Yaaa çok özendi şimdi, maşallah canimCanim salondaki açılan kanepenin üstünde sırtüstü yatıp tepiniyodu. Bi ara bi baktım yüzüstü dönmüş bi kolu da kurtaramamis haha çok şaşkın bi ifadesi vardıbütün ev çığlık alkış kutladik. Seninki de her an döner amAn tehlikeli yerde bırakma
ahhh izmir kokusu yeter ama arada fel bence yazi kisida guzel ama yazi daha guzel ilkbahar missss . izmir baska yaaa istanbul kadar kalabalik degil duger iller gubi kucuk degil cijin cikin gelin :elazığlımısın benimde annem babam elazığlı ama memuriyet sebebiyle ben doğma büyüme izmirliyim özledim izmirimi ya şimdi bende antalyada yaşıyorum
canim kendi sutunu ayni mama gibi fazla disarda beklemior bozulur anlamazsin disarda nasil muafaza edicen 1 saatten fazla duramaz disarda asla canim . memeden koocak olan kopar zaten canim benmki 2ci aydan beri hem memede hem mamada hic birakmadiKızlar bugün ilk defa sütümü biberonla vermek istiyorum. Arada sırada dışarıdayken böyle vermek memeyi unutturmaz herhalde değil mi? Sonra da biberona alışamıyor diyorlar çünkü.
şimdi izmirde olmak vardı :)Canım eşimin görevi nedeniyle elazgdayiz. BeN de izmirliyim. Hemseriyiz yani
ben 1 aylıktan beri mama desteği veriyorum biberonla hiç bırakmadı göğsümü şükür son bir aydır da sürekli gündüz biberon kullanıyoruz çünkü çalışıyorum sağdığım sütü içiriyo bakıcıKızlar bugün ilk defa sütümü biberonla vermek istiyorum. Arada sırada dışarıdayken böyle vermek memeyi unutturmaz herhalde değil mi? Sonra da biberona alışamıyor diyorlar çünkü.
ailem hala orda benim o yüzden sık sık gidiyorum, gerçekten izmir başka bir yer havası suyu kendisi... bu arada ben zayıf bebek sağlıklıdır yazmıştım siz buna cevap yazmışsınız sanırım yanlış anladınız, ben şunu demek istedim, ben oğlumu doktora götürdüm çünkü çok ağlıyordu izmirde özel tınaztepe hastanesinde kendini bilmez bi doktora götürdüm malesef tinatin diye bir bayan doktor doymuyo bu çocuk sütünüz yetmiyo mama verin dedi kahroldum halbuki çocuk 900 gram almıştı 2. ayındaydık. sonra başka bir doktora gittik antalyanın en iyi doktoruymuş prof. falan dediki kptkurdu hanım oğlunuzun boyuda kilosuda gayet iyi akranlarıyla uygun 900 gramda kilo almış boyuda uzamış ayrıca çok kilolu olmasını doktorlar olarak tasvip etmiyoruz , kilolu olup sağlıksız olacağına zayıf olup sağlıklı olması daha iyidir dedi ve bence de haklı önemli olan sağlıklı olması varsın zayıf olsun bende arkadaşıma o yüzden dedim, zaten oğlumun çok ağlama sebebi kolik olmasıymış. yani kendini bilmez bir doktor bana sütün yetmiyo doymuyo mama ver dedi diye ben çocuğuma hem mama vermek zorunda kaldım hemde çok üzüldüm aynı üzüntüyü uçan fasulyede yaşasın istemedim o yüzden doktorumun söylediği şeyi ona söyledimahhh izmir kokusu yeter ama arada fel bence yazi kisida guzel ama yazi daha guzel ilkbahar missss . izmir baska yaaa istanbul kadar kalabalik degil duger iller gubi kucuk degil cijin cikin gelin :
Dışarda kaç saat dolapta kaç saat bekleyebiliyor?ben 1 aylıktan beri mama desteği veriyorum biberonla hiç bırakmadı göğsümü şükür son bir aydır da sürekli gündüz biberon kullanıyoruz çünkü çalışıyorum sağdığım sütü içiriyo bakıcı
Ben varken dışarda da emziriyorum ama ben olmadığımda içirebilmek için başlamak istiyorum. Çalışmaya 2 ay sonra başlıcam ama spora falan başladım koştura koştura çıkıyorum:)canim kendi sutunu ayni mama gibi fazla disarda beklemior bozulur anlamazsin disarda nasil muafaza edicen 1 saatten fazla duramaz disarda asla canim . memeden koocak olan kopar zaten canim benmki 2ci aydan beri hem memede hem mamada hic birakmadi
sağılan süt oda sıcaklığında 3 saat, buzdolabında8alt kısımda) 3 gün, buzlukta 3 ay bekleyebiliyor ama sütünü buzlukta dondurduktan sonra eritirsen en fazla 24 saatte tüketmen gerekiyor canımDışarda kaç saat dolapta kaç saat bekleyebiliyor?
