2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

arkadaşlar konu açtım kimse yazmadı oğlum 4 aylık olmak üzere, 40 günlükten beri 4-5 günde bir kaka yapıyor, zorlanıyor ve ağrısı oluyor tabiki, bu durumda ne yapabilirim yardım lütfen
Canim zorlaniyorsa zaytin yagi icir gunde iki cay kasigi kadar verebilirsin demizti bixim doktor. Hem bagirsaklari temizler iyi olur. Bizim kabuzligimuz yok ama ben gunluk bi cay kasigi veriorum. Doktorumun tavsiyesi. Tabi hakiki zeytinyagi olacak

Canlar bebegini tek basina yikayan varmi. Varsa nasil yikiyorsunuz. Bebisi yikiycam annemi cagirdim gelmedi zaten kirk nazka geliodu buseferde yirgunum dedi. Pzt. Asi vuruldu diye bi hafta olacak banyi yapmadi . Tek basima nasil yaprirabilirim
Canim ben bazen esimle bazen tek yikiyorum. Bebek kuvetin ve filen varsa cok rahat. Havlunu sampuan keseni hazir et suyu ayarla. Saten onu yikamak kolay sonra ters cevir sol eline koy sirtini yika biraz basta zorlanirsin kulagina su kacmamasi icin kulagina pamuk tikayabilirsin pamugu kremlersen daha rahat olur yavas yavas basina su dok ve sonra elinle bastan asagi yuzunu yika. Saten annenden gormussundur sadece uygulamak kaldi. Biraz cesaret yapabilirsin

Canim zorlaniyorsa zaytin yagi icir gunde iki cay kasigi kadar verebilirsin demizti bixim doktor. Hem bagirsaklari temizler iyi olur. Bizim kabuzligimuz yok ama ben gunluk bi cay kasigi veriorum. Doktorumun tavsiyesi. Tabi hakiki zeytinyagi olacak
canım denedim ama pek işe yaramadı annem poposuna oydu zeytinyağını çok ağladı ama hemen yaptı ama bende kıyamıyorum çok ağlıyor diye

arkadaşlar konu açtım kimse yazmadı oğlum 4 aylık olmak üzere, 40 günlükten beri 4-5 günde bir kaka yapıyor, zorlanıyor ve ağrısı oluyor tabiki, bu durumda ne yapabilirim yardım lütfen
Dr neden söylemedin bu zamana kadar, cok olmuş çünkü. Bence da Danış

Slmm bugun oglumun 4. Ay asini yaptirdim ..inslh atesi cok yuksemez..takip ediyorum..kan damlasi istemedim..

kızlar ben yavaş yavaş mama sandalyesi bakmaya başladım
normal mama sandalyesi dışında,
kendi kullandimiz sandalyeye sabitlenebilen mama sandalye leri var
siz ne almayi düşünüyoruz ,öneriniz nedir
Ben ikeadan almayı düşünüyorum. Arkadadaşlarım onu kullanıyorlar ve cok memnunlar. Kolay sökülüp takılıyor az yer kaplıyor her yere taşınıyor fiyatıda uygun.

Bizi bu aşılar mahfetti. Her aşıdan sonra huy değiştiriyor. 10gündür gece uyumuyor. 12 buçukta uyanıyo bi daha artık ne zaman sızarsa.. cuma günü anneme geldik. Sekiz saat arsba yolculuğu ysptık. Rahat bir yolculuktu tabi arada istsnbul olmasa daha kısa sürerdi. Neyse geldik ilk gece çok ağladı. Babama baktı baktı ağladı dudakkarını büke büke. Evin tavanlarına baktı baktı ağladı. Değişik geldi. Buraya geldik bu sefer gaz sancıları çıktı tekrar. Halbuki biz çoktan bırakmıştık damlayı. Babam gece üçte gitti ilaç aldı. Ne üzüldü adamcağız. Uykular sapıttı anlayacağınız...

nakalim yogurt yapicam bugun gene tutmassa daha yapmicam vallahi hep sulu kalio tutmuo bile bi arkadas burda dedi sicak tut die bakalim bide ole denenicem tutmassa daha yapmam bebeler icin kavonoz katkisiz yogurtlar vaer ondan veririm bakali.

Canim ben surubunu kullanitorum bir cay kasigi onu kullanmadigim gun gene kusmalar artiyo direk sutu geri cikariyo surubu icince az ve kesik kesik kusuyo ama yinede 7-8 defa rahat cikariyor kucaga alnamaya calisiyoorum oynarken yastiga yatiriyorum emzirirkende basini yuksekte tutuyorum

Bu aralar benim kızada birşeyler oldu 10-15 dk.emerse şükrediyorum ağzına alıp alıp bırakıyor hele sol göğsümü emerken resmen savaş ediyoruz

demek ki bu dönemler hepsi aynı şeyi yapıyo:)

ben kullanıyorum chicco memnunum canım

sağol cnm bende araştırıyorum

Tam 4 ayını doldurduğu gün doktor kontrolü vardı 6.150 kğ.çıktı .Doktor gayet iyi 4.ayın sonunda ortalama 6 kilo olmasını bekleriz fazlasını bile almış dedi merak etme sen :)

çok sağol canım. içim rahatladı ..

kızlar demir damlasına başladıktan sonra bebeğimin kakası yeşil oldu onla ilgisi var mıdır yoksa başka bişey midir?
başına gelen var mı eskileri okuyamadım

canım geceleri muhallebi yapabilirsin pirinç unu ile. hatta pişip ılıdıktan sonra bir kaç ölçek toz mama karıştırırsan daha besleyici olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…