2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım sadece yüzünü ovuşturmuyor, elleri hep ağzında bol salyalı yanakları isilik döküyor diş etleri sertleşiyor

kizlaaarrr doktordan geldim az kilo aldigina cok sevindi doktor cnku önceden kilo fazla aldi kizmisti. uyarimi dinlemisin dedi. bide dia etleri sismis 15 gun sonra dis cikacak dedi zemin hazirlio dedi . cikcagi zamanida soledi sasirdim:) corba neden vermiosunuz dedm oda daha cok erken desi 8inci ayinda vericem dedi. pekmezi yumurtayla katistma ilac niyetine ver dedi yada suya karistir dedi . anne sutuyle yumurta sarisini karstr dedi. tahlillermizide yaptirdm kol damarini zor buldy ooofff zor . yarin tahlilleri alucaz solerim. cumada asilarimiz var hadi bakalim

Canim yumurta sarisini pekmezle nasil karistiriyosun yani sarisini katimi yapiyosun
canm asla yumirta sarisi rafadan verilmez bebege hatrlarsan hamileykende cig kalmis yumurta yemek yasakti. . kati olcak. doktorum dediki pekmezle karistrma kendi sutunle ez. pekmezide suyla yatak dirak ver ilac niyetine kullan dedi. ben köyden pekmez getrttim kucuk sisede taze. sirf uzum ezmezi pekmezi . bende yiyorurm.

sansizlik nasip xanm cok kotu bi durum soz konusu cocugun olunca

banada kesinlikle disardan alma dedi inek ayni inek canm gucenilir inek die bisi mi var ayni bakteri ayni sut .. cok prebiyorik istiossaniz xanm prebiyotik yogurtlar var ondan maya kullanin ben ole yapiorum .

Bugun 6 ay asimizi olduk ve tartildik gorduk ki kuş kadar kg almis.35 gunde 300 gr.
6300 kilosu. Niye almuyor bu cocuk ya
olsun tatlim miyondur cocugun . uzulme doktor ciddi bi durum var demedigi surece kirkma en koty mama vrrirsin bu arada

Cok tesekkur ederim canim

Arkadaşlar yenidoğan ıslak mendillerinden devam mendillerine gecsem mi artik diyorum. Yoksa birkaç ay daha yenidoğan mi kullansam.siz ne kullaniyorsunuz.?

Arkadaşlar yenidoğan ıslak mendillerinden devam mendillerine gecsem mi artik diyorum. Yoksa birkaç ay daha yenidoğan mi kullansam.siz ne kullaniyorsunuz.?
canım e bebekde baby&me var ben onu kullanıyorum çok memnunum üstelik 24 lü paketi çok uygun

Bugun 6 ay asimizi olduk ve tartildik gorduk ki kuş kadar kg almis.35 gunde 300 gr.
6300 kilosu. Niye almuyor bu cocuk ya
canım sıkma canım belki minyon olacaktır hem her bebek tosun gibi olcak değil ya bak benim büyük ablamda böyleymiş ama üç kardeş arasında en sağlıklımız odur bir günde şuram ağrıdı demez maşallah çok dinçtir üstelik ablamı büyütürken maddi sıkıntılar yüzünden annem hep prinç unu vermiş şimdiki gibi mama alınmıyordu o zamanlar diyor 40 sene önce düşün yani , biz de ctesi günü gdicez bakalım kaç kilo almış ama artık eskisi kadar çok yemek yemiyor benim miniğim bence benimkide az aldı bu ay ama napalım sağlıklı olsunlarda

Bi ara elleri hep ağzındaydı ama son günlerde elini sokmuyor pek daha ziyade elinde ne varsa onu sokuyor mesela emziği çıkarıp arka tarafını sokuyor ağzına.Uyku düzensizliğide şöyle oldu kızım 1.5 aylıkdan beri gece 22:00 da uyuyup sabah 07:00 de kalkan bi bebekti ama son bir kaç haftadır bu düzen bozuldu. 2 de 3 de 4 de 5 de uyandığı oluyor artık en geç 6 da oda bazen. Uyandığı zaman meme veriyorum yine dalıyor ama dalması 1 saati buluyor ama kısa süre uyuyup yine uyanıyor gerçi ağlamıyor meme alınca sakinleşiyor .Uyku düzeni bozukluğu böyle birşeymi uyanınca ne yapıyor seninki mesela geri uyuyormu emince yoksa ağlıyirmu birde kaç gün sürüyor bu böyle duş çıkınca eski düzenine dönüyormu?

Salya var ama çok fazla değil ellerinden ziyade eline ne geçirirse onu sokuyor ağzına elleri boştaysa ellerinide sokuyor ama yüzünü çok oğuşturuyor özellikle uyurken hani uykuları gelince yaparlarya onun gibi uyku düzenide değişti kesintisiz uyuyan çocuk mesela 02:00 de uyanıyor sonra emince gene uyuyor ama sonra gene uyaniyor sabaha kadar 2-3 kez yapıyor bunu ama ağlamıyor acaba diş çıkarırken gece uyandığında ağlarlarmı onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…