Hoşbuldumm :) eşim trabzonlu. Bebik mevlütü fln yapılcak burda
aaa benm esimde neresimden
benim eşim deee :) Neresinden ? Bizim ki Tonya.
Ooo trabzonlular cokmus buradabenim eşim de tonyalı karaağaçlı köyünden, biz de oğlumu Aralık ayının son haftası götürmüştük köyüne:))
Canım benim de ilk denemem tutmamisti makineye gerek yok yengem kaloriferin üstünde kalsın 2 saat dedi öyle yaptım çok güzel oldu. 3 senedir hiç hazır yoğurt yemedik diyebilirim sut de bildiğin inek şutu olsa daha iyi kutu sutlerde iyi bakteri de kötü bakteri de ölmüş oluyor maalesef. 5 kg ya bile çay kasigiyla maya koydugumu bilirim ama kışın küçük kaplara 1 çay kaşığı yeter. Ohh mis gibi anne yoğurduben de dün akşam cam şişe günlük süt ile yapayım dedim ama makinede değil ilk önce elde bir yapayım dedim ama tutmadı çok üzüldüm =( hamileyken görümcem arzum bebe yoğurt makinesi vermişti bugün de onunla denicem ama sen nasıl yapıyorsun yani cam kavanozları var içinde minik minik 6 tane, onlara ne kadar maya koyuyorsun?
Seni cooook iyi anliyorum canim.. O skintiyi tam 2 ay cektim ve bende bella b kullandim o bana cok iyi gelmisti. Ayrica silikon ucda kullanmistim. Cok sukur gecti bir defa iki gun feln yine tekrarladi sonrada daha olmadi ve olmazda.. Arada karbonatli suyla yika canm ve bella b yi duzenli kullan. Ben boyle yapmistim.. Gecmis olsun..Herkese güzel, mutlu, sağlıklı haftasonu dilerim kızlar size bi sorum var gene emzirirken göğüs ucum hala acıyor 4 ay oldu hala alışamadı sanki sürekli kuru tutuyorum kendi sütümü sürüyorum ya da bella b krem almıştım onu sürüyorum ama bi süre sonra acımaya başlıyor siz de durumlar nasıl?
Ayy kesinlikle her gun huy degisiyo artik bi duzene girseler on numara bes yildizhergün değişiyor huyu. kendi evimdeyken bir düzenimiz vardı. anneme geldim bir haftadır erken uyumuyor. iyice şaşırdım ne yapcamı.sihirli bir değnek olsa keşke
yok tatlim normalde 180 meme haric mama yetsmio artik cann esimde izin vermio ek gidaya bende napim gizliden veriom mamayla doymuo arrik sivi geliobenimki karnı açken dört ölçek mamayı ancak bitiriyor muhallebinin üstüne hayatta bitirmez. hep 125 mi içiyor senin bebiş?
aynen canim seninkininde olma sebwbi ayni alti sicak olucak surekli ama bizde kalerufer yogdu :)Ooo trabzonlular cokmus buradagelene kapımız açık oglumuzu görmeden gitmeyin derim nasip bu belli mi olur oglanlara gelince belki onlarla da kanka takilirlar he he evde sıkılıp patliyoruz gerçekten gelen olursa pm atsın hemen adres tlf veririm dışarıda da bulusabiliriz biz evde bunaliyoz da yeterince zaten
Canım benim de ilk denemem tutmamisti makineye gerek yok yengem kaloriferin üstünde kalsın 2 saat dedi öyle yaptım çok güzel oldu. 3 senedir hiç hazır yoğurt yemedik diyebilirim sut de bildiğin inek şutu olsa daha iyi kutu sutlerde iyi bakteri de kötü bakteri de ölmüş oluyor maalesef. 5 kg ya bile çay kasigiyla maya koydugumu bilirim ama kışın küçük kaplara 1 çay kaşığı yeter. Ohh mis gibi anne yoğurduhatta anne sütünden yoğurt yapanlar var diyim
Canim cok sanslisin maşallah bi kerede almış ben doğduğundan beri deniyorum cigniyo ağzında geveliyo ama emmiyo emzik de emmedi. Annem kaşıkla verecek ben çalışırken kaşıkla içmeye bayılıyo oyun gibi geliyo heralde
Kalorifer şart değil kimi fırın içinde yapıyor kimi bezin içerisinde. Ben de büyük ölçekte yaparken hangisi uygunsa onu yapıyorum. O bir kere hariç tutmadığı olmadı. Bazen hala sıvı kalır gb oluyor fırını 50 ye getiriyorum ısıtıp içine atıyorum kapatıyorum fırını 1 en fazla iki saat sonra yine hazır olmuş oluyor.aynen canim seninkininde olma sebwbi ayni alti sicak olucak surekli ama bizde kalerufer yogdu :)
