bnm cocugum hastanese yataeken sut sagip goruruodum buzli goturuodum. ve ordan saglik vaknligina ait kagit verlsi sutu 24 dolabn altinda buzlukta 6 ay sisarda 1 saat durabilir die sut hemsiresi ust uste hep uyardi tekrar cok cddi birsay cnku bozulmada zehirlenme olur cnku . eger bu tip ciddi konularda yanlis bilgilendrme okursa mecbur mudahale esicez tabiki bu sizle vea bi baskasi olarak ozwl kayle alinan bisii degl . nasil goz yumayim . sonucta baskasina oneridw bulunuosun ben yaptim dwmwmiosunuz . hastanede yatan bevelere bu kadar izen gosterilirken yaptujlarida su sutun buzunu cozuolar 1 saat icnde bwbek yedi yedi yoksa cipe atiolardi ki ne kadar degeli bisi anne sutu ama demekki bu cddi bisi ve cddi sonuclar getiriceksizin danışacağınız doktorunuz yok sanırım isterseniz sağlık ocağına danışın benim söylediklerimi baz almak zorunda değilsiniz
canim benmki en son 7800 idi 1 ay once pazartesi rotanin 2cisi vutulcak icicek yani :) pazartesi tekrar kilo boy bakilcak bakalim seninki nasilKızlar bebislerinizin boyu kilosu ne alemde nasıl gidiyooolar
Herkese güzel, mutlu, sağlıklı haftasonu dilerim kızlar size bi sorum var gene emzirirken göğüs ucum hala acıyor 4 ay oldu hala alışamadı sanki sürekli kuru tutuyorum kendi sütümü sürüyorum ya da bella b krem almıştım onu sürüyorum ama bi süre sonra acımaya başlıyor siz de durumlar nasıl?
canim anne sutu bi zamn sonra artik bebege yetmio biliosun ondan olabilir ek gida verebilir belkide uzulme canm alir kilo kilo alimida yavas artik herkesin oleBnm bebegimun kilosu az cnm bu ay cok az aldik 6300 pazartesi doktora goturcez ya ek gida ya mama biseyler vermem gerekiyo cok uzuluyorum kilo almiyo ama sagligi yerinde cok sukur
canim ben yogurt mayaladm 2 tatli kasigi verdim yarinda meyveli yogurt yaptim onu vercem bugunde nisasta ve kendi mamasiyla muhallebi yaptim ama aala sut kullanmadm suyla yaptim 1 cay tabagi verdim yetmedi bizimkine uatune biboron mamasida verdim kasigim hep kaucuk kasik metal asla kullanmiorum he bide bugun elma purwsi versm cay kasignla ben doktoruma sormadm daha pazartes8 gtcemKizlar yaa ek gidaya ne zaman neyle gectiniz? Hangi oranda verdiniz? Muhallebi verdiniz mi? Su verdiniz mi? Bizimki 4 bucuk aylik azar azar su ve meyvelerden tattiriyorum 1 tatli kasigi kadar da yogurt felan versemmi diyorum. Her drun onerisi farkli bizim dr 5. Aydan sonra meyveleri tattir demisti
Canim benim sadece ilk hafta yara olmuştu ama çok fena ucundan küçücük parça bile kopmustu. Lansinoh krem surmustum. Sonrasında geçti ve cok şükür saatlerce ağzında bilé kalsa acimiyo artik. Senin hala acimasinin sebebi bebisin memeyi doğru kavrayamamasindandir diye düşünüyorum canım. Memenin renkli olan kısmı tamamen bebeğin ağzının içinde olmalı. Çok kötü bi aciydi canım umarım bi an evvel iyileşirHerkese güzel, mutlu, sağlıklı haftasonu dilerim kızlar size bi sorum var gene emzirirken göğüs ucum hala acıyor 4 ay oldu hala alışamadı sanki sürekli kuru tutuyorum kendi sütümü sürüyorum ya da bella b krem almıştım onu sürüyorum ama bi süre sonra acımaya başlıyor siz de durumlar nasıl?