eğer mamayı soruyorsan en fazla bir saat duruyor dışarda sonra içirmeyin bozulur diyorlar ama ben o kadar bile bekletmedim hiç yapıp verdim sürekli mamayıDışarda kaç saat dolapta kaç saat bekleyebiliyor?
Ay yok yok sağdığın süt. 3 saat gayet yeterli bi süre zaten, çok tşklereğer mamayı soruyorsan en fazla bir saat duruyor dışarda sonra içirmeyin bozulur diyorlar ama ben o kadar bile bekletmedim hiç yapıp verdim sürekli mamayı
doktorumdedi ki aklında bulunsun 3 kuralı var dedi, dışarda 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay, daha fazlada durur belki ama tehlikeye atmamak lazım odanın ısısı önemli dedi zaten bence sen sağ direk buzdolabına at nasıl olsa 3 gün içinde mutlaka tükenir tüketemezsen buzluğa atıverirsin canımAy yok yok sağdığın süt. 3 saat gayet yeterli bi süre zaten, çok tşkler
sende mi çalışmaya başlayacaksın ben başlayalı 1 ay oldu, kuzum bakıcıdaAy yok yok sağdığın süt. 3 saat gayet yeterli bi süre zaten, çok tşkler
Çalışmaya 2 ay sonra başlayacağım ama dışarda işim oluyor çıkmam gerekiyor bazen. Emzir çık gel derken en fazla 1 saat babasına bırakabiliyorum. Yavaş yavaş babasına veya anneme daha uzun süre bırakmak istiyorum. Annem bakacak çalışmaya başladıktan sonra, alışması için de iyi olur hem. Yakında taşınıyorlarsende mi çalışmaya başlayacaksın ben başlayalı 1 ay oldu, kuzum bakıcıda
ne kadar güzel benimde annem izmirden antalyaya taşınmak istedi sırf benim için ama izmirde kurulu düzeni bozulmasın istedim ben 4 torun baktı 60 yaşını geçti kıyamadım istemedim, şimdi bakıcımız var allah var çok memnunum bakıcıdan ama yinede benim gibi kimse bakamaz yavruma, bu arada sık sık süt sağıp depolamanı tavsiye ederim buzluğa çok şine yarıyor sonraÇalışmaya 2 ay sonra başlayacağım ama dışarda işim oluyor çıkmam gerekiyor bazen. Emzir çık gel derken en fazla 1 saat babasına bırakabiliyorum. Yavaş yavaş babasına veya anneme daha uzun süre bırakmak istiyorum. Annem bakacak çalışmaya başladıktan sonra, alışması için de iyi olur hem. Yakında taşınıyorlar
Evet saklama işi aklımda bu aralar, işe başlamadan ne kadar önce sağıp buzluğa koymaya başliyim bilemiyorumne kadar güzel benimde annem izmirden antalyaya taşınmak istedi sırf benim için ama izmirde kurulu düzeni bozulmasın istedim ben 4 torun baktı 60 yaşını geçti kıyamadım istemedim, şimdi bakıcımız var allah var çok memnunum bakıcıdan ama yinede benim gibi kimse bakamaz yavruma, bu arada sık sık süt sağıp depolamanı tavsiye ederim buzluğa çok şine yarıyor sonra
benim sütüm azdı pek koyamadım ama ben olsam şimdiden başlarım, ben şimdi bugün işyerinde sağdığımı yarın içiriyor bakıcı o şekilde idare ediyorum bazende gece kalkıp sağmaya çalışıyorum ama pek yeterli sütüm yok zatenEvet saklama işi aklımda bu aralar, işe başlamadan ne kadar önce sağıp buzluğa koymaya başliyim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?