2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hoşbuldumm :) eşim trabzonlu. Bebik mevlütü fln yapılcak burda

aaa benm esimde neresimden

benim eşim deee :) Neresinden ? Bizim ki Tonya.

benim eşim de tonyalı karaağaçlı köyünden, biz de oğlumu Aralık ayının son haftası götürmüştük köyüne:))
Ooo trabzonlular cokmus burada gelene kapımız açık oglumuzu görmeden gitmeyin derim nasip bu belli mi olur oglanlara gelince belki onlarla da kanka takilirlar he he evde sıkılıp patliyoruz gerçekten gelen olursa pm atsın hemen adres tlf veririm dışarıda da bulusabiliriz biz evde bunaliyoz da yeterince zaten
Canım benim de ilk denemem tutmamisti makineye gerek yok yengem kaloriferin üstünde kalsın 2 saat dedi öyle yaptım çok güzel oldu. 3 senedir hiç hazır yoğurt yemedik diyebilirim sut de bildiğin inek şutu olsa daha iyi kutu sutlerde iyi bakteri de kötü bakteri de ölmüş oluyor maalesef. 5 kg ya bile çay kasigiyla maya koydugumu bilirim ama kışın küçük kaplara 1 çay kaşığı yeter. Ohh mis gibi anne yoğurdu hatta anne sütünden yoğurt yapanlar var diyim

Seni cooook iyi anliyorum canim.. O skintiyi tam 2 ay cektim ve bende bella b kullandim o bana cok iyi gelmisti. Ayrica silikon ucda kullanmistim. Cok sukur gecti bir defa iki gun feln yine tekrarladi sonrada daha olmadi ve olmazda.. Arada karbonatli suyla yika canm ve bella b yi duzenli kullan. Ben boyle yapmistim.. Gecmis olsun..

hergün değişiyor huyu. kendi evimdeyken bir düzenimiz vardı. anneme geldim bir haftadır erken uyumuyor. iyice şaşırdım ne yapcamı.sihirli bir değnek olsa keşke
Ayy kesinlikle her gun huy degisiyo artik bi duzene girseler on numara bes yildiz bide benim kiz ayaklarini agzina goturmeye calisiyo cok komik oluyor

benimki karnı açken dört ölçek mamayı ancak bitiriyor muhallebinin üstüne hayatta bitirmez. hep 125 mi içiyor senin bebiş?
yok tatlim normalde 180 meme haric mama yetsmio artik cann esimde izin vermio ek gidaya bende napim gizliden veriom mamayla doymuo arrik sivi gelio

kolik mevzusundan sonra bana hersey vizzz geliır tırıs gider fazlasiyla antiramanliyim ole huysuzluklar gec uyumalar erken kalkmalar huy degstrmeler bana coookkk hafif gelio normal huyuymus gibi gelio belki bu sebepten dis mevzusunu bile fazla zorlanmam

aynen canim seninkininde olma sebwbi ayni alti sicak olucak surekli ama bizde kalerufer yogdu :)

gogusu yara olan arkadas lansinoh duzenli kullanmana bile gerek yok hemen gecirio hemde bebek onuda emebilio silmek zorunda kalmiosun benmde cok oldu catlio cnku ilk zamanlardi benim 3 defa siurdum dahada olmadi gecmis olsun

Yogurt yapacak olan arkadaslar makinaya felan hic gerek yok. Parmaginizi hafif sicak yspick sekilde sutu mayalarsaniz ve sofra bezi battaniye gibi seylerle sarip sicak tutarsaniz yogurdunuz 4-6 saat icinde hazir. Ben daha bugun aldim 3 kilo mayaladimda. Oglum bayiliyor yogurda. Kizim icinde 5.ay kontrolumuz olsunda gidisata gore basliycam ek gidalara..

aynen benikide almıyor,Ayy bide biberon a dünya para verdim

aynen canim seninkininde olma sebwbi ayni alti sicak olucak surekli ama bizde kalerufer yogdu :)
Kalorifer şart değil kimi fırın içinde yapıyor kimi bezin içerisinde. Ben de büyük ölçekte yaparken hangisi uygunsa onu yapıyorum. O bir kere hariç tutmadığı olmadı. Bazen hala sıvı kalır gb oluyor fırını 50 ye getiriyorum ısıtıp içine atıyorum kapatıyorum fırını 1 en fazla iki saat sonra yine hazır olmuş oluyor.