canim ben yogurt mayaladm 2 tatli kasigi verdim yarinda meyveli yogurt yaptim onu vercem bugunde nisasta ve kendi mamasiyla muhallebi yaptim ama aala sut kullanmadm suyla yaptim 1 cay tabagi verdim yetmedi bizimkine uatune biboron mamasida verdim kasigim hep kaucuk kasik metal asla kullanmiorum he bide bugun elma purwsi versm cay kasignla ben doktoruma sormadm daha pazartes8 gtcem
Canım seninki yine iyi benim kız gece 4 te uyuyor 12 de kalkıyor ne iş ne yemek yapabiliyorum yoruldum artık bazen birisi 2 saat baksa ben kafamı dinlesem diyorum sonra çok kötü anneyim nasıl böyle düşünüyorum diye kendime kızıyorum bende gurbetteyim eşimin annesi sadece banyosuna yardım ediyor sağolsun çok zor cokkbizim bebiş geceyi gündüzü karıştırmaya başladı. gece ikide uyudu bu sabh 11 de kalktı. poffff.. düzeltmeye çalıştıkça daha beter oluyor. çaresiz hissetmeye başladım iyce
benm minicik bi cezvem var ona yarim cay pardagi kaynamis sasal su koyuyorum ama soguk olucak 1 cay ka sigi (evdw misir nisaltasi vardi) misir nisaltasi onu cok az fokurdattiktan sonra alion ocaktan bebegin mamasindanda bir olcek koydum bildigin biboron mamasindan yedi vallah cay tabagi kadar yedi ama doymadi tabi ustune 125 lik mamasinida yedi ayh heryeeine bulasio cok datlu oluo diliylede yemei bilmiolarCanim muhallebiyi nasil yaptin?
unu oaz canim nisastasi unu olmaz un baska sakin ununu vermeyesin :)Misir unu olurmu ki?
her birine birer çay kaşığı koyuyorum canımben de dün akşam cam şişe günlük süt ile yapayım dedim ama makinede değil ilk önce elde bir yapayım dedim ama tutmadı çok üzüldüm =( hamileyken görümcem arzum bebe yoğurt makinesi vermişti bugün de onunla denicem ama sen nasıl yapıyorsun yani cam kavanozları var içinde minik minik 6 tane, onlara ne kadar maya koyuyorsun?
ayy çok sevindim canım memnun kalmana :)nurrrreseeeennnn makina cokkk guzel marketteki togurtlardan daha kati oluo eksi olmuo cok begendm ben bukadar beklemiodum smdi 2ci posrayi ci postayi attim makinaya onlarda meyveli . bakalm . ben sise sut kullanmadm bimin sutunu ve yogurt mayasini kullandm ona ragmen cok iyi oldu 8 saat beklettim adam gibi yogurt yiyoruz ya artik
ooo çok iyi ilerlemişsin maşallah kuzuya :)canim ben yogurt mayaladm 2 tatli kasigi verdim yarinda meyveli yogurt yaptim onu vercem bugunde nisasta ve kendi mamasiyla muhallebi yaptim ama aala sut kullanmadm suyla yaptim 1 cay tabagi verdim yetmedi bizimkine uatune biboron mamasida verdim kasigim hep kaucuk kasik metal asla kullanmiorum he bide bugun elma purwsi versm cay kasignla ben doktoruma sormadm daha pazartes8 gtcem
benimki karnı açken dört ölçek mamayı ancak bitiriyor muhallebinin üstüne hayatta bitirmez. hep 125 mi içiyor senin bebiş?benm minicik bi cezvem var ona yarim cay pardagi kaynamis sasal su koyuyorum ama soguk olucak 1 cay ka sigi (evdw misir nisaltasi vardi) misir nisaltasi onu cok az fokurdattiktan sonra alion ocaktan bebegin mamasindanda bir olcek koydum bildigin biboron mamasindan yedi vallah cay tabagi kadar yedi ama doymadi tabi ustune 125 lik mamasinida yedi ayh heryeeine bulasio cok datlu oluo diliylede yemei bilmiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?