siz de epey yol gitmişsiniz. Hava değişimi bizde de oldu. İlk gece çok ağladı. Tavanlara baka baka içlendi ağladı. Babası da öyleymiş küçükken. Soydur çeker hesabıHerkese selam. Öncelikle yolculık konusu
İstanbuldan samsuna geldik arabayla. 1 gece dinlendik. Trabzona geldik. Yolda oek sıkıntı yaşamadık. 1-2defa kucağıma almak zorunda kaldım. Uzun süre anakucağında yatması sağlıklı değilmiş. O nedenle biz molalarda anakucağından alıp bebek arabasına tam yatar pozisyonda dinlendirdik. Yada yine molalarda arka koltuğa battaniyesini serip yüzüstü yatırdım sırtı dinlensin die
Tek sorun hava değişimi ve insanların aşırı ilgisi oldu. Bebikim sürekli uyuyo. Hava çarptı. Uyanınca da mızmız.
Süt sağıp birleştirme konusuna gelince dolapta soğumuş sütün üstüne yeni sağdığınızı direk ekleneyin. Onu da bi müddet buzdolabında soğutup aynı ısıya geldiklerinde birleştirin. Yine de forumdan bi arkadaşın dediği gibi dondurduğunuz sütü bebeğinizin içip içmediğini test edin.
Bir de nette okumuştum dondurulmuş sütteki bi madde nedeniyle bazı bebikler içmeyebiliyomuş. Bu durumda ısıtarak yapılan bi işlemden bahsediyordu. Bu durumda olan araştırabili çünkü işlemi tam hatırlamıyorum.
Çenem düştü yine. Hasta bebiklere acil şifa diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ayy benimde iznim coktan bitti rapor da aldim simdide subat 4-5 gibi dilekcemi vericem ucretsiz izin alicam ben ogretmenim yaz tatili falan derken insallah bir yasinda olacak ama simdiden dusunuyorum bakici isinidemek işe başladın. Aklın kalıyor mu çok bebişte? Benim de iznim bitti. Eğer burdan biraz daha rapor alabilrsem biraz dahaolacak ama kalmayı istiyorum. Hatta bir yaşına kadar bakmak istiyorum. Nolur dua edin yolculuklarınızda bana kabul olur derler. Umarım iyi geçer yolculuğunuz. Süt konusunda daha hiç donmuş süt içirmedim evde bikaç poşet yaptım çok değil. Bir gün birini açıp deniyim. Emin değilim içip içmeyeceğinden. Teşekkürler
ben mama da veriyorum baştan beri.Peki nursen ve angie acaba sadece anne sütü mü veriyorlar yoksa mama da var mı?mama uzun süre tok tutuyor ya ondan soruyorum
takma kimseyi canım senAynen gece agliyarak uyandi ya herkes sutun yetmiyo actir falan diyor inanilmaz sibirlerim bozuldu bu ay 700 gram aldi doktor gayet iyi dedi ama inanibki zorla emziriyorum ayakta falan ama insanlar da bole soleyince kafam cok karisik
Farklı sıcaklıklardaki sütleri karıştırmamak lazım diye biliyorum. Aynı anda sağ sol memeden sağdığını karıştırabilirsin ama beklettikten sonra olmuyor.Bu arada süt sağıp saklayan arkadaşlara sorum var. Diyelim sabah sağdım ve buz dolabına koydum. Dondurucu kısma değil.aşağıya.az süt çıktı. sonra akşam bi daha sağdım. Bunu da sabahki süte ekleyip öyle dondurucuya kaldırsam ya da içirsem bişy olur mu ki?yani iki farklı zamanda sağılan süt karıştırılır mı ki?
