ıhlamur veriyor musunDün mızmızlanıp duruyordu kızım akşam biraz ateşi çıktı 37.9 oldu en fazla bide çok emdi kustu gece nöbetteydim şimdi de 37.4 biraz daha iyi ama hapşuruyor ve biraz genizi dolu gibi hasta mı ettim çocuğune yapsam faydası olur
Dün bi kaç kaşık içirdim çok rahatlamıştı ama üstüne çok emip kusunca tekrar vermedim ek gıdaya geçmedik sadece anne sütü alıyor ama ıhlamur bi iki kere verdim çokta seviyor şimdi 37ye indi ateşi kaç olması normal?ıhlamur veriyor musun
Masallah bebisine bnmki 4, 5 aylik hala donmuyo bide asi biraz ates yapmisti benim kiza cok da huysuzlanmisti iki gun ama insallah seninki cokvrahat olurkızlar ık oğlum yüzüstüyken sırt üstüne dönüyor çok mutluyummmm :))) 4. ayımızı 30 ocakta doldurduk aşılarımızda perşembe günü 4. ay aşıları ateş yapıyor mu yaptıran arkadaşlar aşı günü nasıldı bebişleriniz mızmızlandımı çok, birde bizimki elini emiyor sürekli sizlerdede var mı bu ne zaman geçecek
bizim bebişler tembel yahu bizde 4,5 aylık olduk ama hala tık yokMasallah bebisine bnmki 4, 5 aylik hala donmuyo bide asi biraz ates yapmisti benim kiza cok da huysuzlanmisti iki gun ama insallah seninki cokvrahat olur
37 nolmal bence doktor bize 38,5 olursa ilaç verin demişti ben dayanamayıp 38 de vermiştim çünkü biz merkeze 2 saat uzaktayız bişey olurda yetişemem diye korkmuştum ama 37 bence normal bir ısı, bizde ek gıdaya geçmedik ama ben 2. ayından beri ıhlamur rezene veriyorum günde 10 cc falan gayetde severek içiyor sorun olmadıDün bi kaç kaşık içirdim çok rahatlamıştı ama üstüne çok emip kusunca tekrar vermedim ek gıdaya geçmedik sadece anne sütü alıyor ama ıhlamur bi iki kere verdim çokta seviyor şimdi 37ye indi ateşi kaç olması normal?
sağol canım peki bu el emme işi hala devam ediyormu sende ,bizimki şapur şupur :)Masallah bebisine bnmki 4, 5 aylik hala donmuyo bide asi biraz ates yapmisti benim kiza cok da huysuzlanmisti iki gun ama insallah seninki cokvrahat olur
sırt üstüyken bizimkide tembel yaw kaktırıyorum dönsün diye ama tık yok ama yüzüstü denge kuramıyor hooopppp dönüveriyor, tez zamanda olur sizede inşallah çünkü çok sevimli bir görüntü oluyorbizim bebişler tembel yahu bizde 4,5 aylık olduk ama hala tık yok
annem bardakta mayalardı hatırlıyorum, ben henüz denemedim ama açık süt alıp kaynatırdı bardakta mayalardı günlük olarak yiğenime bakarken öyle yapardı, sanırım 8 saat sarılı tutardı sonra buzdolabına koyardı ama hemen aynı gün değil bugün yaptığı yoğurdu buzdolabına koyardı 2 gün sonra yedirirdi daha kıvamlı oluyordukızlar sormak istediğim bir soru var, yoğurt yapmak istiyorum ama AOÇ günlük süt aldım denedim olmadı, tutmadı, sek günlük süt aldım o da tutmadı, açık sütte denemedim fakat, bakteriyel bir durum olur diye tereddüt ediyorum onda da, siz nasıl mayalıyorsunuz, tutuyor mu, ne kadarlık mayalıyorsunuz, makinede mi küçük kaplarda mı? kaç saat tutuyorsunuz? fırında, kalorifer peteğinde, örtüye sararak?
