canım bizede verdi doktor bi süre kullandım iyi gelmeyince bıraktım, ölçü şöyle biberona 10 ml kaynamış soğumuş su koy paketi içine boşalt karıştır sonra günde 4 defa emzirmeden önce bir ml ver(yaklaşık bir tatlı kaşığı kadar yapıyor) biz kullandık hiç işe yaramadı gaviscon motilium, sonra başka doktora götürdük bebeğin kilosu iyi gelişimi iyi diye doktor ilaç vermiyor artık kusması 6. aydan sonra geçer dedicanım bşi soracam sen gaviscn toz dan aldınmı hiç doktor anlattımı nasıl kullanıcanı. bugünde gittik doktora gaviscon kullan dedi aksatmadan. günde 3 defa . yalnız gavizgonun içinde küçük paketler var ben o küçük paketin teki bir gün kullanıyorum. doktor ilk başta bana çay kaşıgının ortasına koy azcık sütünle seyrelt demişti. bugün gittimizdede bi paketi tek seferde kullanacan dedi yani ben öyle anladım kafam karıştı çok olmazmı acaba .
canım aynı dert arkadaşımda var halıdaki minik bakterilere alerjisi çıktı çocuğun ondan oluyomuş bir baktır sende belki alerjik bişeydirkızlar biz hast. gittik bugün kızım gene hastalanmış. bronsolit olmuş başlangıcıymış eve hava makinesi alın dedi bu sefer evde tedavi edecez inş. ilerlemez. neden oluyor anlamıyom okadarda dikkat ediyorum herşeyine. doktora üşütüyomuyum dedim . üşütsen nezle girip olur dedi. nerden nasıl hastalanıyo anlamıyorum .
canım bşi soracam sen gaviscn toz dan aldınmı hiç doktor anlattımı nasıl kullanıcanı. bugünde gittik doktora gaviscon kullan dedi aksatmadan. günde 3 defa . yalnız gavizgonun içinde küçük paketler var ben o küçük paketin teki bir gün kullanıyorum. doktor ilk başta bana çay kaşıgının ortasına koy azcık sütünle seyrelt demişti. bugün gittimizdede bi paketi tek seferde kullanacan dedi yani ben öyle anladım kafam karıştı çok olmazmı acaba .
Canim inan yeni duydum tozunu senden hic bi bilgim ben surubunu gunde uc defa tok karnina cay kasigiyla veriyorum ayrica cokgecmis olsun belki alerjik bir durum olabilir bide benim kiz bi hafta oksurdu sonra dis cikardigini fark ettik dis cikarinca bagisiklik sistemi zayiflarmis ama senin bebisin daha oncede hastalanmisti insallah bir an once iyilesircanım bşi soracam sen gaviscn toz dan aldınmı hiç doktor anlattımı nasıl kullanıcanı. bugünde gittik doktora gaviscon kullan dedi aksatmadan. günde 3 defa . yalnız gavizgonun içinde küçük paketler var ben o küçük paketin teki bir gün kullanıyorum. doktor ilk başta bana çay kaşıgının ortasına koy azcık sütünle seyrelt demişti. bugün gittimizdede bi paketi tek seferde kullanacan dedi yani ben öyle anladım kafam karıştı çok olmazmı acaba .
Cok grcmis olsunYine hastanedeyiz.. Bugün 9 kere kaka yaptı, süt ve süt ürünlerini kesmeme rağmen 4ünde kan vardı ve ishaldi. Kan idrar gaita tahlili bekliyoruz. Su kaybı var mı bakacaklar. Kusuyor bir de... Gücüm kalmadıAllah tüm bebeklere şifa versin çabucak inşallah...
aventin elektriklisi vardı bozuldu manuel pompayla sağmaya başladım ama mucize bi şekilde aventten daha çok çıkıyo manuelle o yüzden tekrar elektrikli almadım ama birkaç gündür azaldı gibi bilen varmı yulaf arttırıyormuş sanırım sen hiç duydunmu
ben manuelle sağıyorum cok arttı sutum, hatta ıstemedıgım kadar arttı.elektırıklı de var, onu kullanmıyorum.
yulaf sütü arttırır evet deneyebılırsın.
