- 24 Kasım 2012
- 387
- 310
- 88
çok şımardım sebastianCanım et merak sen olmasan tadı olmaz zaten topigin
canm benm bebek doymuo artik ya ufaktan baslaim diorum doktorada daha zaman var ne verim ilk bir hafta ilk neyden baslayim intrnette muhallebi yazio amaben veriyorum canım kahvaltı dışında her şeyi veriyorum artık. meyve yoğurt sebze çorba muhallebi formül mama anne sütü her yol var bizde
Canım çok teşekkürler, neredeyse aynı durum bizdeki de. Şimdi de popoda çatlak var diyorlar. Her doktor farklı konuştukça insanın kafasını karışıyor. İnşallah sağlıklı sıhhatli büyüsünler de geçsin bunlar hep..Canim surayi bir okur musun?Senin durumuna benziyo doktorun cevabina bak.
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37256
Internette 6ayda belli olur yazıyo. 2 ay daha bekliycez sanırım. Aynen benimkide güneste masmavi oluyo.Cnm bnm bebegimin de guneste mavi gorunuyo normalde gri gibi ne zaman net olarak rengi belli olucak ben de merak ediyorum
reflusu olmadigina eminmisin canm bide sana tavsiem yemek yedigi zaman dik tut yoksa kesin kusar yedigini benmki ole 20 dk dik tut bide ole denecnm emdikten hemen sonra süt şeklinde kusuyor biraz geçtikten sonrada yogurt gibi zaten arada da böyle midesi bulanıyo gibi yuzunu burusturuyo cnm ya
bu fikire bayıldım. çok tesekkurler canım. ek gıdaya geçince deneyecegim..da da daaaaammmm bende yogurt mayalamayla ilgli guzel tuyo veriiimmmm şoooookkk şookkk yogurt mayalarken istediğiniz meyveyi misal muz dielim mini minnacik koparin mayalayacaginz karisimin icine koyun ole mayalansin ve muhtesem meyveli yogurdunuz hazir bebeler buna bayilacakkkk :-D
ilk muhallebiyi zor yutar canım ilk cam rendeden geçmiş meyve (elma yada armut) veya yoğurt ile başlayabilirsin. onları daha kolay yutar. ya da illa muhallebi vereceksen biraz sulu yapmanı tavsiye ederimcanm benm bebek doymuo artik ya ufaktan baslaim diorum doktorada daha zaman var ne verim ilk bir hafta ilk neyden baslayim intrnette muhallebi yazio ama
işte bu çok iyi :) peki o muz eriyor mu içinde? yutamaz bizim minnoşlar daha :)da da daaaaammmm bende yogurt mayalamayla ilgli guzel tuyo veriiimmmm şoooookkk şookkk yogurt mayalarken istediğiniz meyveyi misal muz dielim mini minnacik koparin mayalayacaginz karisimin icine koyun ole mayalansin ve muhtesem meyveli yogurdunuz hazir bebeler buna bayilacakkkk :-D
oo uyanık çözmüş işi :) vitamini tok veriyorum ben canımKizlar bebeginize vitamini ne zaman veriyorsunux ac karninami tok karninami. Bizim kiz ilaci verince tukuruyo bende hemen emziriom tukurmesin yutsun diye
Bizimki de dediğin gibi kalkıyordu. Şimdi ellerinden tutup kaldırmaya çalıştığımda vücudunu geriyor itiyor beni ayaklarıyla:) bence hepsi emekleme için ön çalışma. Yüzüstü durmaya bir türlü alışmadı amaKızlar bişi sorucam size. Benimki 3 gündür çok acayip bişi yapıyo acaba Sizinkiler de yapıyo mu merak ettim. Hani elinden tutunca hop diye gelip oturur pozisyona gelir ya yaklaşık 1.5 ay önce yapmaya başlamıştı. Şimdilerde tutuyoruz ellerinden tam tersini yapıyo omuzla ayakları yere yapıştırip sırtını geriyo köprü kurar gibi
Inat edip kalkmam der gibi de bi surat ifadesi deama yastıkla uzanirken kaldırıyo kendini yine yardimsiz.anlamadım napiyo bu cadi
Ayy yerim onu yaa aynı şey isteBizimki de dediğin gibi kalkıyordu. Şimdi ellerinden tutup kaldırmaya çalıştığımda vücudunu geriyor itiyor beni ayaklarıyla:) bence hepsi emekleme için ön çalışma. Yüzüstü durmaya bir türlü alışmadı ama
dcanmca cam rende derkn muz cok minnack koycan tat versnilk muhallebiyi zor yutar canım ilk cam rendeden geçmiş meyve (elma yada armut) veya yoğurt ile başlayabilirsin. onları daha kolay yutar. ya da illa muhallebi vereceksen biraz sulu yapmanı tavsiye ederim
da da daaaaammmm bende yogurt mayalamayla ilgli guzel tuyo veriiimmmm şoooookkk şookkk yogurt mayalarken istediğiniz meyveyi misal muz dielim mini minnacik koparin mayalayacaginz karisimin icine koyun ole mayalansin ve muhtesem meyveli yogurdunuz hazir bebeler buna bayilacakkkk :-D
Genelde tok karnina veriyorum. Ama dikkat ettim son zamnlar vermemle cikarmasi bir oluyor. Ya kusuyor ya tukuruyor :) bende onceden damlayi verip emziriordum :) bugunde demire basliycam gunde 7 damla..Kizlar bebeginize vitamini ne zaman veriyorsunux ac karninami tok karninami. Bizim kiz ilaci verince tukuruyo bende hemen emziriom tukurmesin yutsun diye
yaa hemen büyümesinler bu halleri çok şekerBu arada verem aşısı yeri koyu kırmız oldu bizimkinin. Bu ay bir sürü değişiklik oluyor. Artık büyüyorlar herhalde. Aşısı, kakası, şişliği, morluğu, ek gıdası , alerjisi bir bakıcaz ki büyümüşler inşallah.
sade yoğurdu seven bebeği yirimmm :) benimki öğğ yapıyor sade yoğurda. bir de beğenmediği tatlara ııı diyerek üşümüş gibi titriyor :)Bunu bir arkadstan daha duymustum. Ama oncelikle yogurdu kuzulara sade yedirmk lazim. Yogurdu inatla sade yemiyen minnoslar icin ideal bir mayalama sekli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?