kızlar çok şükür gece ateşimiz 37 derecelerdeydi yükselmedi massallh. ama kızım uyumadı kıvrındı hep. gaz sancısı tuttu gazını 4-5 defa cıkarttı ama hala gazı vardı. gaz ilacı verdim. öyle uyudu 2,5 da uyuduk
kızlar çok şükür gece ateşimiz 37 derecelerdeydi yükselmedi massallh. ama kızım uyumadı kıvrındı hep. gaz sancısı tuttu gazını 4-5 defa cıkarttı ama hala gazı vardı. gaz ilacı verdim. öyle uyudu 2,5 da uyuduk
kızlar dun 4 damla kan ilacı verdim.bugun kakamızın rengi cok koydu. bugun atv de cocuk doktoru olacak tel açıp soracagım kan ilacını bakalım ne dıyecek
kızlar dun 4 damla kan ilacı verdim.bugun kakamızın rengi cok koydu. bugun atv de cocuk doktoru olacak tel açıp soracagım kan ilacını bakalım ne dıyecek
Canlar ben sordum. :))). Daha oncede yazmistim 5 tane doktora sordum diye ayni seyleri soylediler . Yapacak.bisi yok kullanacaz mecbur. En azindan 6. Aya kadar sonrasinda pekmezle destekleyebiluuz.6. Ay olsunda ozamanda sorarim. :)))
[QUOTsofi, post: 38979395, member: 573813"]kizlar kotu bi haberm var ki bi cogunuz yasamaya baslamssinz kan ilaci gaz yapiomusss[/QUOTE]
Yaaaa hayir tam bitti derken bi dahami