2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ya kizlar inanin bnm bebegim surekli miz miz ve kucak istiyo. Ankaraya annemlere geldim burda bi haftadir cok rahatim cunku hep kucakta. Bide kizimda uc gunde bir kaka yapiyo bunun cok etkisi var huysuzluga. Ya bebislerimiz de hakli once kolik gaz sancisi sonra dis sancisi kabizlik henuz duzene girmediler insallah bir an once normallesirler

kızlar bebeklerinizin emerken başı terliyormu benim oğlumun hep terliyor
doktora sorucam bu ay merak ettim

[QUOTE="edsofi, post: 39207350, member: 573817.7kizlar cok mutluyum rotamizi olduk 1 kilo almis tam 8800 olmus yani tam 5 aylik oldu aartik cok sukur darisi hepiniz basina arkadaslar[/QUOTE]
Masallah nazar degmesin bnmki 5. Ayinda anca 7.700 olur

Kızlar kusura bakmayın ekledim ama merak ediyorum bi kaç gündür kakası açık renk olmaya başladı sizde durumlar nasıl?

kızlar bebeklerinizin emerken başı terliyormu benim oğlumun hep terliyor
doktora sorucam bu ay merak ettim
Canim ben daha önce sormuştum aynı şeyi aynen benimki de emerken başı vicik su. Anneme sordum o onun için büyük iş emmek tabi ki terlicek dedi ben ikna oldum

Benimkininkine çok benziyo canım
Ay hiç güleceğim yoktu Whisper84 sağol valla her kakayı incelemekten kaka profesörü olacağım artık dünden beri biraz açık geldi rengi yediklerimden desem bugünde aynı olmazdı bide karaciğer enzimleri yüksekti demiştim ya o zaman doktor kırk kere sormuştu beyaz kaka yaptı mı diye rengi açılınca endişelendim tekrar teşekkür ederim

bizimkinin şuanda yeşil sanırım demir damlasından dolayı

kızım hasta oldu çok çokk çok üzgünüm ya.. geçen gün arabadan eve geçene kadar kaptı soğudu hava çok rüzgarlıydı. dr peditus şurup verdi iki kez verdim ama içim içimi yiyor (

Hadi hayırlı olsun bende dört gözle bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…