2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Aynen gece agliyarak uyandi ya herkes sutun yetmiyo actir falan diyor inanilmaz sibirlerim bozuldu bu ay 700 gram aldi doktor gayet iyi dedi ama inanibki zorla emziriyorum ayakta falan ama insanlar da bole soleyince kafam cok karisik

Masallah yaaa beninkisi simdi uyudu her gece birde uyuyor ve bir haftadir inanilmaz zor uyutuyoruz benim minnosu erken ystirmak cooook zooor

Masallah yaaa beninkisi simdi uyudu her gece birde uyuyor ve bir haftadir inanilmaz zor uyutuyoruz benim minnosu erken ystirmak cooook zooor
Aynen benim kızımda öyle geç yatıyor hele son günlerde ağlamayı huy edindi uykusu var uyumamak için direniyor 2_3 ü buluyor uyuması

Merhaba bilgilerijiz icin Teşekkürler bende dunden beri dusunuyorum farkli ne yedim diye. Uzun sureden sonra misafir geldi ve bende onlarla baklava tatli bayagi bi abarttim sanirim sebep bu. Yinede takip edeyim bidaha olursa dra gideriz

canım öyle söyleme bazı bebekler zayıf olurlar bizim doktorumuz hep diyorki "ben kilolu değil zayıf bebek severim zayıflar daha sağlıklı olur" diyor emin ol bizimkide o kadar kilolu değil yani, hem belki sütünün yağ oranı düşüktür yani doyurmuyordur mama vermeyi denesen günde bir yada iki biberon kadar olmaz mı

canım bizimkide saat 8 de uyutmaya başlıyorum 1,5 saat kadar uyur uyanık emiyo uyanıyo tekrar emiyo tekrar tekrar en az beş defa al koy yapıyorum yatağına bir buçuk saat boyunca, sonra gece 2-3 defa en az uyanır emer uyur sabah 7 ye kadar , ama bizim bebeğin gündüz uykusu yok yani şaka yapmıyorum abartmıyorum ama hiiiiiiçççççç uyumuyor yarım saat uyusa göbek atıyoruz o yüzden geceleri böyle uyuyor

canim farkl8 olarak baklava kramali ekler pasta vs yedim biraz fazla kacirdim belki de bundan bakim takipteyim

Bizde arabamızla yolculul yaptık sekiz saat sürdü. Ben de çok karşı olmama rağmen toplamda iki saat kadar kucağıma aldım. Ama çok tedirgindim valla. Dönüş daha az yorucu olur umarım
Canım bizimde 8 saatlik yolculuk var yazını görünce sewindim zor oldu mu? Birde biz maxicosi pusete araba koltuğu yani onu kullanıyoruz ama 2-3 saatten sonrası zararlı diyor içim rahat değil o uuzden nasıl yaptınız yolculuğu çok hırpalandı mı bebiş? Yada ara ara aldın mı kucağına ?

Süt alerjisi dediklerinden sonra çikolata ve şerbetli tatlı da yemedim hiç. Süt ve tereyağı olduğu için. Geçen gün ayva tatlısı yemiştim o mu tekrar yaptı acaba. Önceden çok çikolata tatlı yiyordum ama... Bi deniyim ben bunu, çok saol canım

Son düzenleme:
merhaba. Bizim koltuk öyle çok kaliteli bişy değil. Tripper marka . Alırken çok dikkat etmemişiz. İçinde çok rahat olduğunu düşünmedim arabadayken. Evde oturtuyorum içine yastık koyarak beli çok çukurda kalmıyor. Fakat arabada 2o dk dan sonra mızıldanmalara başladı. Aralıklarla kucağıma aldım . Gündüz vaktiyken etrafa bakındı çok ilgili bir bebek eyrafla.ama uykuya geçerken zorlandı. Çünkü ben sallayarak ıyutuyorum. Bir ara artık gece olmuştu arka koltuklara boylu boyunca uzattım ayaklarıma yatırdım . Arada salladım. Araba zaten sarstığı için kolay uyudu. Tabi bu esnada ikimixin de kemeri takılı olmadığı için çoookkk tedirgindim. Dua okuya okuya geldik. Allahtan yavaş gider eşim. Sana nacizane tavsiyelerim arka tarafta mümkün olduğunca geniş yerin olsun. Ben bir ara koltuğa da yatırdım . O da sevdi. Konuştuk şarkı söyledim ona. Bolca oyuncak ol yanına. Sıkıldıkça değiştirirsin. Emzik diş kaşıyıcı çok işimi gördü benim. Bir de şunu söyliuim. Sıkıldıkça ağlayıo huysuzlanmasın diye emzirdim. Mama sevmiyor diye yanımuza takviye de almadım. İstanbulda çok trafiğe yakalandık. Üç saate yakın dur kalk yaptık. Tabi benim süt bitti.panik oldum çok. Yanına mama ve kaynamış su alırsan için rahat edersin.içiyosa tabi. Öyle çok gözündw büyütme seviyolar arabayı. Hayırlı yolculuklar.

