2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
yatır kaldır da yatırıp ağlayınca alıp sakinleştirip tekrar yatırıyorsun değil mi? peki bu esnada hemen aldın mı kucağına yoksa bir süre sakinleşmesi için elini tutup ya da konuşup bekledin mi?

canım başka doktordan da görüş almakta fayda var. belki gerçekten gerek yoktur endoskopiye. üzme kendini. acil şifalar diliyorum.

Kızlar ben ıslak havluyu peteğin üstüne koyuyorum geceleri makineler zararlı diyen de var bide 30 liralik termometre aldım oda nem olcuyor

Canım artık ucunu havada karada alıyor kocaman oldu cingöz bisey oldu ama yorulucam simdi diye mi almıyor bilemiyorum bi göğsüme gıcık oluyor redmen
bnmde soldan nfret ederdi tutar birakirdii aglardi saga bayilirdi bnde tıktim agzina zorla o olmadi oburunu veemdim mecbur ac kalnca kiza kiza emdi

Kizlar bebisim atesi xikarsa napiyim. Calpol ver dedi dotor ama. Ustunu cikarsam mi ateslenirse ne yapmak lazim. Sadece zibinla kalsa baxaklari ve qyaklari acikmi olmali yada corabi olsun ama bacaklarimi acik kalsin.
yarim saat te etkisini gosterir
sakin 38e kadar mudale etme canim . dihital derece klln bnce.38den sonra 1 cay kasigi carpol ver yarim

canım çok geçmiş olsun. benim kızımında kakası sürekli mukusluydu tahlil yaptırdık çok şükür bişi çıkmadı. bende anne sütü alerjisinden korkmuştum. doktorum öylebile olsa şu aşamadı anne sütünü kesmek gibi bişi olamaz kakasında kan bile olabilir bu anne sütü alerjisi oldugunu göstermez demişti. canım senin için çok zor bi durum allah acil şifalar versin. yavrularımızla sınamasın bizi. nerde oturuyorsun bilmiorum ama istanbul avrupa yakasında türkie gazetesi hast. doktorlarına bi götür çok tecrübeli ve bilgililer . canım gönlünü ferah tut. sen mutlu olki bebeğinde mutlu olsun. tabi biz ne dersek senin için kolay değil. bi hafta hast. yattık neler çektimizi biz biliyoruz. herşey yoluna giriyor merak etme allahım acil şifalar versin.

Kızlar ben ıslak havluyu peteğin üstüne koyuyorum geceleri makineler zararlı diyen de var bide 30 liralik termometre aldım oda nem olcuyor
canım bende petek sulukları ıslak havlu koyuyorum ama fayda etmiyo benim bile burnum kuruyo bebiş hayli rahatsız olur .

İyi akşamlar kızlar.. gaz yapmayan emzik markası söylermisiniz emzigimiz nuk gaz yapiyor(

Ben bi ay once oldum degisen hic bisey olmadi ikinciyi bekliyorum
Hayırlı olsun bende dört gözle olmayı bekliyorum kayınvalidem bi regl ol bak ondan sonra çok rahatlayacaksın der durur bakalım bende merak ediyorum.İlk olunca çok sancılı oluyor diye duymuştuk doğrumu?

Oksitosin ise prolaktin sayesinde üretilen sütü, annenin süt kanalları yoluyla bebeğin emmesi akabinde süt salınımını sağlayan hormondur. Bu hormon özellikle annenin stres düzeyi ile alakalı olup, anne sütünü verdikçe salınan, anneyi hem mutlu yapan hem de yorgunluğunu alan bir hormondur. Özellikle bebekler yenidoğduklarında olabildiğince emer ve buna bağlı olarak da anneler daha az uyurlar. Bu hormon sayesinde de kendilerini normalden daha az uyumalarına rağmen daha az yorgun hissederler. Com ilginç paylaştım

İyi akşamlar kızlar.. gaz yapmayan emzik markası söylermisiniz emzigimiz nuk gaz yapiyor(
chicco physio ortodontik kauçuk. tipi çok çirkin ama süper bir emzik. her yeri kauçuk olduğu için neresini tutturursa orasını emiyor. bazen memeyi bazen başlığını bazen de sapını

prolaktin hormonu normalde yüksekse hamile kalınmaz derler. tedavi gerekiyor sana demişti doktorum geçen yıl aralıkta. bu kadar yüksek prolaktin ile hamile kalamazsın demişti. eve gelip nasıl ağladım bir bilseniz korkudan. o ay kızıma hamile kaldım ve mucizem dünyaya geldi doktorum bile inanamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…