Ben bilgiyi kafama göre vermiyorum bana da doktorumun soyledigi bu ayrıca alalade bir doktor da değil Akdeniz Üniversitesi de profesör. Kaldı ki kimse kimseyi dinlemek zorunda değil sağlık ocağı var ebe var doktor var kimse burda yabancı birinin lafiyla hareket etmez. internette bile bir çok doktorun sitesinde anne sütü dondurulmadan 72 saat saklanabilir yazıyor. Okursanız bilgi edinirsiniz. Beni düzeltmek de sizin haddiniz değil lütfen kendinize yanlış misyonlar yuklemeyin herkes eşit sizde oylesiniz

Merhaba arkadaşlar bizim bebeğimiz 4 aylık oldu alın ve yanak bölgesinde kuruluk ve kızarıklık oluşuyor dr hipokort verdi en fazla üç gün sür dedi tekrarlıyo problem bilgi ve tecrü;esi olanlar bana yardımcı olun lütfen

Tek tek alıntı yapamadım sayfalar ilerlemiş çok teşekkür ederim kızlar göğüs ucum çok küçüktü biraz fazla deforme oldu galiba hala alışamadı bu gidişle emzirdiğim süre boyunca krem kullancam bide göğüs pedi hala kullanıyorum belki oda hava aldırmıyor

Canım yanlış yönlendirmek istemem ama benim kızımında boynunun altı kızarmıştı coresatin diye kremler var çeşitli duruma göre doktor ondan verdi 2 güne geçti senin kremini 3 gün sür dediyse muhtemelen kortizon içeriyor oda geçici çözüm olur daha etkili kortizonsuz bi krem iste bence doktorundan

Almıyo( dün denedim tekrar çığlık kıyamet almadı istemedi... Anlamadım noldu..

Almıyo( dün denedim tekrar çığlık kıyamet almadı istemedi... Anlamadım noldu..
Canım ben pes ettim sen etme ama. Kaşıkla vericek annem ben isteyken. Hem iyi olur zaman geçer diyo su meyvesuyu için de biberonsuz direkt suluga gecicez heralde bikaç aya.

Canim anlattigin şey kizimda değil ama bende var. Özellikle göğüs ve boyun bolgemde putur putur kuru kabarcıklar çıkıyo. Dr a gittim kortizonlu krem veririm geçer ama uzun süre kullanamayacagin için (ssüte geçer diye) yine olur dedi. Ben de bıraktım kendi haline. Ama bebisin cildi kuru sanırım benimki de öyle ben kızımın yüzüne günde 2 kez babenin Pediatric yüz kremini kullanıyorum çok güzel nemlendiriyo. Tavsiye ederim

Kizlar bisey sorucam ben bebegime kilo alimi az oldugu icin takviyede bulunmsya karar verdim mama mi vermeliyim ek gida mi hangi sirayla vermeliyim

canım beni kızımında karın göğüs bölgesinde kuruluk oldu.doktor linola krem verdi 4 günde geçti. Ama şöyle bişide var atv de çıkan hayri gözlükgiller diye çocuk doktoru varya programda şey demişti annenin günlük 2,5 3 litre su içmesi lazım yoksa bebekğin cildinde kuruluk olur dedi. ben su içmeye özen gösteriyotum 2 litre kesin içiyorum çok şükür bi daha olmadı.

canım benim gögüs ucum hiç yoktu . kzıızm eme eme çıkartı ve ben her emzirmede ağlıyordum yok böyle bi acı. ben sürekli lansinoh kullandım 15 günde azaldı acısı alıştı iyice 20. günde tamamen geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…