mrb kızlar doktordan geldim şimdi düşük tehditiim var iğne ve hap yazdı doktor dün leke geldi hafifi kahverengi kanama varmış kesenin altında 6+1 olmuş kalbi atıyo dedi doktor
adet sancına benziyosa doktora git canım benim öyle oldu çünkü
ya benim sol kasigim ariyordu şimdi sağ sol ağrıyor kivrandiriyor Walla süt kesigi gibi ara ara akintimda var sizinde ole mi ya kızlar sat 26 kasım 13 ocakta keseyi gorcem zaten onun stresi var niye bu kadar geç gidiyorum diye off ya
Canım geçmiş olsun umarım sağlıkla atlatırsın bol bol dinlen yorma kendini ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun darısı başımıza eminim tutunacaktır bebişin sana
Günaydın kızlar benim bi kaç gündür belimde ve sırtımda çok feci bi ağrı var normalmi sizce siz ne durumdasınız:26:
inş canım çok sağol on gün sonra doktora gidicem tekrar allah korusun yavrularımızı
Amin canım çok güzel bi duygu bi o kadarda heycanlı bende haftaya gidicem doktora keseyi görmeden rahatlamıycam.
Canım o bendede var. Çok şiddetli ağrıyor. Ama normalmiş çoğu gebelikte olurmuş meraklanma
ben geçen hafta bugün keseyi görmüştüm gerçekten çok sevinmiştim :) bugün de kalp atışları başlamış dedi doktor düşük tehditine rağmen iyi bebeğim çok şükür
ben geçen hafta bugün keseyi görmüştüm gerçekten çok sevinmiştim :) bugün de kalp atışları başlamış dedi doktor düşük tehditine rağmen iyi bebeğim çok şükür
zaman geçmiyor ofhatta heyecandan unutmazsam sorarım ne kadar doğru diye ama doktordan doktora da çok değişiyor.başka alternatifin yok mu?
yaspastam doktora sordum mümkün değil dedi. en erken tahmini 12 haftalıkken yaparlarmış ki onda da yüzde elli şans vardır ve genellikle kız derler ki erkek olursa sonradan sorun olmaz diye dedi. 14 hafta öncesi söylenen hiçbir şey kesin değildir dedi.
evet bende tahmın etmıyorum ama çoğu doktor kesenın duruşu sağı slu şeklinde tahmın edermiş dıyorlar. bakalım umarım bi aksilik çıkmaz. bu pazartesi kalp atşı için gidicez. perşembe gunude tahlıl lerimi yaptırıcam
Canım o bendede var. Çok şiddetli ağrıyor. Ama normalmiş çoğu gebelikte olurmuş meraklanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?