mrb kızlar doktordan geldim şimdi düşük tehditiim var iğne ve hap yazdı doktor dün leke geldi hafifi kahverengi kanama varmış kesenin altında 6+1 olmuş kalbi atıyo dedi doktor
mrb kızlar doktordan geldim şimdi düşük tehditiim var iğne ve hap yazdı doktor dün leke geldi hafifi kahverengi kanama varmış kesenin altında 6+1 olmuş kalbi atıyo dedi doktor
Canım geçmiş olsun umarım sağlıkla atlatırsın bol bol dinlen yorma kendini ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun darısı başımıza eminim tutunacaktır bebişin sana
Evet canım aynen öyle kasıklarımda da ara ara batmalr oluyo lekelenmem yok ama şiddetlenirse gidicem, doktora haftaya gitmeyi düşünüyodum keseyi görmek için bakalım artık umarım bi sorun olmaz
ya benim sol kasigim ariyordu şimdi sağ sol ağrıyor kivrandiriyor Walla süt kesigi gibi ara ara akintimda var sizinde ole mi ya kızlar sat 26 kasım 13 ocakta keseyi gorcem zaten onun stresi var niye bu kadar geç gidiyorum diye off ya
Canım geçmiş olsun umarım sağlıkla atlatırsın bol bol dinlen yorma kendini ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun darısı başımıza eminim tutunacaktır bebişin sana
ben geçen hafta bugün keseyi görmüştüm gerçekten çok sevinmiştim :) bugün de kalp atışları başlamış dedi doktor düşük tehditine rağmen iyi bebeğim çok şükür
ben geçen hafta bugün keseyi görmüştüm gerçekten çok sevinmiştim :) bugün de kalp atışları başlamış dedi doktor düşük tehditine rağmen iyi bebeğim çok şükür
slm kızlar cafeye geldim geçmişe bakmadan yazıyorum. dün dr a gittim ama çok kalabalıktı tahlil sonuçlarını telefonla öğrenirsiniz dedi sabah aradım biz sizi ararız yoğunuz dediler no bıraktım bekliyorum. ters giden birşeyler var :18::18:
öncelikle sat ım 29 kasım olmasına rağmen keseyi göremedi:26::26:
ikincisi progesteron ve beta hcg istedi beta hcg geçen salı 106 iken bu pzt 1511 olmuş. ama progesteron sadece 3.41 çıkmış.. kağıda göre ilk trimesterle uyumlu değil.. böyle bir şey duyan/başına gelen var mı??? en az 4.75 olması gerekliymiş.
beta hcg de yükselmiş evet ama o da gebelik haftasıyla uyumlu değil 3-4 çıkıyor. eşim sadece bir haftasonu yanımdaydı. yani geç döllenme imkansız geliyor bana verilen tarihlere göre.. kötü birşey var gb ama çözemiyorum..
ne olur yardım edin geceden beri uyumadım desem yalan olmaz
ayy çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsın..ben de ağrıyla uyandım uykumdan henüz hııc dr gıtmedım kese görünmez dıye ptesi gidicem bakalım baya ağrı yapıyor ama korkuyorum
yaspastam doktora sordum mümkün değil dedi. en erken tahmini 12 haftalıkken yaparlarmış ki onda da yüzde elli şans vardır ve genellikle kız derler ki erkek olursa sonradan sorun olmaz diye dedi. 14 hafta öncesi söylenen hiçbir şey kesin değildir dedi.
evet bende tahmın etmıyorum ama çoğu doktor kesenın duruşu sağı slu şeklinde tahmın edermiş dıyorlar. bakalım umarım bi aksilik çıkmaz. bu pazartesi kalp atşı için gidicez. perşembe gunude tahlıl lerimi yaptırıcam
evet bende tahmın etmıyorum ama çoğu doktor kesenın duruşu sağı slu şeklinde tahmın edermiş dıyorlar. bakalım umarım bi aksilik çıkmaz. bu pazartesi kalp atşı için gidicez. perşembe gunude tahlıl lerimi yaptırıcam
onu sordum da sağ ya da sol tarafta değil rahmin üst arka duvarında tutunur dedi.beni sonraki pazartesi çağırdı, tahlili de o zaman yaparız dedi.
inşaallah güzel haberlerle gelirsin canım:*