Bugun bebisimi saglik ocagina goturdum tarttirdim hemsire kilo aliminin iyi oldugunu sutumun yettigini ve huysuzluktan agladigini soledi oh rahatladimtakma kimseyi canım sen
Aaaa super nasil kullanilio maya ne kullanion canm bide hangi sutu kullanion kac saatte yPion ooyyhh cok soru sordumweewell benimkisi memnunum canım
Banada hep aynı geliyordu geçen gün ilk zamanlar giydiği atleti geçti elime bir giydireyim bakalım dedim kolu bile girmedi ki o büyük bile gelirdi o zaman tamam dedim :) Birde ilk doğduğunda hediye gelipde çok büyük bunlar deyip kaldırdığım kıyafetleri birer birer çıkarıyorum çok hoşuma gidiyor büyüyorkızlar bu arada bizim dünkü yolculuğun ikinci yarısı bombaydı. uyumadı ve kucağımda geldi. koltukta sıkıldı. o kadar tehlikeli bulmama rağmen kucak kucağa geldik. nasıl döneceğiz bilmiyorum :) büyümüş buldular kızımı çok sevindim bana hep aynı geliyordu :)
İnsanların dediğine kafanı takma kimse yeni anne olmuş kadının halinden anlamıyor tutturmuşlar bi sütün az sütün az böyle diye diye zaten strese soktukları için zor oluyor sütümüz benim doktorum ayda 500 gr.altında kilo alırsa bebek az kilo almış deriz üzülmeyin demişti bana sende üzülme canım böyle böyle büyüyecekler işte :)Aynen gece agliyarak uyandi ya herkes sutun yetmiyo actir falan diyor inanilmaz sibirlerim bozuldu bu ay 700 gram aldi doktor gayet iyi dedi ama inanibki zorla emziriyorum ayakta falan ama insanlar da bole soleyince kafam cok karisik
Bende kızımın küçülen kıyafetlerini hep dolabın bir yerine koyuyordum geçen hafta paketledim ilk aldığım zıbın takımını amniosentez sonucunu aldığım gün mutluluktan ne yapacağımı bilemez şekilde dışarı çıktığımda almıştım onu görünce çok duygulandim zaman hizli geçiyor...Banada hep aynı geliyordu geçen gün ilk zamanlar giydiği atleti geçti elime bir giydireyim bakalım dedim kolu bile girmedi ki o büyük bile gelirdi o zaman tamam dedim :) Birde ilk doğduğunda hediye gelipde çok büyük bunlar deyip kaldırdığım kıyafetleri birer birer çıkarıyorum çok hoşuma gidiyor büyüyorkuzularımız işte yaa
Benim ailem ile aram 5 dk.mesafe ama kızkardeşimin bebeğine bakıyor eşimin ailesi ile aynı apartmandayız ama kayınvalidem görümcemin bebeğine bakıyor günlerce eşimden başkasının yüzünü görmüyorum. Annem en son 1 ay önce geldi kayınvalidem 1 hafta önce yani anlayacağın gurbette değilken bile gurbeti yaşıyorum yalnızlığımlaBugün memede uyuma günümüz bizim
1 ay olacak izmirde annemlerin yanindayiz. Biz uçakla geldik kolay oldu. Ama şimdi de dönüş vakti yaklaştı. Elazığ'a gidicez. Inşallah çok yadirgamaZ. Burda kalabalık teyzeleri falan hele dedesine bayiliyogurbet zor yaa hele bebek olunca daha iyi anladım
mama ne veriyorsun canım,devam sütümü yoksa kaşık mamasıra veriyonmuben mama da veriyorum baştan beri.
Bu arada süt sağıp saklayan arkadaşlara sorum var. Diyelim sabah sağdım ve buz dolabına koydum. Dondurucu kısma değil.aşağıya.az süt çıktı. sonra akşam bi daha sağdım. Bunu da sabahki süte ekleyip öyle dondurucuya kaldırsam ya da içirsem bişy olur mu ki?yani iki farklı zamanda sağılan süt karıştırılır mı ki?
Gurbetten daha zor canım seninki uzak olsal gurbetder teselli edersin kendini Allah yardımcın olsunBenim ailem ile aram 5 dk.mesafe ama kızkardeşimin bebeğine bakıyor eşimin ailesi ile aynı apartmandayız ama kayınvalidem görümcemin bebeğine bakıyor günlerce eşimden başkasının yüzünü görmüyorum. Annem en son 1 ay önce geldi kayınvalidem 1 hafta önce yani anlayacağın gurbette değilken bile gurbeti yaşıyorum yalnızlığımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?