2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Doğum yapınca çocuk hemşiresi 3 kuralı var demişti bana süt için
Dışarda 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzdolabı buzluğunda 3 ay diye yani 3 saate kadar dışarda tutabilirsin canım

saol tatlim ama esim kendi alacak bana arastr dedi weewell bana cok uygun ve cok memnun kaln var 60 tl heryerde ama ebebekte 90 anlamadm

Merhaba benzer durumu bende sık yaşıyorum. Muhakkak bir problemi olduğunda öyle yapıyorlar. Mesela benimkinin bir keresinde ne oluyor diye altını açıcaktım, çoraplarını bir çıkarttım ki rahatladı. Meğer çoraplar ayak bileğinde iz yapmış o kadar acıtmışki. Bir keresinde biraz gazlı ishalli bir gününde giydiği eşofman altını çıkarttığım an çocuk sustu. Karnı gazdan şişmiş, bel lastiği acıtmış. Daha gevşek birşey giydirdim. Kısacası gıcırdar gibi sesler veya ıhhh ıııhhh sesleri çıkarıyorsa bir derdini anlatmaya çalışıyor.

Yine hastanedeyiz.. Bugün 9 kere kaka yaptı, süt ve süt ürünlerini kesmeme rağmen 4ünde kan vardı ve ishaldi. Kan idrar gaita tahlili bekliyoruz. Su kaybı var mı bakacaklar. Kusuyor bir de... Gücüm kalmadı Allah tüm bebeklere şifa versin çabucak inşallah...

Kuvuk bitanbiberon bar 30 cc lik ona sagiyim gece sutum oluyor massallah. Sabahta ilaclq kqriatirip vereyim.peki bozulurmu sut. Bozuldugu nasil.anlasilir

Doğum yapınca çocuk hemşiresi 3 kuralı var demişti bana süt için
Dışarda 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzdolabı buzluğunda 3 ay diye yani 3 saate kadar dışarda tutabilirsin canım
Evinsicakligi 25 derece bozulmazmi. Ben tedbir olsun diye dolaba koyayim.canin sagok

arkadaşlar konu açtım kimse yazmadı oğlum 4 aylık olmak üzere, 40 günlükten beri 4-5 günde bir kaka yapıyor, zorlanıyor ve ağrısı oluyor tabiki, bu durumda ne yapabilirim yardım lütfen
Benim kızımda bazen kakayı geciktiriyor gecikince ben şöyle yapıyorum .Önce hakiki zeytinyağı ile karnına masaj yapıyorum ve sıcak mendil koyuyorum sonra popo deliğine zeytinyağı sürüyorum ve bir çay kaşığıda zeytinyağı içiriyorum ilk memede yada mamada yapıyor kakasını birde bunu dene istersen canım

nakalim yogurt yapicam bugun gene tutmassa daha yapmicam vallahi hep sulu kalio tutmuo bile bi arkadas burda dedi sicak tut die bakalim bide ole denenicem tutmassa daha yapmam bebeler icin kavonoz katkisiz yogurtlar vaer ondan veririm bakali.
Canım bidefada mayalarken biraz nişasta at içine kıvam veriyormuş öyle duydum

söyledim söylemezmiyim anne sütü alanlarda normal 7 güne kadar diyor
O nasıl is ya çocuk 40 ından beri 3-4 güne bir yapiyor, acı çekiyor, sonuç 7 güne kadar yapmayalım. Bazen doktorların bu teoricilikleri beni öldürüyor. Ben sana doğal bi yol söyleyeyim ama sürekli yapma her zaman istiyor. Gazete kağıdını kurdan gibi incecik yap, bir ucunu zeytinyağına batırıp poposunu içine koy, diğer ucu dışarıda kalsın. Kakasini yaptığında o gazete kağıdı çıkıyor. Kaynana bunu TV'de bir doktordan dinlemiş. Bizimki nde sadece bu işe yaramisti

Geçmiş olsun canim

4. Ay aşısından sonra 38.1 e kadar yükselen ateş şimdi normale dönmeye başladı çok şükür calpol vermeden atlattık sanırım zıbın kaldı bi üstünde bide anlına soğuk kompres yaptım tekrar ateşi yükselir mi? Zıbınla yatırsam üşür mü?

Bizim kız ogledenberi emmiyo doğru dürüst aç resmen
sinirlerimbozuldu .2 gün iyi 3 gun kotu

ay bizimde yılbaşından beri düzenimiz bozuldu gece geç yatıyor
çarşamba gezmelere çıkıyoruz şehirlerarası bakalım napcaz[/QUOTE] inşallah huy haline getirmexler.geçici birşeydir. Sinir bozucu çünkü

Kuvuk bitanbiberon bar 30 cc lik ona sagiyim gece sutum oluyor massallah. Sabahta ilaclq kqriatirip vereyim.peki bozulurmu sut. Bozuldugu nasil.anlasilir
Canim kaynar suyun içinde beklicek kaynamicak haa canım bozulduğu normal süt gibi eksiyo ve fazla yogunlasiyo. Buzdolabında 24 saatten fazla tutmuyorum ben. Bozulmuyo böylece

tamam canım deneyeyim dün içirdim hakiki zeytinyağı fayda etmedi, poposuna sürdüm yine olmadı şaşırdım kaldım bide dediğin gibi masajla yapayım

annemde aynısını peçeteyle yaptı işe yaradı ama çok ağladı diye ben bir daha yaptırmadım korktum, birde dediğin gibi alışır diye düşündüm. 15 gün sonra ek gıdaya başlıcaz bi kaç ay içinde tam gıdaya geçer bol bol bağırsak yumuşatıcı şeyler yediricem inşallah o zaman düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…