2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canm aynen valla. Benimde saclar asiri dokuluyor surekli toplu onunda etkisi oluyormus. Mecburuzda toplamazsak minnoslar ceker dururlar :) benim kiziminda saclari dokuluyor ama oyle asiri degil ve ayni sekilde saclarini cekiyor ama cok saci yok :)

sipariş üzerine yaptıklarımdan bazıları :)
Hamile anneler bebeklerinize yaptırmak isterseniz yapıyorum
kendi beğendikleriniz varsa yine yapılır.

Sağol canım 5 eylül doğumlu bi hafta sonra 5 aylık olacak. Seninki de döner canım hiç merak etme. Sagliklari yerinde olsun da zamanı gelince dönecek konuşacak yürücekler inşallah

Sağol canım 5 eylül doğumlu bi hafta sonra 5 aylık olacak. Seninki de döner canım hiç merak etme. Sagliklari yerinde olsun da zamanı gelince dönecek konuşacak yürücekler inşallah
inş. canım kaç gündür neşesi yoktu halsizdi. bugün bi güldü dünyalar bizim oldu bizimde neşesim geldi. allah sağlık versin en önemlisi bu

kızlar bebeğinizin kakasını kıvamı nasıl bizimki önceden krem gibi yapıyordu. şimdi biraz sertleşti kabızmı oldu acaba günde 2 kez de yapıo kakasını ama zorlanıor biraz. zeytin yağıda içmio yutamıo bu ara boğazına takılıp örüyo..

Canim benimki az az sık sık yapardı. 3 gündür 2 kez ama baya çok yapıyO. Rengi sarı yeşil biraz sıvı gibi hafif jolemsi

Kizlaaaar benimki döndü haha çok komikti. Kendi de sasirdi yaptigina.Yeri genisti allahtan düşmedi.
Ayy çok sevindim senin için ne kadar mutlu olmuşsundur bende uğraşıyorum dönsün diye dötüsünü kaldırmaya hiç niyeti yok gibi :) Tam olarak nasıl döndü ne yanına doğru ne yaparken döndü ?

Canimcim sen gaviscon kullaniyoruz demistin o kabizlik yapar demisti doktor bize benim kus zaten kabiz iki uc gunde bir koyu kivamli yapiyor

Ayy çok sevindim senin için ne kadar mutlu olmuşsundur bende uğraşıyorum dönsün diye dötüsünü kaldırmaya hiç niyeti yok gibi :) Tam olarak nasıl döndü ne yanına doğru ne yaparken döndü ?
Canim salondaki açılan kanepenin üstünde sırtüstü yatıp tepiniyodu. Bi ara bi baktım yüzüstü dönmüş bi kolu da kurtaramamis haha çok şaşkın bi ifadesi vardı bütün ev çığlık alkış kutladik. Seninki de her an döner amAn tehlikeli yerde bırakma

önce sağ dolabın altında tut sonra ikinciyide bir kaç saat dolabın altında tut ki ısıları aynı olsun sonra üst üste ekle at buzluğa ben böyle yapıyorum doktor önermişti

Ben de öyle canım aslında anne baba memur olup doğma büyüme burda olunca haliyle memleket oldu burası bana
elazığlımısın benimde annem babam elazığlı ama memuriyet sebebiyle ben doğma büyüme izmirliyim özledim izmirimi ya şimdi bende antalyada yaşıyorum

elazığlımısın benimde annem babam elazığlı ama memuriyet sebebiyle ben doğma büyüme izmirliyim özledim izmirimi ya şimdi bende antalyada yaşıyorum
Canım eşimin görevi nedeniyle elazgdayiz. BeN de izmirliyim. Hemseriyiz yani

Kızlar bugün ilk defa sütümü biberonla vermek istiyorum. Arada sırada dışarıdayken böyle vermek memeyi unutturmaz herhalde değil mi? Sonra da biberona alışamıyor diyorlar çünkü.

Valla canım bizimki 5. Ayini da bitirdi, hala dönmesi, tembel midir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…