2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
[QUOTE="edsofi, post: 39207350, member: 573817.7kizlar cok mutluyum rotamizi olduk 1 kilo almis tam 8800 olmus yani tam 5 aylik oldu aartik cok sukur darisi hepiniz basina arkadaslar
Masallah nazar degmesin bnmki 5. Ayinda anca 7.700 olur[/QUOTE]
saolun massalah diyin :) fakat sole bisi var bwnm bebegim ole minnacik dfogmadi kizlar bole kilo almasi normal iriydi benm bebegim kilolu degil kemik olarak iriydi cok sakatat yemistim halada yiyorum. yani demwk iatesigim kmse kendi cocugunu baskalarinin cocuguyla kiyaslamaya girmesin bos yere izmein kendinizi siz hepiniz bebeklerinize ccok guzel bakiosunuz mukemmel annelersiniz bence .... kilo takintiniz olmasin benmki 300 200de olsa idi asla moralim bozulmazdi alabildgi okdar serdm he cddi bi kilo almama durumu varsa mama yer biter cok cddi plmadigi surece takmain ozamnda takmain hersein bibcozumu var

Kızlar dün armut yedim kurutulmuş erik kayısı içir yedim muzu kestim muzu çok yiyordum bebeğim sabah yaptı hemen akşamda az bisey yapmış çok mutlu oldum benim yediklerimdenmiş demek ki... ama bebeğinin mutsuzluğu geçmedi hep mutsuz yaaa anlamıyorum sorun kabızlıkta degilmis off off bebeğim mutlu diyorsunuz ya benimki hep mızmızlanıyor ona bakmak yormuyor onun mutsuzluğu yoruyor oyuncaklarına vuruyor eliyle yüzünü yırtıyor saçlarını yoluyor

Sanal kart ile ödeme yaptım ben, asıl kredi kartı numarasını bende vermiyorum
canım çok sağol doğrusu böyle bi kart olduğunu bilmiyorum.çok işime yaradı bu bilgi
peki bu kartin senelik ücreti falan varmı
hemen eşime soyleyeyim başvursun
27 şubatta bezler tekrar indirime giriyorum haberin olsun

Masallah nazar degmesin bnmki 5. Ayinda anca 7.700 olur
saolun massalah diyin :) fakat sole bisi var bwnm bebegim ole minnacik dfogmadi kizlar bole kilo almasi normal iriydi benm bebegim kilolu degil kemik olarak iriydi cok sakatat yemistim halada yiyorum. yani demwk iatesigim kmse kendi cocugunu baskalarinin cocuguyla kiyaslamaya girmesin bos yere izmein kendinizi siz hepiniz bebeklerinize ccok guzel bakiosunuz mukemmel annelersiniz bence .... kilo takintiniz olmasin benmki 300 200de olsa idi asla moralim bozulmazdi alabildgi okdar serdm he cddi bi kilo almama durumu varsa mama yer biter cok cddi plmadigi surece takmain ozamnda takmain hersein bibcozumu var[/QUOTE]
sağlıklı olsunlar yeter gerisi hikaye gerçekten canım

ARPA ARİYORUM KİZLARRRRR bir şey soracağım boza çok süt yapıyor gerçekten içinde arpa var arpayı nereden alabilirim arpa alıp çorba falan yapsam ne yapabilirim nerden bulabilirim???? migros gibi büyük marketlerde varmıdır istanbuldayım ben

canım ben bankacıyım sana kısa bilgi vereyim sanal kart hakkında, sanal kart fiziken olmayan sadece sanal ortamda numarası vs. olan bir kart, bu karta normal kartından bakiye aktarıyorsun örneğin diyorsunki 300 tl 3 saatlik, bu süre içinde sanal kartla internetten alışveriş yapıyorsun eğer 300 değilde 250 lik alışveriş yaparsan kalan 50 tl asıl kartına geri aktarılıyor yani suistimal edilmek istense bile sanal kartta para olmadığı için kimse bişey alamaz. bende böyle alışveriş yapıyorum çok güvenilir bir yöntemdir. internetten başvuru yaparsan anında numarasını alırsın zaten bekleme diye birşey yok

kızlar artık oğlum yüzüstüyken sırt üstüne dönüyor çok mutluyummmm :))) 4. ayımızı 30 ocakta doldurduk aşılarımızda perşembe günü 4. ay aşıları ateş yapıyor mu yaptıran arkadaşlar aşı günü nasıldı bebişleriniz mızmızlandımı çok, birde bizimki elini emiyor sürekli sizlerdede var mı bu ne zaman geçecek

Aktarlarda da oluyo bi bak istersen. Kızının illaki bi sıkıntısı vardır tepkileri ona bence ya gazı vardır ya dişleri oluşuyordur vardır bi derdi miniğin en zoruda o bazen insan anlamıyor ne derdi var hemen konuşmaya başlasın istiyor.sıkma canını tatlım geçer elbet

bizimkinin şuanda yeşil sanırım demir damlasından dolayı

Aynı benim bebeğiminkide bunun gibi

benimkinin kakası hep bu renk yani açık sarı acaba böyle olunca sorun mu var demek, doktor normal demişti

Aynen benimde hep sarı oluyordu kan damlasına başlayınca yeşile dönmeye başladı Bencede normal
Teşekkür ederim kızlar önceden daha koyu sarı oluyordu bi kaç gündür açık olunca merak ettim herkesin böyleyse normaldir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…