Herkese selam. Öncelikle yolculık konusu
İstanbuldan samsuna geldik arabayla. 1 gece dinlendik. Trabzona geldik. Yolda oek sıkıntı yaşamadık. 1-2defa kucağıma almak zorunda kaldım. Uzun süre anakucağında yatması sağlıklı değilmiş. O nedenle biz molalarda anakucağından alıp bebek arabasına tam yatar pozisyonda dinlendirdik. Yada yine molalarda arka koltuğa battaniyesini serip yüzüstü yatırdım sırtı dinlensin die
Tek sorun hava değişimi ve insanların aşırı ilgisi oldu. Bebikim sürekli uyuyo. Hava çarptı. Uyanınca da mızmız.
Süt sağıp birleştirme konusuna gelince dolapta soğumuş sütün üstüne yeni sağdığınızı direk ekleneyin. Onu da bi müddet buzdolabında soğutup aynı ısıya geldiklerinde birleştirin. Yine de forumdan bi arkadaşın dediği gibi dondurduğunuz sütü bebeğinizin içip içmediğini test edin.
Bir de nette okumuştum dondurulmuş sütteki bi madde nedeniyle bazı bebikler içmeyebiliyomuş. Bu durumda ısıtarak yapılan bi işlemden bahsediyordu. Bu durumda olan araştırabili çünkü işlemi tam hatırlamıyorum.
Çenem düştü yine. Hasta bebiklere acil şifa diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ayy kızlar bizde bugün bi avmye gittik emzirme odasında 2 bebek ve anne denk geldi ayrı ayrı. Ikisinin de erkek bebekleri. Ikisi de aa bak ablaya diye sevdiler benim kızı sonra konuştuk ki ikisi de benimkinden büyükmüş 15 20 gun öyle mutlu oldum biraz.
masalllah canım. ben avm ye gitmiyorum hiç yakında da öyle çocuk yok ama bizimki çok küçük geliyor bana. kg su anca 7 oldu daha boyunu korkudan ölçmüyorum bile. hala 3 aylık bodyler oluyor keratama.. amann özledim oğlumu bağırır o da birazdan gidem de 3 erkeğimin arasına girem bari :)
Bugün memede uyuma günümüz bizim
1 ay olacak izmirde annemlerin yanindayiz. Biz uçakla geldik kolay oldu. Ama şimdi de dönüş vakti yaklaştı. Elazığ'a gidicez. Inşallah çok yadirgamaZ. Burda kalabalık teyzeleri falan hele dedesine bayiliyo gurbet zor yaa hele bebek olunca daha iyi anladım
Canim bebis olunca hava da malum burda bile baya soğuk. Anca Altınoluka kahvaltıya bi de agoraya gittik alışverişe. Yaza saklıyorum bakalım gezme hevesimi
Canim bebis olunca hava da malum burda bile baya soğuk. Anca Altınoluka kahvaltıya bi de agoraya gittik alışverişe. Yaza saklıyorum bakalım gezme hevesimi
Bu seneki soguklarda bir baska zaten.. Hep evlere kapandik. Bende yazi iple cekiyorum. Bol bol tadini cikar canim. İzmirin havasini solumak bile super..
Ayy benimde iznim coktan bitti rapor da aldim simdide subat 4-5 gibi dilekcemi vericem ucretsiz izin alicam ben ogretmenim yaz tatili falan derken insallah bir yasinda olacak ama simdiden dusunuyorum bakici isini
seninle aynı durumda gibiyiz canım. ikinci dönem ben de ücretsiz izin alacağım. ama önce memlekete gelmişken haftaya burdan bir heyet raporu alacağım ondan sonra ücretsiz izin. yazın bakıcı bulmak lazım üfff
gözün aydın canım maşşallah. kaç aylıktı senin ki bizim kız daha dönmedi 4,5 aylık oldu ama ayaklarını yana atmaya başladı ama bakalım 5 aylık olmadan dönse keşke. gerçi yavrum hastalıktan kurtulamıyorki gerçi bugün daha iyiyiz maşşallah evde hava veriyoruz devamlı.
Bugün memede uyuma günümüz bizim
1 ay olacak izmirde annemlerin yanindayiz. Biz uçakla geldik kolay oldu. Ama şimdi de dönüş vakti yaklaştı. Elazığ'a gidicez. Inşallah çok yadirgamaZ. Burda kalabalık teyzeleri falan hele dedesine bayiliyo gurbet zor yaa hele bebek olunca daha iyi anladım
kesinlikle katılıyorum aileler hep çocuğa hasret çok zor. biz muğladayız. önce istanbula kayınvalideye gittik. dün de tekirdağa anneme geldik. iki tarafta da bayram havası tabi biz gelince. bıdık kucaktan kucağa geziyor. nasıl memnun halinden :) ben de bir soluk aldım iyi oldu bu tatil :)
bide kızlar benim kızımın saçları acayıp dökülüyor her tarafı saç oluyor. bide eliyle kendi saçını yoluyor elinide ağzına alıyor napcam bilmiyorum. bu aralar dökğlmesi dahada arttı benim saçlarla yarışa girdi. evin her tarafı saç. bıktım valla sonunda kendi saçımı kökündenkestircem yani.
Ayy kızlar bizde bugün bi avmye gittik emzirme odasında 2 bebek ve anne denk geldi ayrı ayrı. Ikisinin de erkek bebekleri. Ikisi de aa bak ablaya diye sevdiler benim kızı sonra konuştuk ki ikisi de benimkinden büyükmüş 15 20 gun öyle mutlu oldum biraz.
ayy ne güzel bir duygudur. bizim burda amcamın kızının bebeği oğlan bizden 50 gün küçük. daha üç aylık ve yedi kilo. benimki yanında minnoş kaldı :) kızımı da emzir onbeş gün kendine gelsin diyorum annesine