bide kızlar benim kızımın saçları acayıp dökülüyor her tarafı saç oluyor. bide eliyle kendi saçını yoluyor elinide ağzına alıyor napcam bilmiyorum. bu aralar dökğlmesi dahada arttı benim saçlarla yarışa girdi. evin her tarafı saç. bıktım valla sonunda kendi saçımı kökündenkestircem yani.
Canm aynen valla. Benimde saclar asiri dokuluyor surekli toplu onunda etkisi oluyormus. Mecburuzda toplamazsak minnoslar ceker dururlar :) benim kiziminda saclari dokuluyor ama oyle asiri degil ve ayni sekilde saclarini cekiyor ama cok saci yok :)
gözün aydın canım maşşallah. kaç aylıktı senin ki bizim kız daha dönmedi 4,5 aylık oldu ama ayaklarını yana atmaya başladı ama bakalım 5 aylık olmadan dönse keşke. gerçi yavrum hastalıktan kurtulamıyorki gerçi bugün daha iyiyiz maşşallah evde hava veriyoruz devamlı.
Sağol canım 5 eylül doğumlu bi hafta sonra 5 aylık olacak. Seninki de döner canım hiç merak etme. Sagliklari yerinde olsun da zamanı gelince dönecek konuşacak yürücekler inşallah
Sağol canım 5 eylül doğumlu bi hafta sonra 5 aylık olacak. Seninki de döner canım hiç merak etme. Sagliklari yerinde olsun da zamanı gelince dönecek konuşacak yürücekler inşallah
kızlar bebeğinizin kakasını kıvamı nasıl bizimki önceden krem gibi yapıyordu. şimdi biraz sertleşti kabızmı oldu acaba günde 2 kez de yapıo kakasını ama zorlanıor biraz. zeytin yağıda içmio yutamıo bu ara boğazına takılıp örüyo..
kızlar bebeğinizin kakasını kıvamı nasıl bizimki önceden krem gibi yapıyordu. şimdi biraz sertleşti kabızmı oldu acaba günde 2 kez de yapıo kakasını ama zorlanıor biraz. zeytin yağıda içmio yutamıo bu ara boğazına takılıp örüyo..
Aynen canım gurbette olsalar kaderim bu dersin hayat şartları dersin bir şekilde kabullenirsin ama böylesi insanı üzüyor ama ne yapalım yapacak bir şey yok maalesef
Ayy çok sevindim senin için ne kadar mutlu olmuşsundur bende uğraşıyorum dönsün diye dötüsünü kaldırmaya hiç niyeti yok gibi :) Tam olarak nasıl döndü ne yanına doğru ne yaparken döndü ?
Ayy çok sevindim senin için ne kadar mutlu olmuşsundur bende uğraşıyorum dönsün diye dötüsünü kaldırmaya hiç niyeti yok gibi :) Tam olarak nasıl döndü ne yanına doğru ne yaparken döndü ?
Canim salondaki açılan kanepenin üstünde sırtüstü yatıp tepiniyodu. Bi ara bi baktım yüzüstü dönmüş bi kolu da kurtaramamis haha çok şaşkın bi ifadesi vardı bütün ev çığlık alkış kutladik. Seninki de her an döner amAn tehlikeli yerde bırakma
Bu arada süt sağıp saklayan arkadaşlara sorum var. Diyelim sabah sağdım ve buz dolabına koydum. Dondurucu kısma değil.aşağıya.az süt çıktı. sonra akşam bi daha sağdım. Bunu da sabahki süte ekleyip öyle dondurucuya kaldırsam ya da içirsem bişy olur mu ki?yani iki farklı zamanda sağılan süt karıştırılır mı ki?
önce sağ dolabın altında tut sonra ikinciyide bir kaç saat dolabın altında tut ki ısıları aynı olsun sonra üst üste ekle at buzluğa ben böyle yapıyorum doktor önermişti
Kızlar bugün ilk defa sütümü biberonla vermek istiyorum. Arada sırada dışarıdayken böyle vermek memeyi unutturmaz herhalde değil mi? Sonra da biberona alışamıyor diyorlar çünkü.
gözün aydın canım maşşallah. kaç aylıktı senin ki bizim kız daha dönmedi 4,5 aylık oldu ama ayaklarını yana atmaya başladı ama bakalım 5 aylık olmadan dönse keşke. gerçi yavrum hastalıktan kurtulamıyorki gerçi bugün daha iyiyiz maşşallah evde hava veriyoruz devamlı.