2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
siz de epey yol gitmişsiniz. Hava değişimi bizde de oldu. İlk gece çok ağladı. Tavanlara baka baka içlendi ağladı. Babası da öyleymiş küçükken. Soydur çeker hesabı hatta babam bile yabancı geldi ona da ağladı. Neyse ertesi gün barıştılar eve de alıştı. Ama iki gece uyumadı bi türlü. Üçe kadar uğraştırdı.şimdi daha iyiyiz. Süt konusunu denicem teşekkürler. İyi tatiller

Ayy benimde iznim coktan bitti rapor da aldim simdide subat 4-5 gibi dilekcemi vericem ucretsiz izin alicam ben ogretmenim yaz tatili falan derken insallah bir yasinda olacak ama simdiden dusunuyorum bakici isini

Bugün memede uyuma günümüz bizim
1 ay olacak izmirde annemlerin yanindayiz. Biz uçakla geldik kolay oldu. Ama şimdi de dönüş vakti yaklaştı. Elazığ'a gidicez. Inşallah çok yadirgamaZ. Burda kalabalık teyzeleri falan hele dedesine bayiliyo gurbet zor yaa hele bebek olunca daha iyi anladım

Aynen gece agliyarak uyandi ya herkes sutun yetmiyo actir falan diyor inanilmaz sibirlerim bozuldu bu ay 700 gram aldi doktor gayet iyi dedi ama inanibki zorla emziriyorum ayakta falan ama insanlar da bole soleyince kafam cok karisik
takma kimseyi canım sen

Farklı sıcaklıklardaki sütleri karıştırmamak lazım diye biliyorum. Aynı anda sağ sol memeden sağdığını karıştırabilirsin ama beklettikten sonra olmuyor.

Ayy kızlar bizde bugün bi avmye gittik emzirme odasında 2 bebek ve anne denk geldi ayrı ayrı. Ikisinin de erkek bebekleri. Ikisi de aa bak ablaya diye sevdiler benim kızı sonra konuştuk ki ikisi de benimkinden büyükmüş 15 20 gun öyle mutlu oldum biraz.

arkadaslar bi taraf bi tarafi ensisesi icn motive amacli diorki doktorlar zayif olan cocuk saglikli cicuk uzulmein demis ben bole bisi soylenmesini dogru bulmuorum burda cnku bana gore sole bi gercek var kemikleri iri bebek vardr birde miyon olan bi bebek vardir buda yapisal dir irsidir biri saglikli digeri sisman sagliksiz die bi kavram yoktur . ozamn bizde dielimki sismanin kemikleri cok guzel gelismis zayuflarin ciliz kemikli dielim dogrumu asla bole bi gercek olduguna inanmiirum ve yanlis bi kavram huc bi anneyi uzmek dogru degil her bebegn yapisi gelisimi farklidir geni irsi farklidir

kizlar gece kisa sure de uyanan bebelere mama oneririm tok tutuo baya uyuyo tnabi ek gida verenler daha cok tok tutuodur

Banada hep aynı geliyordu geçen gün ilk zamanlar giydiği atleti geçti elime bir giydireyim bakalım dedim kolu bile girmedi ki o büyük bile gelirdi o zaman tamam dedim :) Birde ilk doğduğunda hediye gelipde çok büyük bunlar deyip kaldırdığım kıyafetleri birer birer çıkarıyorum çok hoşuma gidiyor büyüyorkuzularımız işte yaa

Aynen gece agliyarak uyandi ya herkes sutun yetmiyo actir falan diyor inanilmaz sibirlerim bozuldu bu ay 700 gram aldi doktor gayet iyi dedi ama inanibki zorla emziriyorum ayakta falan ama insanlar da bole soleyince kafam cok karisik
İnsanların dediğine kafanı takma kimse yeni anne olmuş kadının halinden anlamıyor tutturmuşlar bi sütün az sütün az böyle diye diye zaten strese soktukları için zor oluyor sütümüz benim doktorum ayda 500 gr.altında kilo alırsa bebek az kilo almış deriz üzülmeyin demişti bana sende üzülme canım böyle böyle büyüyecekler işte :)

Bende kızımın küçülen kıyafetlerini hep dolabın bir yerine koyuyordum geçen hafta paketledim ilk aldığım zıbın takımını amniosentez sonucunu aldığım gün mutluluktan ne yapacağımı bilemez şekilde dışarı çıktığımda almıştım onu görünce çok duygulandim zaman hizli geçiyor...

Benim ailem ile aram 5 dk.mesafe ama kızkardeşimin bebeğine bakıyor eşimin ailesi ile aynı apartmandayız ama kayınvalidem görümcemin bebeğine bakıyor günlerce eşimden başkasının yüzünü görmüyorum. Annem en son 1 ay önce geldi kayınvalidem 1 hafta önce yani anlayacağın gurbette değilken bile gurbeti yaşıyorum yalnızlığımla

Allah im kel kalacağım galiba
saçlarım tutam tutam elime geliyor
buna bi çare bulan varmı

ben şöyle yapıyorum gün içinde farkli zamanlarda sagdigim sutleri ayrı kaplarda buzdolabında soğutuyorum.
sonra süt posetine koyup buzluga atıyorum

Gurbetten daha zor canım seninki uzak olsal gurbetder teselli edersin kendini Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…