İns. Bisi olmaz canim bende cok korkmustum ates felan olur diyr ama cok sukur bisi olmadi.Bugün 4.ay aşıları var 2. ayda çok şükür bi sıkıntı olmamıştı işallah bu sefer de öyle olur yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar iyi tatiller
Canımmm ayni durum bizde de var inan gunde iki defa camasir makinesini calistiriyorum. Ama biz ilac kullaniyoru motilium ve gaviscon azaltiyo yoksa bir gunde yirmi defa kusuyod
canim bizde gaviscon toz kullaniyoruz. Sen gaviscon surupmu yoksa tozmu kulkaniyorsun. Paketin icinde kucuj paketler var ben onu bi tanesini bi gun kullaniyorum. Kasigin ortasina azcik koyuyorum dutumle seyreltiyorum . Sendemi oyle yapiosun
Canim zorlaniyorsa zaytin yagi icir gunde iki cay kasigi kadar verebilirsin demizti bixim doktor. Hem bagirsaklari temizler iyi olur. Bizim kabuzligimuz yok ama ben gunluk bi cay kasigi veriorum. Doktorumun tavsiyesi. Tabi hakiki zeytinyagi olacakarkadaşlar konu açtım kimse yazmadı oğlum 4 aylık olmak üzere, 40 günlükten beri 4-5 günde bir kaka yapıyor, zorlanıyor ve ağrısı oluyor tabiki, bu durumda ne yapabilirim yardım lütfen
Canim ben bazen esimle bazen tek yikiyorum. Bebek kuvetin ve filen varsa cok rahat. Havlunu sampuan keseni hazir et suyu ayarla. Saten onu yikamak kolay sonra ters cevir sol eline koy sirtini yika biraz basta zorlanirsin kulagina su kacmamasi icin kulagina pamuk tikayabilirsin pamugu kremlersen daha rahat olur yavas yavas basina su dok ve sonra elinle bastan asagi yuzunu yika. Saten annenden gormussundur sadece uygulamak kaldi. Biraz cesaret yapabilirsinCanlar bebegini tek basina yikayan varmi. Varsa nasil yikiyorsunuz. Bebisi yikiycam annemi cagirdim gelmedi zaten kirk nazka geliodu buseferde yirgunum dedi. Pzt. Asi vuruldu diye bi hafta olacak banyi yapmadi . Tek basima nasil yaprirabilirim
canım denedim ama pek işe yaramadı annem poposuna oydu zeytinyağını çok ağladı ama hemen yaptı ama bende kıyamıyorum çok ağlıyor diyeCanim zorlaniyorsa zaytin yagi icir gunde iki cay kasigi kadar verebilirsin demizti bixim doktor. Hem bagirsaklari temizler iyi olur. Bizim kabuzligimuz yok ama ben gunluk bi cay kasigi veriorum. Doktorumun tavsiyesi. Tabi hakiki zeytinyagi olacak
Dr neden söylemedin bu zamana kadar, cok olmuş çünkü. Bence da Danışarkadaşlar konu açtım kimse yazmadı oğlum 4 aylık olmak üzere, 40 günlükten beri 4-5 günde bir kaka yapıyor, zorlanıyor ve ağrısı oluyor tabiki, bu durumda ne yapabilirim yardım lütfen
söyledim söylemezmiyim anne sütü alanlarda normal 7 güne kadar diyorDr neden söylemedin bu zamana kadar, cok olmuş çünkü. Bence da Danış
Ben ikeadan almayı düşünüyorum. Arkadadaşlarım onu kullanıyorlar ve cok memnunlar. Kolay sökülüp takılıyor az yer kaplıyor her yere taşınıyor fiyatıda uygun.kızlar ben yavaş yavaş mama sandalyesi bakmaya başladım
normal mama sandalyesi dışında,
kendi kullandimiz sandalyeye sabitlenebilen mama sandalye leri var
siz ne almayi düşünüyoruz ,öneriniz nedir
Bu aralar benim kızada birşeyler oldu 10-15 dk.emerse şükrediyorum ağzına alıp alıp bırakıyor hele sol göğsümü emerken resmen savaş ediyoruz
ben kullanıyorum chicco memnunum canım
Tam 4 ayını doldurduğu gün doktor kontrolü vardı 6.150 kğ.çıktı .Doktor gayet iyi 4.ayın sonunda ortalama 6 kilo olmasını bekleriz fazlasını bile almış dedi merak etme sen :)
Aynen işte benimki de öyle emmeye emmeye sütüm bitecek diye çok korkuyorum
normal canım siyaha yakın bile oluyor bazen ebe söylemiştikızlar demir damlasına başladıktan sonra bebeğimin kakası yeşil oldu onla ilgisi var mıdır yoksa başka bişey midir?
başına gelen var mı eskileri okuyamadım
ben de ikea dan alacağım kullananlar memnunBen ikeadan almayı düşünüyorum. Arkadadaşlarım onu kullanıyorlar ve cok memnunlar. Kolay sökülüp takılıyor az yer kaplıyor her yere taşınıyor fiyatıda uygun.
normal canım siyaha yakın bile oluyor bazen ebe söylemişti
kızlar iyi geceler bir sorunum var ve sorum olacak sizlere.. şimdi benim bıdık tam 5 aylık oldu bugün şimdiye kadar anne sütü ile besledim sütüm yetiyordu bi sorun yoktu iki gecedir uyuturken çok zorlanıyoum çünkü geceye kadar sütüm kalmıyor gündüz var ama gece yok ve açlıktan ağlıyor yavrum iki gecedir buzluğa attığım sütlerden verdim ama orada da 4-5 paket bişey kaldı vermek istemiyorum artık kii zaten geçici bi çözüm olacak. soruma gelince geceleri ne verebilirim ben bu yavruya mama olmaz artık heralde ek besin zamanı geldi zaten.. gündüz meyve suyu veriyorum 3 gündür elma suyu ama gece nasıl doyurmalıyım bu yavruyu bana bi yol gösterin hele..
canım geceleri muhallebi yapabilirsin pirinç unu ile. hatta pişip ılıdıktan sonra bir kaç ölçek toz mama karıştırırsan daha besleyici olurkızlar iyi geceler bir sorunum var ve sorum olacak sizlere.. şimdi benim bıdık tam 5 aylık oldu bugün şimdiye kadar anne sütü ile besledim sütüm yetiyordu bi sorun yoktu iki gecedir uyuturken çok zorlanıyoum çünkü geceye kadar sütüm kalmıyor gündüz var ama gece yok ve açlıktan ağlıyor yavrum iki gecedir buzluğa attığım sütlerden verdim ama orada da 4-5 paket bişey kaldı vermek istemiyorum artık kii zaten geçici bi çözüm olacak. soruma gelince geceleri ne verebilirim ben bu yavruya mama olmaz artık heralde ek besin zamanı geldi zaten.. gündüz meyve suyu veriyorum 3 gündür elma suyu ama gece nasıl doyurmalıyım bu yavruyu bana bi yol gösterin hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?