2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
anlamadim 3gun duran sutu buzlugami at dediniz

Benim de saçı çok dökülüyor, sanırım whispear bunun formülünu biliyordu. Whisper84 duy sesimizi
Canım benim bi tiroidini olctur normalse vinalacimmum diye bi vitamin ben kullanıyorum iyi geliyo

Tamam canım çok dikkat ediyorum zaten keşke o anda fotoğrafını çekseydin :)

Arkadaşlar ilk defa biberonla verdim. Çok heyecanlıydı ya. Akıllım emzik zannetti ısırıyor falan ilk önce, sonra emdi:))
benimi ki bıberonu almıyor ya,hep ısırıp çiğniyor
siz nasıl alistirdiniz,bende arada anneme bırakmak istiyorum.

canım mm ya,senin saç dökülmesi karşı formülun olduğu söyleniyor ,
bu sırrı bizimle Paylaş lütfen

HAFTADA BİR KAKA...
Kizlar bebegim devamli haftada bir kaka yapiyor ya vok uxuluyorum sut alerjisinde bazen kabizlikta oluyotmus boyle bir durum yasayan var mi?

canım mm ya,senin saç dökülmesi karşı formülun olduğu söyleniyor ,
bu sırrı bizimle Paylaş lütfen
Canım benim oyle mucize formulum yok ama kullandigim vitamin vinalacimmum yıllardır çektiğim saç dökülmesi sorununu çözdü. sacim popoma geliyo banyodan banyoya tarıyorum bütün gün de topuz ona rağmen 5 10 tel saç dökülmüş oluyo :) bi dene istersen bana bu vitamini jinekologum önerdi. Emzirirken vitamin mineral kaybı oluyo diye

İlk defa denedim ben de aldı bir iki ısırmadan sonra. Kendime doğru çevirdim sanki meme emiyor gibi, hemen emmeye başladı sonra.
Canim cok sanslisin maşallah bi kerede almış ben doğduğundan beri deniyorum cigniyo ağzında geveliyo ama emmiyo emzik de emmedi. Annem kaşıkla verecek ben çalışırken kaşıkla içmeye bayılıyo oyun gibi geliyo heralde

bugün gözümü karartıp ferrozinc verdim kuzuma, içindeki pipetle denedim bikaç damlayı yutar gibi yaptı emmeye çalıştı sonra hepsini birden vermim dedim çıkardım ağzından, kuzucum yüzünü buruşturdu yutamadı sonra da öğüre öğüre kustu aklım çıktı nefessiz kaldı yine huff yavrum benim yaa çok üzüldüm o haline

Herkese güzel, mutlu, sağlıklı haftasonu dilerim kızlar size bi sorum var gene emzirirken göğüs ucum hala acıyor 4 ay oldu hala alışamadı sanki sürekli kuru tutuyorum kendi sütümü sürüyorum ya da bella b krem almıştım onu sürüyorum ama bi süre sonra acımaya başlıyor siz de durumlar nasıl?

mayayı ev yoğurdu yapan komşudan aldım canım. cam şişe günlük süt ile yapıyorum markası farketmez. altı saatte oluyor makine ile.

ben de dün akşam cam şişe günlük süt ile yapayım dedim ama makinede değil ilk önce elde bir yapayım dedim ama tutmadı çok üzüldüm =( hamileyken görümcem arzum bebe yoğurt makinesi vermişti bugün de onunla denicem ama sen nasıl yapıyorsun yani cam kavanozları var içinde minik minik 6 tane, onlara ne kadar maya koyuyorsun?

nurrrreseeeennnn makina cokkk guzel marketteki togurtlardan daha kati oluo eksi olmuo cok begendm ben bukadar beklemiodum smdi 2ci posrayi ci postayi attim makinaya onlarda meyveli . bakalm . ben sise sut kullanmadm bimin sutunu ve yogurt mayasini kullandm ona ragmen cok iyi oldu 8 saat beklettim adam gibi yogurt yiyoruz ya artik

seninde mi sütün benim gibi az ???? acaba uçan fasulye arkadaş hangi marka süt sağma makinesini kullanıyor ondan alsam olur mu

aslında az mı değilmi bilemiyorum oğlum doyuyor aç kalsa durmaz ağlar sanırım ama bana sanki yetmicekmiş gibi bi his oluyo

aslında az mı değilmi bilemiyorum oğlum doyuyor aç kalsa durmaz ağlar sanırım ama bana sanki yetmicekmiş gibi bi his oluyo
doymazsaağlar bence benimki ortalığı yıkıyordu bir ara, bence öyle düşünme sütün yetmese huysuz bir bebek olur ağlar mızmızlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…