,bi de son zamanda çok alamıyorsun ortalık dolmuyor :) ayy bi de hediye de gelecek :)))
benim etiketli ürünlerim var ,biri doğursa da götürsem diyordum :)))
Mentıklı bi düşünce.Bende yavaş yavaş bazı besinlerden tiksiniyo gibiyim.Mesela ıspanağı hamileliğimin başında çok yedim ama şimdi kesinlikle yemek istemiyorum..
Ne kadar enerjiksinnBen akşama kadar dinlenme modundayım buna rağmen akşamları uyukluyorum ..Progestanın etkiside var tabi..
hiç enerjik değilim aslındahehe ne güzel canım şimdi bebeğine giydirirsin inşallah bende korkuyorum daha alışveriş yapmaya
biliyormusun ben 30.haftaya kadar bekledim ,herşeyin listesini çıkarıp ,o ikiz hamiş halimle bir günde hepsini aldım :))
ne sabırlıymışım demi :)
iyice riskleri atlatayım ne olur ne olmaz dedim:))
Ayy işte biz canavarlı canavarlı görünce dayanamadık aldık :)) 2 hafta daha bekleseydik bizce de iyiydi ama normalde de sabırsızımdır zatii :))
kesinlikle öyle benim oğlumda hiç bu kadar değildi bulantım ama bu sefer çok fena az önce gene çıkardımüstelik işyerindeyim oy oy bulantısı olmayanlara çok özeniyorum
herkese merhaba ;
beni merak eden olmamış ama ben yıne de yazayım ıstedım bıraz once doktordan geldim doktorumda hıc ıc acıcı seyler soylemedı bebegım gelısmemıs kalp atışı yoktu gecen hafta gorulmustu dedım yanılma payınız varmı olabılır dedı cok zayıftı cunku dedı varla yok arası gecen perşembe 6+4 olana bebegım bugun de aynıydı gelısmesı yavas dedı pazartesı tekrar çağırdı bugun hcg aldı dusmus progestan ve e2 ler dusmus ıyı degıl dedı ıyı tarafı dun doktorum rahım arkasında kanama var demıstı ama doktorum boyle bırsey yok dedı kesede gecen haftayla aynıydı ama yanı bu hamılelık buraya kadarmıs ben cok uzgunum paylaşayım dedım yuce rabbım hepinizin bebeklerınızi sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın
herkese merhaba ;
beni merak eden olmamış ama ben yıne de yazayım ıstedım bıraz once doktordan geldim doktorumda hıc ıc acıcı seyler soylemedı bebegım gelısmemıs kalp atışı yoktu gecen hafta gorulmustu dedım yanılma payınız varmı olabılır dedı cok zayıftı cunku dedı varla yok arası gecen perşembe 6+4 olana bebegım bugun de aynıydı gelısmesı yavas dedı pazartesı tekrar çağırdı bugun hcg aldı dusmus progestan ve e2 ler dusmus ıyı degıl dedı ıyı tarafı dun doktorum rahım arkasında kanama var demıstı ama doktorum boyle bırsey yok dedı kesede gecen haftayla aynıydı ama yanı bu hamılelık buraya kadarmıs ben cok uzgunum paylaşayım dedım yuce rabbım hepinizin bebeklerınızi sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın
herkese merhaba ;
herkese merhaba ;
Cnm ya çok üzüldümmAma inş dr un yanılmıştır,kan sonucunda bir hata olmuştur.Pazartesi güzel haberlerle gelirsin inş..
içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama çok zor artık bılmıyorum hıçbir his kalmadı içimde
Yaşadığım acılar bana sabretmeyi öğretti.. Bundan önce bi düşük yaptım hiç üzülmedim inan ki.. Bunlar bana vız gelir dedim...Rabbim beterinden saklasın.. Gönlünü ferah tut..Hayırlısı yaaa..
Yaşadığım acılar bana sabretmeyi öğretti.. Bundan önce bi düşük yaptım hiç üzülmedim inan ki.. Bunlar bana vız gelir dedim...Rabbim beterinden saklasın.. Gönlünü ferah tut..Hayırlısı yaaa..
Çok haklısın ama rabbimizden umut kesilmez çokk dua edicem
canımmm sakın üzme kendini belki pazartesi gittiğinde gelişme olmuş olur. üzülme nolur çok zor biliyorum ama kalbini ferah tut bende dua edicem inşallah güzel haberlerle gel pazartesi günü. :93:
Çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Herşey senin için en iyisi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?