2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bir de tatilde annemlerdeyiz ya iyice cadı oldu. kuzenimin dört yaşında kızının yanağını mıncıklayıp ağlattı dün çocuk artık yanımıza bile yanaşmıyor :) her şeyi almak için bağırıyor, hırsla saç çekiyor, kızım yapma deyince de kahkaha atıyor oyun sanki :) bu nasıl çocuk diyor her gören

Ben hala burdayım feyena :)

Ya be
yürütece koymayı düşünmüyorum ben canım
nde simdi annemlerdeyim ama donunce ne yapicam bilmiyorum cunku hep kucak istiyo ya surekli miz miz burda teyzeleri dedesi hep ilgileniyor bide asiri ilgi bekleyen bur bebek inaninki evde ne yemek ne ev isi hic bisey yapamiyorum gunduz toplamda bi saat yyumuyor yarim saat uyutmak icin ugrasiyorum ama bes dakikaya kalkiyo. Aaah cokmu dert yandim

Kızlar minigi de alıp gezdik Ohh yaa yavrum da bana çekmiş bayılıyo gezmeye 4 saat gezdik maşallah tık demedi. Emzirdim bi ara sonra uyudu arabasina yatirdim 30 dakika uyudu. O arada biz kahvemizi içip pastamizi yedik. Ayy maşallah benim kızıma herkese gülücük. Böyle olacağını bilsem bu kadar sene beklemezdim. Kızlar siz mutlu olun beBis de oluyo bu arada kanzda çok güzel indirim var haberiniz olsun

ben de çok pişmanım dört yıl beklediğime evlat başkaymış ya :)

aynı benim kızı anlattıyon

gördüğüme sevindim :) nasıl bebişin erkekti demi yanlış hatırlamıyorsam?
Evet erkek. 2 aylıkken bronşit gecirdi. 2 aydirda kilo alımı yavasladı. Gecen ay 400 bu ay 500 gr aldı. Sadece anne sütü alımıyor. Mama istemiyor. Onun dışında iyi cok şükür. Senin bebeğin nasıl?

Evet erkek. 2 aylıkken bronşit gecirdi. 2 aydirda kilo alımı yavasladı. Gecen ay 400 bu ay 500 gr aldı. Sadece anne sütü alımıyor. Mama istemiyor. Onun dışında iyi cok şükür. Senin bebeğin nasıl?
Benim bebeğim 5.5 aylık oldu, anne sütü alıyor iki gün önce işe başladım yavaş yavaş ek gıda yoğurda başlayacağım.

maşallah bebeğine ,bizim kız ilk gün rahatsız olmuştu.sancı çeker gibiydi.dayanamadım akşam 1 kere Calyon verdim.ertesi gün hicbirseyi kalmadı

bizim kız dünden beri ellerimizi uzatıp gel kızım deyince isterse kollarını uzatıp geliyor istemezse arkasını dönüp kaçırıyor kendini çok komik :) bana torpil geçiyor kimde olursa olsun bana geliyor
maşallah canım ya bizimki 4 ayını yeni bitirdi hiç öyle atılmalar falan yok şimdilik hasretle kucağıma atılmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…