Çok teşekkur ederım arkadaşlar, bugun sağlık ocagına gıttık. 7ocakta aşı oldugu zaman tartılmıştı. aynı tartıda ve aynı gıysılerle tarttırdım hemşireye ve 20 gunde sadece 100 gr almış.
Çok üzgünüm,başım ağrıyor. Süt var dıye hemşire de mamaya başlamayalım dıyor. süreklı meme teklıf etcekmışım.
Çok üzgünüm çok.
bizde de aynı sıkıntılatvar .yazmıştım zaten.dönemseldir diye umuyorum.Kizlar benim minnos bir haftadir resmen uyumamak icin direniyo ayagimda salliyorum o kadar uykusu varki ama nasil agliyor anlatamam hele gece uykusuba yatirmada inanilmaz zorlaniyorum karni tok alti temiz gazi falan da yok ayy niye bole anlamiyorum tecrubeli anneler ve bebekleri dis cikaranlar dis cikardigi icinmi bu kadar huysuz bide iki satte bi emiyodu simdi zorla cok istahsiz hep mutsuz cok uzuluyorum
seninde mi sütün benim gibi az ???? acaba uçan fasulye arkadaş hangi marka süt sağma makinesini kullanıyor ondan alsam olur muevet geçen nette araştırırken yulafında arttırdığını gördüm ama hiç denemedim cnm
Allah bagislasin canım ne zaman doğum yaptin benim 30 eylül
4 eylulde dogum yaptım canım kızım acelesı cıktı 36+5 te doğdu. Çocugumuz yokken bır derdımız vardı olsun olsun dıye.şimdi var dert bın oldu. ya da ben herseyı kafaya takıyorum ondan.seninde mi sütün benim gibi az ???? acaba uçan fasulye arkadaş hangi marka süt sağma makinesini kullanıyor ondan alsam olur mu
Evet canım iki aşı daha kolay oldu bugün ama ateşi 37.5 i geçerse calpol ver dedi hemşire vücudu virüse bağışıklık kazanmak için mecbur ateşi çıkıyor 37.5 bana çok gelmedi açıkçası 38.5 olursa vermeyi düşünüyorum sizce yanlış mı? 6400gr çıktı kızım sadece anne sütü alıyor sütüm var ama kalitesi azaldı diye düşünüyorm hemşirede beslenmeni güzel yap dedi bende tahin pekmez hurma kurı üzüm incir ceviz ne bulduysam aldım işallah işe yarar bide vitamin ve ilaçları odada tutma bozulabilir evler sıcak dolaba da koyma dedi bende kapalı balkona koydum çünkü multitabs vitamini sıvıydı son günlerde uzamaya başlamıştı meğer bozuluyormuş aklınızda bulunsun
dun 00.45te uyudu.12 olmadan uyumaz benımkı de.11de emmıştı,saatı kurmuştum uyuyakalmışım bı uyandım saat 4. tam 5 saat uyumuş öylece.
ben gogsumu sagıyorum,ilk kısım basınclı gelıyor yutamıyor,tıkanıyor. kalorılı kısmı emıyor hep. o da onu tok tutuyordur dıyor doktor da ama madem tok bu cocuk nıye kılo almıyor ay
Ne kadar acabaBen ikeadan almayı düşünüyorum. Arkadadaşlarım onu kullanıyorlar ve cok memnunlar. Kolay sökülüp takılıyor az yer kaplıyor her yere taşınıyor fiyatıda uygun.
Çok geçmiş olsun canım. Aynen ben de öyle salmışım kendimi. Yüzümde renk kalmadı. Hep kaygılı hasta bi ifadeArkadaşlar beslenmenize dikkat edin mutlaka vitamin kullanın bebisler bizim bağışıklığı düşürüyor hayatımda hiç böyle hastanmamistim ateşim 40 ı gördü doktor emziriyorsun kendine bakman lazım yoksa enfeksiyon sütüne kadar geçer vitamin al günlük beslenmene dikkat et dedi iki gündür hala ateşim düşmedi
Gündüz benimki de öyle canım biraktigim an uyaniyo. Günün 4 saati bebek sallayarak geçiyo ama şikayet etmiyorum sağlıklı olsunlar daKizlar bnm bebegim sallanmaya cok alisti uyurken bile sallanmak istiyor nasil vazgecircem kendi kendine nasil uyucak sallamaktan cok yoruldum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?