Aynen canim ve o kadar hareketliki normalde. Surekli kafayi kaldiriyo beni kucakta gezdir. Ya kizlar bisey sorcam kiz bebekleri ne zaman yurutece koycaksiniz alti aylikken falanmibizim bebişler tembel yahu bizde 4,5 aylık olduk ama hala tık yok
ayy iki eli birden agzinda ya artik baskasinin elini yakalarsa tamam her seyi agzina goturuyo ve cok hircinlasiyo. Masayi bile yemek istiyosağol canım peki bu el emme işi hala devam ediyormu sende ,bizimki şapur şupur :)
al benden de o kadar, göğsümü bile bu kadar iştahlı emmiyor :)A
ayy iki eli birden agzinda ya artik baskasinin elini yakalarsa tamam her seyi agzina goturuyo ve cok hircinlasiyo. Masayi bile yemek istiyo
yediden önce koymayı düşünmüyorum malum kalça gelişimi için riskliymiş yinede doktora danışmak lazımAynen canim ve o kadar hareketliki normalde. Surekli kafayi kaldiriyo beni kucakta gezdir. Ya kizlar bisey sorcam kiz bebekleri ne zaman yurutece koycaksiniz alti aylikken falanmi
bizinki dogdugundan beri yüz ustü yatıyor ama ayaklarıya popoyu kaldırıyo yalnız kolunu açıyor kolunu kenara alsa belki dönecek ama açıyor kolunu dönemiyor. bende kolunu kenara alıyorum bak böyle döneceksin diye gösteriyorum ama gene tık yok. gerçi yavrum hastalıktan kurtulamadıki dönmeye sıra gelsinsırt üstüyken bizimkide tembel yaw kaktırıyorum dönsün diye ama tık yok ama yüzüstü denge kuramıyor hooopppp dönüveriyor, tez zamanda olur sizede inşallah çünkü çok sevimli bir görüntü oluyor
yürütec zararlı diyorlar aslında ama bende tam olarak bilmiyorum emeklemeye başladıgında yürütece koyuyorlar galibaAynen canim ve o kadar hareketliki normalde. Surekli kafayi kaldiriyo beni kucakta gezdir. Ya kizlar bisey sorcam kiz bebekleri ne zaman yurutece koycaksiniz alti aylikken falanmi
Ben bebeğe mayalamitorum simdi ama büyük yoğurdu elimi hafif yakacak halde çok az 5 kg ya 1 çorba kaşığı gb mayalayip fırına koyuyorum ağzı açık oluyor katı olsun diye hatta. 5 saat sonra bakıyorum eğer sallanmiyirsa buzdolabına atıp ertesi gün mümkünse yiyorum. Az maya az mayalanma süresi yoğurdu tatlı yapıyor buzdolabında bekletme de taş gibikızlar sormak istediğim bir soru var, yoğurt yapmak istiyorum ama AOÇ günlük süt aldım denedim olmadı, tutmadı, sek günlük süt aldım o da tutmadı, açık sütte denemedim fakat, bakteriyel bir durum olur diye tereddüt ediyorum onda da, siz nasıl mayalıyorsunuz, tutuyor mu, ne kadarlık mayalıyorsunuz, makinede mi küçük kaplarda mı? kaç saat tutuyorsunuz? fırında, kalorifer peteğinde, örtüye sararak?
allah şifa versin kuzuma, kimi bebekde dönmüyor direk emekleme sürünme safhasına geçiyor yani seninkide poposunu kaldırıyorsa çabuk ilerleyecek demekki bizimkindede hiç öyle bir çaba yok :)bizinki dogdugundan beri yüz ustü yatıyor ama ayaklarıya popoyu kaldırıyo yalnız kolunu açıyor kolunu kenara alsa belki dönecek ama açıyor kolunu dönemiyor. bende kolunu kenara alıyorum bak böyle döneceksin diye gösteriyorum ama gene tık yok. gerçi yavrum hastalıktan kurtulamadıki dönmeye sıra gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?