Ben sadece anne sütü veriyorum
rica rderim. İnşallah sorunlarınız çözülür bir an önce.ben de sadece anne sütü veriyorum. Çok da emer aslında. Ama çabuk uyanıyo. Dün gece ilk kez 1o da uyuttuk. Bu sabah 1o da uyandı. Tabi ikişer saat arayka emdi. Bir de gece yine göğsüm tıkanmış. Beşle yedibuçuk arası onu boşaltmaya uğraştım. Nedir bu başıma gelen bu kaçıncı yaw..

Aynen benim kızımda öyle geç yatıyor hele son günlerde ağlamayı huy edindi uykusu var uyumamak için direniyor 2_3 ü buluyor uyuması
Ayyy minnoslarimiza noluto bole saglikli olsunlar da artik bu durunlarina katlanicaz. Bebislerimz dort aylik oldular bi bakmisiz kocaman olmuslar sonra bu zamanlarini gulerek anicaz ozlicez duygulandim yaaa

dgrr canım çok sağol mama bende alayım pek sewmiyor ama dığru süt bitebilir o kadar saat. İnş biZde atlatırız. Kucağıma almaktan bende çok korkuyorum arabada ve kendi koltuğuda bilmiyorum beli rahat mı rahatsa bile az değil ki saatlerce orada.. İnşallah sağ salim dönersiniz. Teşekkürler tekrar

rica ederim ne demek. İnşallah sizin de yolculuğınız rahat olur. Biz bursadan çorluya geldik. Benim ailem burda.yazları da erzuruma gidicez kısmetse eşim tarafına. O yüzden daha çookk yolumuz var. Hayatıboyu gezecek .alışsa iyi eder bu arada sizin yolculuk nereden nereye?öğretmen misin sen de?

Bu arada süt sağıp saklayan arkadaşlara sorum var. Diyelim sabah sağdım ve buz dolabına koydum. Dondurucu kısma değil.aşağıya.az süt çıktı. sonra akşam bi daha sağdım. Bunu da sabahki süte ekleyip öyle dondurucuya kaldırsam ya da içirsem bişy olur mu ki?yani iki farklı zamanda sağılan süt karıştırılır mı ki?

dgrr bizim yolculuk ankara antalya arası olucak canım bakalım daha önce benim memleketime 4 bucuk saat gitmiştik ama bu yol gözümü korkuttu. Öğretmen değilim ama kamudayım zaten işede başladım bu hafta tekrar izin aldım allah kolaylık versin hepimize.

Bu arada 2 sütü karıştırıp dondurduğum çok oldu ama bebeğin donan sütü içiyor mu yoksa boşa dondurma benim gibi

Herkese selam. Öncelikle yolculık konusu
İstanbuldan samsuna geldik arabayla. 1 gece dinlendik. Trabzona geldik. Yolda oek sıkıntı yaşamadık. 1-2defa kucağıma almak zorunda kaldım. Uzun süre anakucağında yatması sağlıklı değilmiş. O nedenle biz molalarda anakucağından alıp bebek arabasına tam yatar pozisyonda dinlendirdik. Yada yine molalarda arka koltuğa battaniyesini serip yüzüstü yatırdım sırtı dinlensin die
Tek sorun hava değişimi ve insanların aşırı ilgisi oldu. Bebikim sürekli uyuyo. Hava çarptı. Uyanınca da mızmız.

Süt sağıp birleştirme konusuna gelince dolapta soğumuş sütün üstüne yeni sağdığınızı direk ekleneyin. Onu da bi müddet buzdolabında soğutup aynı ısıya geldiklerinde birleştirin. Yine de forumdan bi arkadaşın dediği gibi dondurduğunuz sütü bebeğinizin içip içmediğini test edin.

Bir de nette okumuştum dondurulmuş sütteki bi madde nedeniyle bazı bebikler içmeyebiliyomuş. Bu durumda ısıtarak yapılan bi işlemden bahsediyordu. Bu durumda olan araştırabili çünkü işlemi tam hatırlamıyorum.
Çenem düştü yine. Hasta bebiklere acil şifa diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

demek işe başladın. Aklın kalıyor mu çok bebişte? Benim de iznim bitti. Eğer burdan biraz daha rapor alabilrsem biraz daha evde kalmayı istiyorum. Hatta bir yaşına kadar bakmak istiyorum. Nolur dua edin yolculuklarınızda bana kabul olur derler. Umarım iyi geçer yolculuğunuz. Süt konusunda daha hiç donmuş süt içirmedim evde bikaç poşet yaptım çok değil. Bir gün birini açıp deniyim. Emin değilim içip içmeyeceğinden. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…