2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Nasıl mayalandıgını tarif edermisiniz ben bilmiyorumda bardakta mayalama fikri iyiymiş. ..
ayni canim kasede olur. kayntion ilik hale gelio sut elini yakmicak sekilde sonra cay lasigi oda sicakligndaki yogurdu yogurdu koyuyosun icene firina agze acik koy beklet 4 saat sonra ya yesin yada buz dolbina koy bekletmk istersen

ayni canim kasede olur. kayntion ilik hale gelio sut elini yakmicak sekilde sonra cay lasigi oda sicakligndaki yogurdu yogurdu koyuyosun icene firina agze acik koy beklet 4 saat sonra ya yesin yada buz dolbina koy bekletmk istersen
canım neden fırına koyuyon dahamı iyi olur. fırını yakıyormusun.

Canim surayi bir okur musun?Senin durumuna benziyo doktorun cevabina bak.
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37256

cocuklarimizin 6.ayi dolsunda yani emzirme zamanimiz dolsunda diyet sayfasi acicam . emzirirken olmaz . bi kac tiyolar topluorum smdi . diyetle ilgili yerken zayiflama gibi

kızlar bizim bu bebişlere ne oldu yahu burdada okuyorum aynı problem emmek istemiyo 4 aylıgız 3 günden beride kkusmaya başladı bebeğim zaten az emiyo bide kusuyo dun kaç defa üst değiştirdim bilmiyorum ateşi yok birazcık huzursuz daha öncede yazmıstım 2. ay aşısında çok ateş oldu 4. ay aşımızda var cuma günü çok korkuyorum zaten demir damlasını da aşıdan sonra vermeye başlıcam bide bebeğin fotolarında gözlerinde biraz şaşılık farkettim bebeklerde olur diyolar ama sizinkiler nasıl düzeldi mi ???

ayrıca agulayan ses çıkaran bebeğim tamamen sustu dönmeyede çalışmıyo hiç oyun halısında oynuyo el ve bacak gelişimi güzel ama çok tembel olcak oğlusum :)))

canm gecmis olsun kusma nasil bi kusma yogurt kusmami

Kızlar bişey sorucam. Bebeginizin göz rengi tam olarak ortaya cıktımı? Benim oglumun gözü kahverengiye de benziyo yesilede maviyede anlayamıyoruz. Dr mavi olduğunu söyledi ama biz öyle görmüyoruz bizde mi sorun var :) sizinkiler netlestimi?

aa

aynen canm bizimde kahve ama gecen arkadas yesil gzleri dedi dedim sen sasrdin bariz kahve iste yakindan bakinca kahve ama uzaktan yesil gozukuo ama dedi dur bakayim int. ten arastiraim ben degisirmi die icimde umut oldu :

Herkese gunaydin bnm kiz her gece 12 de yatar 10 gibi kalkardi dun 9da uyudu 7 de kalkti ya bide gecenlerde bi arkadas yazmisti iki gun once asi olduk sol bacaginda asinin yapildigi yerde sertlik var ben de ovaliyorum orayi yavasca
ben yazmıştım canım kaç gün oldu hala ele geliyor aşı yeri

katılıyorum sana en güçlü pompa bile bebeğin emdiği kadar etkili değil.

altı aya kadar gözlerde kayma olabilir diye okumuştum bir yerlerde ben canım

o nasıl şey öyle ya? herkes farklı demiş. bizimki çok açık mavi gri gibi. doğduğundan beri aynı. gözleri değişir mi artık bebişlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…