2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
yoldayız kızlar yarıladık gibi. bir ara mızmızlandı bizimki kucağımda tuttum ama şimdi yatırdım uyudu çok şükür. hava kararmadan varmamız lazım :) hava kararınca arabada hiç durmuyor zilli

canım ben manu

el pompayla işyerinde sağıyorum sütümü ama azalmaya başladı sağdığım içinmi azalıyor sende sağıyormuşsun belki bilirsin

cnm manuel olanlar çok az sağıyor onlar iyi değil azalmamıştır korkma ama alabilirsen elektrikli al onlar iyi. azaltmıyo cnm hatta az emerse bebek sağmaya çalışıyorum ki süt artsın daha çok üretsin die bu forumda bi arkadaş söyledi talgevdi sanırım :)

kizlarrrrr gereksiz bulmus oldugum yogurt makinasindan alicam cnku disari cikarken yanima alicam herseye yogurt koymai dusunuorum meyvelisi sebzwye corbaya .kullananlar hangu marka kullaniilar memnun olanlar lutfen en acilinden bana yazarmisinuz

ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... Benimki de zayıf doktor da niye kilo almıyor bu çocuk diyor. Sanki ben aç bırakıyormuşum gibi. Mamaya da başladım. Mama meme karışık gidiyoruz.

Çok teşekkur ederım arkadaşlar, bugun sağlık ocagına gıttık. 7ocakta aşı oldugu zaman tartılmıştı. aynı tartıda ve aynı gıysılerle tarttırdım hemşireye ve 20 gunde sadece 100 gr almış.
Çok üzgünüm,başım ağrıyor. Süt var dıye hemşire de mamaya başlamayalım dıyor. süreklı meme teklıf etcekmışım.

Çok üzgünüm çok.

aventin elektriklisi vardı bozuldu manuel pompayla sağmaya başladım ama mucize bi şekilde aventten daha çok çıkıyo manuelle o yüzden tekrar elektrikli almadım ama birkaç gündür azaldı gibi bilen varmı yulaf arttırıyormuş sanırım sen hiç duydunmu

ben manuelle sağıyorum cok arttı sutum, hatta ıstemedıgım kadar arttı.elektırıklı de var, onu kullanmıyorum.
yulaf sütü arttırır evet deneyebılırsın.

canım merhaba seninle tüp bebek topiğinde mi karşılaşmıştırk acaba ben mi yanlış hatırlıyorum ?? bebeğin kaç kilo canım

Bugün 4.ay aşıları var 2. ayda çok şükür bi sıkıntı olmamıştı işallah bu sefer de öyle olur yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar iyi tatiller
2. ayda nasıl geçirdiyse 4. ayda öyle oluyor canım
ama tabi demir damlası verecekler
ilk iki gün aşının mızmızlığı oluyor
ama ondan sonrasını takip et

Canim zorlaniyorsa zaytin yagi icir gunde iki cay kasigi kadar verebilirsin demizti bixim doktor. Hem bagirsaklari temizler iyi olur. Bizim kabuzligimuz yok ama ben gunluk bi cay kasigi veriorum. Doktorumun tavsiyesi. Tabi hakiki zeytinyagi olacak

bende geçen 2 gün yapmayınca bir çay kaşığı verdim

ay bizimde yılbaşından beri düzenimiz bozuldu gece geç yatıyor
çarşamba gezmelere çıkıyoruz şehirlerarası bakalım napcaz

canım bşi soracam sen gaviscn toz dan aldınmı hiç doktor anlattımı nasıl kullanıcanı. bugünde gittik doktora gaviscon kullan dedi aksatmadan. günde 3 defa . yalnız gavizgonun içinde küçük paketler var ben o küçük paketin teki bir gün kullanıyorum. doktor ilk başta bana çay kaşıgının ortasına koy azcık sütünle seyrelt demişti. bugün gittimizdede bi paketi tek seferde kullanacan dedi yani ben öyle anladım kafam karıştı çok olmazmı acaba .

Evet canım iki aşı daha kolay oldu bugün ama ateşi 37.5 i geçerse calpol ver dedi hemşire vücudu virüse bağışıklık kazanmak için mecbur ateşi çıkıyor 37.5 bana çok gelmedi açıkçası 38.5 olursa vermeyi düşünüyorum sizce yanlış mı? 6400gr çıktı kızım sadece anne sütü alıyor sütüm var ama kalitesi azaldı diye düşünüyorm hemşirede beslenmeni güzel yap dedi bende tahin pekmez hurma kurı üzüm incir ceviz ne bulduysam aldım işallah işe yarar bide vitamin ve ilaçları odada tutma bozulabilir evler sıcak dolaba da koyma dedi bende kapalı balkona koydum çünkü multitabs vitamini sıvıydı son günlerde uzamaya başlamıştı meğer bozuluyormuş aklınızda bulunsun

kizlarrrrr gereksiz bulmus oldugum yogurt makinasindan alicam cnku disari cikarken yanima alicam herseye yogurt koymai dusunuorum meyvelisi sebzwye corbaya .kullananlar hangu marka kullaniilar memnun olanlar lutfen en acilinden bana yazarmisinuz
canım bende tefal var 2 litrelik anneme almıştım ben hediye . ama bi kez kullandı . yepyeni duruyor daha . süzme yoğurt felanda yapabiliyorsun. annem dolaba kaldırdı bi senedir duruyor. eger tefal düşünürsen bizdekini vereyim. boşuna iki kat para verme . torpilde yaparım sana haa :)))

kızlar biz hast. gittik bugün kızım gene hastalanmış. bronsolit olmuş başlangıcıymış eve hava makinesi alın dedi bu sefer evde tedavi edecez inş. ilerlemez. neden oluyor anlamıyom okadarda dikkat ediyorum herşeyine. doktora üşütüyomuyum dedim . üşütsen nezle girip olur dedi. nerden nasıl hastalanıyo anlamıyorum .

Canim cok geçmiş olsun benim kız da 3 gündür oksuruyo çok değil ama çok şiddetli böyle. Korkuyorum cok yarın dra gidicez inşallah önemli bişi yoktur

kızlar size bişi soracam doktor bize reflü ilacını asatmadan ver dedi. bende diyorumki ilac saati gelmeden hazır edeyim ilacı. bizimki mız mız durmaz ben müsait oldugumda hemen hazırlayım koyayım kenara saati geldindede veririm diyorum. toz ilac benimki sütümle seyreltiyorum. sütümüde gögsümden elle sağmak zor oluyor herzaman çıkmıyor elle sağınca çok dolu olması lazım. 3-4 cc sagmam lazım. gögsüm dolu oldugunda çay bardagının içine sagsam . sütü dolaptami bekletmem lazım. diyelimki dolapta beklettim çıkarttımda buz gibi olur nasıl verecem bebişe soguk olmazmı. bana bi akıl verin. ben hiç sütümü sağmadım makine felan yok evde.

Canim kapaklı cam bi kavanoz ya da biberon varsa kullanabilirsin. Eğer ki bikaç saat içinde vereceksen dışiarda durur yoksa buzdolabına koy. Isıtmak icin sütü sakladigin kabı sigdirabilecegin başka bi kaba kaynar su koy içine süt dolu kabı oturtup 3-5 dakika beklet. Bilegin içine damlatip sıcaklıgini kontrol edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…