Ben bilgiyi kafama göre vermiyorum bana da doktorumun soyledigi bu ayrıca alalade bir doktor da değil Akdeniz Üniversitesi de profesör. Kaldı ki kimse kimseyi dinlemek zorunda değil sağlık ocağı var ebe var doktor var kimse burda yabancı birinin lafiyla hareket etmez. internette bile bir çok doktorun sitesinde anne sütü dondurulmadan 72 saat saklanabilir yazıyor. Okursanız bilgi edinirsiniz. Beni düzeltmek de sizin haddiniz değil lütfen kendinize yanlış misyonlar yuklemeyin herkes eşit sizde oylesinizbnm cocugum hastanese yataeken sut sagip goruruodum buzli goturuodum. ve ordan saglik vaknligina ait kagit verlsi sutu 24 dolabn altinda buzlukta 6 ay sisarda 1 saat durabilir die sut hemsiresi ust uste hep uyardi tekrar cok cddi birsay cnku bozulmada zehirlenme olur cnku . eger bu tip ciddi konularda yanlis bilgilendrme okursa mecbur mudahale esicez tabiki bu sizle vea bi baskasi olarak ozwl kayle alinan bisii degl . nasil goz yumayim . sonucta baskasina oneridw bulunuosun ben yaptim dwmwmiosunuz . hastanede yatan bevelere bu kadar izen gosterilirken yaptujlarida su sutun buzunu cozuolar 1 saat icnde bwbek yedi yedi yoksa cipe atiolardi ki ne kadar degeli bisi anne sutu ama demekki bu cddi bisi ve cddi sonuclar getiricek
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama benim kızımında boynunun altı kızarmıştı coresatin diye kremler var çeşitli duruma göre doktor ondan verdi 2 güne geçti senin kremini 3 gün sür dediyse muhtemelen kortizon içeriyor oda geçici çözüm olur daha etkili kortizonsuz bi krem iste bence doktorundanMerhaba arkadaşlar bizim bebeğimiz 4 aylık oldu alın ve yanak bölgesinde kuruluk ve kızarıklık oluşuyor dr hipokort verdi en fazla üç gün sür dedi tekrarlıyo problem bilgi ve tecrü;esi olanlar bana yardımcı olun lütfen
AlmıyoCanim cok sanslisin maşallah bi kerede almış ben doğduğundan beri deniyorum cigniyo ağzında geveliyo ama emmiyo emzik de emmedi. Annem kaşıkla verecek ben çalışırken kaşıkla içmeye bayılıyo oyun gibi geliyo heralde
Canım ben pes ettim sen etme ama. Kaşıkla vericek annem ben isteyken. Hem iyi olur zaman geçer diyoAlmıyo( dün denedim tekrar çığlık kıyamet almadı istemedi... Anlamadım noldu..
Canim anlattigin şey kizimda değil ama bende var. Özellikle göğüs ve boyun bolgemde putur putur kuru kabarcıklar çıkıyo. Dr a gittim kortizonlu krem veririm geçer ama uzun süre kullanamayacagin için (ssüte geçer diye) yine olur dedi. Ben de bıraktım kendi haline. Ama bebisin cildi kuru sanırım benimki de öyle ben kızımın yüzüne günde 2 kez babenin Pediatric yüz kremini kullanıyorum çok güzel nemlendiriyo. Tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar bizim bebeğimiz 4 aylık oldu alın ve yanak bölgesinde kuruluk ve kızarıklık oluşuyor dr hipokort verdi en fazla üç gün sür dedi tekrarlıyo problem bilgi ve tecrü;esi olanlar bana yardımcı olun lütfen
Merhaba arkadaşlar bizim bebeğimiz 4 aylık oldu alın ve yanak bölgesinde kuruluk ve kızarıklık oluşuyor dr hipokort verdi en fazla üç gün sür dedi tekrarlıyo problem bilgi ve tecrü;esi olanlar bana yardımcı olun lütfen
Tek tek alıntı yapamadım sayfalar ilerlemiş çok teşekkür ederim kızlar göğüs ucum çok küçüktü biraz fazla deforme oldu galiba hala alışamadı bu gidişle emzirdiğim süre boyunca krem kullancam bide göğüs pedi hala kullanıyorum belki oda hava aldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?