2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bu arada hamile iken weewell in yoğurt makinesi indirimde idi. yedi cam bardak kapaklı kap, bir tane de büyük aile boyu kap var içinde. iyi hatırlamıyorum ama çok ucuzdu. sırf kapların fiyatı bu kadar eder zaten demiştim. almıştım. ben bebekten önce de kendim yapıyordum yoğurt ama makine çok kolaylık geldi bana. sarma etme derdi yok. eşime aman masaya dokunma yoğurt mayalanıyor orda stresi de yaşatmıyorum :) tuttu tutmadı sulu oldu derdi de yok çünkü hep aynı oluyor. ben memnunum yani.

yoğurdunu evde yapanlara da küçük bir tüyo vereyim :) 2-3 litre süt için yarım çay kaşığı toz şeker (yoğurdun tatlı olması için) yarım çay kaşığı tuz (yoğurdun çabuk ekşimemesi için) ve yarım çay kaşığı karbonat (yoğurdun koyu kıvamlı olması için) koyarak mayalayın. sonra her seferinde bana dua edin

cnm bizde aynı durumdayız demir damlasına başladınız mı korkuyorum ben daha da etkilerse diye ?
Aynen ben de demir damlasından vermeye korkuyorum bi düzene bişeyi, sürüp vermişti Dr, bi de krem. Şurubu günde bire indirdik kremi de dün kullanmadım ama bugün yine rahatsız oldu kullanmak zorunda kaldım

Ben de dr a sormustum biri disa kayiyo gibiydi. 1yasina kadar goz kaslari tam gelismedigi icin kayma olur dedi. Simdi duzeldi olmuyo artik.

İyi günler kızlar işallah herkesin keyfi yerindedir okuyorum ama yazamıyorum pek bugün yazmak istedim ama geçenlerde bahsetmiştim kızımın karaciğer enzimleri yüksekti bizi gastroentorolojiye yönlendirdiler diye çok şükür sonuçlarımız temiz çıktı ama alt ast değerlerini takibe devam kaç gündür hiç tadım tuzum yoktu bugüne rahatladım allah kimseyi evladıyla sınamasın işallah

altı aya kadar gözlerde kayma olabilir diye okumuştum bir yerlerde ben canım

cnm bende öle duydum ama bikaç yerde 3 aydan sonra varsa doktora götürün diye okudum zaten herseye doktora gidiyoruz ya bi sorim dedim szilere de biraz daha beklim en iyisi bu arada bizim bebeğin gözleride gri yeşil arası bence değişmez renkli olur artık :)

saol cnm cvbın için bizde 6. ay göz doktoruna gideriz artık :)
Canim benimkinin de hafif içe kayıyo özellikle foto çekerken böyle sabit noktaya bakarken. Dra sormuştum dikkat cekecek bişi yok. 1 yasa kadar hafif kayma normal demişti

Kızlar bişi sorucam size. Benimki 3 gündür çok acayip bişi yapıyo acaba Sizinkiler de yapıyo mu merak ettim. Hani elinden tutunca hop diye gelip oturur pozisyona gelir ya yaklaşık 1.5 ay önce yapmaya başlamıştı. Şimdilerde tutuyoruz ellerinden tam tersini yapıyo omuzla ayakları yere yapıştırip sırtını geriyo köprü kurar gibi
Inat edip kalkmam der gibi de bi surat ifadesi de ama yastıkla uzanirken kaldırıyo kendini yine yardimsiz.anlamadım napiyo bu cadi

Cnm bnm bebegimin de guneste mavi gorunuyo normalde gri gibi ne zaman net olarak rengi belli olucak ben de merak ediyorum

oyun yapıyor olsa gerek kendince bıdık :) benimki yapmadı hiç böyle. ama inat çok fena yaa. dün gece onikiden sonra beşiğine kaç defa koyduysam mızıldandı. kucağıma alıyorum anında uyuyor. en sonunda pes ettim uykum geldi :) inadı sayesinde koynumda uyudu bütün gece

kızlar ben buraya bir aydır girip yazıyorum. daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bebişlerinizin adını merak ettim :) çok meraklıyım dimi :) benim kızım Ada Gökçe ikinci adını kullanıyoruz.

kızlar ben buraya bir aydır girip yazıyorum. daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bebişlerinizin adını merak ettim :) çok meraklıyım dimi :) benim kızım Ada Gökçe ikinci adını kullanıyoruz.
Benimki klasik biraz eylül :) seninki de çok güzelmiş canım

Canım et merak sen olmasan tadı olmaz zaten topigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…