2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hayırlı olsun bende dört gözle olmayı bekliyorum kayınvalidem bi regl ol bak ondan sonra çok rahatlayacaksın der durur bakalım bende merak ediyorum.İlk olunca çok sancılı oluyor diye duymuştuk doğrumu?

Elif Aytekin Tarhan, post: 38964960, member: 651126"]Hayırlı olsun bende dört gözle olmayı bekliyorum kayınvalidem bi regl ol bak ondan sonra çok rahatlayacaksın der durur bakalım bende merak ediyorum.İlk olunca çok sancılı oluyor diye duymuştuk doğrumu?[/QUOTE]
Evet gerçekten cok sancim oldu hatta simdi ikinciyi oldum bakalim ins agrim az olur

Ya kızlar ikinci ay aşımiz cok rahatti ama bu dördüncü ay aşısı biraz ates ve huzursuzluk yapti. Ins bu gece ateslenmez yavrum yarin da eski haline doner zaten dis cikariyor bide bu allah herkesin yavrusuna saglik versin

Kizlar atesimiz 37 oldu napsam uyurken ustuni ortmesemmi. Biaeferde usuturmu acaba
37 ATES SAYILMAZ CNM İNCE GİYDİR PENYE BİŞİLER ÖRT YİNE 37.5 İ GECERSE SIK ARALIKLARLA ÖLC 38İ BULMAZ İNŞALLAH 4 AY ASISI BİZDE ATES YAPMADI AMA OGLUM COK HUYSUZDU 3 GÜN SPNRADA HUY DEGİŞTİRDİ

İns. Canim ates yapmsz surekli olcuyorum. Simdi altinu tenuzlerken biraz ustunude actim. 37.5 olursa alnina soguk bez koyayim. İns. Bende uyuya kalmam

aynı dert bendede var.ne yapacagimi sasirdim. benimki emme pozisyonu na geçer geçmez ağlıyor.
kendi kasıyor.bazen uykuya gecince yatar pozisyonda emzirme çalışıyorum.bazen uyanır uyanma hemen kucağıma alınca emiyo, gece yatmadan önce emmediyse 1 2 saat sonra kucağıma alıp gosumu azina degdiriyorum öyle emiyo
anlican pozisyondan pozisyona giriyorum.inanılmaz sinirlerimi bozuluyo
bugün resmen aç kaldı ama emmedi .yatmadan önce eMDI .1 saat sonra uyandı.emmicek gibiken emmeye karar verdi
benimkini 6.45 kg

Offffffffff arkadaşım ya aynı anlttigin gibi ya sütüm azalıyor pompa yapıyorum artırıyorum böyle emin ve yine azaliyor

Okumadigim yazı kalmadı yatarak emziriyorum bazen ise yariyor bazende yaramıyor bi çözüm bulan varsa bu konuda bana da yazsın...:-((((

Benimki düşük kilolu doğdu su an 6 300 oldu ama o kiloları ben ilk üç ayda aldırdım su anda sınır da sürünüyoruz.... acaba önce sürümüz azalıyor sonra mi ağlıyor diyeceğim ama sağınca çıkıyor az da olsa en azından onu emerdi bazı bebekler memeden ayrılmak istemiyorlarmış benimki 5 dakka duramiyor

Sen hiç biberon verdim mi ben haftada bir kere veriyordum o kadarcık dan alışır mi ki haftada hesaplayınca 49 kere meme bir kere biberon görüyordu nasıl alışsın bende kaşıkla veriyorum artık emmeyince ama çok zor çok

Offffffffff arkadaşım ya aynı anlttigin gibi ya sütüm azalıyor pompa yapıyorum artırıyorum böyle emin ve yine azaliyor
aynen sık sık emmedigi için sütüm azalacak die korkuyorum.pompa yapmıyorum ya ederse die
sagdigin sütü biberon ileri veriyorsun

biberon vermedim hiç,zaten memeyi istemiyo ,biberon kesin alisir
beni kime düşük kg doğdu 2 8 kg
seninle resmen aYniz
tek fark benimki aglamıyor umrunda bile deyil 4 saat gündüz emmedigi oluyo
emme side 5 dk

biberon vermedim hiç,zaten memeyi istemiyo ,biberon kesin alisir
beni kime düşük kg doğdu 2 8 kg
seninle resmen aYniz
tek fark benimki aglamıyor umrunda bile deyil 4 saat gündüz emmedigi oluyo
emme side 5 dk
Canim benim kizimda 2800 dogdu. 4. Ay kontrolunde kac kilo ciktu

Kızlar Günaydın
ne çok konuşmusunuz benimki de emmiyo valla anca gece. O yüzden de bütün gece memede. Sabah nerdeyse 4 saat emmedikten sonra 5 dk emdi ama meme hala dolu. Sagdim 50 cc kaşıkla içirdim gayet içti cadı. Sonra biraz daha sagdim 100 cc çıktı. Süt var ama emen yok! O prolaktinden bardak bardak icesim var gece 2 saat kesintisiz uykum yok. Bayilazaaam

kızım kabız oldu ya 8 gün oldu kaka yapamıyo kendimde kabızlık yok onda nasıl oluyo anlamıyorum sadece anne sütü alıyor bu arada 10 güne kadar normal yazmışlar sizce doktora götüreyim mi

arkadaşlar MANUEL POMPA KULLANAN VAR MI ben elektrikli ile sağıyodum çalışıyorum ama elektrikli bozuldu manuele geçtim gayet güzel çekiyor ama manuelle ritimsiz sağıyorum malum elim yoruluyor acaba sütüm kesilir mi zaten azıcık sütüm var (

Arkadaslar genel olarak anladigim kadariyla herkes ayni dertten muzdarip demek ki bu aralar bebisler memeyi reddetme doneminde aslinda pozisyonla alakasi yok.Bizimki de gunduz emmiyodu gece emiyodu surekli.Gece 1 kalkisinda emzik verdim emzirmedim gunduz daha guzel emdi gece ememedigi icin.Bu siralar meraktan ve galiba disten dolayi boyleler sabredersek duzelirler.Geriye donuk temmuz annelerini okuyorum orda da 3.5- 4 ve4.5 ay gibi memeyi reddetme yasayan cok olmus.Demekki bu gecici bir donem sabredecegiz napalim.

kızım kabız oldu ya 8 gün oldu kaka yapamıyo kendimde kabızlık yok onda nasıl oluyo anlamıyorum sadece anne sütü alıyor bu arada 10 güne kadar normal yazmışlar sizce doktora götüreyim mi
canım günde 2 çay kaşığı zeytinyağı içir. bizim doktor içir dedi günlük hem bagırsakları temizler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…