Canım ikisi de aynı sorundan kaynaklanıyor kakhaftadir rahatim cunku herkesenim 2.bebeğim ama süt ile alakalı sanırım en erken 2 günde bir yaparlar kakalarini. Dediğin gibi onun sancisindan ağrısından kucak haricinde durmuyor gece saat başı kalkıyor. Çok huzursuz oluyor 2.günden itibaren kaka yapınca güzel uyuyor. Banyo z.yağı masajı icirme komposto kar etmedi bizde. İngiliz tuzu diye Bi mushil buldum bildiğin tuz gibi ondan alıp icecektim ona da geçsin diye aktar emziriyorsun abla dikkat et deyince cekindim denemedim. Oysa ki onun için almıştım. Aklıma gelenler bunlar. Hurma bazen faydalı oluyor. Geceden z.yagina batırıp sabah kalkınca incir yemenin faydasını söylediler ama hep unutuyorum geceden yapmayı denemedim henüz
Ya kizlar inanin bnm bebegim surekli miz miz ve kucak istiyo. Ankaraya annemlere geldim burda bi haftadir cok rahatim cunku hep kucakta. Bide kizimda uc gunde bir kaka yapiyo bunun cok etkisi var huysuzluga. Ya bebislerimiz de hakli once kolik gaz sancisi sonra dis sancisi kabizlik henuz duzene girmediler insallah bir an once normallesirler
[QUOTE="edsofi, post: 39207350, member: 573817.7kizlar cok mutluyum rotamizi olduk 1 kilo almis tam 8800 olmus yani tam 5 aylik oldu aartik cok sukur darisi hepiniz basina arkadaslar[/QUOTE]
Masallah nazar degmesin bnmki 5. Ayinda anca 7.700 olur
Canim ben daha önce sormuştum aynı şeyi aynen benimki de emerken başı vicik su. Anneme sordum o onun için büyük iş emmek tabi ki terlicek dedi ben ikna oldum
Ay hiç güleceğim yoktu Whisper84 sağol valla her kakayı incelemekten kaka profesörü olacağım artık dünden beri biraz açık geldi rengi yediklerimden desem bugünde aynı olmazdı bide karaciğer enzimleri yüksekti demiştim ya o zaman doktor kırk kere sormuştu beyaz kaka yaptı mı diye rengi açılınca endişelendim tekrar teşekkür ederim
Canim ben daha önce sormuştum aynı şeyi aynen benimki de emerken başı vicik su. Anneme sordum o onun için büyük iş emmek tabi ki terlicek dedi ben ikna oldum
Ay hiç güleceğim yoktu Whisper84 sağol valla her kakayı incelemekten kaka profesörü olacağım artık dünden beri biraz açık geldi rengi yediklerimden desem bugünde aynı olmazdı bide karaciğer enzimleri yüksekti demiştim ya o zaman doktor kırk kere sormuştu beyaz kaka yaptı mı diye rengi açılınca endişelendim tekrar teşekkür ederim
kızım hasta oldu çok çokk çok üzgünüm ya.. geçen gün arabadan eve geçene kadar kaptı soğudu hava çok rüzgarlıydı. dr peditus şurup verdi iki kez verdim ama içim içimi yiyor (
kızım hasta oldu çok çokk çok üzgünüm ya.. geçen gün arabadan eve geçene kadar kaptı soğudu hava çok rüzgarlıydı. dr peditus şurup verdi iki kez verdim ama içim içimi yiyor (
Kızlarr benim miniğim dönüyor ama sadece oyun halısındaBide yüzükoyun bıraktığımda ilerisine oyuncak bırakıp ellerimi ayağının arkasına koyuyorum destek alsın diye poposunu kaldırıp kendini öne atıyor bu arada 5. Ayımız bitti 6 ya girdik cuma Dr gitcez bakalım ek gıdaya başlatcakmı?