2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

hehe ne güzel canım şimdi bebeğine giydirirsin inşallah bende korkuyorum daha alışveriş yapmaya

hehe ne güzel canım şimdi bebeğine giydirirsin inşallah bende korkuyorum daha alışveriş yapmaya
hiç enerjik değilim aslında 2 aydır hastayım ,ilk önce 2 kere bademcik iltihabı yaşadım ,peşine bu da 2.girbim ,bu sene mahvoldum ,bu tempo çok yordu beni,bi de bu süreçte bir sürü antibiyotik ilaç yedim ama çok şükür kuzuya bişey olmamış ,bileydim içmezdim ama koruyan ALLAH koruyor ..
evet masrafsız büyüyecek kerata inş.

biliyormusun ben 30.haftaya kadar bekledim ,herşeyin listesini çıkarıp ,o ikiz hamiş halimle bir günde hepsini aldım :))
ne sabırlıymışım demi :)
iyice riskleri atlatayım ne olur ne olmaz dedim:))

yok seni çok iyi anlıyorum. Zaten ikiz hamileliklerin kendine göre apayrı riskleri var. Teke hamileyken böyleysem ikiz olsaydı ne olurdu bilmiyorum.

Önemli olan kendimizi hazır hissedince almak. Zzaten atla deve bişey değil. Avm'ye gidince o magazadan öbürüne gir herşeyini halledrsin ne olacak yani :)

kesinlikle öyle benim oğlumda hiç bu kadar değildi bulantım ama bu sefer çok fena az önce gene çıkardım üstelik işyerindeyim oy oy bulantısı olmayanlara çok özeniyorum

tabi tabi bırak birbirimize benzememyi senin dedğin gibi aynı annenin farklı hamilelikleri bile birbirinden farklı oluyor yahu.

Sağlıkla gelsinler de bulantı olmuş olmamış hiiiç önemli değil :)

herkese merhaba ;
beni merak eden olmamış ama ben yıne de yazayım ıstedım bıraz once doktordan geldim doktorumda hıc ıc acıcı seyler soylemedı bebegım gelısmemıs kalp atışı yoktu gecen hafta gorulmustu dedım yanılma payınız varmı olabılır dedı cok zayıftı cunku dedı varla yok arası gecen perşembe 6+4 olana bebegım bugun de aynıydı gelısmesı yavas dedı pazartesı tekrar çağırdı bugun hcg aldı dusmus progestan ve e2 ler dusmus ıyı degıl dedı ıyı tarafı dun doktorum rahım arkasında kanama var demıstı ama doktorum boyle bırsey yok dedı kesede gecen haftayla aynıydı ama yanı bu hamılelık buraya kadarmıs ben cok uzgunum paylaşayım dedım yuce rabbım hepinizin bebeklerınızi sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın

geçmiş olsun .doktorun pazartesi bekle demiş ,bence acele etme ,içini ferah tut ,bakalım pazartesi ne olacak ,hakkında hayırlısı olsun inş.

Cnm ya çok üzüldümmAma inş dr un yanılmıştır,kan sonucunda bir hata olmuştur.Pazartesi güzel haberlerle gelirsin inş..

Çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Herşey senin için en iyisi olsun inşallah

canımmm sakın üzme kendini belki pazartesi gittiğinde gelişme olmuş olur. üzülme nolur çok zor biliyorum ama kalbini ferah tut bende dua edicem inşallah güzel haberlerle gel pazartesi günü. :93:

Ebruli canim hemen karamsAr olma biraz daha bekle.. Rabbim hayirliysa verrsin hepimize...

Yaşadığım acılar bana sabretmeyi öğretti.. Bundan önce bi düşük yaptım hiç üzülmedim inan ki.. Bunlar bana vız gelir dedim...Rabbim beterinden saklasın.. Gönlünü ferah tut..Hayırlısı yaaa..

Son düzenleme:

cnm teşekkür ederim ben elimden geleni yaptım ve bekledim sonra duamı ettim ama olmuyorsa vardır bi hayırı dedim şu anda da hep öyle vardır bi hayır demekten alamıyorum kendimi yazılan neyse onu yaşayacağız artık ne yapalım bebeğim benden vazgeçmiş ben onu bunca yıl aradım tam buldum dedım ama yazılmamışız birbirimize

benimde bundan önde bi düşüğüm oldu 3 ay önce. çok şükür kavuştum yine meleğime. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah. gercekten iyi düşünmek gerekiyor. ben hep hazırım meleğim seni bekliyorum diyodum ve geldi insallah sonuna kadar benimle olur. hepimiz için inşallah mutlu son olur :97:

canımmm sakın üzme kendini belki pazartesi gittiğinde gelişme olmuş olur. üzülme nolur çok zor biliyorum ama kalbini ferah tut bende dua edicem inşallah güzel haberlerle gel pazartesi günü. :93:

inşallah o mucızeye ıhtıyacım var benım

Düşük yaşayan arkadaşlar! 2010 yılında bende düşük yaşadım. öyle üzüldüm öyle üzüldüm ki. kahrettim kendimi resmen. 9 ay sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim. sevinçten delirdim.. 2011 yılında sağlıklı bir erkek evladım oldu. 3 ay sonra sepsiz denen illetten aniden kaybettim. hiçbirşeyi yoktu yavrumun. düşük yaptığım yavrumuda unutmadım hiç ama bu daha bi başka yaktı içimi. Sonra rabbim yine güldü yüzüme yine hamileyim.Cenabı Allahım bu yavruma sağlık ve ömür versin. neysee diyeceğim o ki beterin beteri var arkadaşlar. üzmeyin kendinizi. herşeyde vardır bir hayır. Hem onlar bizim cennette şefaatçimiz olacaklar inşallah. kaybetmedik KAZANDIK! bunu hiç unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…