2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım hangi makineden aldın.

Bende çok çekmiştim Allah yardımcın olsun kortizonlu kremlerde geçmişti bide gümüş nitratla yarık olan bölgeleri yakmışlardı iyileşmene kadarda ara ara silikon uçla emzirmiştim ( sürekli kullanımı sütü azaltıyormuş) ped daha beter etti göğüslerimi sonra hiç kullanmadım dışarı çıkarken bile takmıyorum hiç akmıyo benim

Bende bi kutu lansinoh bitirdim cildiye doktoru bella b önerdi o da tamamen doğal şimdi onu kullanıyorum benim de önce çatladı sonra mastit oldum şimdi çok şükür toparlandı ama emmeye başladıktan bi süre sonra sızlıyor son sütü alsın diye sabrediyorum ama özellikle akşama iyice sabrım zorlanıyor öyle aman aman bi sütüm yok ama ped koymasam arada akıyor gerçi göğüs ucuyla alakalıymış akması da çok sağolun kızlar

Bu arada bebek yapım bakım onarım diye kapalı bir grup var facede üye olursanız güzel konular paylaşılıyor ek gıda konusunda falan listeler dosyalar dolu aklınızda bulunsun bide e bebekte indirimler varmış şubat ayında

canım hangi markayı aldı n birde ne kadara aldın ?

ben de kac gundur cevap veremedım kusura bakma,kızım boğaz enfeksıyonu oldu, ateşlendı 3 gun. emme derdiyle bır de o bırleştı. doktor doktor gezdık. yavrum bogazı acıyordu heralde emerken agladı hep.
sımdı daha ıyı sukur, ateş gecti. hala ılaç kullanıyoruz. salıyı carşambaya baglayan geceden berı ugraşıyoruz.
sağlıklı olsun da artık napayım dıyorum kılo almasın
cuma tekrar doktora gıdecegız, kılo kontrolu yapılacak . bebegım emzıgı almıyor cok derın uykusunda alıyor emzıgı canım.ya da cok ağlıyorsa.reflüsü var öğürüyor hemen. bagırıyor memeyı emmemek ıcın ben ısrar ede ede kazanıyorum ama evde hep bır boğuşmaca hali, ilk önce reddedip memeyı defalarca sokup cıkarıyor. ac oldugunu bılıyorum direnıyor. bakalım kılo almamıştır yıne cunku hastalık vurdu bebegımı,süzüldü
cuma dr.a gıdecegız bakalım ne der, hastalandı bır de .bıberonu cok denedım almıyor canım
doyurmasa ağlamaz mı açım dıye,ağlamıyor yavrum

Çok çok geçmiş olsun canim

Arkadaşlar merhaba ben ekim anneleri forumundan .çalışan annelerin deneyimlerine çok ihtiyacım var.yarın Işe başlıyorum.annem bakacak Oğluma.nasıl bir düzen kurdunuz acaba.sağdığınız sütün ne kadarlık kısmını bir seferde içiyor bebeğiniz?ben 125 CC ilk paketler yapmıştım.hepsini bir anda bitiremeZse kalsa bir sonraki beslenmeye yani 2 saat sonrasinda kalanı içebilir mi yoksa kalan çöpe mi gidecek?aslında okadar korkuyorum ki şuanda aklıma soru bile gelmiyor.genel olarak düzeninizi anlatabilir misiniz? Belki tüyolarınız vardır paylaşabilir misiniz?mesela biberona alışıp sizi emmeyi reddetti mi?gün içinde kaç kez süt pompalıyorsunuz? Işe Başladıktan sonra sütünüzde azalma oldu mu bebeğiniz işe başlamanızdan etkilendi mi yoksa hiç bir farklılık olmadı mı düzeninizde.cvp veren birileri olursa çok sevineceğim.şimdiden çok. Tşk,ederim.

Merhaba ben de ağustos annelerindenim, kısaca bahsedeyim, ben her pazartesi işe gittim son bir aydır, hafta sonları yanmasın diye izinden, kamuda olduğum için öğle arası eve geldim, saat 10.30-11 gibi isyerinde sütü sağıp dolaba koydum, eve giderken götürüp buzluğa attım, benim oğlum 5 aylık ve bir seferde 100-120 ml içiyor, kv saat 11 gibi bir kez biberon verdi, biberonu doğduğundan beri haftada bir kez kullandım ben genelde, hem alışsın, hem dışarda olduğumda aç kalmasın diye buzluga da bir kac poşet süt koydum ki hazırda bulunsun ihtiyaç durumunda kullanmak için, yarın işe başlıyorum, tek seferde sütü dolabın alt kısmına koy, yarısını ılıt içir, doymazsa devamını da ılıtırsınız, benim oğlum genelde 3 saatlik periyotlarda süt iciyor, işe gidince de ona sadık kalmaya calışıcam, senin de düzenin vardır, ona göre hareket edersin, bir kaç gün bocalama olur sonra alışırsın düzenine, ama mutlaka ne kadar ayrı kalacaksan sütünü sağ hep, önceki sütle yeni sağdıgını da esit ısılarda olmadığı sürece birleştirme

Evet su çok önemli bende kesin 3 litre içiyorum hiç kuruluk olmadı daha çok şükür

HAFTADA BİR KAKA!!! Kizlar ben sadece anne sutu veriyorum bebegim haftada 1 kere kaka yapiyor ek gidaya gecince ne yspacagimi bilmiyorum hic:-( :-( bu hafta sunu deneyecegim kendim ishal yapici seylerle beslenecegim kayisi incir erik kurusu aldim bunlari oylece yersem mi daha cok ise yarar komposto yaparsam mi???? Ne yiyeyim başka??? Bu ise yaramazsa haftaya sut urunlerini tamamen kesecegim sut slerjidindrn suphelenmeye bsdlsdim sut _slerjisinde ya ishal ya kabiz oluyormudbebekler benimki once ishaldi hep dimdidehep kabiz BEBEGİ DUT ALERJİSİ OLUP İSHAL YS DA KABİZLİK CEKEN VAR Mİ???

Ebebekte bezler baya indirimde her yere göre. 3 paket aldım 4 numara. Bundan öncekini de yine ebebekten almıştım baya indirimdeydi o zamanda mama sandalyesi bakmak istedim ama denemeden de alınmaz ki.

Bizimkine doktor süt alerjisi dedi ama kakası normal. Ben süt alerjisi olduğunu da sanmıyorum zaten... Boşuna besinsiz kalıyor gibi geliyor. Bu nedenle yoğurda da başlayamadım. 4,5 aylık oldu.. Hiç ek gıdaya başlayamadım alerji dedikleri için.

Neye gore sut slerjisi dedi

iyor gibi geliyor hep gezdirin beni kucakta diyor.... SİZİNKİLERDE ZAMANİNİN COGUNU MİZİRDANARAK Mİ GECİRİYOR KİZLAR?? Bu durum bdnde surekli bir stres oluşturuyor.Acaba nir derdi mi var diye surekli dusunuyorum????

Ebebekte bezler baya indirimde her yere göre. 3 paket aldım 4 numara. Bundan öncekini de yine ebebekten almıştım baya indirimdeydi o zamanda mama sandalyesi bakmak istedim ama denemeden de alınmaz ki.

ahh ah süper bi indirimdi
eşim kredi kartı kullanmayı guvenli bulmadığını için kaçırdım
çok üzüldü m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…